-
κατεβαινω απο αγγλία για Ελλάδα οδικως, μεσω γερμανιας, αυστριας και ιταλιας.
ποια ειναι η καλυτερη λυση για το καραβι απο ιταλια? ελεγα να παρω απο βενετια...αν ψηνεται κανεις χώρο στο αυτοκινητο αλλα προκειται να κανω αρκετες στάσεις..
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
κατεβαινω απο αγγλία για Ελλάδα οδικως, μεσω γερμανιας, αυστριας και ιταλιας.
ποια ειναι η καλυτερη λυση για το καραβι απο ιταλια? ελεγα να παρω απο βενετια...αν ψηνεται κανεις χώρο στο αυτοκινητο αλλα προκειται να κανω αρκετες στάσεις..
Από πού θα μπεις στην Ιταλία; Και πιο λιμάνι σε βολεύει στην Ελλάδα;
Γενικά έχει μία διαφορά στον πλου 8-10 ώρες. Βενετία- Ηγουμενίτσα συνήθως κάνουν 24-26 ώρες και Ανκόνα-Ηγουμενίτσα 15-17 ώρες. Για Πάτρα πρόσθεσε ανάλογα.
Εξαρτάται λοιπόν, τι θέλεις και ποιες ώρες αναχώρησης σε βολεύουν. Εάν δεν έχεις πάει στη Βενετία ευκαιρία να πας, φθάσε 6 ώρες νωρίτερα (συνήθως φεύγουν απόγευμα από τη Βενετία) και κάνε και τουρισμό.
Σε χρόνο (και μάλλον και κόστος) θα είσαι κερδισμένος από την Ανκόνα, καθώς όσο αργά και να οδηγείς η διαφορά του πλου δεν καλύπτεται.
Νοτιότερα από την Ανκόνα (Μπάρι- Μπρίντεζι) η κατάσταση στους δρόμους στη Ιταλία είναι χειρότερη (ειδικά για Μπρίντεζι) και οι οδηγικές αποστάσεις μεγαλώνουν πολύ (μπορεί να χρειαστείς και διανυκτέρευση μέσα στην Ιταλία, ανάλογα το σημείο εκκίνησης).
Τα καράβια της γραμμής Ανκόνα και Βενετία είναι τα ίδια (και γενικά από τα καλύτερα), για νοτιότερα δεν ξέρω.
Εγώ προτιμώ την Ανκόνα. Από Βενετία μόνο με καλή παρέα (και καμπίνα απαραίτητα) για να περάσει η ατέλειωτη ώρα στο καράβι.
Δεν ξέρω τους λόγους που θα περάσεις από Γερμανία και Αυστρία, με εκκίνηση την Αγγλία μου φαίνεται λίγο κύκλος. -
σημειωτέον, έχουν κόψει ταχύτητα τα καράβια, οπότε η βενετία είναι απάλευτη
-
Την άνοιξη ο πατερας μου προτίμησε Βενετία γιατι ηταν το πιο κοντινό λιμάνι στη Γερμανια οποτε μιας κ κατέβηκε μονος ηταν η καλυτερη η επιλογή!
Οι τιμες παντως σε σχεση με πέρσι ειναι αρκετα ανεβασμένες!!
-
Έχω πολλά χρόνια να το κάνω. Υπάρχουν πολλές διαδρομές ανάλογα με την εποχή, το χρόνο, τη βιασύνη, το κόστος (βενζίνη, διόδια).
Στη Γερμανία αν δεν βγεις πολύ έξω από το δρόμο σου δεν την ευχαριστιέσαι και πολύ. Αλλά εκεί δεν έχει διόδια.
Λουξεμβούργο είχε φτηνή βενζίνη. Στην Ελβετία μην ξεχάσεις το σήμα-διόδιο. Μερικά περάσματα στα βουνά πιάνουν χιόνι, το καθαρίζουν αλλά καλύτερα να το αποφύγεις. Η βόρεια Ιταλία μπορεί να έχει πολύ βρωμόκαιρο.
Πολύ βαρετές οι ώρες από Βενετία, συμφέρει πολύ από Ανκόνα (αρκεί να μην χαθείς..... μάντεψε γιατί το λέω....).
Επίσης πρέπει να επιλέξεις ευρωτούνελ ή καράβι από το νησί προς την Ευρώπη.
Τέτοια εποχή (χειμώνας με κίνδυνο θαλασσοταραχών και χιονιών) θα πήγαινα από τούνελ, Γαλλία, Λουξεμβούργο για ανεφοδιασμό, Γαλλία και μετά είτε Ελβετία-Ιταλία (πιο απευθείας) είτε αν ο καιρός ύποπτος πιο χαμηλά και κατευθείαν Ιταλία και Ανκόνα. -
πρεπει να παω μεσω Γερμανιας να φορτωσω κατι πραγματα στο αυτοκινητο.
τελικα εκλεισα και 2 μερες στο obergurgl, μετα πρεπει να περασω απο bologna και μετα λεω να γυρισω απο βενετια...
κουραστηκα και μονο που τα εγραψα...ελπιζω να παει καλα... εννοειται απο τουνελ , δεν εχω παει ποτε με ferry.. -
επειδη μαλλον κλεινω προς Βενετια, τι επιλογες υπάρχουν εκει για ηγουμενιτσα? η μονο 1 εταιρεια παει απο εκει?
