-
Άραγε μπορώ να κάνω κάτι με τον Διοικητή ( τουλάχιστον για το δίπλωμα εάν όχι για όλα) ; Έχει κανείς εμπειρία αντίστοιχη ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Άραγε μπορώ να κάνω κάτι με τον Διοικητή ( τουλάχιστον για το δίπλωμα εάν όχι για όλα) ; Έχει κανείς εμπειρία αντίστοιχη ;Κοιτα.... Εγω ειχα παρατησει το Γλαστρακη στη Γουναρη και μου το σηκωσαν.
Εφτιαχνα το γραφειο μου, ειχα αγορασει μπογιες και σοβαδες και δεν μπορουσα να τα κουβαλησω απο το πλησιεστερο παρκιγκ, λογο προβληματος που εχω με την μεση και αστραγαλου που ειχε βγει προσφατα.
Το παιξα κωρονα γραμματα, το παρκαρα για '2 λεπτακια' κ εχασα.
Πηγα στην τροχαια, μιλησα με τον διοικητη, του πα τι και πως, του δειξα οτι τα τιμολογια κοπηκαν 10 λεπτα πριν την βεβαιωση παραβασης και μου επεστρεψαν τις πινακιδες....
Που θελω να κατλειξω...
Αν ειχες 'σοβαρο λογο' μπορει να στη χαρισουν.
Πες του οτι εχεις εγκυο συζυγο και οτι γενα οπου να ναι και ισως σ αφησουν... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Άραγε μπορώ να κάνω κάτι με τον Διοικητή ( τουλάχιστον για το δίπλωμα εάν όχι για όλα) ; Έχει κανείς εμπειρία αντίστοιχη ;
Κοιτα.... Εγω ειχα παρατησει το Γλαστρακη στη Γουναρη και μου το σηκωσαν.
Εφτιαχνα το γραφειο μου, ειχα αγορασει μπογιες και σοβαδες και δεν μπορουσα να τα κουβαλησω απο το πλησιεστερο παρκιγκ, λογο προβληματος που εχω με την μεση και αστραγαλου που ειχε βγει προσφατα.
Το παιξα κωρονα γραμματα, το παρκαρα για '2 λεπτακια' κ εχασα.
Πηγα στην τροχαια, μιλησα με τον διοικητη, του πα τι και πως, του δειξα οτι τα τιμολογια κοπηκαν 10 λεπτα πριν την βεβαιωση παραβασης και μου επεστρεψαν τις πινακιδες....
Που θελω να κατλειξω...
Αν ειχες 'σοβαρο λογο' μπορει να στη χαρισουν.
Πες του οτι εχεις εγκυο συζυγο και οτι γενα οπου να ναι και ισως σ αφησουν...Θα πάω με τα χαρτιά...Δεν με πειράζει να πληρώσω την κλήση αφού την έκανα την μ@λ@κία μου αλλά το δίπλωμα και πινακίδες-άδεια είναι πολύ ρε γμτ.
-
Ξέρει κάποιος που είναι το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ξέρει κάποιος που είναι το Τμήμα Τροχαίας Καλλιθέας ;Κ εγω τα πληρωσα ολα
Παρε τηλ στις πληροφοριες και μετα γκουγκλης:) -
Απο το google βγάζει αυτά :
** ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λασκαρίδου 44-46,ΤΚ 17676)**- Τηλεφωνικό Κέντρο:2109538155,9538104
- Διοικητής:210 9538105
- Υποδιοικητής:2109538154
- Αξιωματικοί:2109538166
- Γραφείο Τροχ.Αστυνόμευσης:2109538161
- Γραμματεία:2109538167,210-9541543 ,(1543)
- Fax:210 9524317
- Αξιωματικός Υπηρεσίας:2109538155
- Γραφείο Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων:2109538170,9538171
- Γραφείο Μοτ/των:210 9538156
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
edit: οτι ειπε ο απο πανω.που την εκανες?
(υπαρχει τοπικ 'νομικα θεματα' btw )
Στην Χαμοστέρνας στο ρεύμα προς Πειραιώς , στο φανάρι του Ταύρου. Περίμενα κανονικά να στρίψω αριστερά και γιατί ήθελα τελικά να πάω προς Συγγρού και ξαφνικά στρίβω το τιμόνι και κάνω αναστροφή. Ήταν στιγμιαία μ@λ@κία.
