-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
εννοείται πως καλά τους εκαναν...εγώ θα τους εδινα και παράσημο...
ουστ απο δω κοπρίτες...τις προάλλες λήστεψαν κοπέλα κατω απο το σπίτι μου και τι χωσανε μαχαίρι στην παλάμη...
θα συμφωνουσα μαζι σου ΑΝ οντως το ξυλο απετρεπε αλλους απο το να (ξανα)παρανομησουν, φοβαμαι ομως οτι δεν ισχυει αυτο.
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
ενταξει ρε βαγκνερ,πολυ το τραβας τωρα.
2 μπατσοι ριξαν μερικες φαπες σε 2 θρασυτατους ληστες,
και τα κομματα ξεσκιστηκαν στη κριτικη.
λες και φταιει η καθε κυβερνηση για τις αδικιες που κανουν καποια μεμονωμενα ατομα.
εδω το ΚΚΕ τα χαρακτηρισε αλβανοπουλα.
τα καημενα τα παιδακια.
για τη γυναικα που ληστεψανε καμμια συμπαθεια.
για τους ληστες ομως ναι.
δεν επικροτω την απαραδεκτη πραξη των ασφαλιτων,
αλλα οχι και να γινει θεμα στο πανελληνιο με πολιτικη συμμετοχη.
ελεος δηλαδη.
οι τυποι σε λιγο παλι εξω θα ειναι,και θα ξανακανουν τα ιδια.
και μου λες για ανθρωπινα δικαιωματα.Ενταξει... να τους εκτελουμε κατα την συλληψη τοτε
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
βουρκος φυσικα.
οταν ειμαστε πλεον σε σημειο να υπερασπιζομαστε θρασυτατους,δειλους ληστες και να νοιωθουμε συμπονοια για αυτους,
και οχι για το θυμα,
τοτε κατι δεν παει καλα.
αντε γιατι εχει παραγινει το κακο.
ας υπηρχε κανα βιντεο που να δειχνει τα αμοιρα αυτα παιδακια,την ωρα που ληστευουν μια γυναικα,
και να βλεπατε εκει ποσο αθωοι ειναι.Tώρα που είδες ότι υπερασπίστηκα τους ληστές κ που ότι δν νοιώθω συμπόνοια για το θύμα..
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
λες και φταιει η καθε κυβερνηση για τις αδικιες που κανουν καποια μεμονωμενα ατομα.
τα καημενα τα παιδακια.
ελεος δηλαδη.
και μου λες για ανθρωπινα δικαιωματα.Ενταξει... να τους εκτελουμε κατα την συλληψη τοτε
ρε βαγκνερ,σε θεωρω λογικο και εξυπνο ατομο.
τι παπαριες μου λες τωρα.
ειπαμε οχι υπερβολες.
αυτο που ενοχλησε στο θεμα αυτο ειναι η θρασυδειλια των δραστων και η πολιτικη διασταση που πηρε απο τους μαλακες της αντιπολιτευσης και απο τον μαλακα τον καραμανλη που απαντησε.
εσυ ο ιδιος ειπες οτι αν εβλεπες 2 κωλοπαιδα να ληστεουν μια γυναικα θα τους πλακωνες στο ξυλο.
ε οι μπατσοι τους ριξαν μερικες μπατσες.ψυχολογικη βια μπας και βαλουν μυαλο,μιας και συντομα ελευθεροι θα ειναι.
και το καναμε θεμα τωρα για 2 κωλοπαιδα. -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Με το που είδα το βίντεο ένιωσα τόση στενοχώρια κ αηδία..ένα αίσθημα να θέλω να κάνω εμετό..Κάθε συζήτηση για δίκιο-άδικο,έλληνες-αλλοδαπούς κ δν ξέρω τι άλλο μου φαίνεται εντελώς περιττή κ ανούσια..Κ ακόμα περισσότερο με τραλαίνει που υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως καλά τους έκαναν.Τι βούρκος έχουμε γίνει ρε γμτ
οταν λες τετοια,τι να σκεφτω δηλαδη;
2 κωλοπαιδα ληστευουν μια ανημπορη γυναικα,
και εσυ νοιωθεις αηδια που φαγαν μερικες σφαλιαρες απο τους μπατσους.