-
Ναι μόνο η ανεκ πάει από Βενετία κ αν θυμάμαι καλά 3 πλοία κάνουν αυτή τη διαδρομή, ο Σοφοκλής, τα Λευκα Όρη κ το Κρήτη 2!
-
Μα αυτα ειναι σχετικα παλια καραβια... Υποβαθμιση σε ολους τους τομεις ρε γμτ...
Παιζει και η επιλογη της Τεργεστης βεβαια! -
απ οτι ξέρω Τεργέστη δεν έχει αλλο δρομολογια
-
Εγω ακουσα οτι ξαναρχισαν.
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 012_467309
Α και τα Cruise ειναι διαστημικοι σταθμοι μπροστα στα Λευκα Ορη -
μπηκα στο site , δεν λεει τιποτα για Tεργέστη... πρεπει να τους παρω τηλεφωνο να δω ποτε ξεκινάνε το δρομολόγιο.
-
καλο αυτο αν ξεκινήσουν κ απο εκει, να υπάρχει μια επιπλέον εναλλακτική + αν στοχευει σε φορτηγά μπορει να ξεκινήσει κ μεσα στο χειμώνα!
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
πρεπει να παω μεσω Γερμανιας να φορτωσω κατι πραγματα στο αυτοκινητο.
τελικα εκλεισα και 2 μερες στο obergurgl, μετα πρεπει να περασω απο bologna και μετα λεω να γυρισω απο βενετια...
κουραστηκα και μονο που τα εγραψα...ελπιζω να παει καλα... εννοειται απο τουνελ , δεν εχω παει ποτε με ferry..Εάν φθάσεις έως την Bologna είναι σα να γυρίζεις πίσω πηγαίνοντας στη Βενετία. Την Τεργέστη μην την μπλέκεις, είναι τελείως άκρη, ακόμα και να έχει καράβια.
Η Aνκόνα έχει καθημερινή σύνδεση με δύο εταιρίες (MINOAN, Superfast-ANEK) με τα καλύτερα καράβια. Μπες στις ιστοσελίδες τους και δες. -
ποιος εχέφρων άνθρωπος σκέφτεται να μπει σε καράβι από τεργιέστη
-
Αν κατεβαινεις απο ανατολικα ,απο Villach ας πουμε, δεν ειναι και τοσο τραγικο.
Αμα υπαρχει και τετοια χαοτικη διαφορα στη ποιοτητα των πλοιων με τη Βενετια... -
Aυτή την στιγμή το Πρίντεζι δεν έχει πλοίο , στο Μπάρι έχει τα σούπερφαστ 1 και 2 , στην Ανκόνα έχει τα 2 ιταλικά του Γκριμάλντι , μιά και οι μινωικές ανήκουν πλέον σε αυτόν και την κοινοπραξία ΑΝΕΚ - Σούπερφαστ . Στην Βενετία υπάρχουν πλέον τα Κρήτη 1 και 2 , μιά και τα Λευκά Ορη και Σ. Βενιζέλος ξαναγύρισαν στην Ιαπωνία και δουλεύουν η εκεί η στην Κορέα .
Οπωσδήποτε τα Κρήτη είναι παλιά πλοία , αλλά είναι εξαιρετικά σαν πλοία καλής γιαπωνέζικης κατασκευής .
Είναι περισσότερος ο χρόνος του πλού , αλλά είναι φτηνότερα από την Ανκόνα και επιπλέον κερδίζεις την βενζίνη και τα διόδια .Από την άλλη αν έχεις παρέα η διαδρομή είναι μιά χαρά .
-
Ειναι πιο φτηνα απο Βενετια?
-
Ίσως να συμφέρει και το Durres - Bari το οποιό και φτηνό είναι και σύντομο (8 ώρες) !
Βέβαια έχεις ένα γεμάτο και επικίνδυνο οδηγικά 6ώρο να φτάσεις εκεί !
Αλλά σε 15 - 16 ώρες είσαι από Θεσσαλονίκη - Μπάρι. Νομίζω ότι αυτός ο χρόνος δεν γίνεται αλλιώς ...
-
Καλά για τον φίλο που ρώτησε, ο οποίος θα κινηθεί από Αγγλία το να φθάσει μέχρι το Μπάρι για να περάσει στο Δυρράχιο μάλλον δεν είναι πρακτικό.
Τώρα σαν ενδεχόμενο εντάξει υπάρχει και αυτό, αλλά το Μπάρι Ηγουμενίτσα πόσο διαρκεί; Και με τι κόστος;
Για ποιο λόγο να μπλέξει κανείς στην Αλβανία με δρόμους, σύνορα, κλπ;
Είναι πάνω από 12 ώρες το Μπάρι- Ηγουμενίτσα; Δύσκολο. Θεσσαλονίκη Ηγουμενίτσα είναι 3 ώρες (πηγαίνοντας αυστηρά με τα όρια στα τούνελ και έως 130 εκτός τούνελ). ‘Αρα νομίζω ότι είναι μάλλον περιττό να ασχοληθείς με το Δυρράχιο
Οδικώς στην Ευρώπη-Οδηγίες