Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Τυχερούλια, για σας έχει και μετά θάνατον συνέχεια. Τι να πούμε κι εμείς που θα γίνουμε τροφή για σκουληκια Ό,τι προλάβουμε είμαστε εμείς! Δεν έχουμε άνεση χρόνου !
Παρ' εκτός εάν δεν ασπάστηκες την ορθόδοξη πίστη με τη βάπτιση σου, ο/η ανάδοχος σου ομολόγησε 'προσδοκώ ανάσταση νεκρών και ζωή του μέλλοντος αιώνος...'
Κι επειδή οι γονείς και η παρέα τους μου έκαναν μαλακίες όσο δεν μπορούσα να ψελλίσω 'αγκού αγκού', νομίζεις ότι έγινε κάτι; Αυτοί μπορούν να ομολογούν και να προσδοκούν ό,τι θέλουν.
Ο ανάδοχός μου επίσης ομολόγησε ότι 'προσδοκώ να σου γίνει το παλαμάρι 70 πόντους'. Ε, ούτε αυτό έγινε
Από το τι λέει η ταυτότητα, τώρα πήγαμε στο τι σου κάνουν όταν είσαι μωρό και δεν καταλαβαίνεις τι σου γίνεται. Βελτιώνεστε βλέπω
Μήπως να το πάμε πιο πίσω; Αν με συνέλαβαν με ιεραποστολικό μήπως δεν χρειάζομαι καν βάφτιση; Ενώ αν με συνέλαβαν στα τέσσερα, έχω φύγει παρέα με kovathe για εκκλησία διαβόλου;
Δεν διαφωνώ επί της ουσίας, όπως λεέι κι ο tasosdev,χαβαλές να γίνεται, αλλά σου δίνω ένα καθεστώς καταστάσεων που γίνονταν και μπορούν να αποδειχθούν( τέλεση μυστηρίου βαπτίσεως) και τα αποτελέσματα του οποίου περνούσαν στο υποκείμενο, δλδ σε εσένα και το κυριότερο δεν έχει ξεκαθαριστεί για πόσα χρονια αποδεχόσουν αυτή τη κατάσταση και δεν την αμφισβητούσες εμπράκτως, όπως φάινεται να κάνεις τώρα.