-
Να ειναι ενσωματωμένη η αντλια συμπλέκτη στο σασμαν η το αντίθετο;
-
Η αντλια και το ρουλεμαν συμπλεκτη να ειναι ενα εξαρτημα.
-
Αυτο προσδίδει κάποιο τεχνικό πλεονέκτημα; (Η απλως ειναι για να αυξάνονται τα κέρδη των συνεργείων και των αυτοκινητοβιομηχανιών απο ακριβότερα ανταλλακτικά)
-
Οσο λιγοτερα κινουμενα μερη εχει μια συνεργασια και αμεσοτερη αντιδραση υπαρχει στις εντολες μας αλλα και λιγοτερα εξαρτηματα για να βγαλουν φθορα, αλλα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι οτι δεν πρεπει να μεταβαλεις την ευθυγραμμη κινηση σε περιστροφικη και μετα παλι σε ευθυγραμμη.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Η αντλια και το ρουλεμαν συμπλεκτη να ειναι ενα εξαρτημα.Η άνω αντλια η κατω αντλια η και οι δυο;
-
Η κατω αντλια.
-
Κυλινδρακι (ρουλεμαν) που ειναι μαζι με την κατω αντλια.
Αρα κατεβασμα σασμαν.
120 εργασια και 70 το ανταλλακτικο.Οταν κατεβασει σασμαν θα δει και το δισκο πλατο εαν αντεχει ακομα.
-
Δεν αλλάζεις και δίσκο πλατό με τα χλμ που έχεις για να μην ξανά πληρωνεις τα εργατικά σε 1-2 χρόνια.
-
Δεν υπαρχει budget.
Εαν μου κανει καποια διευκολυνση στην πληρωμη θα το δω. -
Όσοι έχουν στο αυτοκίνητο >200.000χλμ και χρειαστούν συμπλέκτη, θα πρότεινα να αλλάζατε και τα τρομπάκια συμπλέκτη.
Την πάτησα στο Accord , αλλάζω σέτ συμπλέκτη, λάδια κιβωτίου, έστρωσα το συμπλέκτη 800χλμ , μετά βλέπω οτι το αμάξι δεν έπερνε τις ταχύτητες. Ξανά στο συνεργείο, αλλάγή το τρομπάκι συμπλέκτη εξωτερικό, έστρωσε το πρόβλημα, μετά απο 1 μήνα, το πεντάλ του συμπλέκτη ήταν σκληρό. Ξανα συνεργείο αλλαγή το τρομπάκι συμπλέκτη εσωτερικό (είχε αρκετη διαδικασία), αλλαγή υγρών. Πλέον όλα μια χαρά
Οσοι έχουν Honda για λάδια κιβωτίου ας προτιμούν τα MTF-3 -
Οταν σε κουτι luk βλεπεις σετ valeo εντος τι σημαινει? Το μαγαζι λεει οτι ειναι το ιδιο πραγμα.
-
Σε σετ για hyundai ηταν απο παλια αυτο.
-
Τα valeo made in korea σε σχέση με τα valeo που δεν γράφουν χώρα κατασκευής, είναι ανώτερα? Γενικά τα valeo φθηνής τιμής 70-75 ευρώ είναι ανακατασκευής ή οχι?
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπερα παιδες.. μια ερωτηση ...
Οταν παταω συμπλεκτη απο τα μισα της διαδρομης και μετα μεχρι και το τερμα ακουγεται ενας θορυβος σαν ενα διαρκες 'τρρρρρ...' δηλαδη σαν να ακουμπαει κανας ανεμιστηρας πανω σε κανα μαλακο πλαστικο (Ετσι το φανταζομαι στο μυαλο μου αυτον τον θορυβο..) και οταν τον ξανααφηνω σταματαει ο ηχος...
Στον δρομο δλδ οταν προχωραω ολα μια χαρα.. με το που παταω συμπλεκτη κανει αυτον τον ηχο...
Τι σκεφτεστε οτι μπορει να ειναι?edit:
Ξεχασα να αναφερω μερικα στοιχεια για το αυτοκινητο.. ενα Αλμερα με 220Κ χιλιομετρα χωρις αλλαγη συμπλεκτη μεχρι στιγμης.. -
Λογικά ρουλεμάν συμπλέκτη.
-
Το ρουλεμαν ειναι.
-
Ο χρήστης petran17 έγραψε:
Καλησπερα παιδες.. μια ερωτηση ...
Οταν παταω συμπλεκτη απο τα μισα της διαδρομης και μετα μεχρι και το τερμα ακουγεται ενας θορυβος σαν ενα διαρκες 'τρρρρρ...' δηλαδη σαν να ακουμπαει κανας ανεμιστηρας πανω σε κανα μαλακο πλαστικο (Ετσι το φανταζομαι στο μυαλο μου αυτον τον θορυβο..) και οταν τον ξανααφηνω σταματαει ο ηχος...
Στον δρομο δλδ οταν προχωραω ολα μια χαρα.. με το που παταω συμπλεκτη κανει αυτον τον ηχο...
Τι σκεφτεστε οτι μπορει να ειναι?edit:
Ξεχασα να αναφερω μερικα στοιχεια για το αυτοκινητο.. ενα Αλμερα με 220Κ χιλιομετρα χωρις αλλαγη συμπλεκτη μεχρι στιγμης..Ήρθε η ώρα για σετάκι δίσκο, πλατώ, ρουλεμάν.
-
Ειναι η περιπτωση που απο τα χιλιομετρα-χρηση την ακουει το ρουλεμαν και τα υλικα τριβης ειχαν ακομα λιγο
Οπως λεει ο δασκαλος, σετακι. -
Σορρυ που χαθηκα παιδες!!! Οπως τα λεει ο νονος... ο δασκαλος 21 Quadra επεσε 100% μεσα...
Το πηγα συνερχειο αμεσως για να εχω το κεφαλι μου ησυχο...
Ρουλεμαν ηταν αλλα ειχαν σπασει και κατι κομματια απο τον δισκο... εβγαιναν δηλαδη κατι μικρα σαν φλιδες...
Οποτε το σετακι ρουλεμαν-δισκο-πλατω ... σημερα το παιρνω απ'οτι μου ειπε..
Thanks για τις αμεσες απαντησεις.. -
ερωτηση γνωστος ξεκινησε απο το σπιτι με το αυτοκινητο, με το που παει να κουμπωσει 2η ταχυτητα το αυτοκινητο σαν να ειναι με κενη
το βαλαμε στην ακρη δοκιμασαμε με 1η ,2α, 3η εκκινηση τιποτα, κουμπωνει ταχυτητα αλλα δεν κανει βημα
τωρα να επαθε ξαφνικα ζημια το σασμαν η με το ημιαξονιο να ξεκουμπωσε καποια ασφαλεια
παιδια το πρωι, αν γινει η εξης δοκιμη: να σηκωθουν στον αερα οι δυο μπροστινοι τροχοι, να βαλει 1η ταχυτητα να δουμε αν δινει κινηση αρχικα στο αριστερο κ δεξιο ημιαξονιο κ επειτα στο ακροαξονιο, ωστε να αποκλεισουμε αυτη την περιπτωση η αν οφειλεται σε αυτα
υγ: συγγνωμη αλλα απο τη συγχυση μπορει να το εγραψα σε λαθος θεματικη ενοτητα
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