-
η επιλεκτικη αναγνωση ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ειναι χαρακτηριστικο δειγμα τους εδω και πολυ καιρο. Δεν περιμενα κατι διαφορετικο. επειδη ομως για ολους παντα υπαρχει ελπιδα να βρε8ει λυση στο προβλημα τους να 8υμησω το εξης
ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ 8Α ΒΑΛΩ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ 8Α ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ 8Α ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣΩ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ...
και κατι τελευταιο για να φρεσκαρω μερικες μνημες
οταν κουβεντιαζατε περι μποτιλιαρισματος στην ε8νικη και Λωριδας Εκτακτης Ανάγκης τοτε πως επικροτουσατε ορισμενοι την προσπα8εια καποιων οδηγων που κινουνταν στην τερμα δεξια λωριδα να κλεισουν η να παρεμποδισουν την διελευση οχηματος που κινειται επι της ΛΕΑ χωρις να δειχνει με εμφανη τροπο οτι συντρεχει λογος
η κινηση του να παρεμποδισεις την κυκλοφορια επερχομενου οχηματος δεν 8ετει σε κινδυνο τοσο την ικη σου σωματικη ακεραιοτητα οσο και των συναν8ρωπων σου?
ενας μυαλωμενος αν8ρωπος 8α δει οτι ελαχιστα ιαφερει στην πραξη και στην ουσια η μια απο την αλλη περιπτωση, με την μονη διαφορα να βρισκεται στο γεγονος οτι ο οποιοςδηποτε κασερις συνεχισε να κινειται νομιμα
by the way ειμαι και εγω ενας απο εκεινους που περεμποδιζω και φιλοφρωνω με χαμογελα συμπονιας ολους εκεινους τους ανεγκεφαλους κομπλεξικους ανεραστους που κινουνται χωρις να κανουν εμφανη τον λογο επι της ΛΕΑ σε περιπτωσεις μποτιλιαρισματος....
καποιος καπου ε8ιξε κατι σχετικο με ηλικια
παρακαλειται οποιος το εκανε να επιστρεψει πισω στο δημοτικο να κανει παρεα με τα αλλα συνομιλικα στο μυαλο παιδακια.....
σε λιγο 8α αρχισουμε να φωναζουμε και τον ξαδερφο μας να δειρει για λογαριασμο μας
και επειδη εγω την εχω ποιο μεγαλη (την ηλικια στην ταυτοτητα) οταν εσυ παιζακι ησουνα ακομα ανηλικο καποιοι απο αυτους που απαξιεις ειχαν ηδη απο 5-10 χρονια εμπειρια πισω απο τιμονι -
Εγω.... μονο ενα εχω να πω.....
Ενας ΜΑΛ@ΚΑΣ με χιλιαρι παπι CBR or something.... αφου με προσπερασε απο δεξια λιγο πριν το Χιλτον κ ενω ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΗ κ ειχε αλλες 4 λοριδες αδειες.... Και αφου με αναγκασε να κοψω το τιμονι αποτομα αριστερα για να μην τον κανω ενα με τα πανεμορφα καγκελα που ο Δημος Αθηναιων φροντισε να βαλει, τον ειδα απλα να καρφωνετε 100 μετρα ποιο κατω πανω σε σχολικο το οποιο ειχε το θρασος -κ ενω ειχε αναψει φλας καπου στην Αμερικανικη πρεσβεια- να στριψει δεξια.....
Ενας λιγοτερος.....
Και γενικα ειμαι της αποψης οτι πρεπει να αλλαξει λιγο η νομοθεσια.
