-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα που συμμεριζεστε εναν 220 κ 450 πωστοπεΜη γελάς γιατί θα σε πιάσει απ' το γιακά, θα βγάλει απ' τη τσέπη πτυσσόμενη μπάρα και θα σου ρίξει τέσσερα μπορεί και πέντε 450άρια.
-
δεν σας καταλαβαινω ειλικρινα που συμμεριζεστε εναν 220 κ 450 πωστοπε
Μη γελάς γιατί θα σε πιάσει απ' το γιακά, θα βγάλει απ' τη τσέπη πτυσσόμενη μπάρα και θα σου ρίξει τέσσερα μπορεί και πέντε 450άρια.
κι αμα κανα πιτσιρικι ριξει κανα δυναμιτακι διπλα τι γινεται?
...3-2
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ότι η επίθεση αυτή δίνει την δυνατότητα στις ΗΠΑ να την αξιοποιήσουν στην γενικότερη επίθεσή τους κατά των λαών. Κάτι τέτοιο.
Εχουν αδικο?
Φυσικά έχουν άδικο εκτός αν (το ΚΚΕ) υπονοεί ότι το χτύπημα ήταν προβοκάτσια.
Από τη στιγμή που δεν υπονοούν κάτι τέτοιο, δηλαδή δέχονται ότι τη ρουκέτα την έριξαν 'εχθροί της Αμερικής', η δήλωση (του ΚΚΕ) είναι γελοία.
Οι αμερικάνοι φταίνει που τους έδωσαν (οι τρομοκράτες) τη δυνατότητα να βγουν και να φωνάζουν για την επίθεση;
Οπως και να εχει.....
Δε σου λεω να ειναι προβοκατσια,αλλα το θεωρεις απιθανο?Για αμερικανους μιλαμε.
Η ποιο πιθανη εκδοχη δεν ειναι να εγινε η επιθεση απο εχθρους της?Ειναι δυνατον να την εριξαν φιλικα?Απλα ξερεις τι πιστευω οτι γινετε?
Επειδη την συγκεκριμενη δηλωση την εκανε το ΚΚΕ και σωστη να ειναι δυσολα η πλειοψηφεια που ανηκει στα δυο μεγαλα κομματα δεχετε ακομα και τη σωστη της κριτικη.
Δεν ξερω αλλα ακομα και εμεσα επικρατει μια νοοτροπια,ξερεις....
εισαι κομουνιστης....μπλιαχ και λοιπα φαιδρα.
Ακουγεται ακραιο αλλα ετσι ειναι.Αλλο να πεις ειναι δεξιος (ο γ@μαω και καλα να ουμε) κι αλλο κομουνι.
Προς θεου μη παρεξηγθω δε το λεω για να σε προσβαλω ουτε με ενδιαφερουν οι πολιτικες πεποιθησεις του καθενος,εξαλλου ειναι καλο να ειμαστε πολιτικοποιημενοι οχι ομως κοματικοποιημενοι,κι αυτο ισως μας βοηθησει σαν λαο να γινουμε καλυτεροι.
Το λεω γενικα και καμια φορα περναει στον τροπο σκεψης και υποσυνηδητα -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Κοίτα να δεις, ψυχολογικά προβλήματα έχει όλος ο κόσμος, πόσο μάλλον σε άλλες χώρες, οπότε, τι να σχολιάσω τώρα περί απόψεων ξένων πολιτών για την (σημερινή)Ελλάδα(τις οποίες απόψεις, λίγο-πολύ τις έχουμε ακούσει αρκετοί). Δεν θα επεκταθώ στο ζήτημα: απλά, ο καθένας ας κοιτάει τα μούτρα του καλύτερα.
