-
Για να παρεις νεκροφορα χρειαζεται ειδικη αδεια ?
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Για να παρεις νεκροφορα χρειαζεται ειδικη αδεια ?Αρκεί να πέσεις από τον 10ο όροφο.
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
Για να παρεις νεκροφορα χρειαζεται ειδικη αδεια ?Θέλεις!!!!!!!!
Κοίτα μεταξόνιο!!!!!!!!!!!!!!!!
Μένω έκπληκτος πού έχει προβλεφθεί ανακλαστήρας στις πίσω πλαϊνές πόρτες!!!!!!! Volvo γαρ!!!!
Ξέρεις αυτό μπορεί να σου βγεί σε διασταύρωση και να σε μαζέψει επι τόπου!!!!Να μην πούμε για πόσα αμάξια στην Ελλάντα θά πρεπε να έχουν πλαϊνούς ανακλαστήρες και δεν έχουν!!!!
-
δε λεω για αδεια οδηγησης αλλα για αδεια αγορας
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για να παρεις νεκροφορα χρειαζεται ειδικη αδεια ?
Αρκεί να πέσεις από τον 10ο όροφο.
-
Σήμερα ακολουθούσα ασημί M5! Τέλειο απλά! Είχε και αλλαγμένες εξατμίσεις και ακουγόταν περισσότερο!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Σήμερα ακολουθούσα ασημί M5! Τέλειο απλά! Είχε και αλλαγμένες εξατμίσεις και ακουγόταν περισσότερο!Hμουν κι εγω μια μερα διπλα σε μια Ε39 (πολυ ανοιχτο σιελ) απο Γερμανια με αλλαγμενες ε3ατμισεις κ διακριτικο διαχυτη (ειχε βγαλει κ αεροτομη που πι8ανως ειχε-φαινονταν μαυρα καπακια). Εκανε πολυ ωραιο ηχο. Κ πανω που το σκεφτομουν αυτο, αφηνει χωρο, ανοιγει παρα8υρο, βγαζει το κινητο ε3ω κ επιταχυνει.
Χτες ειδα κοκκινη F430 ανοιχτη στη Ν.Ερυ8ραια κ μπλε Μαserati Ghibli στην Πολιτεια.
-
-
Phaeton W12 κοντά στο αεροδρόμιο.
-
Kαινουριο S3 (Ατρακαριστο! ) στα Village στο Δελτα Φαληρου σε lava grey με τις διαιρουμενες πολυακτινες ζαντες που εχουν ενα πολυ ωραιο effect πανω τους. Διακριτικο ειναι.
-
BMW e92 335i... στα Cosmos!
Μιλαω για την καινουρια κουπε με τον διπλοτουρμπινο κινητηρα, 19αρες μαμα ζαντες και την διπλη αποληξη της εξατμισης!!Υπεροχη ειναι απο κοντα....
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
BMW e92 335i... στα Cosmos!
Μιλαω για την καινουρια κουπε με τον διπλοτουρμπινο κινητηρα, 19αρες μαμα ζαντες και την διπλη αποληξη της εξατμισης!!Υπεροχη ειναι απο κοντα....
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000
πετυχα μια στο the mall μπεζ με κοκκινα δερματα μεσα και χωρις το λογοτυπο 335. γαματο αυτοκινητο με ολη τη σημασια της λεξης
την ψαχνω απεγνωσμενα για τεστ ντραιβ. δεν την δινει κανενας με την δικαιολογια οτι δεν εχουν διαθεσιμη για τεστ. τη θελω πολυ!!! -
Έχω δεί κι εγώ προχθές μία τέτοια!! Πραγματικά πανέμορφη!!!
-
Hyundai VS 450 Centennial.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Kαινουριο S3 (Ατρακαριστο! )πώς και έτσι;
-
Χθες το βράδυ στη Ν.Σμύρνη στα πρατήρια **Chevrolet SSR **:yikes:
Αγροτικό με άποψη!! Ποιος το πήρε και το κυκλοφορεί στην Αθήνα είναι μυστήριο!!
-
Πάω να παίξω τζόκερ, δίπλα δίπλα στο ποτάμι, 350Ζ & 120i
Πιο εύκολα βλέπεις 911
-
Σε έχω χαλαρά---------------->120 και Α4 2.0 διπλα δίπλα
-
Peugeot 306 gti και ΜL63...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Σε έχω χαλαρά---------------->120 και Α4 2.0 διπλα δίπλα2.0 FSI ή 2.0 σκέτο;
Carspotting [#2]