εγω νοιωθω αηδια που αυτα τα καθηκια,ληστεψαν μια αθωα γυναικα,
και αν η αστυνομια δεν τους τριξει λιγο τα δοντια,
οταν θα βγουν πολυ συντομα,
θα ξανακανουν τα ιδια.
δεν εχεις να κανεις με αθωους πολιτες,αλλα με ατομα που δεν σεβονται τιποτα. -
Προφανώς κ δν έχει νόημα να γίνει η όποια συζήτηση επειδή δν μπορείς να καταλάβεις
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
τα καημενα τα παιδακια.
ελεος δηλαδη.
ρε βαγκνερ,σε θεωρω λογικο και εξυπνο ατομο.
τι παπαριες μου λες τωρα.
ειπαμε οχι υπερβολες.
αυτο που ενοχλησε στο θεμα αυτο ειναι η θρασυδειλια των δραστων και η πολιτικη διασταση που πηρε απο τους μαλακες της αντιπολιτευσης και απο τον μαλακα τον καραμανλη που απαντησε.
εσυ ο ιδιος ειπες οτι αν εβλεπες 2 κωλοπαιδα να ληστεουν μια γυναικα θα τους πλακωνες στο ξυλο.
ε οι μπατσοι τους ριξαν μερικες μπατσες.ψυχολογικη βια μπας και βαλουν μυαλο,μιας και συντομα ελευθεροι θα ειναι.
και το καναμε θεμα τωρα για 2 κωλοπαιδα.Ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε μενα και τους μπατσους;;;
Εγω δεν ειμαι μπατσος.
Κ οταν τα σαπισω στο ξηλο, θα με συλλαβουν οι μπατσοι και θα με πανε στο δικαστηριο, οπου κατα πασα πιθανοτητα δεν θα μου δοσουν τιποτα.
Ο μπατσος ομως, απο την στιγμη που τους ΣΥΝΕΛΑΒΕ ειναι υποχρεωμενος να τους παραδωσει στις δικαστηκες αρχες. Τα δικαστηρια θα αποφασησουν τι θα τους κανουν.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΧΕΡΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ
Δεν εχει τετοια εξουσεια ο ασφαλητις-με-ρουσφετι-αποφοιτος-δημοτικου.
Εκει ειναι που τα παιρνω και εκει ειναι που μου βρωμα το πτωμα της χουντας. -
Ο χρήστης kasel έγραψε:
θα ξανακανουν τα ιδια.
δεν εχεις να κανεις με αθωους πολιτες,αλλα με ατομα που δεν σεβονται τιποτα.Αριστερές απόψεις δεν έχω, η συμπεριφορά αυτή των αστυνομικών όμως είναι όχι απλά κατακριτέα, αλλά και εγκληματική.
Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε δημοκρατική χώρα με σύνταγμα, νόμους, δικαστήρια, κτλ δε πα να σκότωσαν και εν ψυχρώ κάποιον ΚΑΝΕΙΣ, είτε αυτός λέγεται απλός πολίτης, είτε αστυνομικός δεν έχει δικαίωμα να απλώσει χέρι, πόδι, ξύλο, ... πάνω τους για τιμωρία, παραδειγματισμό ή δε ξέρω και γω τι άλλο.
Αν μπούνε σπίτι μου για να με ληστέψουν θα αμυνθώ αν μπορώ. Αν τους χτυπήσω πολύ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τρέχω και γω στα δικαστήρια, άσχετα με το εάν το έκανα για να προστατέψω τη σωματική μου ακεραιότητα και την περιουσία μου και άσχετα με το εάν κατά πάσα πιθανότητα θα αθωωθώ μετά. Αν μάλιστα αποδειχτεί ότι τους χτυπούσα και ενώ πχ είχαν αδρανοποιηθεί, τότε ναι μπορεί να καταδικαστώ και εγώ.
Αντίστοιχα, ο αστυνομικός οφείλει να συλλαμβάνει τους εγκληματίες, ακόμα και με τη χρήση βίας αν ΔΕΝ γίνεται αλλιώς, ΔΕΝ έχει όμως ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να ασκεί βία στους συλληφθέντες από τη στιγμή που τους συνέλαβε. Παραδειγματισμοί και άλλες τέτοιες λαλακίες είναι αυτά που κάνουν και οι Αμερικανοί στο Ιράκ και δε ξέρω και γω πού άλλου και τους βρίζει όλος ο κόσμος.Το αν οι συγκεκριμένοι ληστές έκλεψαν μια γριούλα δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα έπρεπε να τους συμπεριφερθεί η αστυνομία. Το δικαστήριο είναι αυτό που αποφασίζει το πώς θα πληρώσουν για το έγκλημά τους και όχι ο εκάστοτε Judge Dredd. Μπορεί να μην τους λυπάμαι καθόλου ως προς την τιμωρία που θα τους επιβάλλει το δικαστήριο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι νομιμοποιείται η χρήση βίας προς το μέρος τους.
