-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μια Ferrari δεν πρέπει να είναι όμορφη μόνο από κοντά.Οι Ferrari είναι από τα αυτοκίνητα που αδικούνται στις φωτό.
-
Δεν έχω δει ποτέ F40, 250GTO, 288GTO κλπ να αδικούνται από τις φωτογραφίες.
-
http://www.autoblog.gr/2014/04/29/mia-f ... hong-kong/
-
εχω δει την 456 σε υτο ακριβως το χρωμα καθαρη και γιαλυσμενη ηταν καταπληκτικη.... ασε που εχει τιμη σχετικα καλη...
-
Δεν έχω δει ποτέ F40, 250GTO, 288GTO κλπ να αδικούνται από τις φωτογραφίες.Καλά ούτε η 456 αδικειται απο τις φωτογραφίες.
Sent from Corsair's brick
-
Δεν έχω δει ποτέ F40, 250GTO, 288GTO κλπ να αδικούνται από τις φωτογραφίες.Οι πιο σύγχρονες αδικούνται αρκετά. Η δε F40 στις φωτό είναι πιο εντυπωσιακή από ότι από κοντά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άλλο ένα υπέροχο βίντεο από το Petroliciοus με μια σπανιότατη Ferrari 250 GTOτι ήχος
...δεν εχω λογια.
-
Petrolicious και τα μυαλά στα κάγκελα
Είναι απίστευτα ικανοί, σφόδρα ρομαντικοί και κατέχουν τους αισθητικούς κανόνες , ώστε να απογειώνουν τα βίντεο που φτιαχνουνΓια την 250 GTO τα λόγια δεν φθάνουν...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Petrolicious και τα μυαλά στα κάγκελα
Είναι απίστευτα ικανοί, σφόδρα ρομαντικοί και κατέχουν τους αισθητικούς κανόνες , ώστε να απογειώνουν τα βίντεο που φτιαχνουνΓια την 250 GTO τα λόγια δεν φθάνουν...
+1000
Θα προτιμούσα την πρώτη σειρά, του '62... αλλά τι να λέμε τώρα;... Το πιο υπέροχο αυτοκίνητο της ιστορίας. -
-
-
-
Πικουλίνο ελπίζω να είσαι εκεί και να κάνεις ανταπόκριση για την Λα:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πικουλίνο ελπίζω να είσαι εκεί και να κάνεις ανταπόκριση για την Λα:Τωρα σιδερωνω πουκαμισο και σε μια ωρα κατεβαινω!
Εχει περιπου 3 LaF και ο,τι αλλο μπορεις να φανταστεις... -
re Δια,τι γρουσουζης εισαι....
τα συγχρονα Φερραρι δεν ειναι σε αυτο το event αλλα σε αλλο...
οι LaF ειναι ηδη εξω απο την Fidenza...
http://84.33.51.43/TrackPlus/LivePublicFT.aspx
τουλαχιστον ειδα κατι 250GT και κατι bugatti... αλλα αλλο πραγμα το καινουριο...
συμφωνω απολυτα μαζι σου.;)PS.δεν περασαν ποτε απο Bologna... τουλαχιστον centro. Πηγη: υπευθηνος mille miglia /παρουσιαστης.
ps2. ειδα τον Jay Leno...
-
Την γκαντεμιά μας μέσα...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Την γκαντεμιά μας μέσα...μην μου λυπασαι...απο τωρα μεχρι τον Ιουλιο ολο τετεια events ειναι....
-
Να σε φιλήσω!
-
...μεσα σε ολα αυτος ο πιτσιρικας, ο marchettino...
Ferrari Forum (aka REALZEUS' topic)