-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καταλαβα δεν ειστε τιποτα.
Μάγος είσαι ;
δεν σε πιστευω
πίστευε, και μη ερεύνα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
καταλαβα δεν ειστε τιποτα.
Μάγος είσαι ;
δεν σε πιστευω
πίστευε, και μη ερεύνα
δεν εισαι θεος για να σε πιστεψω, ανθρωπος εισαι και το ψεμα παει συννεφο απολους.
-
Βεβαιώνω ότι έχω δεί τον mjacob στο προσκυνητάρι του άγιου Αντρέα στην Πάτρα
-
δεν εισαι θεος για να σε πιστεψω, ανθρωπος εισαι και το ψεμα παει συννεφο απολους.
Για ποιο λόγο να σου λέμε ψέμματα; Τόσο δύσκολο σου φαίνεται να μην πιστεύει κάποιος σε θεό; Σκέψου σε πόσους θεούς δεν πιστεύεις εσύ. Εκατοντάδες. Ε, εγώ δεν πιστεύω σε έναν ακόμα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:Βεβαιώνω ότι έχω δεί τον mjacob στο προσκυνητάρι του άγιου Αντρέα στην Πάτρα
Περνούσε το λύκειο θυλέων
-
καλα ρε παιδια ενταξει να κανετε την πλακα σας στο φορουμ αλλα βρηκατε το θεμα της εκκλησιας καθε φορα που λεει καποιος οτι ειναι με την εκκλησια να βγαινετε και να χαβαλεδιαζετε λες και μιλαμε για ποδοσφαιρο.
δικαιωμα σας βεβαια να μην πιστευετε πουθενα αλλα ειναι αυτος λογος να το γελοιοποιητε συνεχεια[ασυστολα]επειδη ταχα μου ειστε προχωρημενοι και εμεις οι αλλοι καθυστερημενοι.
γιατι ειμαι σιγουρος οτι ετσι αισθανεστε. -
καλα ρε παιδια ενταξει να κανετε την πλακα σας στο φορουμ αλλα βρηκατε το θεμα της εκκλησιας καθε φορα που λεει καποιος οτι ειναι με την εκκλησια να βγαινετε και να χαβαλεδιαζετε λες και μιλαμε για ποδοσφαιρο.
δικαιωμα σας βεβαια να μην πιστευετε πουθενα αλλα ειναι αυτος λογος να το γελοιοποιητε συνεχεια[ασυστολα]επειδη ταχα μου ειστε προχωρημενοι και εμεις οι αλλοι καθυστερημενοι.
γιατι ειμαι σιγουρος οτι ετσι αισθανεστε.Ρε μάστορα, τόπος συζήτησης είναι, δεν είναι τόπος λατρείας. Και συζήτηση θα γίνει και χαβαλές. Και θα διαφωνήσουμε και θα πουμε την άποψή μας στα ίσα. Στο φιναλε ο αγώνας είναι άνισος, εσεις θα πάτε παράδεισο και μεις κόλαση, άσε μας να χαρούμε και λίγο
-
ρε κουπεα ξαναβαλε το φιατ που ειχες αβαταρ.Κανε υπομονη και θα βαλω συντομα !
Θα βαλω καλυτερη αμαρτωλε !
ναι μας συγχωρείς που δεν αντιμετωπίζουμε το ζήτημα με τη σοβαρότητα σας.
Τέσπα, σοβαρά τα λέμε, τώρα αν δεν γουστάρετε να ακούτε κριτική για τη θρησκεία και την εκκλησία σας... ε τι να κάνουμε. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτή τη ζωή.
Τυχερούλια, για σας έχει και μετά θάνατον συνέχεια. Τι να πούμε κι εμείς που θα γίνουμε τροφή για σκουληκια Ό,τι προλάβουμε είμαστε εμείς! Δεν έχουμε άνεση χρόνου ! -
καλα αυτο ηταν εντελως αστοχο ,δεν μιλησαμε για την εκκλησια προφανως εκεινη την στιγμη και ηταν εντελως συντομο.
στα περι σκουληκιων στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι. -
καταλαβα δεν ειστε τιποτα.italakia σε παρακολουθω, συνεχισε ετσι
-
μου φαινεται θα γυρισω στροφη και θα το ριξω κι εγω στον χαβαλε μπας και σας κανω και πιστεψετε απιστοι.
-
Δηλ. μέχρι τώρα θεωρείς ότι συζητούσες σοβαρά ?
-
Μην αρχίζεις το καμάκι εσύ, στη Στέλλα γρήγορα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τυχερούλια, για σας έχει και μετά θάνατον συνέχεια. Τι να πούμε κι εμείς που θα γίνουμε τροφή για σκουληκια Ό,τι προλάβουμε είμαστε εμείς! Δεν έχουμε άνεση χρόνου !
Παρ' εκτός εάν δεν ασπάστηκες την ορθόδοξη πίστη με τη βάπτιση σου, ο/η ανάδοχος σου ομολόγησε 'προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος...'
-
Δλδ θα πάει στην κόλαση
Καλοχώνευτο το μέλι αμαρτωλέ -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Τυχερούλια, για σας έχει και μετά θάνατον συνέχεια. Τι να πούμε κι εμείς που θα γίνουμε τροφή για σκουληκια Ό,τι προλάβουμε είμαστε εμείς! Δεν έχουμε άνεση χρόνου !