-
ξαναλεω.
φυσικα και δεν εχει δικαιωμα ο μπατσος να απλωσει χερι πανω στο δραστη.
ειπα οτι δεν επικροτω τη πραξη τους,
αλλα ουτε και την καταδικαζω τοσο εντονα,οταν προκειται για θρασυδειλους ληστες.
με ενοχλησε η διασταση που πηρε το θεμα,
μονο και μονο επειδη οι δραστες ηταν αλλοδαποι.
δεν ειναι λογικο για μερικες σφαλιαρες,γιατι παραπανω βια δεν υπηρχε,να γινεται πανελληνιο θεμα.
και να βγαινει ο καθε παπαρας πολιτικος και να λεει τις βλακειες του.οπως και οι δημοσιογραφοι.και να παιρνει το θεμα πολιτικη διασταση,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ επειδη ερχονται εκλογες.
αυτο ειναι το γελοιο της ολης υποθεσης.
και η συγκριση που κανεις με τη χουντα ειναι εντελως ασχετη.
καμμια σχεση.
μαθαμε πια.για καθε ψιλοαδικια,λεμε αααα αυτο θυμιζει χουντα.
ας σοβαρευτουμε λιγακι. -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
θα ξανακανουν τα ιδια.
δεν εχεις να κανεις με αθωους πολιτες,αλλα με ατομα που δεν σεβονται τιποτα.Αριστερές απόψεις δεν έχω, η συμπεριφορά αυτή των αστυνομικών όμως είναι όχι απλά κατακριτέα, αλλά και εγκληματική.
Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε δημοκρατική χώρα με σύνταγμα, νόμους, δικαστήρια, κτλ δε πα να σκότωσαν και εν ψυχρώ κάποιον ΚΑΝΕΙΣ, είτε αυτός λέγεται απλός πολίτης, είτε αστυνομικός δεν έχει δικαίωμα να απλώσει χέρι, πόδι, ξύλο, ... πάνω τους για τιμωρία, παραδειγματισμό ή δε ξέρω και γω τι άλλο.
Αν μπούνε σπίτι μου για να με ληστέψουν θα αμυνθώ αν μπορώ. Αν τους χτυπήσω πολύ είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τρέχω και γω στα δικαστήρια, άσχετα με το εάν το έκανα για να προστατέψω τη σωματική μου ακεραιότητα και την περιουσία μου και άσχετα με το εάν κατά πάσα πιθανότητα θα αθωωθώ μετά. Αν μάλιστα αποδειχτεί ότι τους χτυπούσα και ενώ πχ είχαν αδρανοποιηθεί, τότε ναι μπορεί να καταδικαστώ και εγώ.
Αντίστοιχα, ο αστυνομικός οφείλει να συλλαμβάνει τους εγκληματίες, ακόμα και με τη χρήση βίας αν ΔΕΝ γίνεται αλλιώς, ΔΕΝ έχει όμως ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να ασκεί βία στους συλληφθέντες από τη στιγμή που τους συνέλαβε. Παραδειγματισμοί και άλλες τέτοιες λαλακίες είναι αυτά που κάνουν και οι Αμερικανοί στο Ιράκ και δε ξέρω και γω πού άλλου και τους βρίζει όλος ο κόσμος.Το αν οι συγκεκριμένοι ληστές έκλεψαν μια γριούλα δεν έχει καμία σχέση με το πώς θα έπρεπε να τους συμπεριφερθεί η αστυνομία. Το δικαστήριο είναι αυτό που αποφασίζει το πώς θα πληρώσουν για το έγκλημά τους και όχι ο εκάστοτε Judge Dredd. Μπορεί να μην τους λυπάμαι καθόλου ως προς την τιμωρία που θα τους επιβάλλει το δικαστήριο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι νομιμοποιείται η χρήση βίας προς το μέρος τους.
