-
Ο χρήστης JIM THEO έγραψε:
Οτι πληρωνεται η παραπανω εγγυηση σε ασφαλιστικη οσοι εχουν επαφη με τον χωρο του αυτοκινητου και ξερουν εστω λιγα παραπανω πραγματακια το ξερουν καλα, φυσικα δεν εχουμε κι εγγραφα να το αποδειξουμε αλλα ποιος θα εδινε τετοια εγγραφα για δημοσια χρηση μην τρελλαθουμε;....
Μια καθαρή απόδειξη για αυτό έρχεται απο το παρελθόν.
Οταν στην αρχή της δεκαετίας του 80 την αντιπροσωπία της Toyota την είχε ο Κασιδόπουλος , το Starlet 1.0 (πισωκίνητο) με 1 χρόνο εγγύηση είχε σχεδόν ίδια τιμή με το Lada 1200 S και το Skoda της ίδιας κατηγορίας.Η τοποθέτηση που είχε σαν μάρκα ήταν στο κάτω όριο τιμής αρκετα κάτω απο Fiat Uno και VW φυσικά.
Οπως περίπου ήταν/είναι και σε κάποιες χώρες της Ευρώπης.
Οταν άλλαξε 'χέρια' και έγινε Toyota Hellas άρχισε η ανηφόρα εκμεταλευόμενη το καλό όνομα για την Ιαπωνική αξιοπιστία (και βασιζόμενη στο Ελληνικό καταναλωτικό πιστεύω : ακριβό=καλό) με αποτέλεσμα την σημερινή αδικαιολόγητη πλέον κατάσταση.
-
εγινε premium!!!!
-
Αφού υπάρχουν τόσοι ψαράδες καλά κάνουν
-
Yaris: Η μ@λ@κία που θα συναντήσουμε και στο μέλλον!
-
edit [kouk]
-
Ναι σωστά.
edit: Εχεις δίκηο, αλλά πάμε παρακάτω σε παρακαλώ![kouk]
-
Νομίζω είναι διαφορετικό να σχολιάζουμε το προϊόν και διαφορετικό τον χρήστη...Αν πω εγώ πως το τάδε τουτού είναι μ@λ@κι@ δεν έγινε και τίποτε, μια άποψη είναι, αν πω ένα χρήστη πάνω - κάτω μ@λ@κ@, εεεε δεν είναι και όμορφο... Νομίζω....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ακριβώς. Αν είναι να δώσω παραπάνω αλλάζω και κατηγορία. Αλήθεια σε ένα ενάμιση χρόνο πόσο θα πωλείται ένα μεταχειρισμένο Yaris νεας γενιάς;
Εσύ ναι (και εγώ μάλλον...) αλλά ξεχνάς ότι υπάρχουν άνθρωποι που ΔΕΝ θέλουν να ανέβουν κατηγορία μεγέθους με τιποτα, αλλά θέλουν τις αρετές του Yaris. Δεν νομίζω ότι η μετάβαση στα μικρομεσαία θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένη αν το extra μήκος δεν τους χρειάζεται πουθενά.
@νδρέας
Δεν έχεις άδικο Ανδρέα. Απλά για μένα η Τογιότα σημαίνει (σήμαινε) καλά αξιόπιστα φτηνά αυτοκίνητα. Θυμάμαι το σταρλετάκι που ήταν ορόσημο και μετά το πολύ πετυχημένο Γιάρις, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποφάσισε να φτάσει να πωλείται τοσο ακριβά ένα μικρό.
Eγω παντως θυμαμαι
οτι πηρα σαννυ 1.3 το 88 με 2204000δρχ γιατι το κορολα 5πορτο ηταν 500000 δρχ ακριβοτερο.Παντα ηταν η δευτερη πιο ακριβη Ιαπωνικη για μενα μετα τη χοντα.Οσο για το Γιαρις ειναι ολα τα λεφτα (απ το προηγουμενο μοντ)σε μεγεθη εσωτερικων χωρων κι οχι μονο σε σχεση με το μεγεθος του, αφου υπερτερουσε πισω (το προηγουμενο) με εμενα στη θεση του οδηγου και απο το τελ πριμερα που ειχα ως περσι... -
καλησπερα , καλημερα...
