-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Και κάτι άλλο. Όσες φορές έχω κινδυνέψει ως τώρα με τη μηχανή (πλην μιας πτώσης από λάδια), όσες φορές έχω νιώσει μελοθάνατος ήταν από συνανθρώπους μου χρήστες του δρόμου που έχουν για τα μηχανάκια την ίδια γνώμη που έχεις και εσύ.
'Δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν έχει λόγο να περνάει ανάμεσά μας, ποιος είναι αυτός ο πούστης που θα παρακάμψει όλη την ουρά για το φανάρι, εγώ κορόιδο είμαι? Ας τον κλείσω τον μελοθάνατο, θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα...'
Edit: Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν λες ότι τα μηχανάκια δεν έχουν λόγο ύπαρξης και ότι με κάθε αγορά πρέπει να παίρνουμε και κουπόνι εκπτωτικό για τον άλλο κόσμο.
Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν εκνευρίζεσαι που περνάμε πρώτοι στο φανάρι. Μήπως όμως ζηλεύεις?
RUFPΣτην υπολοιπη ευρωπη τετοιου ειδους συμπεριφορα απο τους δικυκλιστες θεωρειτε ΠΑΡΑΝΟΜΗ.....
Η ΜΗΧΑΝΗ καταλαμβανει ΜΙΑ θεση στο οδοστρομα.**Σωστο αυτο που λες. Αλλα φανταζεσαι τι μπινελικια θα ελεγες αν τα μηχανακια πηγαιναν στην μεση της λουριδας **
Σε περιπτωση δε που κινειτε αναμεσα στα αυτοκινητα, για οτι παθει, φερει ευθυνη ο αναβατης.
Σε σπανιες περιπτωσεις παει συνυπαιτιοτιτα και ακομα ποιο σπανια θεωρειτε υπαιτιο ενα αυτοκινητο.Δικιο εχεις και εδω.Αναλαμβανουν το ρισκο αυτοι και κερδιζουν χωρο τα αμαξια
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 800 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο φαναρι και μετα ειτε ξυνοντε ειτε περνανε με κοκκινο.
Αυτο ειναι φανερο.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Λάθος. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) η διήθηση (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι) επιτρέπεται (ή πρόκειται σύντομα να επιτραπεί). Αλλά πού να ξέρουν αυτοί...Δεν ξερω στην Ευρωπη, αλλα στην Ελλαδα ειναι παρανομο.
Αλλη μια μαλακια του ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και κάτι άλλο. Όσες φορές έχω κινδυνέψει ως τώρα με τη μηχανή (πλην μιας πτώσης από λάδια), όσες φορές έχω νιώσει μελοθάνατος ήταν από συνανθρώπους μου χρήστες του δρόμου που έχουν για τα μηχανάκια την ίδια γνώμη που έχεις και εσύ.
'Δεν έχει λόγο ύπαρξης, δεν έχει λόγο να περνάει ανάμεσά μας, ποιος είναι αυτός ο πούστης που θα παρακάμψει όλη την ουρά για το φανάρι, εγώ κορόιδο είμαι? Ας τον κλείσω τον μελοθάνατο, θα το κάνω να φανεί σαν ατύχημα...'
Edit: Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν λες ότι τα μηχανάκια δεν έχουν λόγο ύπαρξης και ότι με κάθε αγορά πρέπει να παίρνουμε και κουπόνι εκπτωτικό για τον άλλο κόσμο.
Όλους μας παίρνει η μπάλα όταν εκνευρίζεσαι που περνάμε πρώτοι στο φανάρι. Μήπως όμως ζηλεύεις?
RUFPΣτην υπολοιπη ευρωπη τετοιου ειδους συμπεριφορα απο τους δικυκλιστες θεωρειτε ΠΑΡΑΝΟΜΗ.....
Η ΜΗΧΑΝΗ καταλαμβανει ΜΙΑ θεση στο οδοστρομα.**Σωστο αυτο που λες. Αλλα φανταζεσαι τι μπινελικια θα ελεγες αν τα μηχανακια πηγαιναν στην μεση της λουριδας **
Σε περιπτωση δε που κινειτε αναμεσα στα αυτοκινητα, για οτι παθει, φερει ευθυνη ο αναβατης.
