-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ωραια οποτε δεν βρισκω να παρκαρω, θα μπουκαρω σε μια πιλοτη και στα @@ μου δλδ!
Γιατί τους μπάτσους φοβόσουνα μέχρι σήμερα και δεν το έκανες?
Οχι ρε συ, για πλακα το ειπα, οτι δλδ οποιος γουσταρει παρκαρει στο παρκιν σου, και πρεπει να τον τραβηξεις στα δικαστηρια για να βγαλεις ακρη!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ωραια οποτε δεν βρισκω να παρκαρω, θα μπουκαρω σε μια πιλοτη και στα @@ μου δλδ!
Γιατί τους μπάτσους φοβόσουνα μέχρι σήμερα και δεν το έκανες?
Οχι ρε συ, για πλακα το ειπα, οτι δλδ οποιος γουσταρει παρκαρει στο παρκιν σου, και πρεπει να τον τραβηξεις στα δικαστηρια για να βγαλεις ακρη!
Κοίτα στην πράξη θα υπάρξει αυτοδικία και κανείς δε θα βγάλει άχνα....
Αν βέβαια ο άλλος είναι για τα σίδερα τότε ου μπλέξεις... -
Βασικα κοιτα δεν ψαχνομαι για να το κανω εγω, αλλα με αυτο που εμαθα, φοβαμαι αν το μαθουν και αλλοι μην το κανουν σε εμενα!
Και εντάξει η περιοχη εδω εχει ανετο παρκιν σχετικα δλδ θα παρκαρεις 30 μετρα απο το σπιτι σου, θα κατσω να παιξω μπουνιες με τον καθε ψυχακια γιατι εβαλε το αμαξι του στο παρκιν? απλα θα κανω μια μυνηση, και δεν ξερω αν μπορω να κανω και σφαληστικα μετρα να μην με πλησιαζει σε χ μετρα (αυτο δεν ξερω αν παιζει ή εινα ιμια αμερικανικη παπαρια για τηε ταινιες )
ΥΓ. Λέω ψυχακια, γιατι για να κανει κατι τετοιο καποιος πρεπει να ειχει αποφοιτος του Ψ.Ν.Α
-
Γνωστος μου με δικη του θεση παρκινγκ, βρηκε την μοτο του γειτονα διπλα στην πορτα του οδηγου και δεν μπορουσε να μπει. Του το πε 1,2, στο τελος πηρε το 100. Ηρθαν, εκαναν καταγραφη +του ειπαν οτι μπορει μονο να κανει μηνυση. Αν ηταν εξω θα ηταν αλλιως.
Ακομα, στη δουλεια της μανας μου μπηκε 1 στο ιδιιωτικο παρκινγκ, το αφησε και εξαφανιστηκε. Παλι δεν μπορουσαν να κανουν κατι. Ουτε να τον γραψουν!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Γνωστος μου με δικη του θεση παρκινγκ, βρηκε την μοτο του γειτονα διπλα στην πορτα του οδηγου και δεν μπορουσε να μπει. Του το πε 1,2, στο τελος πηρε το 100. Ηρθαν, εκαναν καταγραφη +του ειπαν οτι μπορει μονο να κανει μηνυση. Αν ηταν εξω θα ηταν αλλιως.Ακομα, στη δουλεια της μανας μου μπηκε 1 στο ιδιιωτικο παρκινγκ, το αφησε και εξαφανιστηκε. Παλι δεν μπορουσαν να κανουν κατι. Ουτε να τον γραψουν!
Να κάνουν το εξής γιατί και στο δικό μου πάρκινγκ βρήκα μότο και αυτοκίνητο άλλου (γείτονας μεν αλλά πήρε πολύ θάρρος δε). Να κλείσουν την πόρτα και όταν έρθει να το πάρει, να κάνει εκείνος μηνύσεις κλπ κλπ. Εμ μπαίνει στο πάρκινγκ εμ θα του πληρώνουμε και τις μηνύσεις; Και η πλάκα είναι ότι μπορεί και να του το πληρώσω αν πάθει τίποτα μέσα στο δικό μου πάρκινγκ. Ρε που μπλέκεις με το νόμο.........
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Και ποιός μου λέει εμένα ότι είναι η θέση σου? Ο άλλος θα λέει ότι είναι η θέση του, ποιός θα κρίνει το παράνομο?...Εσύ μπορεί να διεκδικείς ό,τι σου καπνίσει... Μόνο τα δικαστήρια μπορούν να λύσουν τις διαφορές που προκύπτουν από αστικές υποθέσεις...Τω όντι...
Πλάκα πλάκα θα μπορούσε να ισχύσει κάποιο σύστημα κατά το οποίο θα 'δηλώνονται' 'κάπου' τα δικαιώματα χρήσης;
π.χ. όπως είσαι 'υποχρεωμένος' να καταθέσεις το ενοικιαστήριο συμβόλαιο ενός σπιτιού στην εφορία, να δηλώνεις λ.χ. πινακίδα αυτοκινήτου και θέση στην αστυνομία; Και να γίνεται ο έλεγχος βάσει αυτού.