Απο το google βγάζει αυτά :
** ΤΜΗΜΑ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Λασκαρίδου 44-46,ΤΚ 17676)**- Τηλεφωνικό Κέντρο:2109538155,9538104
- Διοικητής:210 9538105
- Υποδιοικητής:2109538154
- Αξιωματικοί:2109538166
- Γραφείο Τροχ.Αστυνόμευσης:2109538161
- Γραμματεία:2109538167,210-9541543 ,(1543)
- Fax:210 9524317
- Αξιωματικός Υπηρεσίας:2109538155
- Γραφείο Οδικών Τροχαίων Ατυχημάτων:2109538170,9538171
- Γραφείο Μοτ/των:210 9538156
Ευχαριστώ πολύ φίλε...
-
Δηλαδη εχει κανονικο φαναρι και λωριδα για οσους στριβουν αριστερα, και εσυ απλα συνεχισες και εκανες αναστροφη και σε εγραψαν? Ε ειναι πολυ μαλακες...
-
Οπως και να το κάνουμε είναι αδικία να γράφουν έτσι για αναστροφή, και πολύ περισσότερο να είναι τόσο αδικαιολόγητα αυστηρή η ποινή, σε σχέση π.χ. με την κίνηση στη ΛΕΑ.
Πάντως είναι πολύ πιθανό πως μπορείς να κρατήσεις το δίπλωμα σου και τις πινακίδες σου, εάν μιλήσεις ευγενικά στον διοικητή, δεχτείς να πληρώσεις το πρόστιμο και έχεις τα σχετικά χαρτιά που να αποδεικνύουν ότι η γυναίκα σου είναι έγγυος. Στην πραγματικότητα θα μού έκανε μεγάλη έκπληξη αν ο διοικητής δεν σού τα έδινε πίσω χωρίς άλλη επιβάρυνση πέραν του προστίμου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη εχει κανονικο φαναρι και λωριδα για οσους στριβουν αριστερα, και εσυ απλα συνεχισες και εκανες αναστροφη και σε εγραψαν? Ε ειναι πολυ μαλακες...Αν έχει απαγορευτικό (δε το θυμάμαι το σημείο) τότε ... .
ginogsm υπερβολικό το πρόστιμο και η στέρηση της άδεις οδηγήσεως. Επειδή μου είχε τύχει και εμένα (στη Λ. Μαραθώνος) και ήταν και πολύ λιγότερα χρήματα και 5 βαθμοί στο σύστημα πόντων. Μήπως ειπώθηκε ή έγινε κάτι παραπάνω;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δηλαδη εχει κανονικο φαναρι και λωριδα για οσους στριβουν αριστερα, και εσυ απλα συνεχισες και εκανες αναστροφη και σε εγραψαν? Ε ειναι πολυ μαλακες...
Αν έχει απαγορευτικό (δε το θυμάμαι το σημείο) τότε ... .
ginogsm υπερβολικό το πρόστιμο και η στέρηση της άδεις οδηγήσεως. Επειδή μου είχε τύχει και εμένα (στη Λ. Μαραθώνος) και ήταν και πολύ λιγότερα χρήματα και 5 βαθμοί στο σύστημα πόντων. Μήπως ειπώθηκε ή έγινε κάτι παραπάνω;
Όχι , όχι. Μόλις έκανα την αναστροφή , βγήκε ο τροχαίος στον δρόμο , κατέβηκα χωρις δεύτερη κουβέντα και έδωσα μόνος μου όλα μου τα χαρτιά σε σημείο που ο τροχαίος μου είπε , γελώντας , ότι δεν τα χρειάζεται όλα αυτά και με ευχαρίστησε για την συνεργασία. Το μόνο που του ζήτησα όταν κατάλαβα τι παίζει με την ποινή ( είδα τον συνάδελφό του με την πινακίδα μου στο χέρι ) να με γράψει για κάτι άλλο και με ενημέρωσε πως η τροχαία πλέον ό,τι γράφει σχεδόν ( δεν το πιστεύω ) έχει αφαίρεση πινακίδας και άδειας κυκλοφορίας.
Η κλήση γράφει ότι αναφέρει παραβίαση πινακίδος Ρ-29 , 5 πόντους , αφαίρεση πινακίδος και άδειας για 20 ημέρες και 200 ευρώ...Μάλλον είναι ο νέος ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δηλαδη εχει κανονικο φαναρι και λωριδα για οσους στριβουν αριστερα, και εσυ απλα συνεχισες και εκανες αναστροφη και σε εγραψαν? Ε ειναι πολυ μαλακες...Αυτό.
Οπως και να το κάνουμε είναι αδικία να γράφουν έτσι για αναστροφή, και πολύ περισσότερο να είναι τόσο αδικαιολόγητα αυστηρή η ποινή, σε σχέση π.χ. με την κίνηση στη ΛΕΑ.