Να μας επιτραπει να περναμε πανω απο τα παπια τα οποια προσπερνανε οπως να ναι, πανε οπως να ναι κ εχουν την απαιτιση να τους αφηνεις να πανε μπροστα μπροστα στο φαναρι..... ενω εσυ πυζεις στο φαναρι.... επιδει ο προηγουμενος μαλ@κας με παπι οταν αναψε πρασινο εξυνε τα @@ του, εφτιαχνε τα μαλια του, αναβε τσιγαρο....ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Παιδιά τι να σας πω... Πραγματικά,αν κάνετε στο δρόμο όσα γράφετε ότι κάνετε ή ότι πρέπει να κάνετε... Σας λυπάμαι και λυπάμαι και όλους τους υπόλοιπους (του εαυτού μου συμπεριλαμβανομένου) που κυκλοφορούν στους ίδιους δρόμους...Προτροπές να πατήσουμε παπάκια,να πετάξουμε στο αντίθετο όποιον πάει να μας χωθεί,'κανένα οίκτο' σε όποιον πάει να μας βγει για να μη θεωρηθούμε μ@@κες...Καλά έχετε καθόλου μυαλό στο κεφάλι σας;Δηλαδή πριν φύγετε από το σπίτι σας το πρωί,φιλάτε σταυρωτά τους δικούς σας επειδή είσαστε διατεθιμένοι να μη γυρίσετε πίσω αν κάποιος για οποιοδήποτε λόγο 'σας το παίξει έξυπνος';Έτσι κάνετε και στην υπόλοιπη ζωή σας;Με τα ίδια κριτήρια παίρνετε αποφάσεις και αντιδράτε με τον ίδιο τρόπο;Τι να πω...Πρέπει να πάρω τα βουνά μου φαίνεται ή αλλιώς να αγοράσω ελικόπτερο...Απο τοτε που εγινε η Γαλλικη επανασταση, ξερω οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ισοι.
Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει καποιος να με θεωρει υποδιεστερο και να καταλαμβανει τον χωρο που βαση νομου μου ανεικει;Με την ιδια λογικη.... επιδει καποιος μενει στην πολυκατικοια πανω απο μενα, εγω πρεπει να ανεχομε την φασαρια του ολο το 24ωρο....
Ε οχι δα..... δεν το νομιζω.....Ασχετο.....
Αυτο με το ελικoπτερο το ελεγα κ εγω σημερα...... Οταν επυζα 2 ωρες στην κινηση.....
Αν εχεις δικια σου Α.Ε. και το παρεις με Leasing συμφαιρει τρελα..... -
Ο χρήστης After έγραψε:
Ζωο ο κ@ριολης ο ταριφας που απο την αριστερη λωριδα εκοψε τερμα δεξια στην δεξια λωριδα για να παρει πελατη!
Ολα αυτα λιγο πριν απο την βυθιση της Κηφισιας λιγο πριν απο τους Αμπελοκηπους!!!!!Μια κοπελα με SMART και εγω με την μηχανη πλακωθηκαμε στα φρενα, και ευτυχως η ασφαλτος κατω επιανε!
Η κοπελα αρχισε τα φωτα, αφου σταματησαμε εντελως μιας και ειχε κλισει μιαμιση λωριδα επειδη σταματησε διαγωνια) και εκεινος την εβρισε και απο πανω....μεχρι που ηρθα στο παραθυρο του και τον αρχισα στα $#%&$% οποτε και γυρισε κεφαλι και εκανε πως μιλαγε με τον πελατη!Εγω φταιω που εφυγα βριζοντας και δεν σταματησα να του βαλω καπου τον λεβιε του φλας μιας και δεν ξερει τι ειναι....
Καθ οδον για γραφειο Δευτερα πρωι.
Λιγο πριν φτασω Αγ.Παρασκευη, αποφασιζω να μπω στην Αγ.Ιωαννου να παρω εναν καφε απο τα Εβερεστ.
Παιρνω τον καφε, μπαινω στο Αστρακι, βαζω το αυτοματο και ανηφοριζω την Αγ.Ιωαννου ρουφοντας σιγα-σιγα το φροπογαλο.
Καποια στιγμη κοβω γιατι στη δεξια μερια του εμφανιζετε ενα καροτσακι.... κανα πενταλεπτο μετα ξεπροβαλει και η μανα / ιδιοκτητρια του καροτσιου που τσεκαρει αν σταματισαμε....