Πέραν του 'στο Ελλαδιστάν είμαστε...' θα μπορούσε να έχει νομική βάση αυτό; Θα μου πεις 'εντάξει εσύ το δήλωσες, ποιοα θα διαπιστώσει την ορθότητα της δήλωσης; Το δικαστήριο.' οπότε πάμε στο ίδιο σημείο...Μέσω υποθηκοφυλακείου ίσως;
-
Ωραια, με την ιδια λογικη μπουκαρετε στα ξενα σπιτια, αραξτε στον καναπε με φραπε ,και αφηστε τον μαλακα τον ιδιοκτητη να φωναζει την αστυνομια να σας βγαλει εξω.
Σιγα τωρα μην κατση η αστυνομια να ελεγξει συμβολαια ιδιοκτησιας και να τρεχει στην εφορια να δει αν του το εχεις νοικιαση.......... -
Ωραια, με την ιδια λογικη μπουκαρετε στα ξενα σπιτια, αραξτε στον καναπε με φραπε ,και αφηστε τον μαλακα τον ιδιοκτητη να φωναζει την αστυνομια να σας βγαλει εξω.
Σιγα τωρα μην κατση η αστυνομια να ελεγξει συμβολαια ιδιοκτησιας και να τρεχει στην εφορια να δει αν του το εχεις νοικιαση.......... -
Σε ιδιωτικο χωρο σταθμευσης το μονο που μπορει να γινει ειναι μηνυση για καταπατηση ή παρανομη εισοδο ή πως διαολο το λενε.
-
Kαλημέρα.
Ζώντας στο Ελλαδιστάν τόσα χρόνια, έφτασα στο σημείο να θεωρώ το παράλογο ώς φυσιολογικό......
Εδώ και μερικούς μήνες ζώ Γερμανία και στο θέμα του πάρκινγκ θα σας διηγηθώ 1 σύντομη ιστορία:
'Φίλος που μένει κάποια χρόνια εδώ, σταμάτησε σε 1 γυράδικο για να πάρει κάτι για το δρόμο. Έτυχε να μην έχει χώρο πάρκινγκ εκεί - ήταν πάνω στο δρόμο - και το ανέβασε στον προαύλιο χώρο γειτονικού σπιτιού, εμπρός από το κλειστό γκαράζ του. Η όλη διαδικασία κράτησε 10' μα όταν βγήκε να πάρει το αμάξι βρήκε:
α) Την αστυνομία να του το σηκώνει με γερανό.
β) Να του κόβει κλήση 80 -
Μα γιατι δεν το αφησε με αλαρμ διπλοσειρα στον δρομο, να 'πεταχτει 2 λεπτακια για να παρει ενα σουβλακι'?
Σε στρατοπεδο συγκεντρωσης θα τον εστελναν αμα το εκανε αυτο εκει...
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Kαλημέρα.. Η όλη διαδικασία κράτησε 10'
10' παράνομο παρκάρισμα στη Γερμανία και το θεωρείς λίγο?
Μέσα σε 2 λεπτά έρχεται γερανός από το πουθενά. Πραγματικά είναι απίστευτο αλλά αληθινό.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μα γιατι δεν το αφησε με αλαρμ διπλοσειρα στον δρομο, να 'πεταχτει 2 λεπτακια για να παρει ενα σουβλακι'?Σε στρατοπεδο συγκεντρωσης θα τον εστελναν αμα το εκανε αυτο εκει...
-
Η αυστηρότητα και προπαντός η **εφαρμογή **των Νόμων έχουν οδηγήσει τη χώρα αυτή στο επίπεδο που είναι!!
ΥΓ: Φαντάσου να σε σταματήσει Αστυνομικός εδώ & να του πείς το κλασικό & ανεκδιήγητο 'ξέρεις ποιός είμαι εγώ ρε??' Μπουζούριασμα αμέσως και στο κελί, με συνοπτικές διαδικασίες......αλλά τί λέω, αυτά δεν γίνονται σε 'Δημοκρατικές' χώρες όπως το Ελλαδιστάν.
σόρρυ για το off topic :oops:
-
[quote='PuntoLord']Kαλημέρα.
Ζώντας στο Ελλαδιστάν τόσα χρόνια, έφτασα στο σημείο να θεωρώ το παράλογο ώς φυσιολογικό......
Εδώ και μερικούς μήνες ζώ Γερμανία και στο θέμα του πάρκινγκ θα σας διηγηθώ 1 σύντομη ιστορία:
'Φίλος που μένει κάποια χρόνια εδώ, σταμάτησε σε 1 γυράδικο για να πάρει κάτι για το δρόμο. Έτυχε να μην έχει χώρο πάρκινγκ εκεί - ήταν πάνω στο δρόμο - και το ανέβασε στον προαύλιο χώρο γειτονικού σπιτιού, εμπρός από το κλειστό γκαράζ του. Η όλη διαδικασία κράτησε 10' μα όταν βγήκε να πάρει το αμάξι βρήκε:
α) Την αστυνομία να του το σηκώνει με γερανό.
