-
after
H μηχανή είναι σωτήρια λύση για να μην πήζεις, αλλά όχι για να παραθετεις λιγότερα ζώα εδώ μέσα... όταν είμαι στη μηχανή μου, έχω την εντύπωση ότι τα ζώα πολλαπλασιάζονται...
krus
Μήπως να έβαζες την πληροφορία αυτή για τις φωτο στις 'ανακοινώσεις'?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
afterH μηχανή είναι σωτήρια λύση για να μην πήζεις, αλλά όχι για να παραθετεις λιγότερα ζώα εδώ μέσα... όταν είμαι στη μηχανή μου, έχω την εντύπωση ότι τα ζώα πολλαπλασιάζονται...
krus
Μήπως να έβαζες την πληροφορία αυτή για τις φωτο στις 'ανακοινώσεις'?
Καλα...
Με το σκουτερ, οταν καθομαι στην κινηση πισω απο αλλο αμαξι και δεν βγαινω αντιθετο για να προσπερασω τους παντες.....
ΜΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημαρτον!!!!!!!!!!!!!!!
Κορναρουν!!!!!!!!!!! -
ίσως να σου κορνάρουν για να κάνεις το πολύ μισό μέτρο μπροστά ή δεξιά ή αριστερά, όταν είσαι ακίνητος, να τους κάνεις λίγο χώρο να περάσουν.
ίσως.
-
Πολλά ζώα μαζεμένα σήμερα στη γειτονιά,που λόγω ημέρας προφανώς έχουν κλείσει απο στροφές λεωφορείων,θέσεις παρκινγκ,διπλοπαρκαρίσματα και οτι άλλο μπορεί να βάλει ο νούς του ανθρώπου.
Όπως ήταν φυσικό έχουν κλείσει και το δικό μου παρκινκ αλλά λόγω ημέρας λεω να μην ασχοληθώ περισσότερο και απλά αποφάσισα να γίνω κι εγω ένας απ'αυτούς διπλοπαρκάροντας και κλείνοντας τον.
Και τώρα παώ για ύπνο σιγά σιγά και εύχομαι στο συμπαθές κατά τα άλλα τετράποδο,να έχει την ίδια γαιδουρινή υπομονή που επέδειξα κι εγω τις τελευταίες 2 ώρες,μέχρι αύριο το μεσημεράκι όταν πρώτα ο θεος ξυπνήσω και αφού πρώτα πιω το καφεδάκι μου.
Κατά τα άλλα ευχομαι σε όλους καλή χρονιά και με λιγότερους καλικαντζαραίους-οδηγούς στους δρόμους μας για το 2007. -
Απλά μην σου κάνει καμιά γρατζουνιά, όντας ζώο...
-
επιστροφη στην αθηνα κ στα ζωα..
ξενερωσα ρε γμτ κ τη γουσταρω αυτη την πολη..
γτπ.. θελω να παω να ζησω στην κρητη για παντα και να μην ξανασχοληθω με κανεναν..
τι να πω.. παρκαρισμενα στη μεση του δρομου, πανω σε πεζοδρομιο να πιανει ολο το πεζοδρομιο (σε φαση να μην περναει ουτε γατος), μαλακες οδηγοι με εκνευρισανε.. θα βγω εξω με κανα γκανι καμια μερα σα real o g που ειμαι.. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Από Θεσ/νίκη είναι αυτή η φωτογραφία?
Το πρώτο πάντως αυτοκίνητο (λευκό Astra) ειναι με αθηναϊκή πινακίδα... Δώσαμε πάλι το 'σωστό' παράδειγμα στο παρκάρισμα...
Λευκό Astra και Ι** σημαίνει εταιρικό συνήθως, άρα όχι πάλι αθηναϊκός δάκτυλος και συμφέροντα του Κέντρου! Αν περιμέναμε από τους Αθηναίους να χαλάσουν την πόλη...Για κακό, ξέρουμε και μόνοι μας!!!
ερυθρολευκε αγιε βασιλη
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Το πρώτο πάντως αυτοκίνητο (λευκό Astra) ειναι με αθηναϊκή πινακίδα... Δώσαμε πάλι το 'σωστό' παράδειγμα στο παρκάρισμα...