Πισω μου ταριφας....
Μπιπ-Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ.......
Καλα...δεν θα ειδε την γυναικα με το καροτσακι.....Λιγο πιο πανω ενα Αλφα Ρομεο που κατεβαινε την Αγ.Ιωαννου μου παιζει φωτα γιατι ειδε μια κενη θεση παρκινγκ στο ρευμα ανωδου.
Μια και εχω φαει την πικρα με το παρκιγκ στην Α.Π. φρεναρω και τον αφηνω.Ο ταριφας απο πισω...
Μπιπ-Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ.......
ω.... γ@μω την μανα σου ρε μ@λακα........ μια καλη πραξη πηγα να κανω σημερα θα μου την βγαλεις ξυνη......Ξεκιναμε παλι......
Λιγο ποιο πανω ενας αλλος ταριφας που τα χει δει ολα -το ρευμα προς Μεσογειων ηταν ακινητο- παιζει φωτα και κοβει αριστερα 30 μετρα μπροστα μου για να κανει αναστροφη.....
Φρεναρω..... τον αφηνω.... και εκει που ειναι καθετα το ταξι και πιανει και την ανωδο και την καθωδο.....Μπιπ-Μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιπ........
Κοιταω πισω και ο μαλ@κας ταριφας μου κανει νοημα οτι....με βλεπει να πινω τον καφε μου....
Δεν ειδε την μανα με το καροτσακι.....
Δεν ειδε την Αλφα να μπαινει στο αντιθετω ρευμα.....
Δεν ειδε τον ταριφα που εκανε αναστροφη......
ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα παιρνω στο κρανιο....
Δενω χειροφρενο.....
Λυνω την ζωνη.....
Ανοιγω την πορτα και βγαζω τα 187εκατοστα μαζι με τα 120 κιλα μου εξω απο το αμαξι.....
-Τι θες ρε;;;;
Κ ενω το αλλο ταξι δεν εχει προλαβει να κανει την αναστροφη του.....
και συνεχιζει να κλεινει το δρομο.....
-Τιποτα συνεχησε τον καφε σου εσυ.... δεν εχουμε δουλιες να παμε.....Ε.... αφου εισεπραξε τα γ@μω-στραβιδια που του αναλογουσαν.... απο μενα και τους διερχομενους.... μπηκα ξανα στο αμαξι και πηγα στο γραφειο.....
-
Ο χρήστης Ice έγραψε:
καταραμενοι παπακιδες.... Ποτε θα καταλαβουν οτι ειναι μια τιμονια?οταν τους την κανεις...
@dog80
εγω λοιπον, αν σε ολα αυτα που βλεπω και μου κανουν καθημερινα, ΔΕΝ μιλησω και ΔΕΝ αγριεψω αλλα τα κρατησω μεσα μου, τοτε ΔΕΝ θα εχω την ψυχικη μου υγεια. Το καταλαβαινεις? ΔΕΝ μπορω να μου κανουν ενα καρo μαλακιες και να μην πω κατι. Αν δε τολμησουν να ξαναμιλησουν ενω εχουν αδικο, προτιμω να εκραγω πανω σε εκεινον παρα μεσα μου, Απλο δεν ειναι?Το τι ειπε απο μεσα του ο μηχανακιας μπορω να στο πω εγω, γιατι μετα το ειπε και απο εξω του, και ητνα ακριβως αυτο που καταλαβα οτι παει να κανει: 'Γιατι δεν εκανες ακρη/πατησες φρενο, δεν εβλεπες οτι δεν χωραω να περασω?' Ρε σαλτα πηδηξου κοπανε που επρεπε να κανω και ακρη...
