-
Αυτό λες? Ότι ο χαλκιδέος πληρώνει Τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια και έτσι και σε χτυπήσει θα πληρωθείς ενώ ο άλλοσ όχι....τέσπα χέστω, θα μας πούνε επίτιμα μέλη της Κου κλουξ κλαν!
-
Για να μη σου πω οτι πρεπει να βγουνε τα τανκς τωρα εξω...
ΥΓ. Αληθεια δεν ηξερα οτι οι κουκλουξκλαν κυνηγανε και αλβανους... Μπραβο στα παιδια!
-
Ελπίζω μόνο κανένας συνφορουμίστας μας να μην είναι αλβανός.
Αν και εγώ που είμαι έλληνας, δεν νομίζω να αισθάνομαι διαφορετικά από έναν αλβανό. Εκτός αν δεν έπιασα το αστείο.
-
Δεν είναι αστείο, όπως φυσικά δεν έχω πρόβλημα με τον Αλβανό που έχει Ελληνικές πινακίδες πληρώνει τέλη κυκλοφορίας και έχει και ασφάλεια, με αυτούς που δεν έχουν ασφάλεια δεν πληρώνουν τέλη και κυκλοφορούν στην Αθήνα έχω πρόβλημα, το γιατί είναι προφανες. Πως φτασαμε εκεί? Απο αυτούς που μπαίνουν Αθήνα με τα diesel.
-
Μετά θα έπρεπε να είχες πρόβλημα και με τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν πληρώνουν τέλη και ασφάλεια και κυκλοφορούν κανονικά σωστά; Αλλά μάλλον δεν θα είχες τόσο πρόβλημα γιατί αυτοί έχουν το πλεονέκτημα πως δεν είναι Αλβανοί... Βέβαια! Ηθελα να ήξερα τι σημαντικό έχουμε κάνει ως κράτος και λαός τα τελευταία 100 χρόνια πχ, για να νομίζουμε πως είμαστε τόσο καλύτεροι από τους γείτονες! Ν' ακουσω κάποιους από δω μέσα για ποιο πράγμα θα ήταν περήφανοι για την Ελλάδα! Που μπήκαμε στην Ε.Ε.; Ωραία, αλλά μπήκαν κι άλλοι 24 και θα μπουν κι άλλοι... Τι μας κάνει τόσο γ@μ@τους που θεωρούμε πως οι Αλβανοί, Σέρβοι, Βούλγαροι, Τούρκοι κλπ κλπ δεν συγκρίνονται με τον...περιούσιο λαό των Ελλήνων; Και παρακαλώ, αφήστε την καραμέλα για τον...πολιτισμό π.Χ. Μιλάω για τη σύγχρονη εποχή!
Τα diesel είναι απλώς αφορμή να δείξουμε την απέχθειά μας στους Αλβανούς. Στην τελική, το ίδιο κάνουν και πολλοί Ελληνες με diesel αυτοκίνητα. Εχω δει αρκετές φορές στην Αθήνα. Είναι μικρό το ρίσκο... -
Πρόβλημα έχω φυσικά και με τους Έλληνες, το θέμα είναι ότι αν πιάσουν τον Έλληνα θα τον μαμήσουν και ίσως βάλει μυαλό! Αν πέσει πάνω μου Έλληνας ανασφάλιστος ξέρω πολύ καλά τι να κάνω, αν πέσει πάνω σου ένας Αλβανός, με ξένα νουμερα, με ένα σαράβαλο παρατήσει το αμάξι και εξαφανιστεί? Γελάω γιατί το έχω δει μπροστά μου! Επίσης σε γνωστό μου έπεσε Αλβανός με Ελληνικά νούμερα, ανασφάλιστος, και τραβιότανε ένα χρόνο να πάρει τα λεφτά του, ναι και ο Έλληνας μπορεί να είναι ανασφάλιστος, λοιπόν αλλά έχει ένα σπίτι, κάπου θα τον βρεις, θα τον κυνηγήσεις δικαστικά κάποτε θα πληρωθείς! Την καταλαβαίνεις την διαφορά? Αν σε καίει να μάθεις τι έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια, για να είμαστε υπερήφανοι θα σου πώ, στήνουμε κώλο....θα μου πεις είσαι περήφανως για αυτό? Όχι αλλά τι να κάνω μόνο αυτό κάνουμε!