Σε σπανιες περιπτωσεις παει συνυπαιτιοτιτα και ακομα ποιο σπανια θεωρειτε υπαιτιο ενα αυτοκινητο.Δικιο εχεις και εδω.Αναλαμβανουν το ρισκο αυτοι και κερδιζουν χωρο τα αμαξια
ΚΑΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 800 ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ στο φαναρι και μετα ειτε ξυνοντε ειτε περνανε με κοκκινο.
Αυτο ειναι φανερο.
Δεν με πειραζει οταν κεινουντε μεσα στην κινηση ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ...
Και συνηθως καθωμαι ειτε λιγο πιο δεξια ειτε λιγο πιο αριστερα αναλογα με το απο που ερχονται.
ΟΤΑΝ δεν υπαρχει χωρος.... ΞΥΝΟΥΝ/ΣΠΑΝΕ καθρευτες.....
Ε ναι....
Τα παιρνω!!!!!!!!!!!!!!!!!Κ ακομα ποιο πολυ τα παιρνω οταν ειμαι σε διασταυρωση με πρασινο και μου ρχοντε μηχανες ....ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ.....
Μ εχουν τρακαρει 3 φορες ετσι....
Φρεναρα κ ο πισω δεν καταλαβε γιατι φρεναρα.... -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Λάθος. Σε πολλές χώρες της Ευρώπης (και όχι μόνο) η διήθηση (δεν ξέρω αν γράφεται έτσι) επιτρέπεται (ή πρόκειται σύντομα να επιτραπεί). Αλλά πού να ξέρουν αυτοί...
Δεν ξερω στην Ευρωπη, αλλα στην Ελλαδα ειναι παρανομο.
Αλλη μια μαλακια του ΚΟΚ.
Κ αν γινει καμια μαλακια.... να κανεις χωρο σ αυτον που ειδες απο τα αριστερα και να κλεισεις εναν αλλο που δεν ειδες, απο δεξια....τον πουλο...φταις.....
-
Wagner669 τι ηλικία έχεις? 12?
Εμένα με έχει τρακάρει ένας βλάκας με αμάξι που πέρασε με κόκκινο. Εγω ήμουνα με μηχανή.
Αν αντιδρούσα όπως εσύ θα έπρεπε να λέω πως όσοι οδηγουν αυτοκίνητο ειναι ΜΑΛΑΚΕΣ και ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Να είσαι λίγο πιο προσεκτικός και δείξε λίγη ωριμότητα στα ποστ σου.
Το να παίρνει κανεις σβάρνα καθρέφτες με το μηχανάκι προφανώς και είναι κατακριτέο, αν εσύ τσαντίστηκες με 2-3 μηχανάκια που όντως δεν φέρθηκαν σωστά και αν επίσης χέζεσαι και πιστευεις πως θα πεθανεις αν ανεβεις σε μηχανή είναι δικό σου πρόβλημα.
Μην γενικεύεις γιατι τον εαυτό σου απαξιώνεις και μόνο.
ΥΟ
-
Κ αν γινει καμια μαλακια.... να κανεις χωρο σ αυτον που ειδες απο τα αριστερα και να κλεισεις εναν αλλο που δεν ειδες, απο δεξια....τον πουλο...φταις.....
Γι΄'αυτο κοιτάμε ΚΑΙ δεξιά ΚΑΙ αριστερα όταν μετακινούμε το αυτοκίνητο. Επίσης κοιτάμε ΚΑΙ δεξιά ΚΑΙ αριστερά όταν περνάμε το δρόμο.
Θυμήσου το, μπορεί να σου σώσει τη ζωή.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Γι΄'αυτο κοιτάμε ΚΑΙ δεξιά ΚΑΙ αριστερα όταν μετακινούμε το αυτοκίνητο. Επίσης κοιτάμε ΚΑΙ δεξιά ΚΑΙ αριστερά όταν περνάμε το δρόμο.
Ωραια......
Κινηση.