β) Να του κόβει κλήση 80 -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Σιγα τωρα μην κατση η αστυνομια να ελεγξει συμβολαια ιδιοκτησιας και να τρεχει στην εφορια να δει αν του το εχεις νοικιαση..........Εδώ έχουμε ποινικό αδίκημα...Θα έρθουν οι μπάτσοι θα καταθέσεις μήνυση -μάλλον για διατάραξη οικιακής ειρήνης - (ενώ στις άλλες περιπτώσεις δεν έχει ποινικό) αυτόφωρο, θα εκδικαστεί άμεσα και τέρμα...+ Του ότι μπορείς να αμυνθείς πετώντας τον έξω + ότι βίαια δεν θα τον αφήσεις να μπει αν είσαι μέσα...
Τις περιπτώσεις που κάποιος διεκδικεί τη θέση στάθμευσης σας μπορείτε να τη θεωρήσετε σαν να δικεδικεί το χωράφι του παππού σας, στα δικαστήρια θα πάτε όχι στην αστυνομία...
Οι περιπτώσεις που περιγράφηκαν με παρεμπόδιση εισόδου - εξόδου σε γκαράζ δεν είναι ίδιες και θα μπορούσαν να είχαν γίνει και στην Ελλάδα... -
Μου είπε μηχανικός ότι αυτό που λέμε αποκλειστική χρήση συγκεκριμένου χώρου στην πυλωτή δεν προβλέπει και παρκάρισμα αυτοκινήτων, επισήμως δεν είναι χώρος πάρκινγκ. Για να μπορεί να είναι χώρος πάρκινγκ όπου θα επιτρέπεται το πάρκινγκ πρέπει λέει να έχει ειδική μελέτη με σύστημα πυρόσβεσης και άλλα... Ισχύει αυτό?
Αυτό που πρέπει να ισχύει είναι ότι όποιος παρκάρει στο οδόστρωμα δεν πρέπει να εμποδίζει την είσοδο και έξοδο από την ιδιοκτησία. Ο ΚΟΚ μάλλον δεν ασχολείται με το ποιος παρκάρει στις ιδιοκτησίες εκτός του δρόμου, ούτε αν νόμιμα δικαιούνται να παρκάρουν σε πυλωτές κλπ μάλλον ούτε αν νόμιμα δικαιούνται έξοδο τα αυτοκίνητα από την ιδιοκτησία. Αρκεί να μην τα εμποδίζεις. Οπότε αν απλά σου πιάσει τη θέση σου μέσα στην ιδιοκτησία δεν είναι θέμα ΚΟΚ και το θέμα μάλλον θα πρέπει να λυθεί με συνεννόηση, αυτοδικία, δικαστήρια.
-
Τελικα, ποιος μπορει να παρκαρει σε μια πυλωτη 5 θεσεων, οταν τα διαμερισματα (και συνεπως τα αμαξια) ειναι 16?
Οι τιτλοι ιδιοκτησιας ισχυουν?
Προσωπικα το βαζω στη πυλωτη με το 'ετσι θελω' (σε θεση που δεν το βαζει κανεις) εδω και κανα χρονο και σημερα μου εκανε παρατηρηση ενας παππους απο την οικοδομη οτι τον εμποδιζω και οτι η θεση ειναι δικια του κτλ(σημ:αυτο που εννοει 'θεση' ειναι στην πραγματικοτητα 2 θεσεις...)
-
Halle Berry , Female ejaculation movies at squirters.tv!
http://www.videomoviesonline.com/Window ... ?id=775502Carmen Electra , Her first big cock!
http://www.videomoviesonline.com/watch?vid=775502Cameron Diaz Banged & Cum Swallowing!
http://www.videomoviesonline.com/MediaPlayer?q=775502Mariah Carey getting fucked!
http://www.videomoviesonline.com/MediaP ... ?id=775502Nikki Cox Wired pussy!
http://www.videomoviesonline.com/WatchTube?vid=775502 -
Καλημέρα σε όλους...Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το παρακάτω:
Στην πολυκατοικία μου η σύσταση της οριζόντιου ιδιοκτησίας αναφέρει οτι δικαίωμα παρκινγκ έχουν οι όροφοι από τον πρώτο και πάνω..Παρόλα αυτά ο κατασκευαστής τελευταία στιγμή πούλησε στον αγοραστή του πρώτου πάρκινγκ σχεδόν πάνω στην είσοδο της πολυκατοικίας. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
Δεν είναι η σύσταση της οριζόντιου ιδιοκτησίας δεσμευτική?
ΑΓΟΡΑ ΘΕΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΠΥΛΩΤΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ - ΠΡΟΣΟΧΗ