-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
συμπιεστης αερα ?
-
Ναι Γιώργο. Εξήγηση στο link του dstou παρακάτω.
-
599xx aerodymanics explained
Η λειτουργία των ανεμιστήρων επεξηγείται στο 6.http://www.caranddriver.com/features/10q1/ferrari_599xx_aerodynamics_explained-tech_dept
-
Το αμαξι Θεε μου....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ναι Γιώργο. Εξήγηση στο link του dstou παρακάτω.599xx aerodymanics explained
Η λειτουργία των ανεμιστήρων επεξηγείται στο 6.http://www.caranddriver.com/features/10q1/ferrari_599xx_aerodynamics_explained-tech_dept
ευχαριστω
-
φτηνες λυσεις αλα f50 λες και δεν ειχαν χωρο να μεγαλωσουν τον διαχυτη
φτιαχνουν ενα τερας(fxx) που δεν εχει χωρο εκει κατω
και δεν μπορουν να βρουν χωρο για ενα τερας που εχει χωρο κατω -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
και δεν μπορουν να βρουν χωρο για ενα τερας που εχει χωρο κατωΓιάννη αυτοί οι ανεμιστήρες κάνουν άλλη δουλειά από τον διαχύτη. Αποκολλούν την ροή του αέρα για μείωση των αεροδυναμικών αντιστάσεων. Κάτι σαν το F-duct στην Formula 1.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
και δεν μπορουν να βρουν χωρο για ενα τερας που εχει χωρο κατωΓιάννη αυτοί οι ανεμιστήρες κάνουν άλλη δουλειά από τον διαχύτη. Αποκολλούν την ροή του αέρα για μείωση των αεροδυναμικών αντιστάσεων. Κάτι σαν το F-duct στην Formula 1.
ε ναι τα ιδια εκανε και στην f50 (μπροστα) ποτε δεν μου αρεσε αυτο το πραγμα το ενα αμαξι το κατεστρεψε βαζοντας το το αλλο well ο χρονος θα δειξει
-
Ποτε δεν μου αρεσε αυτο το αυτοκινητα.
Ο ηχος ομως ειναι -
δηλαδη η επομενη 612 θα ειναι η παλια με λιγα στοιχεια παραπανω και μια ξεχαρβαλωμενη εξατμιση?
-
Ήταν λίγο ασχημούλα, είδικα εκείνο το άκυρο μπλέ χρώμα που έβλεπα συνέχεια στη θεσ/νίκη.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δυνατά τον ήχο......
http://www.youtube.com/watch?v=v-f0fdtU ... r_embeddedΜα πολυ δυνατα... Ειδικα στο κατεβασμα...
Ασχετο( Μεχρι τωρα μονο 360 εχω ακουσει live και αυτο σε πολυ χαμηλες rpm...
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τη γνωστη???
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Το αμαξι Θεε μου....Beat Italians...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τη γνωστη???
Ναι.. Ειχε περασει μπροστα απο το σπιτι μου πηγαινοντας για το μαγαζι του μιας και μενω κοντα..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ήταν λίγο ασχημούλα, είδικα εκείνο το άκυρο μπλέ χρώμα που έβλεπα συνέχεια στη θεσ/νίκη.
Ενα από τα ωραιότερα χρώματα για 612...
Η αλήθεια είναι οτι δεν είχα δει live αλλη σε άλλο χρώμα, οπότε επιφυλάσσομαι.
Ο ιδιοκτήτης ήταν μέλος των ζώων που διπλοπαρκάρουν στην Αγ. Σοφίας και πρέπει να ψάχνουμε να τον βρούμε για να μπορέσουμε να φύγουμε.Θυμάμαι μια φορά με έχει κλείσει ένα απο αυτά τα ζώα, αλλά είχε αφήσει τηλέφωνο, τι ευγενική λέω (θηλυκό ζώο). Παίρνω και εγώ τηλέφωνο, αλλά καμία απάντηση. Έτσι όπως έβλεπα το αυτοκίνητό της ένα φως ξεπρόβαλε. Κοιτάζω και βλέπω το κινητό της να χτυπάει. Κοιτάξω καλύτερα το νούμερο και ναι ήμουν εγώ!
Ευτυχώς σε λιγότερο απο τέταρτο εμφανίστηκε γιατί θα φρόντιζα να μην το έβρισκε εκεί.Ξέρω άσχετο topic, αλλά τωρα το θυμήθηκα.
-
Ωραίος ήχος!!
-
-
-
Καλό είναι να βάζουμε και το λινκ της σελίδας από όπου είναι οι φωτογραφίες
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)