-
Άμα δεν έχεις ωραίο προφίλ, δε φταίμε εμείς
Ας μιλήσουμε κκαι για το pink punk τώρα.
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=684&obcatid=2
εδιτ
http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=1295&obcatid=1
ένας δούλος του κυρίου
-
Θέλω δίαιτα γιατί αντί να μοιάζω με ευλύγιστη μαϊμού μοιάζω με χοντρογορίλα
-
Ενέργεια κενού (Stephen Hawking). Με άλλα λόγια, σωματίδια γεννιούνται από το τίποτα. Δε βλέπω γιατί να μη συνέβη το ίδιο και στο σύμπαν
Η θεωρια του δεν αποδεικνυει τιποτα και το big bang δεν ισχυει. Κανε ενα search στο google και θα δεις τα χιλιαδες προβληματα που προκυπτουν. Μου ειναι συμπαθης ο Hawking και τον σεβομαι και πραγματικα λυπαμαι για το σωματικο προβλημα που εχει.
Το κόκκινο υπαινίσσεται πως όλες οι ανακαλύψεις που ήταν να κάνει η επιστήμη έχουν ήδη γίνει ? Δηλαδή τα ξέρουμε όλα
Οχι δεν τα ξερουμε ολα και ισως ηταν λαθος η διατυπωση μου. Απλα θεωρω οτι χιλιαδες επιστημονες ασχολουνται με αυτο το θεμα και λογικα με την τωρινη επιστημονικη εξελιξη θα ειχε βρεθει η λυση. Υπαρχουν και πραγματα ομως που δεν μπορει να εξηγησει η επιστημη.Οριστε μια αποψη ενος επιστημονα που με βρισκει συμφωνο
''Η μελέτη του φυσικού Ιωάννη Κωστώφ που κυκλοφορεί από τις επίσημες εκδόσεις της ελληνικής εκκλησίας αναφέρει:
«Δεν μπορεί ποτέ να αποδειχθεί ότι έλαβε χώρα η εξέλιξη, διότι αναγκαία προϋπόθεση της αποδείξεως είναι η ύπαρξη εκείνου ο οποίος αποδεικνύει. Εφόσον όμως, σύμφωνα με τις εξελικτικές αντιλήψεις, ο άνθρωπος (ο οποίος θα έπρεπε να αποδείξει το ζητούμενο) είναι ο τελευταίος κρίκος της βιοσφαιρικής αλυσίδας, αυτό σημαίνει ότι δεν ήταν παρών στα προηγούμενα στάδια και συνεπώς ούτε τα παρατήρησε ούτε τα κατέγραψε». (σελ. 194-5) και «Ακόμα και η απόδειξη -η οποία βέβαια ούτε έχει ούτε πρόκειται να επιτευχθεί- της θεωρίας της εξελίξεως δεν σημαίνει κατανάγκην ότι δεν υπάρχει Θεός. Για τον απλούστατο λόγο ότι ο Θεός θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει στην ύπαρξη όλο το βιόκοσμο μέσω της εξελικτικής διαδικασίας».
Αν μπορείς να ορίσεις με σαφήνεια το 'ωραίος' τότε θα μπορείς να απαντήσεις. Μέχρι να μπορέσεις, η θεωρία σου είναι ελλειπής.
Σε κβαντικό επίπεδο η αλήθεια είναι πιθανότητες (ξέρεις τη διαφορά από τη στατιστική ?)Αυτο ειναι το θεμα. Ποιος ειναι αυτος που θα το ορισει. Αν το ορισω εγω ,γιατι σημαινει οτι θα ειναι και αληθινο? Ποιος ειμαι εγω που ξερω την αληθεια? Ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του κριτηρια. Καποια πραγματα δεν ειναι 1+1=2. Αυτο προσπαθω να εξηγησω τοση ωρα ,αλλα δεν λετε να το καταλαβετε.
Α, και στις παραθέσεις της προηγούμενης σελίδας για την ομοφυλοφιλία πρέπει να γράψεις πηγή, εκτός και αν όλα αυτά τα έγραψες ο ίδιος
Γιατι θιχτηκες ή μηπως νομιζεις οτι τα εβγαλα απο το κεφαλι μου? Ανοιξε τα βιβλιαρακια και αν δεν ισχυουν αυτα που ποσταρα ,κανε με ban. red_army7
(**) Κατά την άποψή μου (όσο ενδιαφέρει): τίποτα φίλοι μου, πάρτε το απόφαση, σταματήστε να ασχολείστε και απολαύστε τη ζωή σας σύμφωνα με την ηθική και τη συνείδησή σας
Η αποψη σου ειναι ισσοροπιστικη και κουσουρι των moderators. Aν εχεις τα κοτσια πεστην. ΠΕΣ ''ειμαι αθεος και ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες γι'αυτο και γι'αυτο''
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ενέργεια κενού (Stephen Hawking). Με άλλα λόγια, σωματίδια γεννιούνται από το τίποτα. Δε βλέπω γιατί να μη συνέβη το ίδιο και στο σύμπαν
Η θεωρια του δεν αποδεικνυει τιποτα και το big bang δεν ισχυει. Κανε ενα search στο google και θα δεις τα χιλιαδες προβληματα που προκυπτουν. Μου ειναι συμπαθης ο Hawking και τον σεβομαι και πραγματικα λυπαμαι για το σωματικο προβλημα που εχει.