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μετά θα έπρεπε να είχες πρόβλημα και με τους δεκάδες χιλιάδες Έλληνες που δεν πληρώνουν τέλη και ασφάλεια και κυκλοφορούν κανονικά σωστά; Αλλά μάλλον δεν θα είχες τόσο πρόβλημα γιατί αυτοί έχουν το πλεονέκτημα πως δεν είναι Αλβανοί... Βέβαια! Ηθελα να ήξερα τι σημαντικό έχουμε κάνει ως κράτος και λαός τα τελευταία 100 χρόνια πχ, για να νομίζουμε πως είμαστε τόσο καλύτεροι από τους γείτονες! **Ν' ακουσω κάποιους από δω μέσα για ποιο πράγμα θα ήταν περήφανοι για την Ελλάδα! **Που μπήκαμε στην Ε.Ε.; Ωραία, αλλά μπήκαν κι άλλοι 24 και θα μπουν κι άλλοι... Και παρακαλώ, αφήστε την καραμέλα για τον...πολιτισμό π.Χ. Μιλάω ** Τι μας κάνει τόσο γ@μ@τους που θεωρούμε πως οι Αλβανοί, Σέρβοι, Βούλγαροι, Τούρκοι κλπ κλπ δεν συγκρίνονται με τον...περιούσιο λαό των Ελλήνων;**για τη σύγχρονη εποχή!
Τα diesel είναι απλώς **αφορμή να δείξουμε την απέχθειά μας στους Αλβανούς. **Στην τελική, το ίδιο κάνουν και πολλοί Ελληνες με diesel αυτοκίνητα. Εχω δει αρκετές φορές στην Αθήνα. Είναι μικρό το ρίσκο...Με συγχωρεις ρε φιλε τωρα αλλα μηπως κανεις λιγο πολιτικη κουβεντα? Εαν θελεις πολιτικη κουβεντα πανω στα θεμα λαθρομεταναστευση και μεταναστευση γενικως πολυ ευχαριστως αλλα σιγουρα δε θα μας το επιτρεψουν γιατι αυτο ειναι ενα φορουμ για την αυτοκινηση.
Αλλα με τα οσα λες παραπανω παραβλεπεις ενα σοβαρο προβλημα το οποιο αναφερεται σε μια καθαρα ρατσιστικη συμπεριφορα του κρατους μας εναντι των Ελληνων. Το ζητημα ειναι οτι οι Ελληνες απαγορευεται να χρησιμοποιουν ντιζελ αυτοκινητα στην Αθηνα και Θεσσαλονικη ενω επιτρεπεται ουσιαστικα στους Αλβανους. Γιατι αναφερομαι στους Αλβανους? Οχι φυσικα επειδη αποστρεφομαι αυτη τη φυλη αλλα γιατι απλως εχουμε πολλα εκκατομυρια Αλβανους στην Ελλαδα. Εαν ειχαμε πολλα εκκ. Βελγους η Ισπανους και οι οποιοι θα μπορουσαν ελευθερα να κυκλοφορουν με τα ντιζελ τους στις 2 μεγαλες πολεις τα ιδια θα εγραφα. Μην εθελοτυφλεις λοιπον και επισης σου λεω οτι κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος εαν συγκρινεις την Ιστορια τησ Ελλαδος με την ιστορια ολων των αλλων γειτονων της. καμια σχεση!!! Και μονο που κανεις αναφορα και διαχωρισμο στην ιστορια της Ελλαδας και της νεοτερης Ελλαδας αυτο δειχνει εμπαθεια και ανθελληνισμο. Ξεχνας φαινεται οτι η νεοτερη ΕΛλαδα δεν εχει να επιδειξει κατι σπουδαιο σε σχεση με την αρχαια ιστορια της γιατι απλα επι 500 χρονια ηταν κατω απο τους μπουνταλαδες Οθωμανους Τουρκους καθως και τους μισθοφορους τους Αλβανους........Δε μπορει θα εχεις ακουσει κατι για Τουρκαλβανους......Επι 500 χρονια οι Τουρκαλβανοι εφαρμοσαν πανω στο πετσι μας την τεχνη του σουβλισματος και του γδαρσιματος ενω οι αλλοι λαοι της ευρωπης που ειχαν την τυχη να μην υποστουν αυτες τις τεχνες ζουσαν την εποχη του διαφωτισμου και της αναγεννησης σε ολο τους το μεγαλειο...... Καμια σχεση λοιπον και μαθετε καποτε να σκεπτεστε Ελληνικα και οχι νεοελληνικα γιατι το σημερινο χαλι του νεοελληνισμου προερχεται απο κατι μυαλα που αν μη τι αλλο δε σκεπτονται ελληνικα αλλα προφανως δεν μπορουν να απομακρυνθουν απο το σκεπτικο που μας επεβαλε η μποτα του οθωμανου επι πολλους αιωνες....
