-
Αυτή η κουβέντα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στον ελληνικό διαδικτυακό αυτοκινητιστικό χώρο
Λοιπον; Ποιο είναι πιο γρήγορο και πού; Ποιο θα προτιμούσατε εσείς;
-
Αυτή η κουβέντα κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στον ελληνικό διαδικτυακό αυτοκινητιστικό χώρο
-
-
Εγκάθετο topic, εντελώς!!
Ψήφισα αυτό εκ των δύο που είχα βάλει στο dream garage μου....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγκάθετο topic, εντελώς!!Ψήφισα αυτό εκ των δύο που είχα βάλει στο dream garage μου....
S2K diladi
Re Krus san mod pou eisai tha thymase oti kapote eixe ena terastio topic pou katelikse se idia syzitisi.
Opote louketaki?
-
Νομίζω ότι η Λίζα είναι παντού πιο γρήγορη.
Σίγουρα είναι πιο κουραστική και απαιτεί ο οδηγός να έχει καταλάβει τι αυτοκίνητο οδηγεί & πόσο hardcore είναι αυτό αλλά η απόλαυση όταν την οδηγείς - ακόμα και χαλαρά - είναι τεράστια. Δεν έχω οδηγήσει το S2K αλλά από τα περιοδικά και από φίλους που το έχουν οδηγήσει, έχω καταλάβει ότι είναι πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο και λιγότερο hardcore. Από κει και πέρα, ο καθένας κάνει τις επιλογές τους βάσει των αναγκών του. Για μένα μία Λίζα πάντως, είμαι μικρός ακόμα και αντέχω το κοπάνημα.
[χεράς-που-ακόμα-δεν-βγήκε-από-το-αυγό-του-και-νομίζει-ότι-τα-ξέρει-όλα mode] Μόλις οδηγήσω και το S2K θα σας πω όλες τις διαφορές στην συμπεριφορά των αυτοκινήτων στο όριο. [/χεράς-που-ακόμα-δεν-βγήκε-από-το-αυγό-του-και-νομίζει-ότι-τα-ξέρει-όλα mode]
-
Elise για μένα,
ίσως για το κόλλημα μου με τα καλά κεντρομήχανα...
το S2000 ποτέ δεν μου έκανε κλικ.... όχι οτι δεν είναι καλό αυτοκίνητο...
-
Δεν ξέρω...
απο την μια η Λιζα με όλα τα καλά που έχει
από την άλλη το S2000 το οποίο είναι λιγότερα απόλυτο και φυσικά είναι ιαπωνικοθα περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί η συζήτηση κ μετα θα ψηφίσω
-
S2K από εμένα...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγκάθετο topic, εντελώς!!Είδες επειδή δε του κάθεται θέμα για να κλειδώσει, ανοίγει μόνος του ένα που θα κλειδωθεί σίγουρα.
Δε ψήφισα κανένα. Γιατί αν ψηφίσω θα χάσω τη φήμη μου σαν Ιαπωνεζόφιλου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε ψήφισα κανένα. Γιατί αν ψηφίσω θα χάσω τη φήμη μου σαν Ιαπωνεζόφιλου.Twra pou h Elise forane mono moter Toyota mporeis na psifiseis xwris na exeis typseis
-
Ψήφισα S2000 επειδή ειμαι nerd.
Θα το προτιμούσα με VGS.
-
Μέχρι στιγμής καλά το πάμε πάντως...!!
Ελπίζω να μη χαλάσουν τη συζήτηση τίποτε καγκούρια...
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Twra pou h Elise forane mono moter Toyota mporeis na psifiseis xwris na exeis typseis
Ok με έπεισες.
(Χάθηκε ο κόσμος να φορούσαν Honda κινητήρα )
-
Loipon edw eimaste...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=12456&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=s2000
Trelo gelio....alla thelei ypomoni sto diabasma.
Exei arketes texnikes apantiseis alla kai poly m@lakiaEixame bgalei trelo gelio tote
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Twra pou h Elise forane mono moter Toyota mporeis na psifiseis xwris na exeis typseis
Ok με έπεισες.
(Χάθηκε ο κόσμος να φορούσαν Honda κινητήρα )
Pes ta Xrysostome.
Elise me CTR engine kai Jacksson Rasing Supercharger -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Loipon edw eimaste...http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=12456&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=s2000
Trelo gelio....alla thelei ypomoni sto diabasma.
Exei arketes texnikes apantiseis alla kai poly m@lakiaEixame bgalei trelo gelio tote
To λινκ που έβαλες μάλλον είναι λάθος. Δεν έχει Elise εκείνη η ψηφοφορία
Όπως και να 'χει, το θέμα δεν κλειδώνεται. -
Exei poly dialogo!!!
Pios apo edw mesa exei odigisei kai ta 2?
H esto eixe passenger ride (xanei to drivers feeling tis elise) kai sta 2? -
Το ξανασκέφτηκα. Ψηφίζω Brera....
-
ΩΧ!!!
Honda S2000 vs. Lotus Elise