-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
Ξέρει κανείς για το φτηνό ADSL για φοιτητές?
Ας απαντήσειΈχει προσφορά και η Φορθνετ στα 110κάτι ευρώ 768kbs για έναν χρόνο. Νομίζω πως δεν χρειάζεται καν να ανακατευετείς με Δίοδο, γραμματείες κλπ...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ας απαντήσειΈχει προσφορά και η Φορθνετ στα 110κάτι ευρώ 768kbs για έναν χρόνο. Νομίζω πως δεν χρειάζεται καν να ανακατευετείς με Δίοδο, γραμματείες κλπ...
117
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχω δει στο praktiker αυτά τα δύο dvd-divx playersκαι
μήπως ξέρει κανείς αν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες στους υπότιτλους στα divx? (.srt, .sub κλπ)?? ρωτάω για πρακτικερ διότι έχω πιστωτικό υπόλοιπο
Το Sony NS76H & NS36 υποστηρίζουν κανονικά Ελληνικους υποτιτλους σε divx. To δε NS76H (το οποιο εχω εδώ και 2 μήνες) έχει πολύ καλή εικόνα και παρα πολύ καλό scaler για upscaling σε 720p/1080i (εαν χρησιμοποιείς την HDMI)
-
prometheas
thanks, ελπίζω επίσης να έχει και καλό μενού επιλογών. Αν είναι θα το συνδέσω προσωρινά με dvi μέσω hdmi->dvi cable και ήχο οπτικά στην x-fi, είναι όμως ακόμα τσιμπημένη η τιμή του ns76. Αναβαθμίζεται το firmware του? Τα παιζει και τα xvid και όλα?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
117
-
υπάρχει τρόπος στον ff και στον ΙΕ να γίνεται bypass το character encoding της σελίδας και να την φορτώνει μ'ένα συγκεκριμένο ορισμένο απ'τον user? πχ να φορτώνει τα πάντα με Greek (Windows 1253) encoding
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
υπάρχει τρόπος στον ff και στον ΙΕ να γίνεται bypass το character encoding της σελίδας και να την φορτώνει μ'ένα συγκεκριμένο ορισμένο απ'τον user? πχ να φορτώνει τα πάντα με Greek (Windows 1253) encodingFF: tools --> options --> καρτέλα content --> κάτω στο 'fonts and colors' πατάς 'advanced'. Aνοίγει καρτέλα που έχει ένα κουτάκι 'Allow pages to choose their own fonts'. Ξεκλικάρισέ το και είσαι έτοιμος.
ΙΕ: δεν ξέρω, δε με ενδιαφέρει
-
το είχα δοκιμάσει αυτό με τον FF αλλά δεν
-
Έχει κανείς να προτείνει αποκωδικοποιητή για δορυφορική σε λογική τιμή; Α, και σχετικά συμμαζεμένες διαστάσεις!
Ευχαριστώ!
-
o FF 2 ειναι γεγονος
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
o FF 2 ειναι γεγονοςσυγνωμη που σου χαλαω την χαρα...
αλλα ειναι καλυτερος -
Ενα κόκκινο μηδενικό, αυτό είναι.
-
Ακόμα τον 1.5.0.7 έχουν στη σελίδα.
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ακόμα τον 1.5.0.7 έχουν στη σελίδα.
http://www.mozilla.com/en-US/firefox/στα ftp υπαρχει
ftp://mozilla.isc.org/pub/mozilla.org/f ... in32/en-US
αυριο η επισημη ανακοινωση
για εσενα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
o FF 2 ειναι γεγονος
συγνωμη που σου χαλαω την χαρα...
αλλα ειναι καλυτεροςΑυτά τα είπαν κι άλλοι!!!
-
Ένας από τους 2 σκληρούς δίσκους στο raid (stripe για ταχύτητα) κάνει ένα θόρυβο κλακ - κάπου κάπου. Το σύστημα για λίγη ώρα κολλάει όμως μετά συνεχίζει. Τώρα δουλεύω με τους άλλους δίσκους του συστήματος και προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία από το raid αλλά κολλάει (πολλά τα πήρα αλλά σε άλλα θόρυβος - ΚΛΑΚ και σταματάει).
Υπάρχει περίπτωση να φτιάξει ο δίσκος και να μεταφέρω τα αρχεία ή ο θόρυβος είναι σημάδι ότι ο δίσκος τελείωσε; Είναι και το γ..νο το raid μεγάλο 502GB. Μήπως χτυπώντας τον με σφυρί επανέλθει;
-
Γι'αυτό ήμουν πάντα σκεπτικός ως προς το RAID 0... Θεωρώ σαφώς ασφαλέστερo το RAID 1...
-
Σώσε τα όσο προλαβαίνεις. Η πιθανότητα να τα κακαρώσει ο δίσκος είναι πολύ μεγάλη. Ευτυχώς σε προειδοποίησε πριν οριστικοποιηθεί το τέλος.
-
τι κανω το .toast file για να παιξει ?
EDIT : ειναι MAC αρχειο
-
Από χτες το βράδυ εγκατέστησα το Kaspersky Internet security 6 και ξεφορτώθηκα το Norton. Από την στιγμή που το KIS έχει ενσωματωμένο firewall θα πρέπει να απενεργοποιήσω το Kerio, ή να τα αφήσω να τρέχουν και τα δύο;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]