-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παίδες, πολλά αυτοκίνητα εκμάθησης έχουν κοτσαδόρο επειδή η σχολή διαθέτει και τρέιλερ για τις μηχανές εκμάθησης.Το θέμα είναι ότι αυτός θα έπρεπε να είναι προσθαφαιρούμενος, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όλοι σταθερούς βάζουν.
Είναι γενικότερη η μ@λ@κία δλδ, όχι μόνο την καθηγητών οδήγησης.
Όσο για την οδήγηση από δεξιά, τι να πω...
Ετνάξει ρε συ, αν το ότι κάνουμε όλοι μλκίες πάει να πει ότι δεν πειράζει που τις κάνουν και οι δάσκαλοι, δικαιολογημένοι είναι... τότε...
Σαν να λέμε 'όλοι βρίζουμε και όλοι ανορθρόγραφοι είμαστε' οπότε δεν πειράζει που ο δάσκαλος στο σχολείο είπε 'μην την πέζεις ρε μαλάκα και σήκο στον πίνακα'...
Εντάξει δε ζητάμε από ένα δάσκαλο οδήγησης να είναι ούτε τέρας μορφώσεως ούτε καθόλα υποδειγματικός πολίτης ούτε τπτ...
Αλλά τουλάχιστον στα οδηγικά θέματα αν δεν είναι υπόδειγμα, είναι τουλάχιστον τραγικό...EDIT: Αν το να βάζεις ένα μεγάλο πρόστιμο σε κάποιον επειδή έχει κοτσαδόρο (χωρίς να έχει δεμένο κάτι) είναι συζητήσιμο (ως προς το μέγεθος του προστίμου, γιατί κατά τα άλλα είναι ***** να τον αφήνεις), σε ένα δάσκαλο οδήγησης που βγάζει και χρήματα από αυτό (το δασκαλίκι δλδ) τι πρέπει να κάνεις;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Παίδες, πολλά αυτοκίνητα εκμάθησης έχουν κοτσαδόρο επειδή η σχολή διαθέτει και τρέιλερ για τις μηχανές εκμάθησης.Το θέμα είναι ότι αυτός θα έπρεπε να είναι προσθαφαιρούμενος, αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όλοι σταθερούς βάζουν.
Είναι γενικότερη η μ@λ@κία δλδ, όχι μόνο την καθηγητών οδήγησης.
**Όσο για την οδήγηση από δεξιά, τι να πω... **
Φουστρακια ειναι.... και τους ελειψε η Αγγλια....
-
Μα καλά συζητάτε για δασκάλους οδήγησης; Τεράστιο θέμα οι 'φυλή' αυτή και δε τελειώνει σε λίγες σελίδες.
-
-
-
ZΩA οι διαφοροι ηλιθιοι που κανουν προσπεραση απο τη ΛΕΑ.
Προχθες δεν αντεξα το μαλακα που μετα τη διασταυρωση του Ωρωπου, κατεβαινε με το ΜΧ5 προς Αθηνα, προσπερνουσε απο τη ΛΕΑ.
Τον αφησα να πλησιασει, και πατωντας φρενο αναψα δεξι φλας χωρις φυσικα να αλλαξω πορεια.
Το ΖΩΟ πανικοβληθηκε και παραλιγο να φαει το κρασπεδο.
Ελπιζω να καταλαβε τη σημασια της ΛΕΑ γιατι προσπερνωντας με, λιγο πριν τα διοδια Αφιδνων δεν τολμησε ουτε να κοιταξει παρα το γεγονος οτι του κορναρα....Με εχι προσπερασει απο τη ΛΕΑ ενω πηγαινα στη δεξια με 100 χαω, ΜΑΛΑΚΑΣ με Μιτσουμπισι Πατζερο που τραβουσε πενταμετρο φουσκωτο....
-
Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχει γεμίσει με ζώα... (Βασικά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου να θεωρώ τί είναι σωστό και τί όχι στους δρόμους, όλο ζωάδια έβλεπα... ) Προτείνω να κάνουμε topic με νορμάλ οδηγούς... Αυτό θα ήταν όντως πρωτότυπο (δυστυχώς)... Τουλάχιστον θα αργούσαν περισσότερο να γεμίζουν κατεβατές οι σελίδες..
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Το κακό στην Ελλάδα είναι ότι έχει γεμίσει με ζώα... (Βασικά όσο θυμάμαι τον εαυτό μου **να θεωρώ τί είναι σωστό **και τί όχι στους δρόμους, όλο ζωάδια έβλεπα...Aλλο τι θεωρω εγω ή εσυ σωστο και αλλο τι ειναι το σωστο.
Εξαλλου το βασικο γνωρισμα ολων των, περι ων η συζητηση αυτη, ΖΩΩΝ ειναι οτι ΘΕΩΡΟΥΝ τις (εγκληματικες πολλες φορες) μαλακιες που κανουν σωστη οδηγικη/κοινωνικη συμπεριφορα...Προτείνω να κάνουμε topic με νορμάλ οδηγούς... Αυτό θα ήταν όντως πρωτότυπο (δυστυχώς)...