Παρ' εκτός εάν δεν ασπάστηκες την ορθόδοξη πίστη με τη βάπτιση σου, ο/η ανάδοχος σου ομολόγησε 'προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος...'
Κι επειδή οι γονείς και η παρέα τους μου έκαναν μαλακίες όσο δεν μπορούσα να ψελλίσω 'αγκού αγκού', νομίζεις ότι έγινε κάτι; Αυτοί μπορούν να ομολογούν και να προσδοκούν ό,τι θέλουν.
Ο ανάδοχός μου επίσης ομολόγησε ότι 'προσδοκώ να σου γίνει το παλαμάρι 70 πόντους'. Ε, ούτε αυτό έγινεΑπό το τι λέει η ταυτότητα, τώρα πήγαμε στο τι σου κάνουν όταν είσαι μωρό και δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Βελτιώνεστε βλέπω
Μήπως να το πάμε πιο πίσω; Αν με συνέλαβαν με ιεραποστολικό μήπως δεν χρειάζομαι καν βάφτιση; Ενώ αν με συνέλαβαν στα τέσσερα, έχω φύγει παρέα με kovathe για εκκλησία διαβόλου; -
Ως πιτσιρικάδες είχαμε ρημάξει φίλο κάπως συνεσταλμένο με το να του διηγούμαστε την (πιθανή) διαδικασία σύλληψής του και να φωνάζει απελπισμένος να σταματήσουμε...
'Έστησε τη μανούλα σου στα 4 και ο μπαμπάκας σου έβγαλε τη μάνικα για να της τον σφυρίξει... μπλα μπλα'
Δεν άντεχε να ακούει ότι η μανούλα του τον έτρωγε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Κι επειδή οι γονείς και η παρέα τους μου έκαναν μαλακίες όσο δεν μπορούσα να ψελλίσω 'αγκού αγκού', νομίζεις ότι έγινε κάτι; Αυτοί μπορούν να ομολογούν και να προσδοκούν ό,τι θέλουν.
Ο ανάδοχός μου επίσης ομολόγησε ότι 'προσδοκώ να σου γίνει το παλαμάρι 70 πόντους'. Ε, ούτε αυτό έγινεΑπό το τι λέει η ταυτότητα, τώρα πήγαμε στο τι σου κάνουν όταν είσαι μωρό και δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Βελτιώνεστε βλέπω
Μήπως να το πάμε πιο πίσω; Αν με συνέλαβαν με ιεραποστολικό μήπως δεν χρειάζομαι καν βάφτιση; Ενώ αν με συνέλαβαν στα τέσσερα, έχω φύγει παρέα με kovathe για εκκλησία διαβόλου;Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, όπως λεέι κι ο tasosdev,χαβαλές να γίνεται, αλλά σου δίνω ένα καθεστώς καταστάσεων που γίνονταν και μπορούν να αποδειχθούν( τέλεση μυστηρίου βαπτίσεως) και τα αποτελέσματα του οποίου περνούσαν στο υποκείμενο, δλδ σε εσένα και το κυριότερο δεν έχει ξεκαθαριστεί για πόσα χρονια αποδεχόσουν αυτή τη κατάσταση και δεν την αμφισβητούσες εμπράκτως, όπως φάινεται να κάνεις τώρα.
-
Eνταξει με τον χαβαλε αλλα αν οταν ειμασταν μωρα δεν μας βαπτιζαν υπηρχε κινδυνος να μας 'βαπτισουν' καποιοι αλλοι που θα πιστευαν σε αλλα δογματα οποτε μην νομιζετε οτι θα γλυτωνε κανεις απο καποιο πιστευω .
Απο την φυση του ο ανθρωπος εχει αναγκη να πιστευει σε κατι 'απιαστο' ανωτερο απο αυτον που δεν μπορει η δεν θελει να αναλυσει.
Ας αφησουμε τα περι ,γιατι εμενα με βαφτισαν και δεν με ρωτησαν ,γιατι στον κοσμο που ζουμε το βαπτισμα δεν το γλυτωνουμε ουτε βρεφη ουτε μαντραχαλαδες!
Οσο απιστος και να εισαι οταν σου πεταχτει μπροστα σου κατι και τα φρενα σου σε σωσουν τουλαχιστον θα πεις ,,δοξα τα brembo που με εσωσαν! Και ας ηταν ο Αι Χριστοφορος!
Βρε μετανοητε πριν ειναι αργα! -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Χριστιανοί είναι κι αυτοί
(μόνο αν είσαι χριστιανός πιστεύεις ότι υπάρχει σατανάς)Όχι, δεν ισχύει αυτό!
Ο διάβολος και οι δαίμονές του δεν είναι Χριστιανοί, όπως δεν είναι και οι λάτρεις του Σατανά.
Δεν ισχύει ουτέ το αντίθετο ! Όσοι δηλαδή πιστεύουν ότι υπάρχει Χριστός δεν είναι απαραίτητα Χριστιανοί. Γιατί και ο Σατανάς και οι λάτρεις του πιστεύουν ότι υπάρχει Θεός, γι' αυτό άλλωστε και Τον αντιμάχονται!
Περί εκκλησίας