Πάντως είναι πολύ πιθανό πως μπορείς να κρατήσεις το δίπλωμα σου και τις πινακίδες σου, εάν μιλήσεις ευγενικά στον διοικητή, δεχτείς να πληρώσεις το πρόστιμο και έχεις τα σχετικά χαρτιά που να αποδεικνύουν ότι η γυναίκα σου είναι έγγυος. Στην πραγματικότητα θα μού έκανε μεγάλη έκπληξη αν ο διοικητής δεν σού τα έδινε πίσω χωρίς άλλη επιβάρυνση πέραν του προστίμου.
Έτσι πιστεύω. Πλήρωσα το πρόστιμο και σήμερα θα πάω να τον δω. Κατά τις 12.00.
-
Τα πήρα.
-
Tιποτα αλλο γλιτωσες?
-
Στο συγκεκριμένο σημείο πάντως έχει πινακίδα που απαγορεύει την αναστροφή.
Άρα δεν σε έγραψαν άδικα.Συνήθως την στήνουνε κάτω από την γέφυρα του ηλεκτρικού για κράνη και καυσαέρια και τσιμπάνε και όσους κάνουν την αναστροφή.
Την πατάνε πολλοί επειδή το επόμενο σημείο για αναστροφή είναι στο τέλος του δρόμου στην Πειραιώς αλλά έχει μονίμως κίνηση στα φανάρια και δεν λέει.Και εγώ το ίδιο κάνω όποτε χρειάζεται να στρίψω εκεί αλλά επειδή μένω εκεί και ξέρω την περιοχή ξέρω και πού να κοιτάξω πριν...
-
Πέτυχα σκηνικό χτες περιμένοντας ένα φίλο. Βγαίνω απο το Μετρό για να περιμένω, και βλέπω περιπολικό. Πάω εκει δίπλα και αρχίζω την αναμονή. Ξαφνικά απο στενό βγαίνει παπάκιας (όχι κούριερ ιδιώτης) ακράνωτος και μιλώντας στο κινητό . Για κακή του τύχη λοιπόν, μόλις στρίβει στον κεντρικό δρόμο έρχεται αγκαλιά με το μπλόκο. Τον σταματάνε φυσικά, και του ζητάνε χαρτιά. Κατεβαίνει αυτός μεσα στην ξενέρα... και αφού βγάζουν το μπλοκάκι τα παιδιά, ακούω μια πρόταση που περιείχε τις λέξεις 'αδεια διπλωμα και μήνες' (δυστυχώς ήμουν λιγο παραδίπλα και δεν άκουγα πεντακάθαρα). Με το που το ακούει ο παπερμαν παθαίνει 3 εγκεφαλικά, σβήνει το παπί και αρχίζει να παρακαλάει. Αρχίζει να λέει κατι του στυλ, σας παρακαλώ ρε παιδιά, και 1η φορά το κάνω, και μένω 100 μέτρα απο εδω, και χτύπησε το κινητό τι να κάνω. Οι τροχαιοι κάνουν οτι δεν τον ακούνε. Συνεχίζει αυτός (σχεδόν δακρύζει βασικά) 'σας παρακαλώ και ειμαι φτωχός άνθρωπος, δεν γίνεται να γράψουμε κάποια άλλη παράβαση?' (Αναρρωτιέμαι τι ήθελε να γράψουν, για φυμέ η για προβολάκια ομίχλης? ).
Κάπου εκεί αρχίζω λίγο και τον λυπάμαι τον πάπια γιατι πραγματικά είχε βουρκώσει (καλα οκ πλάκα κάνω, το ευχαριστιόμουν βασικά ). Κάποια στιγμή ο ένας τροχαίος του λεει 'αμα σε χτυπήσει κανεις η χτυπήσεις κάποιον, ετσι οπως πάς απρόσεχτα με το κινητό, και δεν έχεις και κράνος, ο άλλος τί φταίει?'Μένει λίγο κάγκελο ο άλλος που δεν περίμενε φαντάζομαι τέτοιο συλλογισμό απο το όργανο (μακρυά το πήγες ρε αδερφέ ) και κάπου εκεί έπρεπε να αποχωρήσω καθώς ήρθε αυτός που περίμενα.
