-
Φιλος μου με το νεο 1200αρι ον οφ bmw εμεινε για τριτη φορα....ΑΚΟΥΣΤΕ δικαιολογιες για μηχανη των 18000ευρω.
1η φορα..η μηχανη δεν παιρνει εμπρος το πρωι..δικαιολογια της επισημης αντιπροσωπειας..εφταιγε η μπαταρια αλλαχθηκε στην εγγυηση.
2η φορα..η μηχανη παιρνει εμπρος και μετα απο 15χλμ μενει στο δρομο..αντε παλι..στην εγγυηση αλλαχθηκε παλι η μπαταρια η μιζα και της περασαν νεο προγραμμα στον εγκεφαλο..
3η φορα..η μηχανη δεν παιρνει με τιποτα μπροστα...δικαιολογια αντιπροσωπειας..το παθαινει λογω μεταβολων καιρου...χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ για ενα ανθρωπο που πληρωνει ολα τα σερβις και εχει και οδικη βοηθεια της περιφημης bmwwwwwwwwwwwwww
Σε αντιθεση εγω εχω ενα vstrom 650 παρατημενο στο γκαραζ για πανω απο 30 ημερες και με μια μιζια παιρνει εμπρος......
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕ ΕΜ ΒΕ ΕΛΛΑΣ..
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ
-
Φιλος μου με το νεο 1200αρι ον οφ bmw εμεινε για τριτη φορα....ΑΚΟΥΣΤΕ δικαιολογιες για μηχανη των 18000ευρω.
1η φορα..η μηχανη δεν παιρνει εμπρος το πρωι..δικαιολογια της επισημης αντιπροσωπειας..εφταιγε η μπαταρια αλλαχθηκε στην εγγυηση.
2η φορα..η μηχανη παιρνει εμπρος και μετα απο 15χλμ μενει στο δρομο..αντε παλι..στην εγγυηση αλλαχθηκε παλι η μπαταρια η μιζα και της περασαν νεο προγραμμα στον εγκεφαλο..
3η φορα..η μηχανη δεν παιρνει με τιποτα μπροστα...δικαιολογια αντιπροσωπειας..το παθαινει λογω μεταβολων καιρου...χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ για ενα ανθρωπο που πληρωνει ολα τα σερβις και εχει και οδικη βοηθεια της περιφημης bmwwwwwwwwwwwwww
Σε αντιθεση εγω εχω ενα vstrom 650 παρατημενο στο γκαραζ για πανω απο 30 ημερες και με μια μιζια παιρνει εμπρος......
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ΤΗΣ ΧΟΝΤΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙΤΕ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕ ΕΜ ΒΕ ΕΛΛΑΣ..
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ
-
-
Ακούγονται πολλά και φρικαλέα για τις BMW, το περιοδικό BIKE πριν 2 χρόνια είχε σε τεστ μακράς διαρκείας μια K1200GT και είχε παρουσιάσει απίστευτα προβλήματα.
-
ναι ρε παιδια ξερω οτι η bmw ειναι πολυ καλη μαρκα με πρεστιζ κυρος και φοβερα αμαξια...Αλλα ειναι δυνατον οι ΚΑΦΡΟΙ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΕΚΚΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ 18000Ε??
Αλλος ενας φιλος με kawasaki z1000 αφηνει τη μηχανη του στην βροχη και το πρωι που η μηχανη ειναι μουσκεμα παιρνει παντα κατευθειαν...ΚΡΙΜΑ
Αυτα και αλλα πολλα με εχουν οδηγησει να μην εμπιστευομαι τιποτα αλλο απο jap k korea....Εσεις βγαλτε τα συμπερασματα σας και πειτε μου...
-
Νομίζω στις μηχανές η ψαλίδα είναι ακόμα μεγάλη υπέρ των Ιαπώνων, όσον αφορά στην αξιοπιστία. Από φίλους μηχανόβιους, έχω ακούσει τα χειρότερα για ζημιές + πανάκριβα ανταλλακτικά/σέρβις, τόσο για BMW, όσο και για άλλες ευρωπαϊκές, KTM, Husqvarna, Triumph κλπ.