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Μην εθελοτυφλεις λοιπον και επισης σου λεω οτι κανεις ενα πολυ μεγαλο λαθος εαν συγκρινεις την Ιστορια τησ Ελλαδος με την ιστορια ολων των αλλων γειτονων της. καμια σχεση!!! Και μονο που κανεις αναφορα και διαχωρισμο στην ιστορια της Ελλαδας και της νεοτερης Ελλαδας αυτο δειχνει εμπαθεια και ανθελληνισμο. Ξεχνας φαινεται οτι η νεοτερη ΕΛλαδα δεν εχει να επιδειξει κατι σπουδαιο σε σχεση με την αρχαια ιστορια της γιατι απλα επι 500 χρονια ηταν κατω απο τους μπουνταλαδες Οθωμανους Τουρκους καθως και τους μισθοφορους τους Αλβανους........Δε μπορει θα εχεις ακουσει κατι για Τουρκαλβανους......Επι 500 χρονια οι Τουρκαλβανοι εφαρμοσαν πανω στο πετσι μας την τεχνη του σουβλισματος και του γδαρσιματος ενω οι αλλοι λαοι της ευρωπης που ειχαν την τυχη να μην υποστουν αυτες τις τεχνες ζουσαν την εποχη του διαφωτισμου και της αναγεννησης σε ολο τους το μεγαλειο...... Καμια σχεση λοιπον και μαθετε καποτε να σκεπτεστε Ελληνικα και οχι νεοελληνικα γιατι το σημερινο χαλι του νεοελληνισμου προερχεται απο κατι μυαλα που αν μη τι αλλο δε σκεπτονται ελληνικα αλλα προφανως δεν μπορουν να απομακρυνθουν απο το σκεπτικο που μας επεβαλε η μποτα του οθωμανου επι πολλους αιωνες....Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι πάνω σ' αυτό, είμαστε τόσο μακριά σε απόψεις που δεν θα βγάλει κάπου... Προσπαθώ να μην σκεφτομαι ούτε ελληνικά ούτε αλβανικά. Προσπαθώ να σκέφτομαι όσο μπορώ σωστα. Καλά μυαλά.
-
Εαν εισαι Ελληνας φιλε και βρισκεσαι στην Ελλαδα σωστα σκεπτεσαι μονο οταν σκεπτεσαι Ελληνικα...... Ολα τα αλλα ειναι ψευτοκουλτουριαρικα φιλοσοφιματα... Μετα μου λες για το εαν εχει η νεοτερη Ελλαδα να επιδειξει τιποτα... Με μυαλα που απαξιωνουν την Ελληνικη σκεψη τι θελεις να επιδειξει η Νεοελλαδα? Ευτυχως που δε σκεφτομαστε ολοι το ιδιο... Μου αρεσει κιολας που λες οτι δεν σκεπτεσαι Ελληνικα και επομενως σκεπτεσαι σωστα...... καλα κρασια!
Εχουμε καταντισει σημερα και μονο το ονομα Αλβανος να λεμε να χαρακτηριζομαστε αμεσως ρατσιστες τς τς τς
-
αντιγράφω post από άλλο φόρουμ σχετικό με το θέμα:
*Η απαγόρευση που ισχύει δεν αφορά την κατοχή αλλά την χρήση. Ετσι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να αγοράσει πετρελαιοκίνητο όχημα ακόμη και αν κατοικεί στο κέντρο των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης. Απλώς τυπικά απαγορεύεται να το κυκλοφορήσει από τα όρια του εξωτερικού δακτυλίου των πόλεων αυτών. Πάντως ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά του.
