-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Θυμάται κανείς ποιό ΗΤΑΝ το ταλαίπωρο αυτοκινητάκι?
Mazda mx3!
Νικάει ο Χτάνσος γιατί είναι ΥΠΕΡΑΤΟΥ!
-
-
-
Δεν φαίνονται καλά οι ζάντες γμτ, αλλά νομίζω δεν είναι του πάσχου αυτό. Αυτο είναι σχεδόν μαμα μπροστά στου λαδέμπορα!
-
Για δες καλύτερα...
-
-
Τώρα που το λές!
-
Ρε σεις,ηρθατε μεχρι το σπιτι μου για να το βγαλετε φωτό; Ρε δεν πατε καλα...
Καντε ενα τηλ ρε να βγω..
Ειναι και απλυτο το καμαρι μου..
Krusenkirchen...
-
-
Πωωω ρε εγκαθετίλαααααααα... Αν μου εξηγησει καποιος που ειναι το καγκουρικο (και συμφωνησω) τον κερναω καφε...
-
-
Εμένα πάντως δε μου πολυφαίνεται για καγκούρικο.. Ίσως υπέρ του δέοντος καλλωπισμένο
-
Πωπω, πρέπει να του κοστίζει ακριβά του pasxos ο χρηματισμός...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πωπω, πρέπει να του κοστίζει ακριβά του pasxos ο χρηματισμός...Εμένα μου έταξε 350
-
Μια χαρα ειναι το αμαξι σου pasxos. Καγκουρικο δεν ειναι με τιποτα. Απλα ειναι μεσα στην μπιχλα.Πλυντο λιγακι. Και τα fiat εχουν ψυχη.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πωπω, πρέπει να του κοστίζει ακριβά του pasxos ο χρηματισμός...Υπονοείτε τίποτα, κύριε;
-
Δεν υποννοώ. Εννοώ. Οτι πρέπει να του κοστίζει ακριβά του pasxos ο χρηματισμός.
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Εμένα πάντως δε μου πολυφαίνεται για καγκούρικο.. Ίσως υπέρ του δέοντος καλλωπισμένοΜια χαρα ειναι το αμαξι σου pasxos. Καγκουρικο δεν ειναι με τιποτα. Απλα ειναι μεσα στην μπιχλα.Πλυντο λιγακι. Και τα fiat εχουν ψυχη.
Kαλοί μου ανθρωποιιι... Lazarefa που πιστευεις οτι ειναι υπερ του δεοντος καλλωπισμενο;
Kοκκινοστρατε,το χω πλύνει πριν μια βδομαδα ακριβως,αλλα όπως ξερεις το μαυρο αυτοκινητο μετα τη βροχη δεν ειναι πλεον μαυρο.Ειναι μαυρο χάλι..
Ολύμπιε με τη χαιτη σου,καθαρός ουρανός όπως βλεπεις,αστραπές δε φοβαται.Η αλήθεια λάμπει.Τεσπα,πολύ εγκαθετότητα εχει μαζευτει τελευταια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η αλήθεια λάμπει.Σε αντίθεση με το Topollino.
-
Topollino?
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Australia Uber Alles!!!!! [#2]