@avel
στο δικο σου περιστατικο, δεν ηθελε τουλαχιστον να μην αλλαξεις πορεια και αμα μπορουσε ας περναγε? Οταν σου εκανε κωλοδαχτυλο, δεν επρεπε να του ενσωματωσεις την μουρη στο τιμονι?@b__x και υπολοιποι:
για πειτε μου τελικα, τι πρεπει να κανω και πως πρεπει να αντιμετωπιζω αυτα τα ζωα για τα οποια στο προηγουμενο τοπικ ειχαμε γεμισει 200+ σελιδες?
α) να μην λεμε τιποτα, 'για να διατηρουμε την ψυχικη μας υγεια'. Ετσι παιρνουν θαρρος και συνεχιζουν και εχουμε φτασει στο σημειο να κανει ο καθε μαλακας ΟΤΙ του κατεβει...
β) να του κανουμε παρατηρηση (οπως στο σχολειο ενα πραγμα), μονο και μονο για να μας μπινελικωσει (αφου τολμησαμε να του χαλασουμε την κυριαρχια του επι των δρομων), οπου οχι απλα θα συνεχισει να κανει οτι του καυλωσει αλλα του δινουμε και την ικανοποιηση οτι μας φοβισε, οτι ειναι ο σουπερ μαγκας, οτι οποιος τον ενοχλει τον δερνει, και παει λεγοντας...
γ) να φωναξουμε τους μπατσους ( )...
δ) να μην τον αφησουμε να κανει αυτο που παει να κανει και αμα ενοχληθει κιολας, να το πληρωσει με κατι που θα τον πονεσει (κυριολεκτικα).
Πειτε μου τι απο αυτα να κανω...
Αμα ΟΛΟΙ μας κλειναμε οποιον προσπερναει σειρα στο φαναρι και επαιρναν ΠΑΝΤΑ τα @@ μας, θα το κοβανε?
Αμα ο μαλακας με την μηχανη τσακιζοταν, θα προσπαθουσε να ξαναπερασει απο καπου που δεν χωραει?
Καποιος ειπε οτι οι ελληνικοι δρομοι ειναι ζουγκλα, για να απαντησει καποιος αλλος οτι ειναι χειροτερα γιατι στην ζουγκλα ισχυουν νομοι. Εγω λεω οτι οντως ειναι ζουγκλα, και θυμιζω 2 βασικους νομους της:
α) στην ζουγκλα επιβιωνει ο δυνατοτερος
β) οι μαλακιες πληρωνονται, ποσο μαλλον τσαμπα μαγκιες του τυπου 'περναω απο εκει που αμα γινει κατι θα γινω εγω κυμας, αλλα δεν θα γινει κατι επειδη θα με αφησουν να κανω οτι γουσταρω για να μην με πατησουν'...οταν λοιπον ανθρωπομορφο διποδο ων κυκλοφορει με την λογικη 'θα περασω απο εκει που δεν χωραω γιατι θα κανει ακρη για να μην με πατησει και βρει τον μπελα του', ε τοτε ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ. Σκεφτειτε ποσους μπορει να σκοτωσει η να χρεωσει με τις μλκιες του αν κυκλοφορει ετσι, και μετα πειτε μου αν για ενα τετοιο ζωο θα ιδρωνε το αυτακι σας να κανετε ακρη. Αιντε πια.
-
+1
-
Έγραψες...
-
Σχολή οδηγών σήμερα το μεσημέρι (Περίπου 14:00) στο Χαλάνδρι στη Παπανικολή μάθαινε στο μαθητή του ότι πρέπει να κινούμαστε στην αριστερή λωρίδα άσχετο πόσους ταλαιπωρούμε πίσω μας μια και ο ρυθμός ενός τέτοιου οχήματος είναι δικαιολογημένα αργός.
Αστέρι ο αποτυχημένος μηχανικός, που είναι πλεον οδηγός σε αυτοκίνητο οδικής βοήθειας έλκοντας χαλασμένο αυτοκίνητο ανέβαινε τη Γαλατσίου στην αριστερή λωρίδα με ταχύτητα σαλίγκαρου.
