-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Χαχα τι λες, με τo Avensis, ας γελάσω... άσε Random, έχω φίλο μηχανικό σε συνεργείο Toyota.
Για λέγε για λέγε,ενδιαφέρον
Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Άλλωστε και από κατόχους Toyota έχω ακούσει μικρά η μεγάλα προβλήματα.
-
Φίλος με RAV4 αλλάζει συμπλέκτη κάθε 45000-50000 km.
SUV σου λένε μετά.
Την τελευταία φορά που το πήγε για σέρβις στην αντιπροσωπεία από την οποία το αγόρασε το πήρε πίσω χωρίς να έχουν αλλαχτεί οι δύο καμμένες λάμπες που είχε, παρ' ότι ο έλεγχος τους προβλέπεται από την τυποποίηση που έχουν όλα τα εξουσιοδοτημένα πλέον. Κι αν δεν ελέγχουν κάτι τόσο απλό και εύκολο όσο οι λάμπες, τι κάνουν με τους 'δύσκολους' ελέγχους; -
Εγω με Mondeo 2lt 5dr, κανενα προβλημα στα 45κ χιλιομετρα.
-
Το δικό μου mondeo 1.8 έχει 148000 και έχει το ίδιο δίσκο- πλατό από την αγορά του.(και την ίδια μπαταρία , τον ίδιο καταλύτη , την ίδια εξάτμηση κλπ )
-
εμενα μου αρεσει παντως να χαλαει και να κανει περιεργους θορυβους να αλλαζω δισκο συχνα κλπ οπως επισης μου αρεσει που στριβει. φρεναρει καλα και δεν ειναι σχεδιαστικα αδιαφορο οποτε το ντατσουν μαλλον δεν μου κανει
-
To δικό μου 1.8 5d '05 απροβλημάτιστο εντελώς για τα 45.000km που έχει γράψει μέχρι τώρα. Πολλά από αυτά υπό μεγάλη πίεση (όχι μόνο touge, αλλά και τράβηγμα τρέιλερ, κάθε καλοκαίρι, με πολλές ανελκύσεις).
-
εγω στο δρομο τα μονα σενταν που βλεπω να μενουν στο δρομο ειναι μοντεο και λαγκουνα...
συν οτι η φορντ παει κατα διαολου στην ΗΠΑ...δειτε στον τομεα ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ...ο κακομοιρης συνφορουμιτης πηρε ΜΑΒΕΡΙΚ και σε ενα μηνα σκουριασε ολοκληρο...
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΦΟΡΝΤ...ΦΙΛΕ ΠΟΥΛΑ ΤΟ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΒΕΝΣΙΣ,ΜΑΖΝΤΑ 6 Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΙΑΠΩΝΙΚΟ... [/b]
-
δε βλεπω να απαντατε για τις σκουριες του ΜΑΒΕΡΙΚ???
ΟΥΤΕ Η ΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ..
-
δεν απανταμε σε troll.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν απανταμε σε troll.Καταλαβαινεις το αντιφατικο της απαντησης σου;
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
δε βλεπω να απαντατε για τις σκουριες του ΜΑΒΕΡΙΚ???
ΟΥΤΕ Η ΛΑΝΤΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ..H Mazda όμως έχει πουλήσει... ήταν ήδη σκουριασμένα μάλιστα από την στιγμή που πουλήθηκαν. RX-8 συγκεκριμένα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
δεν απανταμε σε troll.
Καταλαβαινεις το αντιφατικο της απαντησης σου;
ετσι ειμαι εγω, στραβος & αναποδος
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν απανταμε σε troll.
Καταλαβαινεις το αντιφατικο της απαντησης σου;
ετσι ειμαι εγω, στραβος & αναποδος
Κι εγώ ανάποδος είμαι και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ανεχόμαστε την παρουσία τους στο forum....
-
Γιατί είναι 'αστείοι'.
-
εχθές ανέβαινα μια ζόρικη ανηφόρα, ενός χιλιομέτρου περίπου, και στο τέλος της μύρισα λίγο δίσκο.
Ο δίσκος έχει κάνει σχετικά λίγα χλμ για να πω ότι είναι στα τελευταία του.
Γίνεται να μυρίσει μετά από ανηφόρα??
-
Τον πατίναρες;
-
Ο συμπλέκτης της 147 έχει 114,000km που συμπεριλαμβάνουν συχνή γρήγορη οδήγηση και αρκετά track-days. Τώρα τελευταία απέκτησε μια νεκρή διαδρομή ενός εκατοστού περίπου και συμπλέκει πολύ χαμηλά στη διαδρομή του, κοντά στο πάτωμα. Ο μηχανικός μου είπε ότι ένα 'ολισθαίνον' ρουλεμάν (του πλατό φαντάζομαι) έχει αρχίσει να τα παίζει αλλά μπορεί να αντέξει πολλά χιλιόμετρα ακόμη πριν χρειαστεί αλλαγή, μαζί με δίσκο-πλατό δυστυχώς αν και αυτά φαίνονται να μην έχουν πρόβλημα (δεν πατινάρει ο συμπλέκτης).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον πατίναρες;όχι βέβαια.
με 2α γεμάτη ανέβαινε...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
εχθές ανέβαινα μια ζόρικη ανηφόρα, ενός χιλιομέτρου περίπου, και στο τέλος της μύρισα λίγο δίσκο.Ο δίσκος έχει κάνει σχετικά λίγα χλμ για να πω ότι είναι στα τελευταία του.
Γίνεται να μυρίσει μετά από ανηφόρα??
Ναι, γίνεται. Το πάθαινα με το φιατάκι όταν ανέβαινα φορτωμένος την ανηφόρα για τη Νεράιδα (στη λίμνη της Κοζάνης για όσους ξέρουν) και μαζί έβραζε και το νερό στο ψυγείο.
-
Συμφορουμίτες, καθότι μου τρίζει το πεντάλ του συμπλέκτη, γνωρίζει κανείς σε πιο σημείο γρασάρουμε/λαδώνουμε, ώστε να σταματήσει;
Περί Συμπλέκτη/Δίσκων/Πλατώ