-
Ναι αλλά έχουν προσωπικότητα...
-
Και άλλα χαρίσματα έχουν, αλλά ειδικά στην Ελλάδα, για να έχεις ΚΤΜ ας πούμε, πρέπει να είσαι ολίγον μαζώχ.
-
μα είναι γερμανικό το μοτέρ της 1200; τουλάχιστον στις μικρότερες, τα μοτέρ είναι της bombardier-rotax και φτιάχνονται στην Αυστρία. Ο,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ποιότητα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και άλλα χαρίσματα έχουν, αλλά ειδικά στην Ελλάδα, για να έχεις ΚΤΜ ας πούμε, πρέπει να είσαι ολίγον μαζώχ.Φίλος άντεξε την ΚΤΜ του (950) 1,5 χρόνο. Την δίνει γιατί δεν αντέχει 'αλλο τα προβλήματα και όπως όλος ο κόσμος παίρνει V-STROM.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
δικαιολογια αντιπροσωπειας..το παθαινει λογω μεταβολων καιρου...χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαΒρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....
Από τι θερμοκρασία και κάτω δεν έπαιρνε μπροστά?
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
... ΚΤΜ ...Τούρκικα ρουλεμαν (!)
-
Δε κατάλαβα,γιατί πρέπει να είσαι μαζώχ? Μιλήσαμε για ΚΤΜ οχι χούσκι.Τα ΚΤΜ έχουν ανέβει δραματικά σε σχέση με το παρελθόν (440 δίχρονο με μανιβέλες αριστερά... ή LC4 με ανάλογη διάταξη αλυσίδας ,κραδασμούς SC και αξιοπιστία χμμ) και πλέον εκτός του ζητήματος της τιμής τους-σε μερικά απ'αυτα, είναι καταπληκτικές μοτοσυκλέτες.Μη ξεχνάμε οτι η ΚΤΜ εδραιώθηκε μέσω αθλημάτων όπως Enduro και ΜΧ ,όπου και διαπρέπει.
Αυτό για τους μαζώχ στο είπαν οι 'μηχανόβιοι φίλοι' σου ή είχες πολλά ΚΤΜ στο παρελθόν και τα συκρίνεις με τα ομοίως πολλά Γιαπωνέζικα?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Δε κατάλαβα,γιατί πρέπει να είσαι μαζώχ? Μιλήσαμε για ΚΤΜ οχι χούσκι.Κι εγώ για ΚΤΜ μίλησα. Μαζώχ, γιατί (για ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ από κάθε αποψη μηχανάκι) καλείσαι να πληρώνεις τ' άντερά σου σε σέρβις, σε ανταλλακτικά + του ότι παίζεις τζόκερ αν ο μάστορης θα ξέρει να στο φτιάξει. Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία 2 χρόνια που έχω να ασχοληθώ με μηχανάκι.
-
Προσωπικα εχω να θυμηθω τα εξης απο τα Japan μηχανακια που ειχα :
Transalp .... καθε 5000 χλμ εκαιγε μια απο τις δυο της ηλεκτρονικες !!!
Africa twin μπιελα σασμαν αλυσιδα σασμαν κοτσιδα ολο το μοτερ δηλαδη στα 8.000 χλμ ..... (να μη θυμιθω και ολες της τις παιδικες ασθενειες ανορθοτες τασης τρομπες βενζινης κλπ που μου τα εβγαλε ολα μεχρι τα χιλιομετρα της μεγαλης ζημιας) μετα την επισκευη απο τον Κουτσουμπο επωληθη την αλλη μερα μιας και ιδια δεν ηταν .... και μου ειχε πεσει το οργανο με την παρτη της .......
ΑΧ_1 ..... εκοψε σκελετο!!!!!!!! Παντα μονοκαβαλο μεσα στην πολη χωρις πολλα πολλα ανεβοκατεβασματα απο πεζοδρομια κλπ .