Οσον αφορά την λογική του νομοθέτη αυτού του γελοίου κειμένου (καθόσον σε κάνει να γελάς με την βλακεία και το αστήρικτο της αιτίας απαγορεύσεως) σαφώς και δεν υπάρχει. Ετσι, σύμφωνα με το κείμενο, απαγορεύεται ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των Ελλήνων πολιτών να πάνε στον Πειραιά για να επισκεφθούν το ΣΥΝΟΛΟ της νησιωτικής Ελλάδος αν οδηγούν πετρελαιοκίνητο όχημα καθώς ΡΗΤΑ ο νόμος απαγορεύει την χρήση πετρελαιοκινήτου οχήματος από τον εξωτερικό δακτύλιο (Αγιο Στέφανο στην Εθνική οδό) και κάτω.
Μόνο οι έξυπνοι δικηγόροι της ιδιωτικής εταιρείας ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ και της εταιρείας ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΗΝ ΑΘΗΝΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ προνόησαν και αναφέρεται ρητά στη νομοθεσία που ρυθμίζει τα των έργων αυτων ότι 'επιτρέπεται στα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα κάθε τύπου' να έχουν πρόσβαση στα σημεία εισόδου της ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ καθώς και πρόσβαση στο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. Ετσι ενώ παλαιότερα απαγορευόταν εκτός από την πρόσβαση στο λιμάνι του Πειραιά η πρόσβαση ΚΑΙ στο παλαιό αεροδρόμιο, τώρα τουλάχιστον μας επιτρέπεται να πάμε με το πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητό μας τουλάχιστον στο νέο αεροδρόμιο.Αυτό βεβαίως συνιστά άμεση ακύρωση των ισχυόντων στην ουσία.
Επίσης, όπως ήδη αναφέρθηκε, η απαγόρευση δεν ισχύει για τους ξένους επισκέπτες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ετσι σύμφωνα με τα της Συνθήκης του Σενγκεν για ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και κυρίως για τα θέματα που ρυθμίζουν τα των ταξιδιών και περιορισμών κίνησης στην Ευρωπαϊκή Ενωση αφού δεν απαγορεύεται η είσοδος στον Ολλανδό, Γερμανό, Λετονό κλπ κλπ τότε ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και στο Ελληνα.-
Ο νόμος λοιπόν για την απαγόρευση χρήσης έχει ουσιαστικά γίνει παράνομος αφού έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και τα της Συνθήκης του Σενγκεν.
Για το λόγο αυτό και δεν εφαρμόζεται πλέον.
Αν πέσετε στην περίπτωση του ειδικού οργάνου της τάξεως το οποίο δεν θα έχει τί άλλο να κάνει, ή θα θέλει να σας ταλαιπωρήσει (κρατήστε τα στοιχεία του για μήνυση κατάχρησης εξουσίας μετά....) τότε δικαστικά και με μόνη την αναφορά των προρηθέντων θα έχετε βρεί το δίκαιό σας.
Τα πιό πάνω είναι αποτέλεσμα ιδιωτικής συζήτησης με διαφόρους νομικούς κλπ σε ερωτήσεις μου για το κατά πόσο συνεχίζω να 'παρανομώ' γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τις παρανοϊκές και παράλογες βλακείες των 300 του Λεωνίδα που πληρώνουμε για να μας κλέβουν και κοροϊδεύουν*
-
Ο χρήστης ollram έγραψε:
αντιγράφω post από άλλο φόρουμ σχετικό με το θέμα:*Η απαγόρευση που ισχύει δεν αφορά την κατοχή αλλά την χρήση. Ετσι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να αγοράσει πετρελαιοκίνητο όχημα ακόμη και αν κατοικεί στο κέντρο των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης. Απλώς τυπικά απαγορεύεται να το κυκλοφορήσει από τα όρια του εξωτερικού δακτυλίου των πόλεων αυτών. Πάντως ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά του.
Ναι μονο που οι Αλβανοι με τις χιλιαδες κλεμμενες ντιζελ mercedes τους επιτρεπεται να κυκλοφορουν και μεσα στο δακτυλιο.... Και δε μιλαμε για 10-20 αυτοκινητα Ιταλων η Αγγλων η Γερμανων που βλεπουμε το καλοκαιρι κυριως αλλα για χιλιαδες αυτοκινητα αλβανων που μενουν μονιμα στην Ελλαδα.....δεν ειναι επισκεπτες οι τυποι, μονιμοι κατοικοι ειναι....
