Πέτυχα σκηνικό χτες περιμένοντας ένα φίλο. Βγαίνω απο το Μετρό για να περιμένω, και βλέπω περιπολικό. Πάω εκει δίπλα και αρχίζω την αναμονή. Ξαφνικά απο στενό βγαίνει παπάκιας (όχι κούριερ ιδιώτης) ακράνωτος και μιλώντας στο κινητό . Για κακή του τύχη λοιπόν, μόλις στρίβει στον κεντρικό δρόμο έρχεται αγκαλιά με το μπλόκο. Τον σταματάνε φυσικά, και του ζητάνε χαρτιά. Κατεβαίνει αυτός μεσα στην ξενέρα... και αφού βγάζουν το μπλοκάκι τα παιδιά, ακούω μια πρόταση που περιείχε τις λέξεις 'αδεια διπλωμα και μήνες' (δυστυχώς ήμουν λιγο παραδίπλα και δεν άκουγα πεντακάθαρα). Με το που το ακούει ο παπερμαν παθαίνει 3 εγκεφαλικά, σβήνει το παπί και αρχίζει να παρακαλάει. Αρχίζει να λέει κατι του στυλ, σας παρακαλώ ρε παιδιά, και 1η φορά το κάνω, και μένω 100 μέτρα απο εδω, και χτύπησε το κινητό τι να κάνω. Οι τροχαιοι κάνουν οτι δεν τον ακούνε. Συνεχίζει αυτός (σχεδόν δακρύζει βασικά) 'σας παρακαλώ και ειμαι φτωχός άνθρωπος, δεν γίνεται να γράψουμε κάποια άλλη παράβαση?' (Αναρρωτιέμαι τι ήθελε να γράψουν, για φυμέ η για προβολάκια ομίχλης? ).
Κάπου εκεί αρχίζω λίγο και τον λυπάμαι τον πάπια γιατι πραγματικά είχε βουρκώσει (καλα οκ πλάκα κάνω, το ευχαριστιόμουν βασικά ). Κάποια στιγμή ο ένας τροχαίος του λεει 'αμα σε χτυπήσει κανεις η χτυπήσεις κάποιον, ετσι οπως πάς απρόσεχτα με το κινητό, και δεν έχεις και κράνος, ο άλλος τί φταίει?'
Μένει λίγο κάγκελο ο άλλος που δεν περίμενε φαντάζομαι τέτοιο συλλογισμό απο το όργανο (μακρυά το πήγες ρε αδερφέ ) και κάπου εκεί έπρεπε να αποχωρήσω καθώς ήρθε αυτός που περίμενα.
Ένα μπράβο απο εμένα στα παιδιά και ελπίζω να την έφαγε (που χαλαρά την έφαγε αν κρίνω απο το ανένδοτο-Κάλαχαν ύφος του τροχαίου). Μπάς και καταλάβει πως είναι επικίνδυνος.Υγείες!