Ελεγχεις δεξια βλεπεις μιχανη
Κοιτας αριστερα κ βλεπεις οτι μπορεις να κανεις χωρο
εκεινη την στιγμη ενας αλλος μαλακας με μιχανη που ειδε αυτον που πας να του ανοιξεις χωρο, να φρεναρει, εχει κοψει αριστερα και ειναι καθετα στον δρομο και κρυμενος πισω απο 1 η 2 αυτοκινητα πισω σου.
Κανεις αριστερα..... και ο ενας απο τους δυο...τον πουλο.....Εχω την εντυπωση οτι για να μη κινδυνευουν οι αναβατες, τους εχει επιτραπει η εισοδος στις Λεοφωριολωριδες.
Δεν φωβαμαι τις μηχανες, εχω σκουτερ στο γραφειο και βολευει για τις δουλειες εδω γυρο.
Οσο κινουμε κανονικα, δεν εχω κινδυνεψει ποτε.
Παραλληλα, εχω δει 2-3 μαλακες που φεραν τουμπες μπροστα στην ΕΡΤ και στην Αγ.Ιωαννου εεπιδει δεν εκατσαν στ αυγα τους... -
πωπω παλι η ιδια ανιαρη συζητηση γινεται και ημουν σιγουρος οτι θα γινοταν, οπως σε καθε θεμα που παιζουν 2τροχα.
και παντα το συμπερασμα ειναι οτι υπαρχει ενας που κανει καταγγελια
και λεει: ειναι ολοι μαλακες εκτος απο μενα.. προχωραω στο δρομο και ο,τι υπαρχει ειναι απλα εμποδιο -
Everyone driving slower than me is an idiot, everyone driving faster than me is insane.
-
Απο αλλο τοπικ
Λοιπον.....
δρομος με 2 λωριδες.
Ειμαι στην αριστερη στο φαναρη για να στριψω αριστερα.
Πρασινο.
Ερχεται απο τα αριστερα μου παπι..... την ωρα που ειναι διπλα στην πορτα μου, ξεκιναει ο μπροστινος μου.
Την στιγμη που αφινω το φρενο -το αστρα ειναι σειριακο- και αρχιζει να τσουλαει το αμαξι, το παπι, μπαινει καθετα μπροστα μου......
και στριβει δεξια, μπροστα απο το λεοφωρειο που ξεκινουσε εκεινη τη στιγμη.......Φρενα/κορνα εγω, φρενα/κορνα το λεοφωρειο.... επιβατες.... ολοι.... τερμα μπροστα....
αν δεν τον ειχα δει εγω η ο λεοφωριατζης, ενας απο τους διο μας θα ηταν αυτοφωρο τωρα, να κανει παρεα σε πρεζακια στην ψυρου....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
ΟΚ, όλοι οι υπέρμαχοι έχετε δίκιο. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει όμως? Όλοι όσοι χρησιμοποιούμε καθημερινά δίτροχο στην πόλη να πάρουμε μια μέρα τα κουβαδάκια μας και να γίνει το έλα να δεις... Τότε θα δούμε αν και τι προσφέρουν σε αυτό το μπουρδέλο οι 'μελοθάνατοι'Πάλι έγινε αυτοκίνητο εναντίον μοτοσυκλέτας (αναμενόμενο).
Πάντως Κώστα αυτή η δικαιολογία που γράφεις, όταν χρησιμοποιείτε σε συνδυασμό με το 'αφήστε μας να κάνουμε ότι θέλουμε στο δρόμο', κάπου προς την απειλή μου πάει.
Εννοείται ότι δεν το λέω για εσένα (απλά χρησιμοποιώ το πόστ σου σαν αφορμή) αλλά για πολλούς που έχουν αυτή τη (λάθος θέλω να πιστεύω) νοοτροπία.Χώρος για όλους υπάρχει, αρκεί ο ένας να μην 'απαιτεί' από τον άλλο αλλά να συνεργάζεται.
