-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Εχουν περασει 2 εβδομαδες απο το περιστατικο που θα γραψω (το οποιο ταιριαζει και στο θεμα των ταξιτζηδων) και προσπαθω να το αποβαλλω απο τη μνημη αλλα δε φευγει με τιποτα.
Πεμπτη βραδυ κατα τις 2 το βραδυ, γυριζω απο ταξιδι στο εξωτερικο. Ειμαι λοιπον ορθιο πτωμα στο Ελ. Βενιζελος και παιρνω ταξι.
Το αμαξι οταν εφευγα για το ταξιδι το αφησα σε ενα δρομο διπλα σε γραφειο γνωστου μου στα Σπατα.
Λεω λοιπον στον ΣΚΑΤΟΤΑΡΙΦΑ παμε Σπατα - Παιανια. Κανε ενα φυσημα ψιλοαγανακτησης στο οποιο δεν δινω σημασια. Δεν βγαζουμε μιλια ολο το δρομο και μετα απο κανα 10λεπτο του λεω εδω βγαινουμε, ασε με εδω περα. Το ταξιμετρο και με διπλη φυσικα ταριφα εχει γραψει 8.60-8.90 καπου. Του δινω ενα 20ευρω και μου λεει 'τελος παντων, ενταξει ειμαστε''.
Τι ενταξει ρε φιλε του λεω, 9 ευρω γραφει το ταξιμετρο. Ε μου λεει, φυγαμε απο αεροδρομιο συν τα διοδιαααα. Ε ωραια του λεω, αντε και 6 ευρω για ολα αυτα (αν και ειναι πολλα), φερε ρεστα.
Μου πεταει τοτε ενα πενταευρω πανω μου και αρχιζει: αϊ στο διαολο γαμ...νοι ολοι, περιμενω δυο ωρες στο αεροδρομιο και μου ερχεται ενας μονο για να τον παω στα Σπατα, γ..ω το κερατο σου και τετοια.
Μου εχει ανεβει το αιμα επικινδυνα και σκεφτομαι δεν θα τον αρπαξω ακομα γιατι θα σηκωθει να φυγει και με τη τσαντα μου που ειναι στο πορτ μπαγκαζ.
Βγαινει εξω συνεχιζοντας να βριζει απιστευτα, εγω του λεω την αλλη φορα να ζητας απο την αστυνομια στο αεροδρομιο να διαλεγεις δρομολογια μαλ..κα και πιανει την τσαντα μου και την πεταει μεσα στο δρομο με δυναμη.
Εγω εχω μεινει λιγο μαλ..ας και αφοτου πιασω την τσαντα απο το δρομο, παω κατα πανω του και γκαζωνει και φευγει.
Θεωρω τον εαυτο μου ΗΛΙΘΙΟ μεγαλο γιατι επρεπε ή να τον σαπισω στο ξυλο χωρις να σκεφτομαι την τσαντα μου και ειναι το μονο σκηνικο που θα δικαιολογουσα τον εαυτο μου να ασκησω βια και επισης γιατι εμεινα χαζος απο το τελειωμα της ολης υποθεσης και δεν προλαβα να παρω τις πινακιδες (αν και δεν νομιζω να του κανανε τιποτα, οπως γινεται παντα).
Ειχα ηδη πολυ κακη εντυπωση για τον κλαδο τους, αλλα δεν επαιρνα συχνα ταξι και ελεγα ποτε δεν ξερεις, μπορει να μου τυχαινουν. Μετα απο αυτο, τους θεωρω ολους γουρουνια, γιατι αν δεν ηταν θα ειχαν φροντισει μονοι τους να βγαλουν εκτος του κλαδου τους τετοια αποβρασματα, αλλα δυστυχως αυτη ειναι η νοοτροπια τους και τους αρεσει.Τους μπατσους..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ??????????????
-
Ο χρήστης TheoRallye έγραψε:
Πριν μιάμιση ώρα ερχόμουν από Λεμεσό για Πάφο (αυτοκινητόδρομος με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και τσιμεντένιο διάζωμα ). Κάπου βλέπω σταματημένα τα αυτοκίνητα μπροστά μου. Φτάνοντας λίγο πιο μπροστά βλέπω ένα Prelude και ένα παλιό Datsun μικρό χτυπημένα αρκετά άσχημα. Κατεβαίνω να δω αν μπορώ να βοηθήσω. Στο Prelude κοπελιά σοκαρισμένη και σπασμένο πόδι και χέρι, αλλά σε καλή γενική κατάσταση και Datsun παππούς ο οποίος είχε πεθάνει (πριν 5 λεπτά πρέπει να είχε γίνει το ατύχημα ). Αιτία; Ο παππούς πήγαινε αντίθεταΚαλα..... Εστω οτι ο παπους ηταν στο αντιθετο......