Ως τι τον σέβεσαι?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
''Ο Πλάτωνας διατύπωσε την παράδοξη άποψη ότι, ενώ όλοι μιλάμε για τα αισθητά πράγματα –τα υλικά αντικείμενα και τα γεγονότα που συλλαμβάνουμε μέσω των αισθήσεων μας – σαν να υπάρχουν, στην πραγματικότητα, αν το καλοεξετάσει κανείς, είναι ανύπαρκτα. ΣΆ αυτή την περίπτωση δεν μπορούμε να γνωρίσουμε, αφού, για να γνωρίσουμε κάτι, θα πρέπει πρώτα αυτό να υπάρχει.
Σύμφωνα με το επιχείρημα του Πλάτωνα, βλέποντας, παραδείγματος χάρη, ένα τραπέζι από μια ορισμένη οπτική γωνία, παρατηρώ ότι, ας πούμε, είναι τετράγωνο κι έχει κίτρινο χρώμα. Αλλάζοντας θέση και βλέποντας το διαγώνια, αυτό γίνεται ρομβοειδές. Και αν, στη συνέχεια, μεταβληθεί ο φωτισμός μέσα στο δωμάτιο, παύει να είναι κίτρινο και γίνεται, λόγου χάρη, πορτοκαλί. Αν κατόπιν πιέσω με δύναμη για ένα χρονικό διάστημα τα μάτια μου, τότε δε βλέπω τραπέζι, αλλά πολλά μαζί τραπέζια να στροβιλίζονται. Βλέπουμε λοιπόν ότι, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, το τραπέζι μεταβάλλεται. Το εύλογο ερώτημα, εν τοιαύτη περίπτωση, είναι ποιο από όλα αυτά τα τραπέζια είναι το πραγματικό τραπέζι;
Κατά τον Πλάτωνα κανένα. Γιατί να είναι πραγματικό το κίτρινο τραπέζι κι όχι το πορτοκαλί ή γιατί να είναι το αληθινό σχήμα του το τετράγωνο και όχι το ρομβοειδές; Ό,τι και αν λεχθεί για το τραπέζι μπορεί, προς στιγμήν, να είναι αληθές, για να ανατραπεί όμως στη συνέχεια, όταν προβληθεί μια άλλη, διαφορετική, εξίσου πιθανή εικόνα του.
Και αυτό, κατά τον Πλάτωνα, ισχύει όχι μόνο για το τραπέζι αλλά για όλα τα αισθητά πράγματα. Είναι όλα τους σαν τις σκιές ή τις εικόνες στον καθρέπτη, που προς στιγμήν, σου φαίνονται αληθινές, αλλά, όταν τις πλησιάσεις και επιχειρήσεις να τις πιάσεις, διαπιστώνεις ότι είναι “φαντάσματα”, ανύπαρκτες οντότητες. Σκιές και είδωλα όμως τίνων; Των ιδεών, απαντά ο Πλάτωνας.''Α και κατι αλλο .Η αληθεια δεν ειναι μαθηματικη εννοια. Ανοιξε τα ματακια σου. Μου φαινεται τελικα πως δεν σας τυφλωνει τους αθεους η θρησκεια ,αλλα οι σαπιοι καθηγητες που ειχατε
Πιστευεις οτι μου απάντησες τωρα;
Ειπες κατι που δεν συμφωνει με αυτα που εγραψα;
Πόσων χρονων εισαι;
Αν δεν καταλαβες τι απαντησα ειναι δικο σου προβλημα. Ασε τις ειρωνειες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ως τι τον σέβεσαι?
Ως δελφινι. Μα καλα τι ερωτησεις ειναι αυτες που κανεις?
Τον σεβομαι κυριως ως ανθρωπο που δεν το βαζει κατω και παλευει.
-
Καλά το είχα φανταστεί.ΟΚ ευχαριστώ για την απάντηση σου.