εισαι σωστος, αλλα εγω νομιζω οτι καλο ειναι να βλεπεις τα στραβα και τα θετικα παντου. πχ η ελλαδα εχει πολλα θετικα και καποια αρνητικα. το ιδιο και η μ.βρετανια, η ιταλια, κοκ.. απλα καλο ειναι να μπορεις να τα δεις χωρις εμπαθειες -οσο αυτο ειναι δυνατον, και να αξιοποιησεις ή και να υιοθετησεις τα θετικα. πχ αν μου επιτρεπεις να το γενικευσω λιγο, θα ηθελα οι δημοσιες υπηρεσιες να λειτουργουν στην ελλαδα οπως στην μ.βρετανια, χωρις να σημαινει οτι θα ηθελα οι ελληνες να πινουν τοσο πολυ ή να ειναι τοσο απαθεις σε καποια πραγματα
Τώρα, σχετικά με τα στοιχεία σοσιαλισμού που λες ότι κάποια από αυτά έχουν ενσωματωθεί πολύ καλά στο αγγλικό σύστημα, ποιά είναι αυτά; Ως προς τι, νοιώθει ασφάλεια και υπέρ-προστασία ο μέσος Άγγλος;(π.χ. καλό επίδομα ανεργίας;);
εχεις δικιο να απορεις γιατι δεν το εξηγησα σωστα, και δεν ξερω αν μπορω να το κανω. απλα, με λιγα λογια, εχω καταλαβει οτι στη βρετανια το συστημα σε βοηθαει αντι να σε αποθαρρυνει.. οι εταιριες φοβουνται τα σαπια προϊοντα γιατι μπορεις να τους στειλεις στα δικαστηρια και να δικαιωθεις. υπαρχουν χιλιαδες υπηρεσιες που εχουν φτιαχτει για να σε βοηθησουν και εχουν ολη την καλη διαθεση (γι'αυτο πληρωνονται αλλωστε). υπαρχει ενα αισθημα ισοτητας ταυτοχρονα ομως το συστημα αν εισαι εργατικος ή μπορεις να εξελιχθεις θα φτασεις οσο ψηλα θελεις..
Μιλάς για ένα κράτος το οποίο έχει πιο φιλελεύθερη πολιτική σε σχέση με την Ελλάδα(σωστά; ... αν και τη σήμερον ημέρα... ), αλλά από την άλλη, είναι πιο... σοσιαλιστικό(όχι ότι η Ελλάδα ήταν ποτέ σοσιαλιστική και νοιαζόταν για τόσο για κοινωνικές πολιτικές που να δίνουν πραγματική ελπίδα/στήριξη).
ενταξει, σε καμια περιπτωση δεν λες οτι ειναι σοσιαλιστες οι βρετανοι (θα πεσει φωτια να σε καψει), απλα εχει καποια στοιχεια σοσιαλισμου. ακομα και οι ανθρωποι εχουν τετοια νοοτροπια, κανουν ενα μαστερ που λεει ο λογος και αισθανονται μελισσες και οχι 'ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε'
Εν κατακλείδι, θα σου άρεσε η εφαρμογή παρόμοιων πολιτικών και στην Ελλάδα; Θα είχε αποτέλεσμα;
ειναι εγωιστικο να πω οτι θα ηθελα η ελληνικη κοινωνια να ενσωματωσει μονο τα θετικα (εστω στον βαθμο που γινεται, γιατι σαφως και δε συγκρινονται οι δυο χωρες, ουτε αν το δεις απο αποψη εργατικου δυναμικου, βιομηχανιας και θεσεων σε υπηρεσιες ουτε και ιστορικα. η μ.βρετανια ας πουμε δεν κατακτηθηκε ποτε απο τους γερμανους στον β παγκοσμιο πολεμο ουτε περιεθαλψε και φιλοξενησε μεταναστες σε δυσκολες εποχες με τετοια αναλογια των κατοικων, η ελλαδα περασε εμφυλιους, πολεμους με τουρκους, ανταλλαγες και λοιπα που ειναι γνωστα..)
πραγματικα δεν ξερω αν θα ειχε αποτελεσμα, γιατι ειμαστε πολυ διαφορετικοι οι ελληνες.. αν και πιστευω οτι ειμαστε λαος που προσαρμοζεται και εχω πιστη για τη χωρα μου και πιστευω οτι αναπτυσσεται και ελπιζω οχι οτι θα τους 'φτασουμε' αλλα οτι θα καταφερουμε να γινουμε καλυτεροι καποια μερα (εννοω σε ποιοτητα ζωης κλπ για να μην παρεξηγηθω) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειναι εγωιστικο να πω οτι θα ηθελα η ελληνικη κοινωνια να ενσωματωσει μονο τα θετικα (εστω στον βαθμο που γινεται, γιατι σαφως και δε συγκρινονται οι δυο χωρες, ουτε αν το δεις απο αποψη εργατικου δυναμικου, βιομηχανιας και θεσεων σε υπηρεσιες ουτε και ιστορικα. η μ.βρετανια ας πουμε δεν κατακτηθηκε ποτε απο τους γερμανους στον β παγκοσμιο πολεμο ουτε περιεθαλψε και φιλοξενησε μεταναστες σε δυσκολες εποχες με τετοια αναλογια των κατοικων, η ελλαδα περασε εμφυλιους, πολεμους με τουρκους, ανταλλαγες και λοιπα που ειναι γνωστα..)
