-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
κα τι να κάνανε ρε σκαλ? να χαλούσαν το δικό τους μαγαζί?το θέμα είναι όμως και τι κάνουν οι υπόλοιποι στη πράξη.
άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο οτι κάποιοι δ. υπάλληλοι στην Ικαρία εξέδωσαν ανακοίνωση οτι θα δουλέψουν κανονικά και οτι δεν είναι δυνατόν ο θάνατος ενός θρησκευτικού ηγέτη να αναστέλει τη λειτουργία του κράτους.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά μπράβο τους αν ισχύει.**Kαλα αν ισχυει για την Ικαρια ειναι απο τα απιστευτα!!!:ysterical:
**
Γιατι εκει εχω ακουσει οτι ολοι λειτουργουν σαν 'δημοσιοι υπαλληλοι' και οχι μονο οι κανονικοι... -
«Γιατί θα δουλέψουμε»
Με επιστολή τους οι υπάλληλοι του Δήμου Ραχών Ικαρίας αναφερόμενοι στο υπ' αρ. 5811/29-1-08 έγγραφο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Δ.Α. δηλώνουν τα εξής:
«Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι υπάλληλοι του κράτους και όχι της Εκκλησίας. Ο θάνατος ενός εκκλησιαστικού ηγέτη δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνιστά λόγο αργίας. Με απόφαση των υπαλλήλων του Δήμου Ραχών οι υπηρεσίες του δήμου θα παραμείνουν ανοιχτά στις 31-1-2008».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 31/01/2008
-
Ο χρήστης Γιώργος έγραψε:
κα τι να κάνανε ρε σκαλ? να χαλούσαν το δικό τους μαγαζί?
το θέμα είναι όμως και τι κάνουν οι υπόλοιποι στη πράξη.
άκουσα το πρωί στο ραδιόφωνο οτι κάποιοι δ. υπάλληλοι στην Ικαρία εξέδωσαν ανακοίνωση οτι θα δουλέψουν κανονικά και οτι δεν είναι δυνατόν ο θάνατος ενός θρησκευτικού ηγέτη να αναστέλει τη λειτουργία του κράτους.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια αλλά μπράβο τους αν ισχύει.**Kαλα αν ισχυει για την Ικαρια ειναι απο τα απιστευτα!!!:ysterical:
**
Γιατι εκει εχω ακουσει οτι ολοι λειτουργουν σαν 'δημοσιοι υπαλληλοι' και οχι μονο οι κανονικοι...Δεν ειναι 1η Απριλιου σημερα :rtfm:
-
Ο χρήστης Γιώργος έγραψε:
κα τι να κάνανε ρε σκαλ? να χαλούσαν το δικό τους μαγαζί?
το θέμα είναι όμως και τι κάνουν οι υπόλοιποι στη πράξη.
**
Γιατι εκει εχω ακουσει οτι ολοι λειτουργουν σαν 'δημοσιοι υπαλληλοι' και οχι μονο οι κανονικοι...Σε μερικά χωριά στην Ικαρία, τα εμπορικά καταστήματα ανοίγουν μόνο νύχτα - κι όταν λέω νύχτα εννοώ ΝΥΧΤΑ.
-
ναι, στις Ράχες.
-
Κηδευτηκε ο πρωην Αρχιεπισκοπος με τιμες ....Θεου,ισως αντιστοιχες στην αυτου Μεγαλειοτητα του.Θα μπορουσε βεβαια να σωσει τα προσχηματα αν ζητουσε αντι για μια τοσο μεγαλειωδη τελετη μια σεμνη, τα δε χρηματα που θα σπαταλουσε η κυβερνηση να πηγαιναν σε ενα ιδρυμα.Αντι αυτου ομως δοξα και μεγαλεια και φυσικα μια λαοθαλασσα απο Θεουσες να ωρυονται λες και ο θανων δεν υποκεινταν στους νομους της φυσης.Κριμα....
-
Απολαυστικός -όπως πάντα- ο Πανούτσος:
-
25η Μαρτίου γιορτάζαμε σήμερα;
-
Βίος δημοσία δαπάνη, κηδεία δημοσία δαπάνη.
-
Τελικά ο Χριστόδουλος προκαλεί εκνευρισμό ακόμα και νεκρός.
-
ουτε στον θανατο δεν υπαρχει ισοτητα
-
Δηλαδή στην Ιταλία όταν απεβίωσε ο Πάπας δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά ε?