Και εντωμεταξυ εαν σε πιασει ο τροχονομος πες του ολα οσα λεει το κειμενο παρε του και τα στοιχεια και κανε του μηνυση και μετα πιασε το αυγο και κουρευτο χαχα. Πεταει ο καθε νομικος - δικηγορισκος μια παπαρια και τρεχα γυρευε.... Οταν απαγορευεται με νομο η κυκλοφορια στο κεντρο η νομος οριζει τα περι κυκλοφοριας οχηματων ασε την Ε.Ε να λεει οτι θελει. Στην πραξη αμα σε πιασουν την εκατσες και κατσε εσυ να κανεις μηνυσεις στουσ τροχονομους και να πληρωνεις δικηγορους χωρις λογο....
-
cctop, αν ζούσες στον πλανήτη Ελλάδα, ναι ισχύει αυτό που λες. Αλλά επειδή υπάρχουν εκατοντάδες άλλες χώρες, δεν γίνεται να ισχύει αυτό που λες. Και δεν είσαι ρατσιστής επειδή λες Αλβανός ή Γερμανός ή Έλληνας, αλλά επειδή θεωρείς πως αυτή ακριβώς η ιδιότητα αποδίδει και μειονεκτικό χαρακτηρισμό (το λιγότρο) στον κάτοχό της.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
cctop, αν ζούσες στον πλανήτη Ελλάδα, ναι ισχύει αυτό που λες. Αλλά επειδή υπάρχουν εκατοντάδες άλλες χώρες, δεν γίνεται να ισχύει αυτό που λες. Και δεν είσαι ρατσιστής επειδή λες Αλβανός ή Γερμανός ή Έλληνας, αλλά επειδή θεωρείς πως αυτή ακριβώς η ιδιότητα αποδίδει και μειονεκτικό χαρακτηρισμό (το λιγότρο) στον κάτοχό της.Να σου πω φιλε ευχαριστως.
Εγραψα πουθενα οτι οι Αλβανοι ειναι κατωτερα οντα απο τους Ελληνες? Η μηπως καποιος εγραψε οτι η Ελλαδα δεν εχει να επιδειξει τιποτα σημερα εναντι ολων των αλλων? Ποιοσ χαρακτηρισε μειονοτικα τους Ελληνες η τους Αλβανους λοιπον? Και να σου πω και κατι? Ειμαι υποχρεωμενος να συμπαθω τους Αλβανους? Ειμαι ρατσιστης επειδη δε συμπαθω τουσ Αλβανους? Δηλαδη εσυ συμπαθεις ολους τους γνωστους η γειτονες σου? Τους Αμερικανους που ριμαξαν το ΙΡΑΚ η τους Ισραηλιτες που ριμαζουν τους Παλαιστηνιους τους συμπαθεις? ΟΧΙ? Ε τοτε εισαι ρατσιστης. Μη ξεχνας οτι και οι Αλβανοι ριμαζουν την Ελλαδα. Απο τοτε που ηλθαν 1900 συνανθρωποι μας εχασαν τη ζωη τους απο δολοφονικες και ληστρικες επιδρομες Αλβανων και μιλαμε μονο για τις περιπτωσεις που εξιχνιαστικαν...(απο ερευνα του ΔΣΑ) Ποιος ο λογος να συμπαθω τους Αλβανους και γιατι να ειμαι ρατσιστης εαν δεν τους συμπαθω λοιπον? Μαγκια μου να μη τους συμπαθω και δε δινω σε κανενα το δικαιωμα να μου προσαπτει χαρακτηρισμους ΟΚ?
-
Εγώ από τα γραφώμενά σου διακρίνω ότι μέρος του προβλήματός σου σχετικά με τηο πετρέλαιο είναι ότι οι αλβανοί, ποιοί, οι ΑΛΒΑΝΟΙ, έχουν δυνατότητα να κυκλοφορούν με πετρέλαιο. Δλδ ότι θεωρείς τους αλβανούς κατώτερους από τον εαυτό σου, επειδή είσαι έλληνας. Αν κάνω λάθος, συγνώμη, πραγματικά.