Λευκό Astra και Ι** σημαίνει εταιρικό συνήθως, άρα όχι πάλι αθηναϊκός δάκτυλος και συμφέροντα του Κέντρου! Αν περιμέναμε από τους Αθηναίους να χαλάσουν την πόλη...Για κακό, ξέρουμε και μόνοι μας!!!
ερυθρολευκε αγιε βασιλη
-
vagelis-rallye
-
Ζώο το f...ing animal σήμερα τα ξημερώματα 2μισι ώρα που για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα τελικα(πρέπει να διαπληκτίστηκε με κάποιον στο δρόμο) είχε ανάψει αλάρμ και πήγαινε απο την μια λωρίδα στην άλλη σαν μεθυσμένος προσπαθώντας να μην αφήσει να περάσει έναν που ήταν απο πίσω.Στο τέλος τράβηξε απότομα τιμόνι δεξιά και τον έκλεισε κατεβαίνωντας κάτω.... Ελεος δεν ήξερα που σκ..τα να πάω.Λέω θα μας δώσει καμία και άντε βρες δίκιο μετά...
-
Καλημερα και Καλη Χρονια!
Λοιπον!
Αν και λογο γιορτινης διαθεσης ειχα σκοπο να ειμαι επιηκεις με τους συνανθρωπους μου, δεν τα καταφερα...με νικησαν... και λεω να γραψω τα χθεσινα.Κατ αρχας... Χρονια Πολλα στο ζωο με το Πολο που χαραματα, ειπε να παρει ενα μονοδρομο μπροστα στο Λεοντιο Λυκειο, αναποδα και να πεταχτει μπροστα στι κοπελιτσα με το Ματιζ-του-κουτιου-με μωλις-270-χιλιομετρα-στο-κοντερ.
Μπιλιες.....
Εγω επιδη ξερω την διασταυρωση, εκοψα απο πριν....γιατι περιμενα να μου ρθει απο αριστερα.... να περασει κανας μποζος το στοπ και να μας καρφωσει....
Ε...λαθος!
Ο παπαρας ηρθε απο τα δεξια!Μπαμ!
Σταματαω....
Καλω την αστυνομια.
Κανω πισω με αλαρμ να κλεισω το δρομο, μη πεσει κανας αλλος πανω μας.
Βγαινω εξω
Βγαινει εξω κ ο ηρωας μας....'Μωρι καριολα! Μ ειχες απο δεξια! Μ ειχες απο δεξια! μας γα...σες πρωτοχρονιατικα!'Καγκελο εγω...
Καγκελο η κοπελιτσα....Ψιτ φιλαρακο...δεν κοβεις τα μπινελικια, μην εχουμε αλλα.... Την ορεξη σου εχουμε ολοι....
μπουρου μπουρου με την κοπελιτσα
-Ηρεμισε, ειναι αναποδα σε μονοδρομο, δεν φταις εσυ
-Και τι εγινε..... Παει τ αμαξακι μου.... 5 μερες το χω
(Κοιταω κοντερ...000269.8Κμ)
-Ωχ....
-Ωχ.... Παλι το σαραβαλο το Σανυ θα χω....
-Ε μωρε.... Καν του μυνηση για εξηβρυση και ψυχικη οδυνη και παρε Boxster!Φτανει το περιπολικο.....
-Τι συμβαινει εδω;;;
-Αυτη.... Αυτη η καριολα με γα...σε. Καινουριο αμαξι και μου το κανε μου..ι!!! Μ ειχε απο δεξια και καρφωθικε πανω μου!
-Ψιτ φιλαρακο...δεν κοβεις τα μπινελικια, μην εχουμε αλλα.... Την ορεξη σου εχουμε ολοι.... Σ ειχε απο δεξια;
-Ναι
-Απο που ερχοσουν εσυ;
-Απο δω....
-Ναι; Τα σηματα που ειχες εσυ...τα ειδες;;;;
-Ε;;;
-Το ΣΤΟΠ απεναντι...το βλεπεις;;;;
-Μα....
-Τι μα;;; Εισουν αναποδα σε μονοδρομο...
-μα....