Είχε δε και το θράσος να φασκελώσει κάποιον που του έκανε τη παρατήρηση γιατί δε κάνει λίγο δεξιά για να ελευθερώσει το δρόμο. -
'Κονβόι' 7-8 φορτηγών (άσχετων μεταξύ τους) είχαν κάνει... κατάληψη στη μεσαία λωρίδα της ΕΟ (με κατεύθυνση προς Πειραιά) γύρω στις 10:30, σήμερα! Ρυθμοί σαλίγκαρου (που έγραψε και ο tazio πιο πάνω) φυσικά... κι όλοι οι υπόλοιποι εμείς, αριστερά (διότι δεξιά, υπήρχαν και τα άλλα φορτηγά και νταλίκες που, καλώς πορεύονταν στη λωρίδα αυτή) κι ο οδηγός Huyndai χρώματος μπορντώ, να αναβοσβήνει φώτα! (Έτσι, φαίνεται, του είπαν ότι πρέπει να κάνει όταν κινείται στην αριστερή λωρίδα, ανεξαρτήτως συνθηκών!)
Ο τίτλος του topic, αφιερώνεται τόσο στους συγκεκριμένους φορτηγατζήδες (και μόνον! Μην παρεξηγηθώ) αλλά και στην 'οδηγάρα' με το Huyndai!...
Πάντα τέτοια, παιδιά... -
ομολογω να πω οτι με το τροπο που εθεσε ο κεισυ την αποψη του στο τελευταιο του ποστ,
δεν μου αφηνει περιθωρια για να διαφωνησω.
το προβλημα ειναι ομως οτι ακομα και αν την παθουν αυτοι που δεν σεβονται προτεραιοτητες και πανε να χωθουν εκει που δεν πρεπει,
δεν νομιζω οτι θα αλλαξουν συμπεριφορα.ειναι καθαρα θεμα χαρακτηρα και παιδειας.
ισως επειδη οι πιο πολλοι που γραφετε ζειτε στην αθηνα,οπου κυκλοφορουν πολυ περισσοτερα αμαξια και συνεπως περισσοτεροι ανεγκεφαλοι,και ζειτε πιο πολλα περιστατικα που σας κανουν εξω φρενων.
λογικο ειναι.
παρολα αυτα λιγη παραπανω κατανοηση για την βλακεια μερικων,κατα την ταπεινη μου αποψη,νομιζω θα εκανε καλο και στα νευρα μας αλλα και στη τσεπη μας. -
Κατά τα άλλα για μένα kacey παραμένεις ένας αλήτης των δρόμων, ένας ναζιστής, εξτρεμιστής, κακό παράδειγμα για τη ''νεολέρα'' και πολλά άλλα...
-
Kacey σωστος...
Και κατι αλλο.. Το μικροτερο οχημα/μηχανακι/πεζος κλπ τυπικα θα πρεπει να οφειλει να προσεχει το μεγαλυτερο του...
Γιατι? Διοτι ο πεζος αν πεταχτει καπου θα γινει κιμας, το μηχανακι θα φυγει με σπασιματα κλπ.. Το μικρο οχημα συνηθως εχει την δυνατοτητα να ελιχθει η να σταματησει πολυ ευκολοτερα απ οτι το μεγαλυτερο του...
Φυσικα πολλοι οδηγοι εχουν την αντιθετη αποψη... Κακως διοτι τα δικα τους μουτρα βαζουν σε κινδυνο οπως και οι πεζοι που επειδη ειναι διαβαση περνανε χωρις να κοιταξουν... Οκ ειναι ζωο αυτος που θα περασει την διαβαση εσυ πρεπει να γινεις κιμας δλδ???? -
Καποιο ΖΩΟ χθες,εβαλε την πορτα του αμαξιου της κοπελας μου μεσα,ενω εχει κανει κ γρατζουνιες στο αμαξωμα...
Παρκαρισμενο κανονικα,οι γρατζουνιες κ το βαθουλωμα στην πορτα(η οποια πλεον ανοιγει δυσκολα κ μονο απο μεσα!!) εγιναν απο την μερια του πεζοδρομιου....
