-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άντε φύγετε από εδώ ρε που θα με υποχρεώσετε να ανάψω φλας. Αφού εγώ είμαι μπροστά σας, εγώ έχω προτεραιότητα. Έλεος πια, μου το παίζεται ευρωπαίοι. Πάρτε τα κουβαδάκια σας και παίξτε αλλόυ αν δν μπορείτε να οδηγήσετε με τέτοιες συνθήκες!**τι είπε ταρίφας όταν μαζί με έναν κολλητό του την είπαμε γιατί άλλαξε 5 φορές λωρίδα στην Τσιμισκή χωρίς φλας.
Χωρίς πλάκα, ακόμα και να μην υπάρχει κανείς μπροστά ή πίσω μου, πάντα βγάζω φλας. Αν δν βγάλω, αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος.
Έγω μια φορά όταν μπήκα σε ταξί παω να βάλω την ζώνη και λέει 'Τωρα με προσβάλεις' Αργότερα άρχισε να μου μιλάει για Εβραίους, Λιακόπουλους και Καρατζαφέριδες...
-
Ας σε βαράει στις στροφές 90 μοιρών... Δεν νομίζω πολλές φουρκέτες να είναι 90 μοίρες. Ε στο κάτω κάτω φάε καμία δεν είναι κακό!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομιζω οτι αν ηταν στα εξτρα,ο Ελληνας θα το επαιρνε και θα το χρησιμοποιούσε ακομα και εκει που δεν χρειαζόταν
Καλά καταλαβαίνεις τι είπες τώρα? Μιλάμε για ΤΗΝ λύση στο πρόβλημα!!!
Φαντάσου ΟΛΟΙ οι αντιπρόσωποι να χρεώνουν τα φλας ως εξτρά. Υπάρχει κανείς που θα αγοράσει αυτοκίνητο χωρίς φλας? Όχι, όλοι θα πληρώσουν για να έχουν φλας. Μετά, στην οδήγηση, αφού θα τα έχουν πληρώσει ΕΞΤΡΑ, θα είναι κορόιδα για να ΜΗΝ τα ανάβουν ('Τα έχω πληρώσει, άχρηστα να πάνε?'). Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!
Όχι υποχρεωτικά. Αρκετοί δεν θα άναβαν καθόλου 'για να μη χαλάσουν'. Άλλοι θα τα άναβαν μόνο μετά τη δύση του ηλίου 'για να κάνουν μπούγιο ρε παιδί μου, σαν τα ledάκια μπροστά'. Και άλλοι θα τα έβαφαν μαύρα από μέσα για έξτρα κακία.
Οι πιο χουβαρντάδες θα πηγαίνανε Αθηνα-Σαλονική με τα φλας να λειτουργούν σε όλη την διαδρομή
-
Πραγματικό περιστατικό που μου έτυχε στα Χανιά.
Μπροστά μου φορτηγάκι με ηλικιωμένο άντρα. Φρενάρει απότομα και σταματά δεξιά σε κεντρικό δρόμο των Χανίων. Κόντεψα να πέσω πάνω του.
Ανοίγω το παράθυρο και του λέω: «Καλά δεν μπορείς να ανάψεις τα φώτα στάθμευσης (τι βρήκα και του είπα) βρε άνθρωπε του θεού»;
Και τι μου απάντησε βρε παιδιά!!!
«Ήντα στάθμευση μου λες. Εγώ επαέ μένω και επαέ παρκάρω κάθε μέρα»!!!!!!Κάτι είπατε για διακοσμητικά νομίζω ε;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Πονεμένη ιστορία το flash...Για μένα αποτελεί ένδειξη στ@ρχιδισμού...+1
Γι' αυτό όταν έχω την κατάλληλη διάθεση κορνάρω στον μ@λ@κ@ που βαριέται να απλώσει το ξερό του να ανάψει φλας για να δείξει ότι θα στρίψει
-
Το χειρότερο για μένα δεν είναι η μη χρήση του φλας αλλά η λάθος χρήση του. Το ότι δεν το χρησιμοποιούν έχω αρχίσει και το υπολογίζω λαμβάνοντας κάποια έξτρα μέτρα όπως μεγαλύτερες αποστάσεις και κυρίως βλέποντας τα φρένα του... Αν δω να φρενάρει 90% θα στρίψει κάπου ή θα σταματήσει για να πάρει κάτι από το περίπτερο (αφήνοντας φυσικά το αμάξι στη μέση του δρόμου ).