-Να σας πω, η κυρια επιθυμει να κανει μυνηση για εξηβριση και ψυχικη οδυνη....
-Εσεις τι ειστε... Ο δικηγορος της;;;;
-Οχι....Μαρτυρας..... Και αν θελετε συμπληρωστε και αυτα που ειπε και σε σας οταν ηρθατε....Βγαζει το μηχανακι να κανει αλκο-τεστ...
Η γκομενιτσα.... 0
Ο παπαρας.... Αρκετα πανω απο το οριο...
Φτανει σε μενα....
-Παιδια...Μηπως να μη φυσιξω;;;; Οχι τιποτ' αλλο, αλλα θα ξεχρεωνω την εφορια μεχρι του χρονου, τετοια εποχη.....
-Δεν γινεται...
Φυσαω.....Κ ειμαι κατω απο το οριο
-Ενα σφινακι ακομα.... και θα σε γραφαμε.... -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
ίσως να σου κορνάρουν για να κάνεις το πολύ μισό μέτρο μπροστά ή δεξιά ή αριστερά, όταν είσαι ακίνητος, να τους κάνεις λίγο χώρο να περάσουν.ίσως.
Πλακα κανεις.......
Μιλαμε για την Αγ.Ιωαννου στην Αγ.Παρασκευη.
Κινουμε με το σκουτερ πισω απο αλλο αυτοκινητο και μου κορναρει ο πισω μου....
Βαση ΚΟΚ η μηχανη πιανει μια θεση στο οδοστρομα.
Απο την στιγμη που ειμαι μπροστα του και κινουμε μαζι με τα υπολοιπα αυτοκινητα δεν ειμαι υποχρεωμενος να κανω χωρο!
Τι θα πει να κανω στην ακρη;;;;;;;;;
Του το χρωσταω;;; -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
ίσως να σου κορνάρουν για να κάνεις το πολύ μισό μέτρο μπροστά ή δεξιά ή αριστερά, όταν είσαι ακίνητος, να τους κάνεις λίγο χώρο να περάσουν.
ίσως.
Πλακα κανεις.......
Μιλαμε για την Αγ.Ιωαννου στην Αγ.Παρασκευη.κωλόδρομας....
-
Ζωων εγω σημερα τα ξημερωματα...
Κουρασμενος απο το ξενυχτι και με τα αντανακλαστικα να κοιμουνται βγηκα απο στενο με στοπ σε κεντρικοτερο δρομο διπλης κυκλοφοριας και αντι να κοιταξω αριστερα και μετα δεξια κοιταξα πρωτα δεξια!Το αποτελεσμα ηταν να ξεκινησω και να δω στα αριστερα μου σχεδον σταματημενο ταξι... Ευτυχως ο τυπος με ειδε και σταματησε! Ζητησα συγνωμη, εφαγα μια μουτζα, ειπα και ευχαριστω και εκει εληξε αναιμακτα και χωρις ζημιες το συμβαν!
Χιλια συγνωμη στο παλικαρι...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κάτσε να το πάρουν χαμπάρι ο Μπάμπης ο Σουγιάς κι ο Μήτσος ο Πεταλούδας και θα σου πω πώς θα γίνει το Astra με τις αθηναϊκές πινακίδες.
ίσως.
Πλακα κανεις.......
Μιλαμε για την Αγ.Ιωαννου στην Αγ.Παρασκευη.κωλόδρομας....
