Ililia τα έχω γράψει και ξαναματαγράψει.
Εν συντομία:
- Απαγορευτικό κόστος για ιδιώτη
Να ξαναπώ λοιπόν ότι υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ανύπαρκτες υποδομές
Πολύ καλό έχεις δεί υποδομές του Deree?
- Ελεγχτικοί μηχανισμοί που δεν υφίστανται ούτε καν στα χαρτιά.
Εδώ θα σε στεναχωρήσω, τα παραρτήματα που υπάρχουν εδώ -και δεν είναι αναγνωρισμένα- Ελένχοντε από τους οργανισμούς που ελένχουν και τα Αγγλικά πανεπιστήμια Edexcel για παράδειγμα, και πίστεψε με αν υπάρχει 1/1.000.000 να τα πάρει κάποιος Έλληνας που θα ήταν αρμόδιος να ελένχει, αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση, όπως και πανεπηστήμια έχουν σταματήσει συνεργασία, τους την έχουν πάρει δλδ......προφανός γιατί δεν πληρούσαν κάποιες προυποθέσεις όπως είχε συμφωνηθεί, δεν θέλω να πώ όνομα Έλληνα επιχειρηματία, το Πανεπίστήμιο αν θυμάμαι καλά ήταν το Bangor (Wales)
- Η μόνη ανάγκη που αναμένεται να καλύψουν είναι το 'θέλω πτυχίο' (τα προπτυχιακά υπερκαλύπτονται από τη δημόσια εκπαίδευση, εκεί που χωλαίνουμε είναι τα μεταπτυχιακά όπου και το κόστος εκτοξεύεται στα ύψη).
Το θέλω να σπουδάσω δεν καλύπτεται δλδ?Εγώ που θεωρώ ανούσιο -τότε τουλάχιστον- να μάθω ένα βιβλίο ιστορίας απέξω μέχρι και το κόμμα, και ένα Π.Οικονομία, δεν πρέπει να σπουδάσω?
- Υπάρχουν ήδη ΑΔΕΙΕΣ σχολές (και όχι κατ' ανάγκη γιατί δεν τις προτιμούν οι υποψήφιοι φοιτητές)
Αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει κενό στην αγορά για Ιδ. Πανεπιστήμια
Ίσως και απλώς βλέποντας τα υπαρκτότατα 'ιδιωτικά κολέγια' στη χώρα, το επίπεδό τους, τα χάλια των 'πτυχίων' τους και βέβαια το κυριότερο, ο εντελώς ΑΝΕΞΕΛΕΓΧΤΟΣ τρόπος που δουλεύουν.
Να σε πληροφορήσω ότι, ελένχονται ΚΑΙ απο τον Αγγλικό φορέα που ελένχει τα πανεπιστήμια αλλά ΚΑΙ απο το ίδιο το Αγγλικό πανεπιστήμιο, επίσης αν κάνεις 2 χρόνια εδώ, σε παίρνουν τρίτο έτος Αγγλία.......και το τελειώνεις το Πανεπιστήμιο δεν πας ντουβάρι δλδ ούτε σου χαρίζουν βαθμούς
Και δεν έχω φτάσει καν στο ιδεολογικό ζήτημα (προσωπική υπόθεση άλλωστε). Μιλώ με όρους -ελεύθερης- οικονομίας.
Και οι επιχειρηματίες επίσης, και για να συνεχίζουν μάλλον υπάρχει τεράστιο κενό στην αγορά, δε νομίζεις?Και φαντάσου ότι οι πελάτες τους ΞΕΡΟΥΝ ότι το πτυχίο που θα πάρουν δεν αναγνωρίζεται στην Ελλάδα....σκέψου λοιπόν τι θα γίνεται αν αναγνωρίζεται κιόλας
Πέτρο ελπίζω να μην το παίρνεις προσωπικά απλά τυχαίνει και κάνω quote δικά σου ποστ.