ερωτηση....
τι γνωμη εχετε για το yaris 1000cc;;;; το αυτοκινητο το θελω μονο για ενα ατομο, αντε το πολυ δυο, και για μετακινηση μεσα στην πολη...συν κανα ταξιδακι το καλοκαιρι...αξιζει;;;;
σημειωστε ειμαι νεος οδηγος και επομενως δεν θα εχω πολλες απαιτησεις απο το αυτοκινητο...επισης δεν μπορω να παρω πανω απο 1000cc στην περιπτωση που μου πειτε για το 1300cc...
ενα αλλο που βαζω σαν κριτηριο ειναι το χρηματικο...αντε μεχρι 14.000 euro..παραπανω οχι...
εξαιρουνται lancia ypsilon, fiat 500αρακι. -
Αν θες χιλιαρι μικρο με καλο εξοπλισμο μια χαρα ειναι. Και για ταξιδι σε αυτοκινητοδρομο δε θα εχεις προβλημα να πηγαινεις με 100 πχ, αλλα σε πιο απαιτητικους δρομους -επαρχιακους- πολλες φορες θα συμβιβαζεσαι με το να μην προσπερνας τους πολυ αργους. Αν παντως δε βιαζεσαι περιμενε κ το peugeot 208 που ερχεται κι αυτο με 1000αρη (θα σου ελεγα κ το φιεστα με το 1,0 τουρμπο αλλα μαλλον θα πρεπει να περιμενεις αρκετα ) Αν παλι θες να δωσεις ακομη λιγοτερα χρηματα δες κ τα daihatsu sirion/ kia picanto.
-
Ο χρήστης cgri1976 έγραψε:
καλησπερα , καλημερα...
ερωτηση....
τι γνωμη εχετε για το yaris 1000cc;;;; **το αυτοκινητο το θελω μονο για ενα ατομο, αντε το πολυ δυο, και για μετακινηση μεσα στην πολη...συν κανα ταξιδακι το καλοκαιρι...**αξιζει;;;;
σημειωστε ειμαι νεος οδηγος και επομενως δεν θα εχω πολλες απαιτησεις απο το αυτοκινητο...επισης δεν μπορω να παρω πανω απο 1000cc στην περιπτωση που μου πειτε για το 1300cc...
ενα αλλο που βαζω σαν κριτηριο ειναι το χρηματικο...αντε μεχρι 14.000 euro..παραπανω οχι...
εξαιρουνται lancia ypsilon, fiat 500αρακι.Θα σε ενδιέφερε το Toyota IQ?
Θα κινηθεί πιο άνετα απο το 1000άρη Yaris και θα σε βολέψει πιο πολύ για μέσα στην πόλη για 1-2 άτομα,
ιδιαίτερα σε παρκάρισμα-κατανάλωση (αστεία κατανάλωση πραγματικά ).Αλλιώς, συμφωνώ με τον Ευθύμη, δοκίμασε το νέο KIA PICANTO.
-
Το Yaris είναι πολύ καλό, είναι πολύ αξιόπιστο αλλά παίζει να είναι και το πιο ακριβό 1000άρι στην αγορά. Μόνο αν είσαι τρελαμένος με αυτό το αμάξι να το πάρεις. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι αμαρτία να δώσεις τόσα λεφτά για 1000άρι.
Όταν λές δεν μπορείς να πάρεις το 1300 σημαίνει ότι μπορείς να πάρεις άλλο αμάξι 1100 ή 1200? Αν ναι υπάρχουν κάμποσα αμάξια εξίσου αξιόπιστα στα χρήματα που διαθέτεις. -
Για τη χρήση που το θες αξίζει πολύ κατά τη γνώμη μου. Τσιμπημένο σαν τιμή αλλά μπορείς να το έχεις πολλά χρόνια χωρίς να πολυξοδεύεσαι για συντήρηση. Κοίτα πάντως και το Kia Picanto, όπως ανέφεραν και τα παιδιά παραπάνω.
-
Μπουχεσικο ειναι αλλα κατα τ αλλα ειναι καλο. Ακριβο μεν αλλα κραταει τα λεφτα του οσο λιγα αυτοκινητα αυτεσ τις μερες...
