-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid
σε τι?...στην ασφάλεια?
όταν την πάθεις...θα μάθεις.
Τι να πάθω ρε παιδιά? Από τότε που έβαλα FireFox, σταμάτησα να ανοίγω ότι άγνωστο e-mail μου στέλνουνε, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να κάνω format είναι για να αλλάξω λειτουργικό, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα..
Γιαααα περάσε το από κανά ScanSpyware καλού-κακου
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Kid
σε τι?...στην ασφάλεια?
Τι να πάθω ρε παιδιά? Από τότε που έβαλα FireFox, σταμάτησα να ανοίγω ότι άγνωστο e-mail μου στέλνουνε, δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να κάνω format είναι για να αλλάξω λειτουργικό, ούτε κολλήματα, ούτε τίποτα..
Γιαααα περάσε το από κανά ScanSpyware καλού-κακου
Το περνάω κάθε 15-20 μέρες και δεν βρίσκει τίποτα.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
antispyware...για μένα SPYBOT SEARCH & DESTROY!.-
το καλύτερο
Oti kalytero yparxei!
Exo na proteino kai to RegRun, to opoio tsekarei tin registry gia allages kai mporei na kanei bacup/recover tin registry.Exei 'katharisei' polles fores.....
-
[quote='nasos79']Ρε παίδες, έχω έτοιμη την ηλεκτρονική παραγγελία στον Kaspersky και τα πράγματα είναι ως εξής:
48,20
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Kid
σε τι?...στην ασφάλεια?
κι όταν πάρεις laptop να δεις προβλήματα που ΔΕΝ θα έχεις
-
Καλημέρα!
Χτες το απόγευμα είχα την ευτυχία να δω από κοντά το PS3!
Είναι στο κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ της Καλλιθέας (δεν ξέρω αν υπάρχει και σε άλλα καταστήματα της αλυσίδας) και το έχουν φέρει για promo. Από Μάρτη ξεκινάνε πωλήσεις. Η κονσόλα δείχνει υπέροχη, τα spec της είναι πολλά υποσχόμενα και νεότερα θα σας πω μια από τις μέρες αυτές που θα ξαναπάω και θα την έχουν συνδέσει.
Το μονο μελανό σημείο της φαίνεται να είναι το ασύρματο χειριστήριό της, το οποίο 'δείχνει' κατ' αρχήν πολύ ψεύτικο και επιπλέον αν τα παίξει η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του, απλά το πετάς και παίρνεις άλλο... Δεν μπορείς να την αλλάξεις. Ελπίζω ότι θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα παλιότερα χειριστήρια.
Η αναμενόμενη τιμή του?
600 Ε με τον σκληρό δίσκο...
-
To Comodo δεν το εχει βαλει κανεις;Ειναι τειχος προστασιας και ειναι δωρεαν.
-
[quote='vagemm'][quote='nasos79']Ρε παίδες, έχω έτοιμη την ηλεκτρονική παραγγελία στον Kaspersky και τα πράγματα είναι ως εξής:
48,20
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
To Comodo δεν το εχει βαλει κανεις;Ειναι τειχος προστασιας και ειναι δωρεαν.Βασίλη το κατέβασα την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
antispyware...για μένα SPYBOT SEARCH & DESTROY!
.-
το καλύτερο
Oti kalytero yparxei!
Θέλει και Adaware μαζι λέμε!!
Exo na proteino kai to RegRun, to opoio tsekarei tin registry gia allages kai mporei na kanei bacup/recover tin registry.
Exei 'katharisei' polles fores.....
Επίσης, EasyClean2 (έχει σταματήσει να αναπτύσσεται, είναι όμως αξιόπιστο και αποτελεσματικό στην εκκαθάριση μητρώου)
-
Ερώτηση προς τους γκουρού (τυρόπιτες):
Το μηχάνημα:
PII@350MHz, 192MB RAM, QDI Synactix (ή Advance, δε θυμάμαι) μητρική πλακέτα, V770 32MB RAM κάρτα γραφικώνΗ ανάγκη:
Αλλαγή της κάρτας γραφικών καθώς η νέα οθόνη TFT α) χρειάζεται περισσότερο ρεύμα στην είσοδό της και β) χρειάζεται οπωσδήποτε σύνδεση DVI.Οι προϋποθέσεις της νέας κάρτας:
Οπωσδήποτε χαμηλής τιμής
Οπωσδήποτε AGP και με DVI έξοδοΕνας υποψήφιος:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513140Το ερώτημα:
Αυτή η κάρτα θα παίξει απροβλημάτιστα στην τόσο παλιά μητρική πλακέτα? Ας έχουμε υπόψην ότι η μητρική είναι πιθανότατα AGP x1/x2, δε νομίζω να είναι καν x4.Είμαι ανοιχτός σε (ηθικές και λογικές) προτάσεις (παρακαλώ όπως διατηρηθεί στην ακεραιότητά της η συγκεκριμένη φράση σε επερχόμενα quotes).
Εχετε περιθώριο μέχρι αύριο που θα πάω για ψώνια...
-
Διατηρώ σοβαρές αμφιβολίες στο αν πωλούνται πλέον καινούργιες κάρτες AGP v1.0. Οι AGP v2.0 που πωλούνται δυστυχώς είναι ασύμβατες. Κοίτα για καμιά μεταχειρισμένη (εκτός αν έχει βγει κανένα αντάπτορας, δεν γνωρίζω).
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Οχι εντελως!
Βλεπει μονο το ενα παρτισιον! Το αλλο που ειναι?
partition magic take a look.μήπως το λ. τα κανε μαντάρα?γιατί το fixboot αποκλείεται να αφάνισε partition
Μου βγαζει αυτο:
-
Mια και μιλάτε για αντιικά, μπορεί να μου πει κανείς τι λέει το NOD 32 ?
-
Αν στην ίδια τιμή μιας καινούριας 7300GT 256ΜΒ ή μιας επίσης καινούριας 1300Pro 256ΜΒ σας προσέφεραν μια 6600GT 256ΜΒ με λίγα χιλιόμετρα, θα την παίρνατε?
(περί τα 90
-
edit: εγώ την 6600 θα έπαιρνα...
-
-
Ναι μπρε, το είδα... η 6600 έχει εγγύηση;
-
Μμμμμμάλλον λίγη, if any.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#8]