-
Επειδή τπάρχουν μαλάκες με μηχανάκια και με αυτοκίνητα δεν μπορούμε να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο σακί. Εγώ οδηγάω και τα δύο. Και ξέρω την λογική και από τις δύο πλευρές. Όταν πάω στην δουλειά μου γιατί η κατάσταση στην θεσσαλονίκη είναι ανυπόφορη από τα αυτοκίνητα πάω πάντα με τη μηχανή. Και μπροστά στο φανάρι πάω και ανάμεσα από αυτοκίνητα πάω και το πρώτο μου μέλημα είναι η ασφάλειά μου και μετά το να μην δημιουργώ πρόβλημα σε κανέναν. Ποτέ δεν έχω ακουμπήσει αυτοκίνητο αντιθέτως 2-3 φορές ήρθαν για πισωκολλητό κάποιοι τσάκαλοι. Την μια φορά μάλιστα με ξάπλωσαν σε μια διαστάυρωση. Όταν έχω το αυτοκίνητο πέρα από τα μπινελίκια που ρίχνω γιατί το πήρα μέσα στην πόλη κάνω υπομονή, κάνω χώρο στις μηχανές και δεν τσατίζομαι ρε συ Wagner γιατί μπαίνουν μπροστά οι μηχανές. Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις μια μηχανή για να μπεις λίγο στο κλίμα το δικό μας.
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Επειδή τπάρχουν μαλάκες με μηχανάκια και με αυτοκίνητα δεν μπορούμε να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο σακί. Εγώ οδηγάω και τα δύο. Και ξέρω την λογική και από τις δύο πλευρές. Όταν πάω στην δουλειά μου γιατί η κατάσταση στην θεσσαλονίκη είναι ανυπόφορη από τα αυτοκίνητα πάω πάντα με τη μηχανή. Και μπροστά στο φανάρι πάω και ανάμεσα από αυτοκίνητα πάω και το πρώτο μου μέλημα είναι η ασφάλειά μου και μετά το να μην δημιουργώ πρόβλημα σε κανέναν. Ποτέ δεν έχω ακουμπήσει αυτοκίνητο αντιθέτως 2-3 φορές ήρθαν για πισωκολλητό κάποιοι τσάκαλοι. Την μια φορά μάλιστα με ξάπλωσαν σε μια διαστάυρωση. Όταν έχω το αυτοκίνητο πέρα από τα μπινελίκια που ρίχνω γιατί το πήρα μέσα στην πόλη κάνω υπομονή, κάνω χώρο στις μηχανές και δεν τσατίζομαι ρε συ Wagner γιατί μπαίνουν μπροστά οι μηχανές. Θα σου συνιστούσα να δοκιμάσεις μια μηχανή για να μπεις λίγο στο κλίμα το δικό μας.Κ αν γινει καμια μαλακια.... να κανεις χωρο σ αυτον που ειδες απο τα αριστερα και να κλεισεις εναν αλλο που δεν ειδες, απο δεξια....τον πουλο...φταις.....
Ωραια......
Κινηση.
Ελεγχεις δεξια βλεπεις μιχανη
Κοιτας αριστερα κ βλεπεις οτι μπορεις να κανεις χωρο
εκεινη την στιγμη ενας αλλος μαλακας με μιχανη που ειδε αυτον που πας να του ανοιξεις χωρο, να φρεναρει, εχει κοψει αριστερα και ειναι καθετα στον δρομο και κρυμενος πισω απο 1 η 2 αυτοκινητα πισω σου.
Κανεις αριστερα..... και ο ενας απο τους δυο...τον πουλο.....Εχω την εντυπωση οτι για να μη κινδυνευουν οι αναβατες, τους εχει επιτραπει η εισοδος στις Λεοφωριολωριδες.
Δεν φωβαμαι τις μηχανες, εχω σκουτερ στο γραφειο και βολευει για τις δουλειες εδω γυρο.
Οσο κινουμε κανονικα, δεν εχω κινδυνεψει ποτε.
Παραλληλα, εχω δει 2-3 μαλακες που φεραν τουμπες μπροστα στην ΕΡΤ και στην Αγ.Ιωαννου εεπιδει δεν εκατσαν στ αυγα τους... -
[b]Δεν φωβαμαι τις μηχανες, εχω σκουτερ στο γραφειο και βολευει για τις δουλειες εδω γυρο.