Η γκομενα ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ???????????
*-Φιλος ειχε τρακαρει εναν παπου ο οποιος πεθανε στο τιμονι, και
μπικε στο αντιθετο ρευμα.Τον ειδε να ρχεται, εκοψε αριστερα και τρακαραν και οι δυο τις δεξιες μεριες τους.
Αυτοφωρο για φωνο εξ αμελειας.....
Μετα απο μια βδομαδα εβγαλε πορισμα ο ιατροδικαστης οτι το
θυμα πεθανε πριν το τροχαιο.....* -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
*-Φιλος ειχε τρακαρει εναν παπου ο οποιος πεθανε στο τιμονι, και
μπικε στο αντιθετο ρευμα.Τον ειδε να ρχεται, εκοψε αριστερα και τρακαραν και οι δυο τις δεξιες μεριες τους.
Αυτοφωρο για φωνο εξ αμελειας.....
Μετα απο μια βδομαδα εβγαλε πορισμα ο ιατροδικαστης οτι το
θυμα πεθανε πριν το τροχαιο.....*ου μπλεξεις!
-
Φρίκη πάντως...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τους μπατσους..... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙΣΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙ??????????????
Γιατι ως πανεξυπνος ειχα ολα μου τα πραγματα πισω, αν περιμενα να μου ανοιξει για να τα παρω ακομα θα ψαχνομουν.
Και βασικα γιατι εκεινες τις στιγμες που σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι δεν σκεφτεσαι συνηθως ψυχραιμα για το τι πρεπει να κανεις και ετσι την πατησα.. -
Γιατι ως πανεξυπνος ειχα ολα μου τα πραγματα πισω, αν περιμενα να μου ανοιξει για να τα παρω ακομα θα ψαχνομουν.
Και βασικα γιατι εκεινες τις στιγμες που σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι δεν σκεφτεσαι συνηθως ψυχραιμα για το τι πρεπει να κανεις και ετσι την πατησα..Shit happens.....
Την επωμενη φορα.....Οταν ακουνε αστυνομια.....
Γινοντε κυριες! -
Και βασικα γιατι εκεινες τις στιγμες που σου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι δεν σκεφτεσαι συνηθως ψυχραιμα για το τι πρεπει να κανεις και ετσι την πατησα..Τις ελάχιστες φορές που χρησιμοποιώ ταξί, πριν μπω μέσα βλέπω τη πινακίδα και τη σημειώνω στο κινητό μου.
-
Η δεσποινίδα που μετακινούσε το συγκεκριμένο όχημα μάλλον πρέπει να πάει στα 'φυτά και ζώα της πατρίδος μας' κι όχι στα σκέτα ζώα.
Ότι λάμπα υπήρχε στο fiesta άναβε. Ομίχλης, εσωτερικός φωτισμός αναπτήρας .... .
Τα μάτια μου από τα ομίχλης είχαν γίνει εμπριμέ. Σταματώ δίπλα της λίγο πιο κάτω και της κορνάρω να την ενημερώσω να τα σβήσει.
Αποτέλεσμα μηδενικό. Τι στο καλό τόσο καλή μόνωση έχει το fiesta Που σε απομονώνει από τον έξω κόσμο. Χαμπάρι δε πήρε το φυτό. Συνέχιζε να κοιτά μπροστά (μάτια πλάνα που λέμε) και να μιλά με τους συνεπιβάτες της.Παιδιά προσοχή, 'ζουν ανάμεσά μας'.
-
Η δεσποινίδα που μετακινούσε το συγκεκριμένο όχημα μάλλον πρέπει να πάει στα 'φυτά και ζώα της πατρίδος μας' κι όχι στα σκέτα ζώα.
Ότι λάμπα υπήρχε στο fiesta άναβε. Ομίχλης, εσωτερικός φωτισμός αναπτήρας .... .
Τα μάτια μου από τα ομίχλης είχαν γίνει εμπριμέ. Σταματώ δίπλα της λίγο πιο κάτω και της κορνάρω να την ενημερώσω να τα σβήσει.