Αλλά αυτό που είναι τελείως απρόβλεπτο είναι να τον βλέπεις να βγάζει φλας π.χ. αριστερά και στην ψύχρα να στρίβει δεξιά.... Έχει συμβεί πολλές φορές να δώ κάτι τέτοιο και μάλιστα σε μεγάλους δρόμους όπου οι ταχύτητες είναι υψηλότερες... -
Εγω πιστεύω οτι ως λαός έχουμε φτάσει πλέον σε ενα ανώτερο πνευματικό επίπεδο.Αν οι υπόλοιποι λαοί της γής μπορούν και χρησιμοποιούν μόνο το 10% του εγκεφάλου τους, οι Ελληνες έχουμε φτάσει στο αξιοζήλευτο 98%.
Συνέπεια αυτού είναι το έχουμε πλέον τηλεπαθητικές ικανότητες.
Αυτό εξηγεί γιατί δεν ανάβουμε το φλάς.Γνωρίζοντας οτι οι υπόλοιποι έχουν τηλεπαθητικές ικανότητες, είμαστε σίγουροι οτι ο οδηγός απο πίσω μας ξέρει πότε θα στρίψουμε (εκτός αν ανήκει στους υπόλοιπους λαούς της γης με το 10% που λέγαμε, οπότε την πουτσ...σε)
Βρε ουστ !!!
-
Ο χρήστης Andreas` έγραψε:
Πονεμένη ιστορία το flash...Για μένα αποτελεί ένδειξη στ@ρχιδισμού...
+1
Γι' αυτό όταν έχω την κατάλληλη διάθεση κορνάρω στον μ@λ@κ@ που βαριέται να απλώσει το ξερό του να ανάψει φλας για να δείξει ότι θα στρίψει
Για κα8ηστε λιγο.
Δηλαδη οταν εγω οδηγω, καπνιζω με το αριστερο κ μιλαω στο κινητο με το δε3ι, περιμενετε να αναψω κ φλασh? 8ελετα να με σκοτωσετε????
Κ αν δεν κανω κατι απο τα παραπανω, σιγουρα κατι 8α τρωω, 8α πινω, 8α κα8αριζω τη μυτη μου κτλ. Κ 8α ερ8εις εσυ να μου κορναρεις, να τρομα3ω, να χυ8ει ο καφες κ να χουμε τιποτα χειροτερο? Τς τς τς τς...Αστειευομαι, ετσι?
-
Πρακτικά, αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο στο δρόμο δεν είναι οι μηχανές; Μπορείτε να μου πείτε το λόγο που ΚΑΝΕΝΑΣ με μηχανή δεν βγάζει φλας; Δεν θα έπρεπε έστω μέσω ενστίκτου αυτοσυντήρησης να ειδοποιεί τους γύρω του; Για να είναι λίγο πιο ήσυχος τέλος πάντων.
Πώς την έχουν δει easy riders όλοι και κυκλοφορούν χωρίς φώτα (που θα έπρεπε να τα έχουν αναμμένα και τη μέρα γιατί δεν φαίνονται τόσο καλά όσο τα αυτοκίνητα); Πώς την έχουν δει και κάνουν σφήνες αλλάζοντας χωρίς φλας φυσικά 2 λωρίδες μαζί (αντικειμενικά δεν υπάρχει τρόπος να προσέξεις μηχανόβιο αν αλλάζει 2 λωρίδες μαζί...)
Δεν υπάρχει μυαλό σ'αυτή τη χώρα; Η πιο 'αδύναμη' μερίδα του πληθυσμού δεν θα έπρεπε να είναι extra προσεκτική;;
Τι είχε πει ο coulthard νομίζω κάποτε, 'μου φάνηκε εντελώς περίεργο που στην Ελλάδα κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς κράνος!!!'
ΗΛΙΘΙΟΙ...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Τι είχε πει ο coulthard νομίζω κάποτε, 'μου φάνηκε εντελώς περίεργο που στην Ελλάδα κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς κράνος!!!'
Ειχε πει μαλιστα και 'πρεπει να φτιαξετε νομο που να υποχρεωνει το κρανος'...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Πρακτικά, αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο στο δρόμο δεν είναι οι μηχανές; Μπορείτε να μου πείτε το λόγο που ΚΑΝΕΝΑΣ με μηχανή δεν βγάζει φλας;Εγώ από αυτά που βλέπω εχω σχηματισει την εντυπωση οτι οι διακοπτες των φλας στις μηχανες ειναι πολυ δυσκολοι στον χειρισμο τους.
Συντομα θα αρχίσω μαθηματα για μηχανη, ανυπομονω να δω αν θα μπορεσω να τους κουμανταρω.
-
Πολλοί οδηγοί σ' αυτό τον τόπο νομίζουν ότι αν δεν ανάψουν το φλας, θα κάνουν οικονομία στο ρεύμα... ..., άσε που μπορεί και να χρεωθούν και με μια λάμπα παραπάνω μια φορά στα 10 χρόνια, οπότε καλύτερα να μην το ανάψουν(ιδίως οι τσιγκούνηδες με τα πανάκριβα αυτοκίνητα που λυπούνται την αξία της λάμπας)..
