-
Έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεάκια με την FF στα χιόνια. Κοντεύω να πιστέψω δηλαδή ότι άμα τη βάλουν σε κανονική άσφαλτο, θα κολήσει ή κάτι τέτοιο.
-
Ωραίο βιντεάκι. Σου σηκώνεται η τρίχα!!! (Προσωπικά.. οκ...) REALZEUS... Ferrari δε λέω, αλλά πρώτα είναι αυτοκίνητα. Η χαρά της οδήγησης. Εγώ έτσι το βλέπω. Από τη στιγμή που το αμάξι δε παθαίνει κάτι... Μια χαρά. Ωραία διαφήμιση. Ίσως η μοναδική που με έκανε να δω λίγο πιο όμορφο αυτό το (κατά τη γνώμη μου πάντα) άσχημο αυτοκίνητο. Εξάλλου τη νέα Enzo η F#@# όπως θα τη λένε... δε θα τη δοκιμάσουν Σουηδίες-Φινλανδίες κτλ κτλ Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη δοκιμάσουν. Απλά δε θα το μάθουμε εμείς..
Μαρκετινίστικα θα έλεγα ότι θέλουν να χτυπήσουν αγοραστές porsche και ειδικά panamera. Porschaudίζει η διαφήμιση παιδιά! -
Η χαρά της οδήγησης στο σωστό περιβάλλον. Η FF δεν θα έπρεπε να υπάρχει IMO. Αφου υπάρχει όμως θα την θάβω. Εμφανισιακά ούτε εμένα μου αρέσει. Σίγουρα θα είναι εντυπωσιακή από κοντά, αλλά εντυπωσιακός είναι και ένας τράκτορας...
Ένα εξτρίμ αυτοκίνητο περιορισμένης παραγωγής σαν τον διάδοχο της Enzo δεν βλέπω το λόγο να το δοκιμάσουν σε τέτοιες συνθήκες. Άσε που δεν πάει καν, αλλά λέμε τώρα.
ΥΓ: Πες τα ρε Μάνο! Τους πελάτες-σκιέρ (του σαλέ) μου μέσα!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Έχω βαρεθεί να βλέπω βιντεάκια με την FF στα χιόνια. Κοντεύω να πιστέψω δηλαδή ότι άμα τη βάλουν σε κανονική άσφαλτο, θα κολήσει ή κάτι τέτοιο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα πάντα με τους (α)κατάλληλους χειρισμούς ή/και λάθος λάστιχα μπορούν να υπό/υπέρστρέψουν. Μη κρίνουμε από μια στιγμή ενός βίντεο. Μπορώ να σου βρω βίντεο με Formula 1 να φεύγει με μούτρα. Είναι υποστροφικά οχήματα οι F1;Απλώς λέω ότι το σημείο καλό ήταν να μην υπήρχε στο βίντεο.
Δεν είναι υπερβολή να πεις ότι μια F1 είναι στημένη υποστροφκή. Άλλο που αυτό που λαμβάνουμε εμείς τελικά είναι μια συνεχής υπερστροφή ισχύος αλλά πάντα ελεγχόμενη. -
Δεν θα είχε νόημα μια Φερράρι ΦΦ να τη δείξουν στην άσφαλτο. Τι θα έλεγε δηλαδή, ότι πάει καλά? Και τα άλλα Φερραρικά πως πάνε τότε?
Ενώ προβάλλοντας τις ικανότητές της στα χιόνια πείθουν και τον τελευταίο άσχετο αλλά με βαρύτατο προτοφόλι ότι το αμάξι είναι χιονοφάγος, και ότι άμα το πάρουνε να πάνε στο Σαιν Μόριτς θα τους βγάλει την ανηφόρα. Ούτε θα κατέβουν να σπρώχνουν, ούτε να βάζουν αλυσίδες.
Καλό το σκεπτικό τους.
Δώστε κι άλλα χιόνια ρε, και ρυμούλκα καμμιά βάρκα στην άμμο. -
Well done Maranello... Μας πήρανε όλοι στον μεζέ!
Με βλέπω να παίρνω μεταγραφή σαν πρόεδρος στην Lamborghini αν η νέα Enzo είναι V8 turbo...
-
Επανερχομαι με την θρυλικη 308 του Jean Claude Andruet σε χιονια,παγους,ασφαλτο,χωμα και γενικα παντου.
http://www.specialstage.com/forums/show ... -Supercars,
καποια απο αυτες τις φωτο ηταν μεσα και σε ενα παλιο τευχος των 4Τ -
Να σημειώσουμε φυσικά ότι δεν επρόκειτο για επίσημες εργοαστασιακές συμμετοχές. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν σύγχρονες Ferrari που τρέχουν σε rallies αλλά ασφάλτινα και μόνο.
-
Πολύ στυλ το 308, από τα αγαπημένα μου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Να σημειώσουμε φυσικά ότι δεν επρόκειτο για επίσημες εργοαστασιακές συμμετοχές. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν σύγχρονες Ferrari που τρέχουν σε rallies αλλά ασφάλτινα και μόνο.Πολύ σωστή παρατήρηση γιατί πολλοί θα νόμιζαν πως σήμερα το 2012 η Ferrari συμμετέχει στο WRC με 308.