Εκτοτε ειχα Triumph Tiger (ελαχιστα προβληματα εως τιποτα ..... )
Και προσφατα (2005)την αλλαξα με την Caponord Aprilia ..... που το μηναχακι ειναι αεροπλανο σε σχεση με ολα τα ΟΝ OFF που κυκλοφορουν(κατα τη γνωμη μου ) -
Τα Honda ήταν καινούρια?
-
Ε φυσικα ....... 8000 χλμ ειχε ολα και ολα !!!!!!
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Προσωπικα εχω να θυμηθω τα εξης απο τα Japan μηχανακια που ειχα :
Transalp .... καθε 5000 χλμ εκαιγε μια απο τις δυο της ηλεκτρονικες !!!
Africa twin μπιελα σασμαν αλυσιδα σασμαν κοτσιδα ολο το μοτερ δηλαδη στα 8.000 χλμ ..... (να μη θυμιθω και ολες της τις παιδικες ασθενειες ανορθοτες τασης τρομπες βενζινης κλπ που μου τα εβγαλε ολα μεχρι τα χιλιομετρα της μεγαλης ζημιας) μετα την επισκευη απο τον Κουτσουμπο επωληθη την αλλη μερα μιας και ιδια δεν ηταν .... και μου ειχε πεσει το οργανο με την παρτη της .......
ΑΧ_1 ..... εκοψε σκελετο!!!!!!!! Παντα μονοκαβαλο μεσα στην πολη χωρις πολλα πολλα ανεβοκατεβασματα απο πεζοδρομια κλπ .
Εκτοτε ειχα Triumph Tiger (ελαχιστα προβληματα εως τιποτα ..... )
Και προσφατα (2005)την αλλαξα με την Caponord Aprilia ..... που το μηναχακι ειναι αεροπλανο σε σχεση με ολα τα ΟΝ OFF που κυκλοφορουν(κατα τη γνωμη μου )ΡΕ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΧΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΟΤΙ Η ΑΠΡΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑ ΣΕ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΟΥΝ...
-
Αυτά είναι! Οταν χαλάει μια BMW οι γερμανοί δεν ξέρουν να φτιάχνουν αξιόπιστα μηχανάκια, όταν χαλάει μια Honda, πρόκειται για συκοφαντίες...
Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους, αφού όλοι ξέρουν πως τα κορεάτικα και ιαπωνικά δεν χαλάνε ποτέ και επίσης το ...SantaFe είναι το καλύτερο SUV!ΥΣ: Να θυμίσω πως όταν η BMW έφτιαχνε αξιόπιστα μηχανάκια για...πόλεμο, ο Soihiro Honda δεν ήξερε ούτε καν ποδήλατο... Shit happen....Ας το συνηθίσουμε πως τα πάντα μπορεί να χαλάσουν και να βγουν προβληματικά πια κι αυτό λόγω πολυπλοκότητας!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αυτά είναι! Οταν χαλάει μια BMW οι γερμανοί δεν ξέρουν να φτιάχνουν αξιόπιστα μηχανάκια, όταν χαλάει μια Honda, πρόκειται για συκοφαντίες...
Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους, αφού όλοι ξέρουν πως τα κορεάτικα και ιαπωνικά δεν χαλάνε ποτέ και επίσης το ...SantaFe είναι το καλύτερο SUV!ΥΣ: Να θυμίσω πως όταν η BMW έφτιαχνε αξιόπιστα μηχανάκια για...πόλεμο, ο Soihiro Honda δεν ήξερε ούτε καν ποδήλατο... Shit happen....Ας το συνηθίσουμε πως τα πάντα μπορεί να χαλάσουν και να βγουν προβληματικά πια κι αυτό λόγω πολυπλοκότητας!
TAΔΕ ΕΦΗ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ,,,,,,
ΤΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΙΕΣ....ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.....
BMW και πρασινα αλογα.....))))