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πρακτικά, αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο στο δρόμο δεν είναι οι μηχανές; Μπορείτε να μου πείτε το λόγο που ΚΑΝΕΝΑΣ με μηχανή δεν βγάζει φλας;
Εγώ από αυτά που βλέπω εχω σχηματισει την εντυπωση οτι οι διακοπτες των φλας στις μηχανες ειναι πολυ δυσκολοι στον χειρισμο τους.
Συντομα θα αρχίσω μαθηματα για μηχανη, ανυπομονω να δω αν θα μπορεσω να τους κουμανταρω.
οταν εισαι με τη μηχανη γενικοτερα εχεις αλλη αντιληψη του χωρου.
μη συγκρινετε ανομοια πραγματα.πολλες φορες στη μηχανη ειναι καλυτερα να χρησιμοποιησεις το χερι παρα το φλας.
επισης, σιγα τη δυσκολια ν'αναψεις φλας στη μηχανη
ενα διακοπτακι ειναι συνηθως που το πας δεξια - αριστερα -
Η μεγάλη βλακεία είναι οτι στη μηχανή μου δέν έχει κάποια ηχητική ένδειξη και πολλές φορές ξεχνάω να κλείσω το φλάς.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Η μεγάλη βλακεία είναι οτι στη μηχανή μου δέν έχει κάποια ηχητική ένδειξη και πολλές φορές ξεχνάω να κλείσω το φλάς.Κάποιοι συναγερμοί για μηχανές έχουν αυτή την λειτουργεία. Αν ξεχάσεις το φλας σε ειδοποιεί με έναν βομβητή.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Πρακτικά, αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο στο δρόμο δεν είναι οι μηχανές; Μπορείτε να μου πείτε το λόγο που ΚΑΝΕΝΑΣ με μηχανή δεν βγάζει φλας;Τι να βγάλει???
Εδώ κοιτάς καθρέφτη, τον βλέπεις τέρμα δεξιά να κοιτάει τις γκόμενες στη στάση, και 1,745 δευτερόλεπτα μετά έχει αλλάξει δύο λωρίδες και σε προσπερνάει από αριστερά ξύνοντας το πεζοδρόμιο (πραγματικό, πριν λίγο στη Βουλιαγμένης)... Πρέπει να είσαι ο ΘΕΟΣ του καθρέφτη για να προλάβεις να τον δεις. Ζώα...
Φυσικά, δεν είναι όλοι έτσι. Αλλά, συνειδητοποιημένοι δικυκλιστές με σωστή συμπεριφορά στο δρόμο είναι ελάχιστοι. Δυστυχώς.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πρέπει να είσαι ο ΘΕΟΣ του καθρέφτη για να προλάβεις να τον δεις. Ζώα...Τώρα που το αναφέρεις, να ιδέα για topic και για το άλλο περιττό στοιχείο εξοπλισμού στο αυτοκίνητο του σύγχρονου έλληνα. 2 εξωτερικοί καθρέφτες, 1 εσωτερικός, μεγάλο περιθώριο μείωσης κόστους αν απαλλαγούμε και από αυτό το άχρηστο εξάρτημα
-
Και να μην έχουν φώτα οι μηχανές! Μια και στην Ελλάδα όλοι έχουν κληρονομικό χάρισμα να αντιλαμβάνονται πότε βγαίνει από στενό μηχανή το βράδυ.
(και να καταργήσουμε τα φώτα ομίχλης πέρα από την πλάκα, ακόμα και όταν έχει ομίχλη βλέπεις καλύτερα χωρίς... και τα πίσω τα ανοίγουν καταλάθος μερικοί ηλίθιοι και στραβώνουν τον κόσμο...)
-
Το πίσω φως ομίχλης πάντως βοηθά πολύ σε περιπτώσεις δυνατής βροχής
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Τι είχε πει ο coulthard νομίζω κάποτε, 'μου φάνηκε εντελώς περίεργο που στην Ελλάδα κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς κράνος!!!'ΗΛΙΘΙΟΙ...
Έδω τα έμαθε δηλαδή τα ταρζανιλίκια που έκανε κατά καιρούς
(βλέπε χαρωτικά φρεναρίσματα στο Σπα του 98, τότε που τσακίστηκε στις μπαριέρες στα... πιτς, κλπ)Για τους δίτροχους μην ξεχνάτε ότι για να ανάψουν φλάς απαραίτητη προυπόθεση είναι να έχουν φλάς. Γιατί πολλοί τα ξηλώνουν αμέσως μόλις αγοράσουν την μηχανή, πρίν τη ζελατίνα της σέλας ακόμη. Το αυτό και με τους καθρέφτες.
Φλας, από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις!!