πραγματικα δεν ξερω αν θα ειχε αποτελεσμα, γιατι ειμαστε πολυ διαφορετικοι οι ελληνες.. αν και πιστευω οτι ειμαστε λαος που προσαρμοζεται και εχω πιστη για τη χωρα μου και πιστευω οτι αναπτυσσεται και ελπιζω οχι οτι θα τους 'φτασουμε' αλλα οτι θα καταφερουμε να γινουμε καλυτεροι καποια μερα (εννοω σε ποιοτητα ζωης κλπ για να μην παρεξηγηθω)Μπραβο ρε skye!!!!
Τετοιους ανθρωπους και τετοιες νοοτροπιες χρειαζεται η Ελλαδα!!!
Και πολυ λιγωτερους ξερολες.... -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Η γυναίκα του αδερφού μου είναι Αμερικανίδα. Μιας και έρχονται τακτικά διακοπές στην Ελλάδα, εχω καταλήξει σε ένα μοντέλο επικοινωνίας που αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση τελικά.Γενικώς είναι ευχάριστη κοπέλα, καλλιεργημένη (γιατρός και αυτή) και μπορείς να κάνεις ωραίες συζητήσεις για όλα τα θέματα. Αρκεί να προσέξεις να αποφύγεις οτιδήποτε έχει σχέση με politics, ειδικά την εξωτερική πολιτική των είπα.
Οι απαντήσεις είναι τόσο ... απίστευτες που σε χαλάνε. Οπότε, απλά δεν συζητάς τέτοια θέματα, και όλα είναι coolΚαι για να εχουμε καλο ρωτημα ο αδελφος σου τι λεει συμφωνει διαφωνει κτλ κτλ. Η τον βγαζεις και αυτον Γενιτσαρο.
-
με τον ρενο αβαταρ εισαι υποπτος.Φτου γμτ
-
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Υ.Γ.: Κάτι που ξέχασα: βρε Γαβριήλ, δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί στην Ελλάδα που χαίρονται όταν κάποιοι εκτοξεύουν ρουκέτες εναντίον πρεσβειών.
Ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί με πολιτικές ξένων χωρών, δεν είναι λόγος να σκοτώνει υπαλλήλους και πρέσβεις, αν είναι δυνατόν(άσε που στην προκειμένη περίπτωση, τίποτα ψευτο-αναρχοαριστεριστές θα ήταν, με ιδεολογίες για τα μπάζα, όπως μπάζα είναι και οι ίδιοι --- το έμβλημα της πρεσβείας στοχεύανε, όχι ότι δικαιολογείται η πράξη τους, φυσικά!)I hope so.
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
Καλε μου? Πως ειναι δυνατον να ειμαι καλος σου αλλα και γενιτσαρος at the same time?
(τσιμπωντας το μαγουλου σο) Καλη μου μιατα εσυ.
Μπορεις να μου δωσεις ορισμο στον ορο γενιτσαρος? I am a little light on the lingo.
Btw on a more serious note, υπερβαλεις με αυτο που λες στο τελος. Εγω δεν θα σταματησω να ερχομαι Ελλαδα ποτε. Αλλωστε δεν νιωθω ως τουριστας οταν ερχομαι. Ολοι οι συγγενοις μου εκει ειναι. Η Ελλαδα ειναι η πατριδα μου.
Γενιτσαρος: http://www.live-pedia.gr/index.php/�% ... E%BF%CF%82
Εχει πολυ πλάκα τελικά αυτο το αγόρι....