Ένα μπράβο απο εμένα στα παιδιά και ελπίζω να την έφαγε (που χαλαρά την έφαγε αν κρίνω απο το ανένδοτο-Κάλαχαν ύφος του τροχαίου). Μπάς και καταλάβει πως είναι επικίνδυνος.Υγείες! -
Ο χρήστης odyssey έγραψε:
Πέτυχα σκηνικό χτες περιμένοντας ένα φίλο. Βγαίνω απο το Μετρό για να περιμένω, και βλέπω περιπολικό. Πάω εκει δίπλα και αρχίζω την αναμονή. Ξαφνικά απο στενό βγαίνει παπάκιας (όχι κούριερ ιδιώτης) ακράνωτος και μιλώντας στο κινητό . Για κακή του τύχη λοιπόν, μόλις στρίβει στον κεντρικό δρόμο έρχεται αγκαλιά με το μπλόκο. Τον σταματάνε φυσικά, και του ζητάνε χαρτιά. Κατεβαίνει αυτός μεσα στην ξενέρα... και αφού βγάζουν το μπλοκάκι τα παιδιά, ακούω μια πρόταση που περιείχε τις λέξεις 'αδεια διπλωμα και μήνες' (δυστυχώς ήμουν λιγο παραδίπλα και δεν άκουγα πεντακάθαρα). Με το που το ακούει ο παπερμαν παθαίνει 3 εγκεφαλικά, σβήνει το παπί και αρχίζει να παρακαλάει. Αρχίζει να λέει κατι του στυλ, σας παρακαλώ ρε παιδιά, και 1η φορά το κάνω, και μένω 100 μέτρα απο εδω, και χτύπησε το κινητό τι να κάνω. Οι τροχαιοι κάνουν οτι δεν τον ακούνε. Συνεχίζει αυτός (σχεδόν δακρύζει βασικά) 'σας παρακαλώ και ειμαι φτωχός άνθρωπος, δεν γίνεται να γράψουμε κάποια άλλη παράβαση?' (Αναρρωτιέμαι τι ήθελε να γράψουν, για φυμέ η για προβολάκια ομίχλης? ).
Κάπου εκεί αρχίζω λίγο και τον λυπάμαι τον πάπια γιατι πραγματικά είχε βουρκώσει (καλα οκ πλάκα κάνω, το ευχαριστιόμουν βασικά ). Κάποια στιγμή ο ένας τροχαίος του λεει 'αμα σε χτυπήσει κανεις η χτυπήσεις κάποιον, ετσι οπως πάς απρόσεχτα με το κινητό, και δεν έχεις και κράνος, ο άλλος τί φταίει?'Μένει λίγο κάγκελο ο άλλος που δεν περίμενε φαντάζομαι τέτοιο συλλογισμό απο το όργανο (μακρυά το πήγες ρε αδερφέ ) και κάπου εκεί έπρεπε να αποχωρήσω καθώς ήρθε αυτός που περίμενα.
Ένα μπράβο απο εμένα στα παιδιά και ελπίζω να την έφαγε (που χαλαρά την έφαγε αν κρίνω απο το ανένδοτο-Κάλαχαν ύφος του τροχαίου). Μπάς και καταλάβει πως είναι επικίνδυνος.Υγείες! -
Καμιά φορά (πολύ σπάνια βέβαια) συναντάς και ευγενικούς και σωστούς μπάτσους... δεν περίμενα ότι θα το πω αυτό ποτέ!
Προχτές το βράδυ βγήκα στη Συγγρού με την κοπελιά μου, πηγαίνοντας προς παραλία. Επειδή θα συναντούσαμε κάτι άλλα παιδιά, με πήραν τηλέφωνο και μίλησα για μερικά δευτ/πτα. Ενώ λοιπόν μιλούσα, παίρνει το μάτι μου δίπλα μπατσικό να πλησιάζει από αριστερά, οπότε σχεδόν αμέσως βάζω το τηλέφωνο ανοικτή ακρόαση και το κρατάω χαμηλά στα πόδια μου.
Ο μπάτσος συνοδηγός, όπως έρχεται δίπλα, μου κάνει νόημα, τη γαμήσ@με λέω! Θα με γράψει για το κινητό! Οπότε ο τύπος χαμογελώντας, μου δείχνει τα φώτα, που τα είχα σβηστά! Τα ανάβω, του λέω ευχαριστώ και φεύγουν...
Ουφ.. ανακούφιση... -
Οι αναστροφες δεν απαγορευονται γενικα;
Η μονο σε μερη με πινακιδα; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Οι αναστροφες δεν απαγορευονται γενικα;
Η μονο σε μερη με πινακιδα;Μόνο σε σημεία με αντίστοιχη σήμανση απαγορεύεται η αναστροφή.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]