Κατω απο την δουλεια της εκαναν μεταφορες κ μαλλον τους επεσε καποιο κιβωτιο...
Αφηστε ρε μπασταρδοι ενα σημειωμα που να σας παρει ο διαολος....
-
Χα, φοβερό σκηνικό, άνοδος Κατεχάκη, λίγο πριν στρίψω για Κοκκινοπούλου και Πολυτεχνείο:
Είμαι μεσαία λωρίδα κι έχω βγάλει φλας για δεξιά σχεδόν από το προηγούμενο φανάρι, γύρω στα 200 μέτρα από τη διασταύρωση. Πρέπει να πάω στη δεξιά λωρίδα και μετά να στρίψω.
Πίσω δεξιά τύπος με άσπρο ψιλοπαλιό αυτοκίνητο (δε θυμάμαι τί ήταν) μόλις βλέπει το φλας πατάει το γκάζι και μένει διαρκώς διαγώνια δεξιά μου, σε μικρή απόσταση που η συνείδησή μου δε μου επιτρέπει να μπω μπροστά του, αντιλαμβανόμενος και την πιθανότητα να ξαναπατήσει γκάζι και να ακουμπήσουμε.
Ε, κάποια στιγμή ΕΠΡΕΠΕ να κάνω δεξιά, αλλιώς θα περνούσα τη διασταύρωση. Οπότε γύρω στα 50 μέτρα πριν τη στροφή πατάω το γκάζι, πετάω το Clio μου μπροστά για να μην κινδυνέψουμε κι επαφή. Ο τύπος ξανατρελλαίνεται και τον βλέπω να γκαζώνει και να κολλάει πίσω μου στα φρένα μαινόμενος, με φώτα, αλάρμ και κόρνες.
Μας πιάνει το φανάρι μέσα στην Κοκκινοπούλου, εγώ θέλω να στρίψω Πολυτεχνειούπολη, αυτός ευθεία. (ωχ, θα μου τα πρήξει λέω)
Τύπος: 'Τί με κλείνεις ρε φίλε? ε? ε?'
Εγώ: 'Άνθρωπέ μου, έχω βγάλει φλας 200 μέτρα πριν, είναι ανάγκη να δυσκολευόμαστε έτσι?'
Τύπος: 'Ναι, αλλά δε μπορείς να με κλείνεις, δε μπορείς'
Εγώ: 'ε, μα γι'αυτό βγάζω φλας, για να το δεις νωρίς και να μην έχουμε πρόβλημα'
Τύπος: (κοιτάει λίγο μπροστά, το σκέφτεται για 2 δευτερόλεπτα...) 'Ε, στ'αρχδια μου για το φλας σου ρε φίλε, στ'αρχδια μου!'
Εγώ: (αντιλαμβανόμενος ότι δεν υπάρχει κάποια βάση συζήτησης, χαμογελώ...) 'Αν το βλέπεις έτσι ρε φίλε... οκ, δεν έχω να πω τίποτα..'
Τύπος: (καθώς φεύγει με το πράσινο) 'έτσι ΕΙΝΑΙ, ρε φίλε, έτσι ΕΙΝΑΙ!'Γενικά, καταλήγω στο ότι ποτέ δεν αξίζει να ασχοληθείς με τον οποιοδήποτε, αφού τη γλιτώσεις και δεν πάθεις τίποτα, ασ'το να πάει στο καλό (ή στο διάολο τελοσπάντων).
Φίλος μου είχε ελαχίστης έντασης διάλογο με ταξιτζή για παρόμοιο θέμα και κατέληξε να τρέχει γύρω γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς ο επαγγελματίας οδηγός τον κυνηγούσε με τεράστιο μαχαίρι-Ράμπο... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
καταραμενοι παπακιδες.... Ποτε θα καταλαβουν οτι ειναι μια τιμονια?
οταν τους την κανεις...