Χαιρομαι που σε διασκεδαζω μιατα.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτο που θα εκανα εαν ειχα χρονο θα ηταν:
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του** θα **τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
Ας εκανε ικ να δεις τι θα γινοταν.
yeah!
Καλα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ο Κρους εγραψε
'Σύνελθε, είσαι αλλού τελείως. Αυτή η ενέργεια, μόνο εις βάρος της Ελλάδας μπορεί να είναι. Και βέβαια, θα σας την ξεπληρώσουμε στήνοντας κ@λο εκεί που σας συμφέρει ΕΣΑΣ. Δεν σας χάλασε, έτσι; '
Ε βεβαια θα μας το πληρωσεται εκει που μας συμφερει. Γυαλια καρφια την κανατε την πρεσβεια. Εμεις θα τα πληρωσουμε?
Την κάναμε?
Ναι την κανατε. Γιατι? Αλλοι φταινε παλι?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Αυτο που θα εκανα εαν ειχα χρονο θα ηταν:
Θα αλλαζα κατευθηνση και θα γυρνουσα και θα αρχιζα να περπατω προς αυτους. Μετα με ορμη I'd bump on his shoulder. Hard! Και θα λεγα στα Αγγλικα 'Oops, I am so sorry about that sir' και ενω 30 εκατοστα απο την μαπα του** θα **τον κοιτουσα στα ματια με υφος 'θα σε φαω ολοκληρο τωρα ενα κανεις ικ! που λενε και στο χωριο μου καθαρμα!'
Ας εκανε ικ να δεις τι θα γινοταν.
yeah!
Καλα.
Ρε συ Γαβρίλη, με άντρακλες σαν εσένα, οι ΗΠΑ δεν έχουν καν ανάγκη τα σώματα ασφαλείας! Εσύ και από μόνος ως παρουσία αποτρέπεις κάθε κίνδυνο! Αφού να φανταστείς, έλεγα να ταξιδέψω ΗΠΑ, αλλά τώρα πρέπει να πλύνω πρώτα όλα τα βρακιά μου που τα κατούρησα απ' το φόβο μου με το τρομακτικό σου post. Σε παρακαλώ, επειδή έχουμε και μικρά παιδιά εδώ μέσα, μην είσαι τόσο τρομακτικός στο εξής, γιατί δεν αντέχουμε τόση πολλή τεστοστερόνη!
-
«Το κτύπημα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα με ρουκέτα, ανεξάρτητα από πού προέρχεται, δίνει τη δυνατότητα στις ΗΠΑ να το αξιοποιήσουν, στο πλαίσιο της γενικότερης επίθεσής τους κατά των λαών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, τονίζοντας:
«Η συγκεκριμένη ενέργεια γίνεται σε μια περίοδο που οι ΗΠΑ **βομβαρδίζουν τη Σομαλία **
Βρε κομμουνα ασε την γνωστη προπαγανδα. Ενα gun ship C130 θερισε 8 ατομα και τελικα ηταν πολυ μικροτερης σημασιας ατομα απο οτι νομισαμε αρχικα. Για ποιον βομβαρδισμο μιλας?
Αυτο ειναι ενα μιρκο παραδειγμα για το τι 'λεγετε' για το τι κανουν οι ΗΠΑ σχετικα με τις πολεμικες επιχειρησεις των, κτλ. Λιγο εδω λιγο εκει, στο τελος πυρηνικες ρυξαμε στην Αυστραλια.
As an FYI though, και αλλα θα γινουν στην Σομαλια. Η CIA και αλλα special forces ειναι εκει και ψαχνουν τα ατομα που ηταν υπευθηνα για τις βομβιστικες επιχειρησεις στην Κενυα και αλλου. Οι μερες τους ειναι μετρημενες.
Τελος, ξανα, οπως εχουμε πει μεσω του Προεδρου και αλλων τοοοοσες φορες. Ο πολεμος εναντι της τρομοκρατιας ειναι παγκοσμιος. Οπου και εαν εισαι, εαν εισαι Αλ Καιντα τωρα ξερεις οτι σε ψαχνουμε και ποτε δεν εισαι ασφαλης! Αυτο ειναι το μυνημα. Ο μπαμπουλας ειναι εξω 24Χ7Χ356. Ουτε για υπνο καν μην πας. You can run but you cant hide asshole!