συμφωνω απολυτα μαζι σου,
αλλα πιστευω οτι καμμια φορα λιγο τριξιμο δοντιων,
κανει καλο.μεσα στα ορια βεβαια.
δεν μιλαω για βασανισμους.προς θεου.
στο τελος θα μας φαει η πολυ ευγενεια με τον καθε εγκληματια. -
Εκτός από καθ' αυτή την πράξη (που δεν θέλω να τη συζητήσω άλλο, δεν θα βγάλει πουθενά) μου κάνει εντύπωση πόσοι πιάνονται από βιντεάκια που έχουν τραβήξει/κυκλοφορήσει οι ίδιοι. Από τα βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο μέχρι τα δικά μας τσακάλια. Πόση ηλιθιότητα χωράει στα σώματα ασφαλείας;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εκτός από καθ' αυτή την πράξη (που δεν θέλω να τη συζητήσω άλλο, δεν θα βγάλει πουθενά) μου κάνει εντύπωση πόσοι πιάνονται από βιντεάκια που έχουν τραβήξει/κυκλοφορήσει οι ίδιοι. Από τα βασανιστήρια στο Γκουαντάναμο μέχρι τα δικά μας τσακάλια. Πόση ηλιθιότητα χωράει στα σώματα ασφαλείας;Γιατι ειναι τοσο καθυστερημενοι που τα διακινουν οι ιδιοι με υφος 'πω πω κοιτα τι καναμε σε 2 πακιστανους..Ασε πολυ γελιο'
Υ.Γ εχω δει κ αλλο παρομοιο βιντεακι που κυκλοφορει απο αστυνομικο σε αστυνομικο...
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Προφανώς κ δν έχει νόημα να γίνει η όποια συζήτηση επειδή δν μπορείς να καταλάβειςοτι πεις φιλε μου.
ευτυχως που εσυ καταλαβαινεις.
καλο ειναι να διαβαζεις πρωτα τι γραφει ο αλλος,πριν απαντησεις. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Απλα αισχος...ειναι οι καλοι μπατσοι που λεμε κατακαιρους ότι έχουμε πετυχει στο δρομο, οι τσαντακιδες΄ήταν παρανομοι....και απλα τους έδωσαν ενα μαθημα...ετσι λοιπον άλλοι μπατσοι με την ιδια λογικη...τροχαιοι κλπ, κανουν οτι μπορουν να σου σπασουν τα @@....νεναια εισαστε στη μεση του δρομου δεν μπορουν να κανουν πολλά! στα διαλα σε λιγο θα ανοιξει και το ΕΑΤ ΕΣΑ.
ΥΓ. Για τα 2 @@ αυτα δεν στεναχωρηθηκα κιολας να πω την αληθεια, γενικα με καποιους παρανομουντες τρελαινομαι...όπως βιαστες ανηλικων (και ενηληκων φυσικα) τσαντακιδες (πολλες φορες σερνουν καποια γυναικα για μετρα!) και κλεφτες αυτοκινητων. (δεν παω σε χοντρα του τυπου φονιαδες κλπ, αυτα εννοουνται)...απλα το 2007 θα ηθελα η αστυνομια απλα να κανει την δουλεια της...χωρις μαπες!
αλήθεια λες?
Αν συμβει θα το μαθεις....θα σε καλεσουν για μετεκπαιδευση!
Θεωρω @@ θα πανε τα κομματα τις αντιπολιτευσης να εκμεταλευτουν αυτο το θεμα....λες και οταν ηταν το πασοκ πανω δεν συνεβαιναν τετοια πραγματα....απο την αλλη τον τελευταιο καιρο σκανε αρκετα τέτοια θεματα....ζαρντινιερες κλπ.
Τι να πεις...Ζητω η ΕΛ.ΑΣ!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Το αν οι συγκεκριμένοι ληστές έκλεψαν μια γριούλα...
Μολις ακουσα οτι δεν ηταν γριουλα, αλλα το ειπαν για να δικαιολογηθουν λιγο ακομα...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μολις ακουσα οτι δεν ηταν γριουλα, αλλα το ειπαν για να δικαιολογηθουν λιγο ακομα...
Αντιλαμβάνεσαι ότι γι αυτό ακριβώς που αναφέρεις δεν έχει καμία σημασία αν βίασαν ανήλικο ή έκλεψαν ένα κομμάτι ψωμί : για τον απλούστατο λόγο ότι τι ακριβώς έκαναν θα μας το πει ΜΟΝΟ το δικαστήριο και όχι οι μπάτσοι, οι δημοσιογράφοι ή εμείς στο forum που εκτιμήσαμε κι όλας τις επιβαρυντικές ή ελαφρυντικές περιστάσεις της όποιας πράξης τους...