-
Α, και στις παραθέσεις της προηγούμενης σελίδας για την ομοφυλοφιλία πρέπει να γράψεις πηγή, εκτός και αν όλα αυτά τα έγραψες ο ίδιος
Γιατι θιχτηκες ή μηπως νομιζεις οτι τα εβγαλα απο το κεφαλι μου? Ανοιξε τα βιβλιαρακια και αν δεν ισχυουν αυτα που ποσταρα ,κανε με ban. red_army7
Υπάρχει δεν υπάρχει θεός στο σύμπαν, σε αυτό το Forum ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ και τον λένε κανονισμό. Προφήτες του οι moderators. Και λένε: όταν παραθέτεις κάτι που δεν έγραψες εσύ πρέπει να αναφέρεις την πηγή. Η ποινή είναι διαγραφή όσων παρέθεσες. Εχεις 1 ώρα να το κάνεις. Σ΄αρέσει δεν σ΄αρέσει.
(Moderator nass)
(**) Κατά την άποψή μου (όσο ενδιαφέρει): τίποτα φίλοι μου, πάρτε το απόφαση, σταματήστε να ασχολείστε και απολαύστε τη ζωή σας σύμφωνα με την ηθική και τη συνείδησή σας
Η αποψη σου ειναι ισσοροπιστικη και κουσουρι των moderators. Aν εχεις τα κοτσια πεστην. ΠΕΣ ''ειμαι αθεος και ολα αυτα ειναι σαχλαμαρες γι'αυτο και γι'αυτο''
Υπάρχει Θεός με την ευρεία έννοια ? Δεν ξέρω, το μυαλό μου είναι πολύ μικρό για να μπορώ να αποφασίσω. Η λογική μου λέει πως 'δεν υπάρχει' διότι η μέχρι τώρα γνώση μου για το σύμπαν, ότι Διεγράφη μειωτικός χαρακτηρισμός (Moderator nass) και να τσαμπουνάς (με το συμπάθειο...) δεν απαιτεί την ύπαρξη του θεού. Αλλά το θυμικό μου θα ήθελε 'κάτι ανώτερο' οπότε ας πούμε πως απαντάω 'ναι'.
Υπάρχει Θεός με την έννοια που του δίνουν όλες οι θρησκείες ? 100% όχι.
Υπάρχει μετά θάνατον ζωή ? 100% όχι.
Οπότε τι είμαι, τι είμαι ? (εκτός από προφήτης...) Εχει όνομα αυτό που είμαι και σε αφήνω να το ανακαλύψεις Δεν είναι πάντως 'άθεος' -
Από Α αρχίζει πάντως
-
Αν δεν καταλαβες τι απαντησα ειναι δικο σου προβλημα. Ασε τις ειρωνειες
Καμμια ειρωνια.Ειλικρινα θελω να μαθω την ηλικία σου.
-
Ατεγκτος
-
@Nass με σοκάρεις άγρια...
Γράφεις στον αντίλογο σχετικά σπάνια - και θα με ενδιέφερε να σε διαβάζω περισσότερο - και επιλέγεις να ανοίξεις εδώ διάλογο υπό τις παρούσες συνθήκες ? !!! -
αθρησκος?
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Γράφεις στον αντίλογο σχετικά σπάνια - και θα με ενδιέφερε να σε διαβάζω περισσότερο - και επιλέγεις να ανοίξεις εδώ διάλογο υπό τις παρούσες συνθήκες ? !!!Σκέψου πόσο απελπισμένος είμαι με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή στη δουλειά μου που κάθε 5 γραμμές το αφήνω για να κάνω αυτό που κάνω στο Forum.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αθρησκος?μάλλον αγνωστικιστής
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Γράφεις στον αντίλογο σχετικά σπάνια - και θα με ενδιέφερε να σε διαβάζω περισσότερο - και επιλέγεις να ανοίξεις εδώ διάλογο υπό τις παρούσες συνθήκες ? !!!Σκέψου πόσο απελπισμένος είμαι με αυτό που κάνω αυτή τη στιγμή στη δουλειά μου που κάθε 5 γραμμές το αφήνω για να κάνω αυτό που κάνω στο Forum.
Εγώ πάλι καλά που συγκρατήθηκα σήμερα το πρωί και δεν έγραψα, γιατί δεν βλέπω να τελειώνει το paper ουτε σε ένα μήνα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
αθρησκος?
μάλλον αγνωστικιστής
ναι αυτο ακουγεται πιο σωστο
(και 'ψαγμενο' )στις παλιες ταυτοτητες νομιζω οτι εγραφαν 'αθρησκος' παντως...
-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αθρησκος?
μάλλον αγνωστικιστής
ναι αυτο ακουγεται πιο σωστο
(και 'ψαγμενο' )στις παλιες ταυτοτητες νομιζω οτι εγραφαν 'αθρησκος' παντως...
Ή τζεντάι
Τί έπαθες εσύ mjacob
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τί έπαθες εσύ mjacob
έλλειπα
Περί εκκλησίας