+1
-
@Wagner669
Επειδή είμαι κάτοικος Νέας Σμύρνης και τους δρόμους γύρω από τη Λεόντειο τους έφαγα με το κουτάλι 12 χρόνια ως μαθητής το συμβάν πού έγινε; Βυζαντίου και Σοφούλη; Βυζαντίου και Ραιδεστού; κάπου αλλού;
Τις δύο διασταυρώσεις που ανέφερα τις ανέφερα επί τούτου, μιας και παρότι η Βυζαντίου έχει παντού προτεραιότητα και όλοι οι άλλοι έχουν ΣΤΟΠ, αρκετές φορές μου έχει τύχει να μην τους συγκινεί ιδιαίτερα και να πετάγονται με το έτσι θέλω κάθετα μπροστά μου. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Επειδή είμαι κάτοικος Νέας Σμύρνης και τους δρόμους γύρω από τη Λεόντειο τους έφαγα με το κουτάλι 12 χρόνια ως μαθητής το συμβάν πού έγινε; Βυζαντίου και Σοφούλη; Βυζαντίου και Ραιδεστού; κάπου αλλού;
Τις δύο διασταυρώσεις που ανέφερα τις ανέφερα επί τούτου, μιας και παρότι η Βυζαντίου έχει παντού προτεραιότητα και όλοι οι άλλοι έχουν ΣΤΟΠ, αρκετές φορές μου έχει τύχει να μην τους συγκινεί ιδιαίτερα και να πετάγονται με το έτσι θέλω κάθετα μπροστά μου.επειδη και εγω ειμαι κατοικος της συγκεκριμενης περιοχης, εχουν δει τα ματια μου στη γωνια της λεοντειου κυριως και λιγοτερα στην απο πανω (στο γηπεδο)... ολοι κατεβαινουν γκαζωμενοι την κατηφορα και νομιζουν οτι εχουν προτεραιοτητα..
αλλα φταινε και οι μαλακες που δε βαζουν ενα γαμοφαναρο.. τοσα εχουν γινει.. συνεχεια οποτε περναω, σπασμενα φαναρια βλεπω εκει περα.. ελεος πια.. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Του το χρωσταω;;;ηρέμησε ρε αμέσως αρπάχτηκες και ξεζούμισες το ερωτηματικό.
μισό μέτρο σου είπα να κάνεις, όχι 'στην άκρη',για να διευκολύνεις κάποιον άνθρωπο να περάσει, όταν μπορείς να το κάνεις.
τι να πω, αν αυτό σου φαίνεται τόσο τραβηγμένο ώστε να παρεξηγήθηκες, να ζητάς εξηγήσεις και να πλακωθείς στα ερωτηματικά...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
@Wagner669
Τις δύο διασταυρώσεις που ανέφερα τις ανέφερα επί τούτου, μιας και παρότι η Βυζαντίου έχει παντού προτεραιότητα και όλοι οι άλλοι έχουν ΣΤΟΠ, αρκετές φορές μου έχει τύχει να μην τους συγκινεί ιδιαίτερα και να πετάγονται με το έτσι θέλω κάθετα μπροστά μου.Κατεβαινεις τη Βυζαντιου και φτανεις στη διασταυρωση με την Λεοντιο.
Κ εγω παλια εμενα εκει.
Βυζαντιου 39 συγκεκριμενα.....
Εχω δει εκει..... -
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Του το χρωσταω;;;ηρέμησε ρε αμέσως αρπάχτηκες και ξεζούμισες το ερωτηματικό.
μισό μέτρο σου είπα να κάνεις, όχι 'στην άκρη',για να διευκολύνεις κάποιον άνθρωπο να περάσει, όταν μπορείς να το κάνεις.
τι να πω, αν αυτό σου φαίνεται τόσο τραβηγμένο ώστε να παρεξηγήθηκες, να ζητάς εξηγήσεις και να πλακωθείς στα ερωτηματικά...
Δεν αρπαχτικα.....
Αλλα μου φαινεται τραβηγμενο και δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει, sony και καλα να κανω στην ακρη εγω..... που καταλαμβανω μια θεση στο οδοστρομα και να του την παραχωρησω, για να περασει αυτος μπροστα μου.....Μιλαμε για την Αγ.Ιωαννου... με κινηση....
Ειμαι πισω απο 800 αυτοκινητα που πανε με 0.00000000000001 χιλιομετρα τον αιωνα....
Και ξαφνικα ο πισω μου -πισινος μου.... ανθρωπος του κωλου δηλ - αρχιζει και κορναρει για να περασει μπροστα μου.....
Και να κατσω εγω πισω του.....
Με ποια λογικη;;;;;;
Αντι να πει κ ευχαρηστω που καθομαι στ αυγα μου και δεν εχω βγει τερμα αντιθετο να τους περασω ολους αντικανονικα και αντικοινωνικα........
Ζώα ζώα ζώα [#3]