Όπως και να το κάνουμε ήταν ηγέτης. Επιβαλλόταν να γίνει έτσι. Το ότι ήρθαν να τον τιμήσουν άνθρωποι όλων των αξιωμάτων, αντιπροσωπείες από όλα τα κράτη και τις θρησκείες δεν σας λέει κάτι?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δηλαδή στην Ιταλία όταν απεβίωσε ο Πάπας δεν έκαναν τίποτα από όλα αυτά ε?Όπως και να το κάνουμε ήταν ηγέτης. Επιβαλλόταν να γίνει έτσι. Το ότι ήρθαν να τον τιμήσουν άνθρωποι όλων των αξιωμάτων, αντιπροσωπείες από όλα τα κράτη και τις θρησκείες δεν σας λέει κάτι?
θα μπορουσε να ζητησει λιγοτερη δοξα σαν τελευταια επιθυμια
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το ότι ήρθαν να τον τιμήσουν άνθρωποι όλων των αξιωμάτων, αντιπροσωπείες από όλα τα κράτη και τις θρησκείες δεν σας λέει κάτι?διπλωματικες τυπικοτητες.
+οτι στη δικια μας κηδεια θα μας κλαινε μονο οι ρεγγες,θα μεινουμε 3 χρονια στην κασα και μετα η καριερα μας θα συνεχιστει μεσα σε ενα σιδερενιο κουτι
-
Είμαι στην Αγγλία αυτές τις μέρες και ευτυχώς έχω χάσει επεισόδια από την Χριστοδουλειάδα, αλλά απ' όσο μου είπαν(και είδα στην Ελληνοφρένεια στο youtube), οι πρωινατζήδες δώσανε ρέστα.
-
A. Περί βίου και πολιτείας.
Ενοχλεί που ο Χριστόδουλος κηδεύτηκε Δημοσία Δαπάνη? Γιατί δεν ενόχλησε που κηδεύτηκαν ο Ανδρέας Παπανδρέου ή άλλοι Πολιτικοί Ταγοί του τόπου Δημοσία Δαπάνη?
Β. Περί Νοσηλείων.
Αν δεν υπήρχε η πλήρης κάλυψη από το Ελληνικό Δημόσιο πιστεύετε ότι δεν θα υπήρχε από πλευράς πιστών της Ελληνικής Εκκλησίας έρανος για τα Νοσήλεια του Χριστόδουλου? Θεωρείται δε ότι στην περίπτωση αυτή θα ήταν περισσότερο ή λιγότερο το βάρος στους ώμους των απλών φτωχών που θα έδιναν τον οβολό τους (όπως και έδωσαν το χρόνο τους) για την υγεία του Αείμνηστου.
Γ. Περί Σχέσεων Ελλάδος - Χριστιανισμού.
Ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός και ο Χριστιανισμός είναι και θα είναι αντίπαλοι. Ο Έλληνας σήμερα ταυτίζεται με την Ορθόδοξη Εκκλησία αποτέλεσμα της ανάγκης διαφοροποίησης του για να μην απορροφηθεί πλήρως από την Οθωμανική - Τουρκική Αυτοκρατορία. Πιστεύω ακόμα ότι μέρος του σημερινού Τουρκικού Πληθυσμού είναι περισσότερο γονιδιακά Έλληνες από πολλούς ντόπιας κοπής Κατοίκους οι οποίοι βρέθηκαν από το άλλο στρατόπεδο είτε λόγω Εξισλαμισμού και τις ανταλλαγής πληθυσμών είτε λόγω Γεννιτσαρισμού και άλλων τεινών. Μία βόλτα στην Κων/πολή θα σας πείσει για του λόγου τω αληθές.
Τώρα το κατά πόσον αυτό το Υβρίδιο Ανατολίτη Καλοπερασάκια - Κουτοπόνηρου Έμπορου - Ρατσιστή & Εργασιομανή - Τιμίου - Φιλόξενου είναι Έλληνας ή Χριστιανός αυτό ας το αντιμετωπίσουν ως πρόβλημα οι εκάστοτε ειδικοί.
-
σωστα ολα αυτα αλλα μαλλον ξεχασες τον πραγματικο σκοπο της εκκλησιας που δεν ειναι η πολιτικη
-
Να θυμήσω πως δημοσία δαπάνη έχουν κηδευτεί κατά καιρούς καλλιτέχνες και άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με την πολιτική...
-
βλπ.
Patrhic Leigh Fermor: Roumeli -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Να θυμήσω πως δημοσία δαπάνη έχουν κηδευτεί κατά καιρούς καλλιτέχνες και άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με την πολιτική...ναι αλλα δεν ηταν ανθρωποι που σαν σκοπο ειχαν την διαδοση του λογου του Κυριου και μονο αυτο.
Περί εκκλησίας