Ο χρήστης skye έγραψε:
και αυξάνουν τα στρατεύματα κατοχής στο Ιράκ, γεγονός που έχει προκαλέσει διεθνείς αντιδράσεις, όπως και αντιδράσεις στο εσωτερικό των ΗΠΑ.
Ναι η αντιδραση στο εσωτερικο ηταν why the hell did you not do earlier assholes?!
Συγκεκριμενα ομως εχει δικιο εν μερη. Κανεις δεν καταλαβε το μυνημα που εστειλε ο Προεδρος των ΗΠΑ στην addressing the nation speech την Τεταρτη. Προσεξε κανεις οτι στελνουμε και αλλο carrier στην περιοχη? Εκτος τον 21500 στρατιωτων? Αυτο για μενα ειναι μυνημα για το Ιραν. Το carrier δεν χρειαζεται σε καμια περιπτωση για τις επιχειρησεις στο Ιρακ και στο Αφγανισταν. ΑΥτο το ξερω απο πρωτο χερι. Αχμαντινετζαντ, ετοιμασου! Θα σε φαει η μαρμαγκα και εσενα καθαρμα!
Γίνεται σε μια στιγμή που προωθείται το γενικότερο ιμπεριαλιστικό σχέδιο του δήθεν 'εκδημοκρατισμού της Μέσης Ανατολής'».
Δηλαδης? Τι γινετε στη ΜΑ? Παμε να κλεψουμε το πετρελαιο ετσι κομμουνα?
Σύμφωνα με το ΚΚΕ, «οι ισχυρισμοί για τη ζημιά που προκαλείται στη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, είναι αποπροσανατολιστικοί. Το κύριο είναι ότι το κτύπημα δεν μπορεί να γίνει άλλοθι για την ένταση της κρατικής καταστολής και της δράσης των διαφόρων υπηρεσιών».
ΜΕ αλλα λογια, δικα μας ατομα το εκαναν (χιππηες σαν του λογου μας), οι ΗΠΑ φταινε. Ε καλα.
«Απαιτείται επαγρύπνηση, ετοιμότητα και δράση για την ανάπτυξη του αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, που είναι προϋπόθεση για την περιθωριοποίηση και απομόνωση κάθε προβοκάτσιας, από όπου και αν προέρχεται αυτή» καταλήγει η ανακοίνωση.
[/quote]
Σιγα θα σκισεις καμια φουστα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εγώ δεν πιστεύω ότι υπάρχει λογικός άνθρωπος που να ΜΗΝ καταδικάζει την ενέργεια αυτή στην πρεσβεία των ΗΠΑ. Τώρα το αν ο gavril1 χάρηκε διότι βρήκε πάτημα στον κομπλεξισμό του ας το κάνει. Ευτυχώς που δεν χτύπησε κανείς και όλοι οι υπάλληλοι της πρεσβείας είναι καλά.Υ.Γ. Εγώ πάντως δεν μισώ του Αμερικανούς...την πολιτική τους μισώ...ο λαός τους είναι και ο ίδιος θύμα της πολιτικής αυτής.
Υ.Γ.2Πάντως εγώ πλέον θα φοβάμαι όταν μπαίνω σε αεροπλάνο να σχολιάσω τους Αμερικανούς. Φαντάζεστε να είναι εκεί ο ρωμαλέος και σωματώδης gavril1.
Πως θα κυκλοφορώ με την μείωση μετά;(ξέρετε... τα 3-2 )Υ.Γ.3. Τώρα θα με καλέσει ο gavril σε μονομαχία στον κόκκινο ήλιο...κρατώντας την αστερόεσσα και τραγουδώντας τον εθνικό τους ύμνο
Έλεος γενίτσαρε κοίτα τι γράφεις...'Ρε συ εγω θελω οι σχεσεις Ελλαδος να χειροτρεψουν officially. Γιατι? Διοτι ετσι θα αντικατροπτιζουν ποιο πιστα την πραγματικοτητα on the ground. Δηλαδη οσον αφορα τους πολιτες. Το αξιζετε.' Ντροπή σου...δεν σου γράφω άλλα διότι μετά οι mods θα κόψουν εμένα και όχι εσένα.
Μεσα σε ενα ποστ με εχεις αποκαλεσει χιλια ονοματα.