Γραφικές εκτιμήσεις με επικίνδυνες προεκτάσεις...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αντιλαμβάνεσαι ότι γι αυτό ακριβώς που αναφέρεις δεν έχει καμία σημασία αν βίασαν ανήλικο ή έκλεψαν ένα κομμάτι ψωμί : για τον απλούστατο λόγο ότι τι ακριβώς έκαναν θα μας το πει ΜΟΝΟ το δικαστήριο και όχι οι μπάτσοι, οι δημοσιογράφοι ή εμείς στο forum που εκτιμήσαμε κι όλας τις επιβαρυντικές ή ελαφρυντικές περιστάσεις της όποιας πράξης τους...
Γραφικές εκτιμήσεις με επικίνδυνες προεκτάσεις...
Δεν εχει συμμασεια αν ηταν γριουλα η οχι.
Συμμασεια εχει οτι ηταν υποπτοι, ειχε γινει η προσαγωγη απο τα οργανα της τηξης -μπατσους ντε! - και επιδει τελειωσε το 'Ελλαδα εχεις Ταλεντο' και δεν ειχαν πως να διασκεδασουν τα παιδια, βαλουν τους δυο υποπτους να κοπανανε ο ενας τον αλλο....Ο ρολος της αστυνομιας δεν ειναι να διασκεδαζει με τους υποπτους, αλλα να τους παραδιδει στον εισαγγελεα και τις δικαστηκες αρχες.
Αν τους επιανα εγω, που δεν ειμαι μπατσος και τους σαπιζα στο ξηλο η τους εβαζα να σαπησουν ο ενας τον αλλο... θα πηγαινα εγω στον εισαγγελεα....
-
Ο χρήστης kasel έγραψε:
Με το που είδα το βίντεο ένιωσα τόση στενοχώρια κ αηδία..ένα αίσθημα να θέλω να κάνω εμετό..
Κάθε συζήτηση για δίκιο-άδικο,έλληνες-αλλοδαπούς κ δν ξέρω τι άλλο μου φαίνεται εντελώς περιττή κ ανούσια..Κ ακόμα περισσότερο με τραλαίνει που υπάρχουν άνθρωποι που λένε πως καλά τους έκαναν.Τι βούρκος έχουμε γίνει ρε γμτ
θα ξανακανουν τα ιδια.
δεν εχεις να κανεις με αθωους πολιτες,αλλα με ατομα που δεν σεβονται τιποτα.Ναι γιατι οι μπατσοι δεν ειναι εξουσεια!!!
Ο ρολος της αστυνομιας δεν ειναι να διασκεδαζει με τους υποπτους, αλλα να τους παραδιδει στον εισαγγελεα και τις δικαστηκες αρχες οι οποιες θα κρινου αν ειναι να πανε σε καποιο σοφρωνιστικο ιδρυμα (βλ.φυλακη).....ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΥΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ!
-
Μαρεσει που λετε για μπατσους αποφοιτους δημοτικου... ποιου δημοτικου ρε παιδια πριν 20 χρονια γινοντουσαν αυτα. Οι τωρινοι μπατσοι εχουν μπει στις σχολες με 14-15 βαθμο προσβασης... οποτε γυρω στο 16 απολυτηριο μεσο ορο. 16 απολυτηριο με το τωρινο συστημα σημαινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ μαθητης λυκειου.
Μη λεμε κι οτι θελουμε δηλαδη. -
Ο χρήστης Hamurabi έγραψε:
Μαρεσει που λετε για μπατσους αποφοιτους δημοτικου... ποιου δημοτικου ρε παιδια πριν 20 χρονια γινοντουσαν αυτα. Οι τωρινοι μπατσοι εχουν μπει στις σχολες με 14-15 βαθμο προσβασης... οποτε γυρω στο 16 απολυτηριο μεσο ορο. 16 απολυτηριο με το τωρινο συστημα σημαινει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ μαθητης λυκειου.
Μη λεμε κι οτι θελουμε δηλαδη.Μπάτσοι με πτυχίο.
Μπατσολογική και μπατσοσυμπεριφορά [#2]