Οκ, δοκίμασε και καμια κανονική μηχανή τώρα....
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
και άρχισε να μου πετάει τα cd που είχε στο αυτοκίνητό του.Για δες αν σου πεταξε το ''ευτυχως'' του Πετρελη, γιατι δεν μπορω να το βρω...
wagner, πες την αληθεια....
Πονεσε πολυ οταν την εβλεπες να φευγει με τον αλλο καβαλα στην μηχανη?
Ελα μην στεναχωριεσαι, θα βρεις αλλη....Στα σοβαρα τωρα, επειδη εχω κουραστει να τσακωνομαι, μπορεις να μου εξηγησεις ποιος λογος αυτης της απεχθειας για τις μηχανες?
Χαιρω πολυ οτι υπαρχουν καγκουρες και πιτσιρικαδες χωρις παιδεια, αλλα μηπως και οι αντιστοιχοι τετρατροχοι ειναι καλυτεροι στα λιμανακια και σια?Πιστεψε με υπαρχουν χιλιαδες φονιαδες με τιμονια εκει εξω, αλλα οι περισσοτεροι οδηγανε σωστα, και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο ανοιξα αυτο το thread. Οτι δηλαδη υπαρχουν ματια, και οτι καλο κανετε, ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
Γραφω και σε αλλα μοτοσυκλετικα φορουμ, με χιλιαδες χρηστες.
Εχει συζητηθει πολλες φορες εκει αυτο το θεμα, και επαναλαμβανω:Eυχαριστουμε που εχετε μια ευαισθησια και μας προσεχετε!
Σημερα οδηγαει την μηχανη καποιος φιλος σας, αυριο εσεις(οπως ελεγε και το ΜΟΤΟ)
Wagner κατι ακουσα για ενα σκουτερ που ειπες, μηπως να δοκιμασεις σιγα σιγα και κατι μεγαλυτερο?
Αντε και μελος στο moto.gr να κανουμε εκδρομουλεςΠριν λιγο καιρο, ειχα ανοιξει ενα thread, επειδη ηθελα να αγορασω καινουργιο αμαξι!
Θα νομιζετε οτι επειδη αγορασα παπι για καθε μερα(σαν δευτερη μηχανη), δεν θελω πια να αγορασω.
Λαθος.
Ακομα ονειρευομαι εκεινο το impreza, αλλα προτιμω να το οδηγω σε καποιο ορεινο στροφιλικι, και οχι στην πηγμενη κηφησιας -
Ρε παιδιά ο After άνοιξε ένα τοπικ για συγκεκριμένο λόγο...μην το κάνουμε σκατά!
-
Νομίζω ότι το μόνο χρήσιμο συμπέρασμα είναι η γενική συνισταμένη ιδέα που προκύπτει από τα παραπάνω posts.
Ότι, δηλαδή, οι οδηγοί αυτοκινήτων προσέχουν τους μοτοσυκλετιστές, έχουν όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουν, εκτός κι αν προκαλούνται από την ίδια τη συμπεριφορά κάποιων αναβατών.
Ας μη γενικεύουμε λανθασμένα ούτε από τη μία ούτε από την άλλη πλευρά.
-
Βασικά εγώ γιατί δεν θέλω να έχω κανένα κρίμα στο λαιμό μου είτε είνα ισωστός είτε είναι μαλάκας θα βοηθήσω να περάσει, αν μου κόψει την χολή απλά θα του ρίξω κανένα γαλλικό όπως θα τον βλέπω να απομακρίνετε!
-
Ο χρήστης After έγραψε:
και άρχισε να μου πετάει τα cd που είχε στο αυτοκίνητό του.
Για δες αν σου πεταξε το ''ευτυχως'' του Πετρελη, γιατι δεν μπορω να το βρω...
wagner, πες την αληθεια....
Πονεσε πολυ οταν την εβλεπες να φευγει με τον αλλο καβαλα στην μηχανη?