-
Αν περιμενες εναν χρονο παραπανω βγαινει το fiesta με τον 1.0cc turbo που θα κινεισαι αξιοπρεπεστατα.Αλλιως κοιτα το καινουριο ypsilon με τον 0.9cc!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Αν περιμενες εναν χρονο παραπανω βγαινει το fiesta με τον 1.0cc turbo που θα κινεισαι αξιοπρεπεστατα.Αλλιως κοιτα το καινουριο ypsilon με τον 0.9cc!!!συμφωνω με το φιεστα 1.0 turbo. θα ειναι πολυ καλυτερο
-
Ναι ένα τούρμπο θα ήταν πιο κατάλληλο για την περίπτωσή του. Θα είναι και πάμφθηνο κιόλας.
-
ελπιζω να ειρωνευεστε.το παιδι ειπε οτι θα κινειται μονος η το πολυ 2 ατομα.οπερ σημαινει ελαχιστο δυνατο βαρος.
επισης ειπε οτι θα κινειται κυριως εντος πολεως,οπερ σημαινει ανουσιος ο υπερσυμπιεστης κ μαλιστα αυξημενη καταναλωση.
τελευταιο,ειδατε την εφαρμογη του κινητηρα του φορντ πουθενα?ξερετε απο τωρα τι πραγματικες καταναλωσεις θα εχει?αν θα εχει προβληματα αξιοπιστιας κτλ κτλ?υ.γ.
υπαρχει καποιο θεμα στην διαδικτυακη μας κοινοτητα,που μπορουμε να προτεινουμε αλλαγες,της κοινοτητας μας αυτης?επειδη θα ηθελα πολυ να αναγραφεται η ηλικια των μελων,το αυτοκινητο τους κ το αυτοκινητο που θα ηθελαν..(οπως σε διαδικτυακη κοινοτητα περι μοτοσυκλετων,που ειναι ετσι..).πιστευω οποιοσδηποτε νεος στην κοινοτητα,θα εβγαζε ασφαλεστερα κ αντικειμενικοτερα συμπερασματα.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ελπιζω να ειρωνευεστε.το παιδι ειπε οτι θα κινειται μονος η το πολυ 2 ατομα.οπερ σημαινει ελαχιστο δυνατο βαρος.
επισης ειπε οτι θα κινειται κυριως εντος πολεως,οπερ σημαινει ανουσιος ο υπερσυμπιεστης κ μαλιστα αυξημενη καταναλωση.
τελευταιο,ειδατε την εφαρμογη του κινητηρα του φορντ πουθενα?ξερετε απο τωρα τι πραγματικες καταναλωσεις θα εχει?αν θα εχει προβληματα αξιοπιστιας κτλ κτλ?υ.γ.
υπαρχει καποιο θεμα στην διαδικτυακη μας κοινοτητα,που μπορουμε να προτεινουμε αλλαγες,της κοινοτητας μας αυτης?επειδη θα ηθελα πολυ να αναγραφεται η ηλικια των μελων,το αυτοκινητο τους κ το αυτοκινητο που θα ηθελαν..(οπως σε διαδικτυακη κοινοτητα περι μοτοσυκλετων,που ειναι ετσι..).πιστευω οποιοσδηποτε νεος στην κοινοτητα,θα εβγαζε ασφαλεστερα κ αντικειμενικοτερα συμπερασματα..Ανουσιος ο υπερσιμπιεστης?Απο που και ως που?Δηλαδη ειναι καλυτερο να εχεις ενα χιλιαρι ατμοσφαιρικο με 60-70 αλογα και μηδενικη ροπη?Πως θα κανει προσπεραση δηλαδη μετα τα 60χλμ τη ξεχναμε τη προσπεραση?Γιατι να μην αγορασει το 1.0Τ που θα εχει τη ροπη του και θα τον κινει αξιοπρεπεστατα παντου και παραπανω απο αξιοπρεπεστατα με το A/C του αναμενο και με πολυ χαμηλα νουμερα καταναλωσης!
-
Για τη χρήση που θέλει ο ερωτών, εντελώς ανούσιος.
Toyota Yaris (1ης Γενιάς) Forum