Το οποιο topic θα πραγματευεται τι ακριβως??
-Οτι δεν πρεπει να παρκαρουμε σε ραμπες αναπηρων??
-Οτι δεν σταματαμε ποτε σε διαβασεις πεζων??
-Οτι δεν πρεπει να περναμε με κοκκινο ή πρεπει να σταματαμε σε ΣΤΟΠ??
-Οτι δεν ειναι υποχρεωμενοι ολοι οι αλλοι να ακουνε τα γυφτοραπ ντεσιμπελ μας ή την, και καλα αγωνιαρικη, εξατμιση μας??
-Οτι εξω απο σχολεια, παιδικες χαρες, νοσοκομεια κλπ πρεπει να παμε με 20?? -
εμενα η απορια μου ειναι η εξης
Μπαινουν σε αυτο το topic και γραφουν τοσα ατομα οι οποιοι υποστηριζουν οτι εχουν σωστη οδηγικη συμπεριφορα κτλ κτλ.
Στο δρομο ομως ειναι πολυ σπανιες συμπεριφορες. Αρα οι εκδοχες που εχω ειναια) ολοι αυτοι που γραφουν εδω ειναι δηθεν
β) ειστε διασκορπισμενοι στις 4 γωνιες της γης αρα η πιθανοτητα να πετυχω καποιον στο δρομο ειναι μηδαμινη
γ) τελικα τα ζωα ειναι τοσα πολλα ωστε η αναλογα κανει την πιθανοτητα να πετυχω καποιον σωστο πολυ ισχνη. -
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
εμενα η απορια μου ειναι η εξηςΜπαινουν σε αυτο το topic και γραφουν τοσα ατομα οι οποιοι υποστηριζουν οτι εχουν σωστη οδηγικη συμπεριφορα κτλ κτλ.
Στο δρομο ομως ειναι πολυ σπανιες συμπεριφορες. Αρα οι εκδοχες που εχω ειναια) ολοι αυτοι που γραφουν εδω ειναι δηθεν
β) ειστε διασκορπισμενοι στις 4 γωνιες της γης αρα η πιθανοτητα να πετυχω καποιον στο δρομο ειναι μηδαμινη
γ) τελικα τα ζωα ειναι τοσα πολλα ωστε η αναλογα κανει την πιθανοτητα να πετυχω καποιον σωστο πολυ ισχνη.μα ποιος είμαι ότι κι εμείς είμαστε οι σωστοί και δεν κάνουμε βλακείες?`Ομως πιστεύω ότι έχουμε τη γνώση και ζητάμε συγνώμη απ'τον άλλον αντί να τον αρχίζουμε στα μπινελίκια κι από πάνω
-
εμενα η απορια μου ειναι η εξηςΜπαινουν σε αυτο το topic και γραφουν τοσα ατομα οι οποιοι υποστηριζουν οτι εχουν σωστη οδηγικη συμπεριφορα κτλ κτλ.
γ) τελικα τα ζωα ειναι τοσα πολλα ωστε η αναλογα κανει την πιθανοτητα να πετυχω καποιον σωστο πολυ ισχνη.ισχύει το γ...λάθη κάνουμε όλοι...το θέμα είναι να τα παραδεχόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι μετά. Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα μέλη του 4τφορουμ έχουν οδηγική παιδεία πολύ ανώτερη από τον μέσο έλληνα οδηγό.
-
Γραφουν οσοι βλεπουν κατι στραβο στο δρομο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν κανουν καμμια μλκια οι ιδιοι.
-
γ) τελικα τα ζωα ειναι τοσα πολλα ωστε η αναλογα κανει την πιθανοτητα να πετυχω καποιον σωστο πολυ ισχνη.Δεν θυμαμαι κανεναν που να ειπε οτι εχει σωστη οδικη συμπεριφορα.
Θυμαμαι ομως μερικους που γραφουν τα κατορθοματα τους εδω.
Αρα δεν πρεπει να υπαρχουν 'δηθεν' στο τοπικ αυτο.Το θεμα ποιο ειναι...
Εδω γραφουμε αυτα που βλεπουμε και μας εξοργιζουν....
Οχι αυτα που κανουμε εμεις κ εξοργιζουν τους αλλους.Π.Χ. Εγω ξερω οτι οδιγω προκλιτικα και δεν συγχωρω τις βλακιες των αλλων.
Γραφω για τους αλλους κ οχι για μενα, γιατι αν γραψω το τι κανω εγω,
οσοι τα διαβασουνθα με λιντσαρουν.....
Επειδη δεν γραφω κατι.... δεν συμαινει οτι δεν γινετεΧαρακτιριστικα..... Οταν στο γραφειο προκυπτει μια δουλεια ....εκτος γραφειου, που πρεπει να γινει γριγορα.... πολυ γριγορα....
αναλαμβανω εγω.....
