-
Αληθεια Γιωργο ......
Ποτε θα ξανακανουμε μια βολτα με την Cayenne ????
-
Eδω ρωταμε ποτε θα ξανακανουμε βολτα με τη Ferrari,υπαρχει αλλο τοπικο για τις porsche.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Eδω ρωταμε ποτε θα ξανακανουμε βολτα με τη Ferrari,υπαρχει αλλο τοπικο για τις porsche.Ξερω εγω τι λεω ........
Και σε ποιο τοπικ το βαζω ...... -
Τωρα το πιασα.
-
-
-
Από τα Μέγαρα η φώτο? Έχουμε πληροφορίες για την ρέπλικα GTO και την 365 BB που ήταν εκεί?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Από τα Μέγαρα η φώτο? Έχουμε πληροφορίες για την ρέπλικα GTO και την 365 BB που ήταν εκεί?
Περίπου ρέπλικα είναι διότι όλα επάνω Ferrari είναι........
Είναι σαν αυτή http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
και της ιδιας τιμης;
-
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η μεγαρίσια replica 250 GTO βασίζεται πάνω σε μια 275 GTB
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η μεγαρίσια replica 250 GTO βασίζεται πάνω σε μια 275 GTBΑπλά η καλύτερη αυτοκινητιστική μου εμπειρία!! Ότι άλλο τετράτροχο έχω καβαλίσει είναι πασατέμπος μπροστά σε αυτό το έργο τέχνης!
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χωρίς να είμαι σίγουρος, η μεγαρίσια replica 250 GTO βασίζεται πάνω σε μια 275 GTB
Απλά η καλύτερη αυτοκινητιστική μου εμπειρία!! Ότι άλλο τετράτροχο έχω καβαλίσει είναι πασατέμπος μπροστά σε αυτό το έργο τέχνης!
Είσαι άτυχος... πολύ μακριά για να το αλλάξει αυτό ο SV2...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απλά η καλύτερη αυτοκινητιστική μου εμπειρία!! Ότι άλλο τετράτροχο έχω καβαλίσει είναι πασατέμπος μπροστά σε αυτό το έργο τέχνης!
Δεν παίζει με την καμία!! Και FXX να μου έλεγες δεν το συγκρίνω!! Απλά δες πόσο μπορεί να κάνει τώρα μια 275 και πόσο θα κάνει σε 30 χρόνια μια 430!
-
Την Πέμπτη το απογευματάκι πάντως θα μαι Σαλόνικα...
-
Συνήθως τις ρέπλικες των GTO τις βασίζουν σε 250 GTE ή παρόμοιες 'οικονομικές' (λέμε τώρα) Φερράρι. Οι 275 είναι πολύ ακριβότερες. Πάντως και αυτή και η Boxer (365 -σπανιότερη από 512) δεν πρέπει να πολυβγαίνουν απ'τα γκαράζ τους πρώτη φορά τα βλέπω σε εκδήλωση...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Καλά ρε Ζευ εσύ μπέρδεψες τις βούρτσες με τις.........
Δεν με συγκινούν τα παλιά Γιώργο...
-
Καλά ας άκουγες live το 12κύλινδρο και μετά να έβλεπες τα μπεζ δέρματα παντού που ντρέπεσαι να κάτσεις και θα σου λεγα εγώ!! Μιλάμε για έργο τέχνης όχι για αυτοκίνητο. Βέβαια γκαζιά και στάση για να δεις τι χάλασε αυτή τη φορά αλλά who cares...όταν άνοιγε η 2α και έπιανε καμιά 120-130 για πλάκα....άστο...συγκινήθηκα πάλι!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά ας άκουγες live το 12κύλινδρο και μετά να έβλεπες τα μπεζ δέρματα παντού που ντρέπεσαι να κάτσεις και θα σου λεγα εγώ!! Μιλάμε για έργο τέχνης όχι για αυτοκίνητο. Βέβαια γκαζιά και στάση για να δεις τι χάλασε αυτή τη φορά αλλά who cares...όταν άνοιγε η 2α και έπιανε καμιά 120-130 για πλάκα....άστο...συγκινήθηκα πάλι!!Δε νομίζω να με συγκρινούσε σε σχέση με μια 599 διπλάσιας ισχύος και τεχνολογιάς.
Όπως έλεγε και ο Γέρος, η καλύτερη Ferrari είναι η επόμενη που θα φτιαχτεί!
-
-
Δεν ήταν
Ήταν μερικές ωραίες Alfa όμως..
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)