-
πώς θα ήταν δυνατον να συμμετειχε το 2012 με την 308;
σαν να λες βλακειες με φαίνεται
-
Σα να λέμε πως θα συμμετέχει σε αγώνες Group C με άρμα μάχης!!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πώς θα ήταν δυνατον να συμμετειχε το 2012 με την 308;σαν να λες βλακειες με φαίνεται
Nothing new there.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ωραίο βιντεάκι. Σου σηκώνεται η τρίχα!!! (Προσωπικά.. οκ...) REALZEUS... Ferrari δε λέω, αλλά πρώτα είναι αυτοκίνητα. Η χαρά της οδήγησης. Εγώ έτσι το βλέπω. Από τη στιγμή που το αμάξι δε παθαίνει κάτι... Μια χαρά. Ωραία διαφήμιση. Ίσως η μοναδική που με έκανε να δω λίγο πιο όμορφο αυτό το (κατά τη γνώμη μου πάντα) άσχημο αυτοκίνητο. Εξάλλου τη νέα Enzo η F#@# όπως θα τη λένε... δε θα τη δοκιμάσουν Σουηδίες-Φινλανδίες κτλ κτλ Δεν υπάρχει περίπτωση να μη τη δοκιμάσουν. Απλά δε θα το μάθουμε εμείς..
Μαρκετινίστικα θα έλεγα ότι θέλουν να χτυπήσουν αγοραστές porsche και ειδικά panamera. Porschaudίζει η διαφήμιση παιδιά!Εγω θα προσεθετα οτι θελουν να κανουν τους αγοραστες των Panamera, να τις παραχωρησουν στις γυναικες τους, -για τα ψωνια -, και να παρουν μια FF για την παρτη τους!
-
Η ιδεα της Ferrari να προσθεσει και ενα ''πρακτικο'' αυτοκινητο στη γκαμα της δεν ηταν κακη (ασχετα αν δεν πολυσυμφωνω με αυτο) αλλα τουλαχιστον ας το εβγαζε ωραιο σχεδιαστικα, γιατι αυτη η κ@ποτα μονο σε Ferrari δε μοιαζει. Ηθελα να ξερα οταν το σχεδιαζαν δεν ειδαν τι ακριβως σχεδιαζαν??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Η ιδεα της Ferrari να προσθεσει και ενα ''πρακτικο'' αυτοκινητο στη γκαμα της δεν ηταν κακη (ασχετα αν δεν πολυσυμφωνω με αυτο) αλλα τουλαχιστον ας το εβγαζε ωραιο σχεδιαστικα, γιατι αυτη η κ@ποτα μονο σε Ferrari δε μοιαζει. Ηθελα να ξερα οταν το σχεδιαζαν δεν ειδαν τι ακριβως σχεδιαζαν??ενα πρακτικό αυτοκίνητο ισως;;
-
Eγω απλα πιστευω οτι -freud mode on - στο υποσυνειδητο αρκετων που την βλεπουν, επειδη ακριβως εχουν συνηθισει σε συγκεκριμενης δυναμικης σχεδιασης μοντελα, 'απορριπτουν' ευκολα, ή δυσκολα/μετα απο καιρο αποδεχονται ενα διαφορετικο σχημα. -freud mode off- .
Πολυ απλα, ακομα και εσυ που την βλεπεις σαν 'κ@ποτα' πιθανοτατα αν την δεις απο κοντα, να μεινεις με ανοιχτο το στομα...
Προσωπικα παροτι δεν μπορουσα να χωνεψω το συγκεκριμενο project, ηδη πλεον μετα απο δυο μηνες περιπου, σε συγκεκριμενα χρωματα οπως πχ στο παρακατω του Video, με τον επισης συγκεκριμενο συνδυασμο ζαντας, και δερματος στο εσωτερικο, παθαινω ΠΛΑΚΑ, και μονο την βλεπω...Για την ηχητικη υποκρουση βεβαια δεν το συζηταω καν. -
Tι σχεση εχει η σχεδιαση με την πρακτικοτητα??
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Eγω απλα πιστευω οτι -freud mode on - στο υποσυνειδητο αρκετων που την βλεπουν, επειδη ακριβως εχουν συνηθισει σε συγκεκριμενης δυναμικης σχεδιασης μοντελα, 'απορριπτουν' ευκολα, ή δυσκολα/μετα απο καιρο αποδεχονται ενα διαφορετικο σχημα. -freud mode off- .
Πολυ απλα, ακομα και εσυ που την βλεπεις σαν 'κ@ποτα' πιθανοτατα αν την δεις απο κοντα, να μεινεις με ανοιχτο το στομα...
Προσωπικα παροτι δεν μπορουσα να χωνεψω το συγκεκριμενο project, ηδη πλεον μετα απο δυο μηνες περιπου, σε συγκεκριμενα χρωματα οπως πχ στο παρακατω του Video, με τον επισης συγκεκριμενο συνδυασμο ζαντας, και δερματος στο εσωτερικο, παθαινω ΠΛΑΚΑ, και μονο την βλεπω...Για την ηχητικη υποκρουση βεβαια δεν το συζηταω καν.Αίσχος είναι ρε σύ... Ειδικά εκεί που είναι δίπλα στο Α4 Estate, γκρι και τα δύο... ξαδελφάκια!
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)