Αυτες ειναι οι γνωστες αποστολες 'αυτοκτονιας' και μεχρι σημερα εχω ποσοστο επιτυχιας 100%-Αγ.Παρασκευη, ΕΡΤ- Πειραιας, (Διευθινση Τελωνιων) 35λεπτα με κινηση..... και με απολυτο σεβασμο στα κοκκινα.....
-
Δεν συμφωνω με το σκεπτικο οτι βριζουμε τον αλλον που κανει μια μλκεια την οποια η αλλη παρομοια κανουμε και εμεις
-
Δεν συμφωνω με το σκεπτικο οτι βριζουμε τον αλλον που κανει μια μλκεια την οποια η αλλη παρομοια κανουμε και εμειςΔεν περναω με κοκκινο
Δεν περναω στοπ
Δεν φευγω απο την τερμα δεξια Λ.Κ. στην τερμα αριστερα Λ.Κ. χωρις καν να δω τους καθρεπτες
Δεν παω με 40 τερμα αριστερα
ανοιγω δρομο σ αυτους που κινουντε αριστερα
Ξερω οτι και η μεσαια κμαι η αριστερη ειναι λοριδες
.....κ αλλα πολλα.....
Οι μαλακιες που κανω εγω στην χειροτερη να κοστισουν μερικες εκατονταδες ευρω....Οι μαλακιες που βλεπω καθε μερα θετουν σε κινδυνο την σωματικη μου ακαιρεοτιτα.....
Χθες βραδυ.
Παω γλυφαδα για καφε. Αριστερα στο φαναρι στα 'Αστερια' και ανηφοριζω την Γρ. Λαμπρακη.
Η οποια σε ολο της το μηκος εχει προτεραιοτιτα.
Πρωτα διασταυροση ειναι με την Λαζαρακη -αν δεν κανω λαθως.
Εχω βγαλει δεξι φλας, καθομαι δεξια και τσουλαω....
Απο αριστερα....
Κ ενω με βλεπει......
Καραγκιοζης -ναι φιλε....σου γμω την μανα- με Shotyoung Mputso....η οπως στο διαλο το λεγανε πεταγεται απο την Λαζαρακη (απο τα αριστερα μου)
περναει καθετα απο μπροστα μου (η κοπελα που ηταν διπλα μου εκλεισε τα ματια της κ εβαλε τα χερια μπροστα.....) Το χερι στη κορνα εγω... δεν την αφισα καθολου.... ...... Σταματαει...κλεινοντας δυο δρομους...... και δεν φευγει....
Καθοταν κανα λεπτο ακινητος.... και δεν εβγαινε απο το αμαξι.....
(Just in case. Εγω περιμενα να βγει και να μου ρθει στο παραθυρο για να πω στους μπατσους 'νομιμη αμυνα'... ) Μεχρι που ακουσε σειρινα περιπολικου κ εγινε 'Λουις'.....Αν δεν συνοδευομουν, τον ειχα εμβολήσει....*
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
-Αγ.Παρασκευη, ΕΡΤ- Πειραιας, (Διευθινση Τελωνιων) 35λεπτα με κινηση..... και με απολυτο σεβασμο στα κοκκινα.....
Από Αττική - Εθνική, που δεν έχει κόκκινα;;;;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
-Αγ.Παρασκευη, ΕΡΤ- Πειραιας, (Διευθινση Τελωνιων) 35λεπτα με κινηση..... και με απολυτο σεβασμο στα κοκκινα.....
ε ναι.....
Ο Πειραιας εχει ομως....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ε ναι.....
Ο Πειραιας εχει ομως....
Παλι καλα γιατι αν μου ελεγες οτι το εκανες μεσω κεντρου, θα σε ελεγα φιδεμπορα
-
-
γ) τελικα τα ζωα ειναι τοσα πολλα ωστε η αναλογα κανει την πιθανοτητα να πετυχω καποιον σωστο πολυ ισχνη.Αυτό.
Κάθε μέρα που γυρνάω από δουλειά, στρίβω αριστερά σε ένα φανάρι για να μπω στη Συγγρού. Το δικό μου πράσινο είναι παλλόμενο πορτοκαλί, και οι πεζοί έχουν πράσινο. Αν δεν αφήσουν αυτοί που στρίβουν τούς πεζούς να περάσουν, τότε αυτοί την πατήσανε γιατί αμέσως αρχίζει η ροή από την κάθοδο της Συγγρού, οπότε μένουν κολλημένοι στη νησίδα.
Κάθε μέρα λοιπόν, κάνω μία μικρή στατιστική καταγραφή, και βλέπω αν θα σταματήσει κανείς από τους μπροστινούς μου, να αφήσει τους πεζούς. Σε πληροφορώ ότι μόνο εγώ σταματάω συστηματικά για το πράσινο των πεζών. Και αυτό το στατιστικό ισχύει για ορίζοντα μηνών, μη σου πω χρόνων, που κάνω αυτή τη διαδρομή.
Το μόνο παρηγορητικό είναι ότι όταν σταματάω, οι κόρνες από πίσω μου έχουν μειωθεί κατά πολύ. Π.χ. άντε να ακούσω κόρνα μία στις είκοσι.
Ζώα ζώα ζώα [#3]