Αποτέλεσμα μηδενικό. Τι στο καλό τόσο καλή μόνωση έχει το fiesta Που σε απομονώνει από τον έξω κόσμο. Χαμπάρι δε πήρε το φυτό. Συνέχιζε να κοιτά μπροστά (μάτια πλάνα που λέμε) και να μιλά με τους συνεπιβάτες της.Παιδιά προσοχή, 'ζουν ανάμεσά μας'.
Πλησιαζουν τα Χριστουγεννα !!
-
Ζώα οι πάμπολλοι Αθηναίοι (μάλλον όσοι δεν το κάνουν αυτό αποτελούν εξαίρεση) που βγαίνουν στο δρόμο για να πάρουν ταξί κι ενώ βλέπουν άλλους ήδη να περιμένουν για ταξί στο σημείο που βρίσκονται, χώνονται μπροστά τους στην πουστιά-γαιδουριά, κι όποιον πάρει ο χάρος. Χτες βράδυ πέτυχα ένα τέτοιο ζώο (πάλι), νεαρής ηλικίας, γένους θηλυκού. Δε μπόρεσα να κρατηθώ, κι όταν μπήκε στο ταξί που σταμάτησε (είχε χωθεί μπροστά μου 5-6 μέτρα) φώναξα με όση δύναμη έχει η φωνή μου ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗ
-
Εγω εχω κατεβασει ανθρωπο απο ταξι που εκανε το ιδιο πραγμα. Απλο ειναι γιατι τον αφηνεις τον αλλον μαλακα, ολοι αυτοι ειναι κουτοπονηροι που μολις τους την πεις δεν εχουν τι να απαντησουν.
-
Ζώο η κυρία με την κόρη της χθες, που ενώ περίμενα στην ουρά για να αγοράσω εισητήρια για το φεστιβάλ κινηματογράφου, χώθηκε μπροστά, ενώ ήταν πίσω μου συνέχεια. Και όταν της μίλησα (πολύ ευγενικά) για αυτό, με έβγαλε τρελό. Αϊ σιχτήρ ρε ζώα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ζώο η κυρία με την κόρη της χθες, που ενώ περίμενα στην ουρά για να αγοράσω εισητήρια για το φεστιβάλ κινηματογράφου, χώθηκε μπροστά, ενώ ήταν πίσω μου συνέχεια. Και όταν της μίλησα (πολύ ευγενικά) για αυτό, με έβγαλε τρελό. Αϊ σιχτήρ ρε ζώα.Αυτο ρε παιδια γιατι συμβαινει παντα..?
Ακομα και να ΜΗ βιαζεται καποιος ή να ξερει πως ΔΕΝ θα κερδισει τιποτα (πχ cinema) παει μπροστα και ''χωνεται''...απο συνηθεια μαλλον...τι να πεις...Ελληνες
-
Είναι σαν τη λογική του σφηνάκια στην κίνηση... Αν δεν το κάνεις για να προλάβεις ένα φανάρι (οπότε κερδίζεις όντως κάποιο χρόνο), είναι πολύ χαζό, αφού το κέρδος είναι... τα 2 δευτερόλεπτα που απέχουν κατά μέσο όρο οι εκκινήσεις των οχημάτων... άντε και το 1 δευτερόλεπτο που διαρκεί το πέρασμα του αυτοκινήτου. Ουάου!
-
Μεγάλο ζώο χθες στο ΣΕΦ με golf V gti, ο οποίος έκανε σβούρες με την όπισθεν για πάρα πολύ ώρα. Πραγματικά το λυπήθηκα το αυτοκίνητο, το είχε ξεσκίσει ο τύπος. Είναι κρίμα για ένα τέτοιο αυτοκίνητο να του φέρονται έτσι
-
σιγά μην ήταν δικό του...
-
-
Ζωο χοντρο γυρω στα 50 με φατσα και στυλ Μπεου...σταματησε στη μεση του μονοδρομου...το καλογυαλισμενο Ιμπρεζα του και κατεβηκε να παρει ψωμι...
και δεν φτανει που μας εστησε σε ουρα... εκανε και καμακι στο πιπινι του φουρνου μετα την πληρωμη με το ψωμι στο χερι ο αρκουδοφατσας !! -
-
http://www.burnout.gr/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=73
Το τυπακι με το S2000 εκτος απο ζωο....
ειναι και πολλα αλλα.....Εγω απλα θα ειχα 'αγορασει' το S2K.....
Και αντε μετα να εξιγησει πως βρεθηκε καθετα στο δρομο.....
Ζώα ζώα ζώα [#3]