-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Lancia Rally 037 Road Edition...σήμερα το πρωί ανέβαινε την Κηφησίας!!
(της χαύνωσης,και της αγάπης! )
037 Stradale ?????
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Lancia Rally 037 Road Edition
...σήμερα το πρωί ανέβαινε την Κηφησίας!!
037 Stradale ?????
4T 146, Noέμβριος 1982. Αυτή πρέπει να είναι, δεν ξέρω αν υπάρχει άλλη στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Lancia Rally 037 Road Edition
...σήμερα το πρωί ανέβαινε την Κηφησίας!!
037 Stradale ?????
Ειχα ποσταρει κ εγω οτι την ειχα δει το καλοκαιρι, κατα τις 6:20 το πρωι που πηγαινα Πενταγωνο, την εφτασα καπου στην Κατεχακη κ στριψαμε Μεσογειων. Απιστευτη.
Σημερα ειδα μια παλια Plymouth Βarracuda του 64. Εχω κ φωτο, 8α την ανεβασω αυριο.
-
Άσπρο thunderbird σήμερα στην Μητρ. Κυδωνίων...Από αυτά που καταστρέφονταν κατά χιλιάδες ως περιπολικά στις ταινίες!
-
-
VELSATIS χτες στην άνοδο του ποταμιού.
Δεν το βρήκα και άσχημο...
-
http://youtube.com/watch?v=YtxfbxGz1u4& ... ed&search=
Βασικά δεν ήξερα που να το βάλω αλλά λόγω σπανιότητας (seriously speaking) μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα... Ένα αμάξι που και με την Mclaren F1 να είσαι στο φανάρι, καλό είναι να έχεις εύκαιρο ένα τσάι κάπου κοντά σου... ^^
-
Ο χρήστης Kosa έγραψε:
Youtube VideoΒασικά δεν ήξερα που να το βάλω αλλά λόγω σπανιότητας (seriously speaking) μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα... Ένα αμάξι που και με την Mclaren F1 να είσαι στο φανάρι, καλό είναι να έχεις εύκαιρο ένα τσάι κάπου κοντά σου... ^^
Πιστεύω πως ένας κάτοχος McLaren F1 θα ψαρώσει πολύ άσχημα άμα δει ένα καγκουρεμένο χρέπι δίπλα του και θα σπεύσει να ρουφήξει το λίπτον του πριν καν ανάψει το πράσινο φανάρι. Μετά, όταν γυρίσει σπίτι, θα κάνει και νεύμα 'μην πεις κουβέντα' στη γυναίκα του και σιωπηλός θα βάλει αγγελία πώλησης της McLaren, διότι πλέον αποδεδειγμένα δεν πιάνει μια. Και θα πάει να φτιάξει ένα Βόξολ 15000 άλογα για να αποκτήσει πάλι στριτ κρεντ.
Ή έτσι θα ήθελε να πιστέυει αυτός με το Βόξολ.
-
BMW 525 Xi στην Κηφισίας σήμερα το μεσημέρι.
-
-
μέσα είσαι και γράφεις;
-
Λευκό Golf 4 VS4R με τα ABT διακριτικά, τις αδιάκριτες 18άρες ζάντες και διπλά ζευγάρια τελικών, πίσω από το εμπορικό κέντρο Αίθριο στο Μαρούσι. Σκέτος πειρασμός.
-
Πριν από λίγο στην παραλιακή στο ύψος της Γλυφάδας είδα Trans Am σαν αυτή.
Χθες στο Κολωνάκι πέτυχα το κλασικό(;) κίτρινο Hummer H3 και 2-3 S-500!
Προχθές έξω από τη Μ. Βρετανία σταμάτησε κομβόι από 1ο ασφαλίτικο - 1η Cayenne S - 2ο ασφαλίτικο - 2η Cayenne S. -
Η λίστα με το σημερινό carspotting περιλαμβάνει τα εξής:
- Πορτοκαλί Opel Speedster στην παραλιακή το απόγευμα
- Κόκκινη Ferrari F430 - ή F360 (την είδα στα 'πεταχτά') πάλι στην παραλιακή το απόγευμα
- Cadillac DTS(!) το πρωί στη Μεσογείων συνοδευόμενο από Chevrolet Blazer που εκτελούσε χρέη ασφαλείας.
Επίσης, ξέχασα να αναφέρω τη 1 Μ5 και τις 2 Μ3 που συνάντησα χθες βράδυ στην παραλιακή προς Γλυφάδα.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Βασικά δεν ήξερα που να το βάλω αλλά λόγω σπανιότητας (seriously speaking) μάλλον εδώ ταιριάζει καλύτερα... Ένα αμάξι που και με την Mclaren F1 να είσαι στο φανάρι, καλό είναι να έχεις εύκαιρο ένα τσάι κάπου κοντά σου... ^^
Πιστεύω πως ένας κάτοχος McLaren F1 θα ψαρώσει πολύ άσχημα άμα δει ένα καγκουρεμένο χρέπι δίπλα του και θα σπεύσει να ρουφήξει το λίπτον του πριν καν ανάψει το πράσινο φανάρι. Μετά, όταν γυρίσει σπίτι, θα κάνει και νεύμα 'μην πεις κουβέντα' στη γυναίκα του και σιωπηλός θα βάλει αγγελία πώλησης της McLaren, διότι πλέον αποδεδειγμένα δεν πιάνει μια. Και θα πάει να φτιάξει ένα Βόξολ 15000 άλογα για να αποκτήσει πάλι στριτ κρεντ.
