-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Youtube VideoΌχι ανέκδοτο... απλά το πιο κακομαθημένο παιδί του κόσμου! Δε μπορείτε να το φανταστείτε αν δεν το δείτε.
OMG!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Κι εσύ Doom έπαιζες παλιά, ε;
-
Έχει ξαναμπεί το βίντεο με το παιδάκι. Κάπου είχα διαβάσει ότι η αντίδραση που βλέπετε είναι μετά από κάποιες ΔΕΚΑΔΕΣ συνεχόμενες ώρες που έπαιζε Doom 3 ή Counterstrike, δεν θυμάμαι. Ίσως είναι και σκηνοθετημένο, τι να πω.
-
Ή είναι σκηνοθετημένο, ή όντως μιλάμε για σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Απλά, διαβάζοντας τη δημοσίευση του skullone, θυμήθηκα πως μέχρι να αρχίσουν τα σχολεία, τα γειτονόπουλα μου (κοριτσάκια!), ούρλιαζαν από το πρωί μέχρι το βράδυ- κυριολεκτικά όμως! Όποιος έρχοταν σπίτι μου πάθαινε σοκ!
Κατά συνέπεια, παρόλο που δεν είμαι τόσο υπέρ της συντηρητικής προσέγγισης στα παιδαγωγικά ζητήματα, αναρωτιέμαι μήπως η υπερβολική χαλάρωση έχει ως αποτέλεσμα την παράδοση των παιδιών σε πρωτογενή ένστικτα και επιθυμίες, απόντων κάποιων ρυθμιστικών μηχανισμών;
Μήπως όσοι γκρινιάζουν για τις άκρατες ελευθερίες που παρέχονται στα παιδιά έχουν κάποιο δίκιο;
Δεν το θέτω και πολύ καλά μάλλον, και σίγουρα όχι στο σωστό thread!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Όχι οτι ενδιαφέρει τη συζήτηση, αλλά εγώ αυτά τα παιχνίδια με τα alien που διαλύονται όταν τα πυροβολείς, δεν τα συμπάθησα ποτέ μου. Δοκίμασα λίγο το Quake, αλλά ήταν μούφα. Έχω παίξει μόνο Soldier of Fortune και MOHAA.
Και τι σχέση έχει το αλυσιδοπρίονο μ' αυτά;
-
NickNT, έτσι ακριβώς είναι. Η υπερβολική χαλάρωση έχει οδηγήσει στην απώλεια του μέτρου. Και λίγη αυστηρότητα (όχι κακία ή αδικία) δε βλάπτει. Από την έλλειψη αυστηρότητας (στο σπίτι, στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο) βλέπουμε στα πανεπιστήμια τραμπουκισμούς εις βάρος όποιου δε συμφωνεί με την ΕΑΑΚ ή την ΠΑΣΠ ή την ΔΑΠ ή όποια φοιτητοστάνη είναι στα πράγματα. Από την έλλειψη αυστηρότητας βλέπουμε τέτοια αγένεια γύρω μας - να νομίζει ο κάθε υπάλληλος πως, επειδή του δώσανε μια σφραγίδα, έχει το δικαίωμα να μας ταλαιπωρεί. Και πάει λέγοντας.
Η έλλειψη αυστηρότητας σε πολλά θέματα μας οδήγησε στην ψευδαίσθηση ότι έχουμε μόνο δικαιώματα και καθόλου υποχρεώσεις, λησμονώντας το 'τα δικαιώματά σου σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα του άλλου'.
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Όχι οτι ενδιαφέρει τη συζήτηση, αλλά εγώ αυτά τα παιχνίδια με τα alien που διαλύονται όταν τα πυροβολείς, δεν τα συμπάθησα ποτέ μου. Δοκίμασα λίγο το Quake, αλλά ήταν μούφα. Έχω παίξει μόνο Soldier of Fortune και MOHAA.
Και τι σχέση έχει το αλυσιδοπρίονο μ' αυτά;
Ήταν το πιο εφφετζίδικο όπλο στο Doom. Σε καμμία περίπτωση το πιο ισχυρό, αλλά είχε τρελλό γέλιο.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ήταν το πιο εφφετζίδικο όπλο στο Doom. Σε καμμία περίπτωση το πιο ισχυρό, αλλά είχε τρελλό γέλιο.Αααααα, οκ! Εγώ πρόσφατα είχα δει το Texas Chainsaw Masacre (μεγάλη μούφα) και μου ήρθε απ' αυτό!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Youtube VideoΌχι ανέκδοτο... απλά το πιο κακομαθημένο παιδί του κόσμου! Δε μπορείτε να το φανταστείτε αν δεν το δείτε.
