-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Αθάνατος, με επιλογή να μπορώ να τερματίσω ο ίδιος τη ζωή μου αν το θέλω, διατηρώντας το σώμα και την πνευματική διάυγεια των 30 ετών σε κανονικά χρόνια. Και να έχω ξεκινήσει αυτή την πορεία κάπου στο 1000 μ.Χ. Αλλά θα μου πείτε, γιατί όχι στο 1000 π.Χ.;
Πολλά λες 30 !!...20 maximum 25...
Στο λέει ένας 33χρονος που σέρνεται...Τίποτα πλέον δεν μπορώ να μάθω, ξεχνάω, είμαι αργός στους συλλογισμούς και την κατανόηση, δεν μπορώ να ξεπεράσω τις 5-6 ώρες συνεχόμενου διαβάσματος...Νιώθω για φτύσιμο,αααχ που ναι τα νιάτα μου...
Ουφ έπηξα...Άντε πάλι τα κεφάλια μέσα μπας και γράψω καμιά γραμμή...
Sorry για το off topic αλλά ήθελα να πω κάτι!!Να το κάνουμε 28; Για να έχω ελπίδα δηλαδή, γιατί τα 25 τα πέρασα!
Αφού ό,τι θες ζητάς, άρα γυρνάς και προς τα πίσω....
Πέρασες τα 25?!!!καταστράφηκες!!
Γρήγορα ζήτα την ευχή σου προτού είναι αργά... -
Θα ηθελα να ειχα την υπερδυναμη να ημουν... Αμερικανος!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αφού ό,τι θες ζητάς, άρα γυρνάς και προς τα πίσω....
Πέρασες τα 25?!!!καταστράφηκες!!
Γρήγορα ζήτα την ευχή σου προτού είναι αργά...Με βάζεις σε σοβαρές σκέψεις τώρα... Εγώ περνάω καλύτερα τώρα απ' όταν ήμουν 25 ρε συ. Και νομίζω ότι είμαι και καλύτερος αισθητικά, αν και η καράφλα επεκτείνεται. Όμως αν γίνω αθάνατος, θα κάνω προσθετική, τι σκ@τ@;
-
Θα ήθελα να είχα τη δύναμη να μπορώ να επιλέξω ποια από τις υπερδυνάμεις που αναφέρεις θα ήθελα να χρησιμοποιήσω κατά το δοκούν και συνδιαστικά.
-
Έχω απασχολήσει αρκετές φορές σεβαστό μέρος του εγκεφάλου μον προσπαθώντας να διαλέξω αν θα ήθελα να ήμουν αόρατος ή να μπορώ να ελέγχω τον χρόνο...
Απάντηση δεν έχω βρει!
-
θα ηθελα να ζουσα στο βυθο οπως ο bob σφουγγαρακης
-
Σίγουρα εγκάθετο...
παίζεται ανάμεσα στο αόρατος και στο τι 'σκέφτονται' οι γυναίκες
επειδή το δεύτερο είναι ανώτερο κι από υπερδύναμη, θα προτιμήσω το πρώτο
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.. τι 'σκέφτονται' οι γυναίκες ...Είπαμε ρε φίλε υπερδύναμη, αλλά εσύ του έβγαλες τα μάτια..Χάνεις τη σειρα σου..
-
Nα πεταω ή να μπορω να ταξιδευω στο παρελθον με δυνατοτητα παρεμβασης...
-
Γαματο, να ταξιδεψεις πχ στο παρελθον και να αλλαξεις την εκβαση μιας μαχης και οταν θες να γυρισεις στο παρον να τα βρεις ολα γ@μημενα
παντως νομιζω οτι θελει να εχεις τεραστια γνωση ωστε να προβλεψεις στο ΤΙ θα συνεβαινε σε μακρο χρονικο διαστημα αν γινοταν μια αλλαγη στην ιστορια.
-
Εγώ θα ήθελα ένα NSX-R και τη δυνατότητα να το γυρνάω όλη τη μέρα στο ring...
Απλά πράγματα...