Το αν είσαι ρατσιστής ή όχι κάνει με το αν η άποψή σου αφορά το σύνολο μιας ομάδας. Δλδ: αν εσύ μου λες ότι δεν συμπαθείς ΟΛΟΥΣ τους Αμερικάνους, γιατί κάνουν ό,τι κάνουν, πιστεύω πως ναι, μπορείς να θεωρηθείς ρατσιστής. Και εγώ δεν συμπαθώ αρκετά άτομα, άσχετα από την εθνικότητά τους όμως. Εκεί είναι η ένστασή μου...
Φιλικά,
Κωνσταντίνος -
drdino μπορεί ο cctop να ειναι αλβανικής καταγωγής και να αυτοσαρκάζεται.
-
Α οκ!
-
Η απαγόρευση που ισχύει δεν αφορά την κατοχή αλλά την χρήση. Ετσι οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να αγοράσει πετρελαιοκίνητο όχημα ακόμη και αν κατοικεί στο κέντρο των Αθηνών ή της Θεσσαλονίκης. Απλώς τυπικά απαγορεύεται να το κυκλοφορήσει από τα όρια του εξωτερικού δακτυλίου των πόλεων αυτών. Πάντως ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγορά του.
Επίσης, όπως ήδη αναφέρθηκε, η απαγόρευση δεν ισχύει για τους ξένους επισκέπτες στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ετσι σύμφωνα με τα της Συνθήκης του Σενγκεν για ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών και κυρίως για τα θέματα που ρυθμίζουν τα των ταξιδιών και περιορισμών κίνησης στην Ευρωπαϊκή Ενωση αφού δεν απαγορεύεται η είσοδος στον Ολλανδό, Γερμανό, Λετονό κλπ κλπ τότε ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ και στο Ελληνα.-
Στο πρώτο απόσπασμα δεν αναφέρεται πουθενά ότι η απαγόρευση ισχύει μόνο για Έλληνες. Αν δε γίνεται κάπου συσχέτιση εθνικότητας (ή τόπου μονίμου κατοικίας ή πινακίδων αυτοκινήτου) με την απαγόρευση, η επαγωγή στο δεύτερο απόσπασμα δεν ισχύει.
-
νταξ κλασσικα ειναι πολυ ευκολο να βρεις εναν ακραιο τυπα που τα απαξιωνει ολα ( πχ1 οι νεοελληνες δεν εχουν κανει απολυτως τιποτα - αν και στα υπολοιπα που εγραψε ο highfidelity δε μπορω να πω οτι διαφωνω ακριβως, εγραψε πολλα σωστα πραγματα-
πχ2 καλυτερα ελληνας σε καροτσακι παρα αλβανος με μερσεντες
πχ3 οι αλβανοι ρημαζουν σφαζουν -- κοκ)αν θελετε να πατε μπροστα (μιλαω για τον εαυτο σας πρωτα απ'ολα και αρα σαν συνολο και ολη τη χωρα ) ισως θα πρεπει να μαθετε να ειστε λιγακι περισσοτερο ανοιχτομυαλοι.
αλλιως θα ειστε μια ζωη
--
το κλασσικο κομπλεξικο παλικαρι που εφαγε φαπες (μεταφορικα ή κυριολεκτικα) απο αλβανους και επειδη δεν ειχε ειτε το μυαλο και την εξυπναδα να το αποφυγει ή να υπερνικησει, ειτε αλλα χαρακτηριστικα, μπαινει στο ιντερνετ και βριζει τους αλβανους
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται που λενε και τα καγκουρια--
ειτε θα δουλευει full για 900 ευρω και θα τσαντιζεται με το κωλοσυστημα που αφηνει τους αλβανους να δουλευουν στις οικοδομες για τα ιδια ή και περισσοτερα λεφταΥΓ η ανωτεροτητα κρινεται εκ του αποτελεσματος
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Η μηπως καποιος εγραψε οτι η Ελλαδα δεν εχει να επιδειξει τιποτα σημερα εναντι ολων των αλλων?
Τελικά δεν μας είπες αν έχει κάτι να επιδείξει... Τα κλασικά άκουσα για την Τουρκοκρατία κλπ κλπ...Για πες λοιπόν και χρησιμοποίησε ελληνικό τρόπο σκέψης, δεν υπάρχει πρόβλημα...