Που είναι ρε οι γείτονες;
Δέν θα ανησυχούσε κάποιος άν ακουγε τέτοιου είδους κραυγές απο τό σπίτι του διπλασνού του;
Πώς δεν μπούκαρε κανένας μέσα,να το στράψει δυο μπάτσες για να στρώσει χαρακτήρα; -
Το παιδακι ειναι σαϊκο......
Απο τις πολλες ωρες μπροστα στο κομπουτερ, εχει ψησει τον εγκεφαλο του.....
Θελει ψυχιατρο.... ΑΜΕΣΑ! -
Βρε μιά μπάτσα (χωριάτικη,με ανοιχτά τα δάχτυλα) τη μέρα,τον γιατρό τόν κάνει πέρα
-
εγω νομιζω οτι ειναι σκηνοθετημενο και απλα εστιαζει στην υπερβολη(οπως οταν του ...εφυγε το esc...γεγονος που ειναι πολυ δυσκολο να συμβει...)
για να μας δειξει τις αρνητικες επιπτωσεις και το εθισμο που μπορει να επιφερει η πολυωρη ενασχοληση με ηλεκτρονικα παιχνιδια. -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγω νομιζω οτι ειναι σκηνοθετημενο και απλα εστιαζει στην υπερβολη(οπως οταν του ...εφυγε το esc...γεγονος που ειναι πολυ δυσκολο να συμβει...)
για να μας δειξει τις αρνητικες επιπτωσεις και το εθισμο που μπορει να επιφερει η πολυωρη ενασχοληση με ηλεκτρονικα παιχνιδια.Aν χτυπας με τοση μανια το πληκτρολογιο ειναι φυσικο να φυγουν τα καπακια απο τα κουμπια.Ψυχακιας ο μικρος.
-
Πού να κοβόταν κ το ρεύμα...
Ίσως βέβαια τότε τα έβαζε με την μπρίζα...ε, κάποια στιγμή μέχρι να τελείωνε το σπάσιμο της μπρίζας ελπίζουμε να ξαναρχόταν το ρευμα....
-
Εγω θεωρώ οτι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι σκηνοθετημένο.....Αλλα και πάλι πιστεύω πως το πιτσιρίκι που κάθησε κι έπαιξε αυτό το ρόλο τόσο πειστικά και με τόσο πάθος (για την ηλικία του), έχει ετσι κι αλλιώς ψυχολογικά προβλήματα...!!
-
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
για να μας δειξει τις αρνητικες επιπτωσεις και το εθισμο που μπορει να επιφερει η πολυωρη ενασχοληση με ηλεκτρονικα παιχνιδια.Aν χτυπας με τοση μανια το πληκτρολογιο ειναι φυσικο να φυγουν τα καπακια απο τα κουμπια.Ψυχακιας ο μικρος.
βασιλη με χτυπημα του πληκτρολογιου θα εφευγε το κουμπι που 'πυροβολει' ή καποιο πληκτρο με μεγαλη επιφανεια (λογου χαρη το space)...τωρα πως μπορει να εφυγε το esc το οποιο μαλιστα πατιεται απο τα δαχτυλα του αριστερου χεριου (σε δεξιοχειρα οπως ήταν το παιδι που ειδαμε) εγω ακομα δεν το καταλαβαινω. Κανεις δεν μπορει να το ξεκολλησει το esc εκει που ειναι με χτυπηματα απο πανω. Επιμενω οτι ηταν σκηνοθετημενο.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εγω θεωρώ οτι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι σκηνοθετημένο.....Αλλα και πάλι πιστεύω πως το πιτσιρίκι που κάθησε κι έπαιξε αυτό το ρόλο τόσο πειστικά και με τόσο πάθος (για την ηλικία του), έχει ετσι κι αλλιώς ψυχολογικά προβλήματα...!!σε αυτο δεν ξερω να σου απαντησω με σιγουρια ομως δεν αποκλειω να ισχυει αυτο που γραφεις
-
Πάντως το ότι αναφέρει πολλές φορές το όνομα του παιχνιδιού, με κάνει λιγο να αναρωτιέμαι για το αληθινό του πράγματος...
Το πιθανότερο ειναι παντως να το βρηκαν αυτό το παλουκαράκι σε μια τέτοια φάση μιαν άλλη φορά και τώρα απλά να του είπαν να το επαναλάβει (μην ξεχνώντας όμως να βροντοφωνάζει το όνομα...)
-
Αυτό το βίντεο μου θυμίζει την υπογραφή κάποιου εδώ μέσα (θε θυμάμαι ποιός είναι που δείχνει ένα σκιτσάκι να χτυπιέται πάνω στον υπολογιστή του χάνοντας σιγά σιγά τα δάχτυλα τα χέρια το κεφάλι.
Ανέκδοτα [#4]