Ελα μην στεναχωριεσαι, θα βρεις αλλη....Ξερεις πολλες που απο Merced-ακια πανε σε μηχανοβιο;;;;
Ουτε εγω.
Δεν εχει να κανει με γυναικα.
Πονεσε ομως ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το 04 οταν μαζευα το ZX12R κωλλητου απο το τουνελ της Κατερινης.... Λιγο μετα την κηδεια του....Στα σοβαρα τωρα, επειδη εχω κουραστει να τσακωνομαι, μπορεις να μου εξηγησεις ποιος λογος αυτης της απεχθειας για τις μηχανες?
Χαιρω πολυ οτι υπαρχουν καγκουρες και πιτσιρικαδες χωρις παιδεια, αλλα μηπως και οι αντιστοιχοι τετρατροχοι ειναι καλυτεροι στα λιμανακια και σια?Πιστεψε με υπαρχουν χιλιαδες φονιαδες με τιμονια εκει εξω, αλλα οι περισσοτεροι οδηγανε σωστα, και αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο ανοιξα αυτο το thread. Οτι δηλαδη υπαρχουν ματια, και οτι καλο κανετε, ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
Γραφω και σε αλλα μοτοσυκλετικα φορουμ, με χιλιαδες χρηστες.
Εχει συζητηθει πολλες φορες εκει αυτο το θεμα, και επαναλαμβανω:Eυχαριστουμε που εχετε μια ευαισθησια και μας προσεχετε!
Σημερα οδηγαει την μηχανη καποιος φιλος σας, αυριο εσεις(οπως ελεγε και το ΜΟΤΟ)
Wagner κατι ακουσα για ενα σκουτερ που ειπες, μηπως να δοκιμασεις σιγα σιγα και κατι μεγαλυτερο?
Αντε και μελος στο moto.gr να κανουμε εκδρομουλεςDuke, 996, ZX12R, R1, Sportster, Bandit, Rocket......
Μεγαλυτερες δεν ειναι;;
Μεχρι προσφατα ηθελα Triumph Daytona....Πριν λιγο καιρο, ειχα ανοιξει ενα thread, επειδη ηθελα να αγορασω καινουργιο αμαξι!
Θα νομιζετε οτι επειδη αγορασα παπι για καθε μερα(σαν δευτερη μηχανη), δεν θελω πια να αγορασω.
Λαθος.
Ακομα ονειρευομαι εκεινο το impreza, αλλα προτιμω να το οδηγω σε καποιο ορεινο στροφιλικι, και οχι στην πηγμενη κηφησιας -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικά εγώ γιατί δεν θέλω να έχω κανένα κρίμα στο λαιμό μου είτε είνα ισωστός είτε είναι μαλάκας θα βοηθήσω να περάσει, αν μου κόψει την χολή απλά θα του ρίξω κανένα γαλλικό όπως θα τον βλέπω να απομακρίνετε!Και αν δεν τον δεις να ρχεται και τον στιλεις να βλεπει τα ραδικια αναπωδα, αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!
By the Way.... 'Εριξα' κατω εναν μαλακα σημερα.....
Ειμαι καθετα στη Λ.Βουλιαγμενης, στο φαναρι της Hertz, δευτερος η τριτος στην αριστερη λωριδα και περιμενω το φαναρι.
Τερμα δεξια, ειναι ενας παπαρας με V-Storm or something....
Πρασινο....
Ο μαλακας αποφασιζει να παει αριστεραα απο τερμα δεξια και παιρνει την Βουλιαγμενης διαγωνια.....
Στο μισο μετρο καταλαβαινει οτι παω ευθεια και παει καρφωτος για το δεξι φτερο μου.... φρεναρε κ επεσε κατω χωρις να τον ακουμπησει κανενας.....
σταματαμε ολοι.....
Κορνες.....
Κ ο μαλακας να ρωταει γιατι δεν τον ειδα και γιατι δεν τον αφησα να περασει;;;;
Αν δεν ηταν αρκετα γρηγορος, παιζει να τον ειχαν λιντσαρει οι παρευρισκομενοι....
Ευχαριστιες απο μοτοσυκλετιστη