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Εντελως χαλαρο θρεντ. Εχετε σκεφτει ποτε αν σας χαριζοταν μια υπερδυναμη τι θα διαλεγατε ?Αναμφιβολα τις ΗΠΑ. Διαμπερες οικοπεδο, ποικιλια τοπιου, λιγοι γειτονες προοπτικες αναπτυξης, υψηλη αξια μεταπωλησης
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βιονικη οραση,ετσι ωστε να βλεπω μεσα απο τοιχους κτλ
Αρκει να περναγα εξω απο το Μαξίμου και θα ήξερα τι να παιξω στο χρηματιστήριο την άλλη μερα+1. Για να μπορώ να βλέπω τι φοράνε κάποιες κυρίες ... απο μέσα [random mode off] Παντως ετσι όπως πάει το γυναικείο ντύσιμο αυτή η υπερδύναμη θα είναι άχρηστη σε λίγα χρόνια
-
MANTEIA
-
θα ηθελα να εχω μια μαγικη τσεπη που να βγαζει συνεχεια λεφτα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εντελως χαλαρο θρεντ. Εχετε σκεφτει ποτε αν σας χαριζοταν μια υπερδυναμη τι θα διαλεγατε ?
Αναμφιβολα τις ΗΠΑ. Διαμπερες οικοπεδο, ποικιλια τοπιου, λιγοι γειτονες προοπτικες αναπτυξης, υψηλη αξια μεταπωλησης
Αυτή είναι κορυφαία απάντηση!!!
Στο θέμα του ταξιδιού στο παρελθόν με δυνατότητα παρέμβασης... Εγώ δεν θα ήθελα να παρέμβω ιδιαίτερα... Να, ας πούμε θα έπαιρνα 10.000 λίρες Αγγλίας και θα γυρνούσα στο 1820 να τις καταθέσω στην Τράπεζα. Και έπειτα θα επέστρεφα στο 2006 και το lear Jet μου, τις 2 Porsche μου, το εξοχικό μου στο Μονακό κτλ...
Άντε, αν χρειαζόταν, μπορεί να έριχνα και 2-3 ταξίδια μπρος-πίσω στο χρόνο, να κάνω μερικές επενδύσεις, για να μην κάθονται τα λεφτά! Μόνο αυτό!
-
Θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη να μην φαίνονται οι πινακίδες μου όταν με φωτογραφίζουν τα ραντάρ, να μην δουλεύουν τα πιστόλια λέιζερ οταν με πιστολιάζουν και να μην φαίνομαι όταν περνάω μπροστά από τους τροχόμπατσους με σκασμένη 5η μέσα σε κατοικημένες περιοχές...
LOL
σοβαρά τώρα, θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη να παγώνω το χρόνο.
Δηλ. πατάω ένα χρονόμετρο, παγώνει ο χρόνος για όλους τους άλλους εκτός από μένα, οπότε κάνω ότι θέλω και μετα ξεπαγώνω το χρόνο. -
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
Θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη να μην φαίνονται οι πινακίδες μου όταν με φωτογραφίζουν τα ραντάρ, να μην δουλεύουν τα πιστόλια λέιζερ οταν με πιστολιάζουν και να μην φαίνομαι όταν περνάω μπροστά από τους τροχόμπατσους με σκασμένη 5η μέσα σε κατοικημένες περιοχές...LOL
σοβαρά τώρα, θα ήθελα να είχα την υπερδύναμη να παγώνω το χρόνο.
Δηλ. πατάω ένα χρονόμετρο, παγώνει ο χρόνος για όλους τους άλλους εκτός από μένα, οπότε κάνω ότι θέλω και μετα ξεπαγώνω το χρόνο.+1
Αν και δεν θα με χάλαγε ο ρομαντισμός του να πετάω...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αναμφιβολα τις ΗΠΑ. Διαμπερες οικοπεδο, ποικιλια τοπιου, λιγοι γειτονες προοπτικες αναπτυξης, υψηλη αξια μεταπωλησης
-
'να μπορω να κανω μαγικα', γενικα και αοριστα. Επεκτινω τις δυνατοτητες μου ετσι.
1ο μαγικο να εξαφανιζω μπατσους απο μπροστα μου.
2ο μαγικο 'να βαλω μυαλο στις γυναικες'
αμα καταφερω το παραπανω, ολα τα αλλα ειναι δυνατα...
Αν ηταν να εχετε μια Υπερδυναμη τι θα ηταν ?