Ομως οπως καταλαβαινεις στο συμβαν μεσα στο αεροπλανο εγω ειμουν το θυμα ρατσισμου. Και ετυχε να ειμαι απο το ιδιο μερος που ηταν και αυτοι. Ελληνες ολοι. Στο τελος με βγαζεις και φταιχτη. Φυσικα.
Τελος, μια απο τις αρχες μου ειναι οτι if you're aggressive against me, I will be aggressive back. Που δεν ειμουν σε αυτη την περιπτωση διοτι ειχα αλλες προτερεοτητες.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
....Απο πισω και αυτοι.
Eυτυχως που δεν σου επεσε τιποτα να σκυψεις να το πιασεις δηλαδη...
... Α ρε και να γινοταν αυτο στην Αθηνα τι ξυλο ειχε να πεσει!!!!! Να σου πω εγω πως θα νιωσουν 450 lbs deadlifts και 225 power cleans στην μαπα σου.
Σιγα μεγαλε, θα σκιστεις...
Αλλα το αεροπλανο για Σικαγο δεν το χανω!
Και πολυ καλα εκανες.Σιγουρα δε θα προλαβαινες*...
*Γιατι μετα το καβγα αντε να ξαναφτιαξεις το μακιγιαζ, κραγιον και τετοια...
Ασε που μπορει να πλακωνε και καμμια POLIZEI και να ηταν η Γερμανια στη δυσαρεστη θεση να 'φιλοξενησει'.... -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μη γελάς γιατί θα σε πιάσει απ' το γιακά, θα βγάλει απ' τη τσέπη πτυσσόμενη μπάρα και θα σου ρίξει τέσσερα μπορεί και πέντε 450άρια.
Ακομη και τις μ@λ@κιες που λεω τις παρεξηγητε. Τσ, τσ,
-
**Ακομη **και τις μ@λ@κιες που λεω τις παρεξηγητε. Τσ, τσ,
Γιατί, τι άλλο λες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ρε σεις ξευτερια btw παρατηρησε κανεις τι συμβαινει με τον Σαβεζ στην Βενεζουελα τις τελευταιες ημερες? Εκτος του οτι κανει σουπερ παρεα με τον Πουτιν και τον Αχμαντινετζαντ και αγοραζει διαφορα βαρεα οπλα που χρειαζεται απο την Ρωσσια, θελει να κρατηκοποιησει τα gov't utilities λεει πρωτον. Μετα ειπε, ή σοσιαλισμος ή θανατος! Και μετα, παει να καταλαργησει τον νομο στην χωρα, παρομοιο με αυτος στις ΗΠΑ, που δεν μπορει ενας Προεδρος να βαλει υποψηφιοτητα πανω απο δυο συνεχονμενες φορες.
Σαν τι σας ακουγεται αυτο?
(προσεξε απαντησεις τωρα Νικο)
-
Ακομη και τις μ@λ@κιες που λεω τις παρεξηγητε. Τσ, τσ,
Το 'Ακόμη και' είναι bad use of language.
Try 'Όλες'
-
Ρε σεις ξευτερια btw παρατηρησε κανεις τι συμβαινει με τον Σαβεζ στην Βενεζουελα τις τελευταιες ημερες? Εκτος του οτι κανει σουπερ παρεα με τον Πουτιν και τον Αχμαντινετζαντ και αγοραζει διαφορα βαρεα οπλα που χρειαζεται απο την Ρωσσια, θελει να κρατηκοποιησει τα gov't utilities λεει πρωτον. Μετα ειπε, ή σοσιαλισμος ή θανατος! Και μετα, παει να καταλαργησει τον νομο στην χωρα, παρομοιο με αυτος στις ΗΠΑ, που δεν μπορει ενας Προεδρος να βαλει υποψηφιοτητα πανω απο δυο συνεχονμενες φορες.Σαν τι σας ακουγεται αυτο?
(προσεξε απαντησεις τωρα Νικο)
Χμ, σαν τι; Σαν ευκαιρία να επέμβουν οι ΗΠΑ και να αποκαταστήσουν τη Δημοκρατία;
(Νίκο, είδες απάντηση; Εεε;;; )
Περί ΗΠΑ και Αμερικανών [#2]