Εγραψα πουθενα οτι οι Αλβανοι ειναι κατωτερα οντα απο τους Ελληνες?
Ποιοσ χαρακτηρισε μειονοτικα τους Ελληνες η τους Αλβανους λοιπον? Και να σου πω και κατι? Ειμαι υποχρεωμενος να συμπαθω τους Αλβανους? Ειμαι ρατσιστης επειδη δε συμπαθω τουσ Αλβανους? Δηλαδη εσυ συμπαθεις ολους τους γνωστους η γειτονες σου? Τους Αμερικανους που ριμαξαν το ΙΡΑΚ η τους Ισραηλιτες που ριμαζουν τους Παλαιστηνιους τους συμπαθεις? ΟΧΙ? Ε τοτε εισαι ρατσιστης. Μη ξεχνας οτι και οι Αλβανοι ριμαζουν την Ελλαδα. Απο τοτε που ηλθαν 1900 συνανθρωποι μας εχασαν τη ζωη τους απο δολοφονικες και ληστρικες επιδρομες Αλβανων και μιλαμε μονο για τις περιπτωσεις που εξιχνιαστικαν...(απο ερευνα του ΔΣΑ) Ποιος ο λογος να συμπαθω τους Αλβανους και γιατι να ειμαι ρατσιστης εαν δεν τους συμπαθω λοιπον? Μαγκια μου να μη τους συμπαθω και δε δινω σε κανενα το δικαιωμα να μου προσαπτει χαρακτηρισμους ΟΚ?Ρατσιστής; Οχι βέβαια! Πως θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει κάτι τέτοιο! Δεν είσαι ρατσιστής, απλώς δεν συμπαθείς, ανέχεσαι κλπ κλπ τους Αλβανούς! Σωστα; Εξάλλου, δεν φταίμε εμείς, αυτοί είναι Αλβανοί! Εμεις είμαστε Ελληνάρες που όταν φτιάχναμε Παρθενώνες οι άλλοι ζούσαν στα δέντρα και τρώγανε βελανίδια! Τώρα δεν ξέρω τι φτιάχνουμε βέβαια, αλλά όσο να 'ναι, είχαμε και τους Τούρκους 400 χρόνια, κάτσε να ξεκουραστούμε λίγο από το ζυγό...
Αν όντως όπως λες στην Ελλάδα υπάρχουν εκατομμύρια Αλβανοί, τότε η εγκληματικότητα που αναφέρεις και τους αφορά, ίσως είναι και...μικρή! Δες το ποσοστό! Μάθε επίσης, ότι στις αρχές του 20αιώνα στις ΗΠΑ, η εθνοτική ομάδα με την μεγαλύτερη εγκληματικότητα ήταν οι...Ελληνες (ω ναι , ο περιουσιος λαος που έχτιζε Παρθενώνες!)! Οι Ιταλοί μας ξεπέρασαν αργότερα... Χάρη στην ποταπαγόρευση υποθέτω...
Βέβαια δεν περιμένω να πιστεψεις τίποτε από αυτά εδώ, αλλά τα γράφω για όσους θέλουν να διαβάσουν και κάτι διαφορετικό...
Φαντάζομαι αν σου πω πως και για τους Τσάμηδες έχουν δίκιο οι ΑΛβανοι και πως έδιωξε από τη Θεσπρωτία χιλιάδες ο Ναπολέων Ζέρβας του ΕΔΕΣ (θεωρείται εθνικός ήρωας στα μέρη αυτά, όχι για την αντίσταση κατά των Γερμανών, αλλά για το μακελειό που έκανε την περιοχή ...εθνικά καθαρή!) δεν θα αντέξεις και θα με πεις ...Αλβανό, Ανθέλληνα, κλπ κλπ...
Για πες λοιπόν... -
Γενικά, δηλαδή, αυστηρά με το νόμο, ένας ο οποίος έχει diesel αυτοκίνητο στην επαρχία, θα πρέπει αν αποφασίσει να έρθει οδηγώντας στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη να το παρκάρει απ'έξω και να μπει με τραίνο?
Αν ΔΕΝ ισχύει αυτό, τότε μπορούμε να πάρουμε αυτοκίνητα από επαρχία, με τις αντίστοιχες πινακίδες και να λύσουμε το πρόβλημα!
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ?!?!???