Ή έτσι θα ήθελε να πιστέυει αυτός με το Βόξολ.
Βασικά όταν το έφτιαχνε το αυτοκίνητό του ο μαν δεν νομίζω ότι θα σκεφτόταν έτσι... Εγώ τουλάχιστον αν το έκανα αυτό ή κάτι αντίστοιχο, στον ελεύυθερό μου χρόνο, πιο πολύ για την κ@ύλα μου θα το έκανα παρά για να λέω στους φίλους μου και στις κάμερες ή σε αυτούς που θα με έβλεπαν στο youtube ότι άμα πετύχω Μclaren F1 την πατάω... Άλλωστε αυτό δείχνει και μία αγάπη προς το αυτοκίνητό μας. Δεν είναι απλά ένας μεταλικός κουβάς -μικρός ή μεγάλος- που μας πηγαίνει στην δουλειά το πρωί και το απόγευμα μας γυρνάει σπίτι και αυτό είναι όλο, άντε και καμία εκδρομή... Για μένα ο τυπάς είναι παράδειγμα προς μίμηση. Έριξε στη σακαράκα του 100-πόσα χιλιάρικα και το 'υχαριστήθηκε. Το 'κανε 2.200 bhp και γουστάρει. Σε κάθε κίνηση του δεξιού του ποδιού μπορεί να χάνει 50 ευρώ (που λέει ο λόγος) αλλά το 'χει και το χαίρεται. Και άλλωστε στο τέλος δεν πιστεύω ότι μετράει το τί πιστεύει ο κάθε Kosa ή ο κάθε cavallino ή ο κάθε κάτοχος σπορ κάρου στο φανάρι, αλλά η γεύση ηδονής που παίρνει όταν το 'ανοίγει' και είναι αυτός, το 'χρέπι' του και ο δρόμος...
-
Τζιπ Μιτσουμπίσι ΜΟΝΤΕRO με αμερικάνικες πινακίδες στον Κηφισσό.Ίδιο με το PAJERO ήταν.Έτσι λέγεται στο Αμέρικα;
320 si (Ε92)
LEXUS ES330 (νομίζω δηλ )
325 κουπέ
-
Κόκκινη 430 παρκαρισμένη πριν 2-3 μέρες διπλοπαρκαρισμένη σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων μπροστά από καφετέρια. Όποιος και αν είσαι, είσαι μεγάλος βλάκας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κόκκινη 430 παρκαρισμένη πριν 2-3 μέρες διπλοπαρκαρισμένη σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων μπροστά από καφετέρια. Όποιος και αν είσαι, είσαι μεγάλος βλάκας.Μήπως ήταν του 'προέδρου' του ΠΑΣ;
-
Τις τελευταίες ημέρες...
Ferrari 612 μπλε με ελληνικές πινακίδες έξω από τη Marfin στον Παράδεισο Αμαρουσίου.
Ferrari 360 κοκκινη με πινακίδες IZY-**** στο δαχτυλίδι στο Μαρούσι.
Maserati Coupe μια κόκκινη και μια γαλάζιο μεταλλικό. Τις συνάντησα με 3 μέρες διαφορά, ΒΠ μεριά, ελληνικές πινακίδες και οι 2 (η μια είχε πινακίδες επαρχίας ΑΡΚ-**** αν θυμάμαι καλά).
Chevrolet Corvette 2 γενιών πριν, μαύρη στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο ρεύμα καθόδου με ελληνικές καινούργιες πινακίδες.
ΑΙΧΑΜ κόκκινο παρκαρισμένο στη Μεταμόρφωση. Ξέρετε αυτό το μικρό γαλλικό που είναι σαν το Smart...
VW Phaethon μαύρο με σηματάκι MTM στο πίσω μέρος...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κόκκινη 430 παρκαρισμένη πριν 2-3 μέρες διπλοπαρκαρισμένη σε κεντρικό δρόμο των Ιωαννίνων μπροστά από καφετέρια. Όποιος και αν είσαι, είσαι μεγάλος βλάκας.
Μήπως ήταν του 'προέδρου' του ΠΑΣ;
Όποιου και να τανε, ΖΩΟ είναι, όπως και όλοι όσοι παρκάρουνε με αντίστοιχο τρόπο για να πιούνε καφέ.
Carspotting [#2]