[.......]δ) να μην τον αφησουμε να κανει αυτο που παει να κανει και αμα ενοχληθει κιολας, να το πληρωσει με κατι που θα τον πονεσει (κυριολεκτικα).
Πειτε μου τι απο αυτα να κανω...
Αμα ΟΛΟΙ μας κλειναμε οποιον προσπερναει σειρα στο φαναρι και επαιρναν ΠΑΝΤΑ τα @@ μας, θα το κοβανε?
Αμα ο μαλακας με την μηχανη τσακιζοταν, θα προσπαθουσε να ξαναπερασει απο καπου που δεν χωραει?
Καποιος ειπε οτι οι ελληνικοι δρομοι ειναι ζουγκλα, για να απαντησει καποιος αλλος οτι ειναι χειροτερα γιατι στην ζουγκλα ισχυουν νομοι. Εγω λεω οτι οντως ειναι ζουγκλα, και θυμιζω 2 βασικους νομους της:
α) στην ζουγκλα επιβιωνει ο δυνατοτερος
β) οι μαλακιες πληρωνονται, ποσο μαλλον τσαμπα μαγκιες του τυπου 'περναω απο εκει που αμα γινει κατι θα γινω εγω κυμας, αλλα δεν θα γινει κατι επειδη θα με αφησουν να κανω οτι γουσταρω για να μην με πατησουν'...οταν λοιπον ανθρωπομορφο διποδο ων κυκλοφορει με την λογικη 'θα περασω απο εκει που δεν χωραω γιατι θα κανει ακρη για να μην με πατησει και βρει τον μπελα του', ε τοτε ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΡΕ Η ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ. Σκεφτειτε ποσους μπορει να σκοτωσει η να χρεωσει με τις μλκιες του αν κυκλοφορει ετσι, και μετα πειτε μου αν για ενα τετοιο ζωο θα ιδρωνε το αυτακι σας να κανετε ακρη. Αιντε πια.
+1
ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
.
Φίλος μου είχε ελαχίστης έντασης διάλογο με ταξιτζή για παρόμοιο θέμα και κατέληξε να τρέχει γύρω γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς ο επαγγελματίας οδηγός τον κυνηγούσε με τεράστιο μαχαίρι-Ράμπο...φίλος , κόρναρε σε ταρίφα ελαφρά επειδή είχε σταματήσει στη μέση του δρόμου να κατεβάσει πελάτη ενώ δεξιά ήταν άδεια και ο ταρίφας του έκανε κωλοδάκτυλο και τον καντήλιασε ...... μετά , τον ταρίφα τον πήρε το 166.........
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
δεν πάθεις τίποτα, ασ'το να πάει στο καλό (ή στο διάολο τελοσπάντων).
Φίλος μου είχε ελαχίστης έντασης διάλογο με ταξιτζή για παρόμοιο θέμα και κατέληξε να τρέχει γύρω γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς ο επαγγελματίας οδηγός τον κυνηγούσε με τεράστιο μαχαίρι-Ράμπο...'Επαγγελματίας οδηγος' προφανως κανα τελειωμενος με νοικιασμενο θα ητανε.
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
φίλος , κόρναρε σε ταρίφα ελαφρά επειδή είχε σταματήσει στη μέση του δρόμου να κατεβάσει πελάτη ενώ δεξιά ήταν άδεια .
Εεεε,δηλαδη κατέβασε τον πελατη στην μεσαια λωρίδα;
-
Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του ταρίφα να σταματάει όπου γουστάρει αναγκάζοντας τον κόσμο να πλακώνεται στα φρένα από πίσω Επειδή είσαι επαγγελματίας δεν σημαίνει ότι και ο δρομος είναι δικός σου
Αν πέσεις επανω του πληρώνεις γιατί δεν είχες απόσταση ασφαλείας κλπ, ή υπάρχει κάποιος άλλος νόμος για το συγκεκριμένο θέμα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
@dog80
εγω λοιπον, αν σε ολα αυτα που βλεπω και μου κανουν καθημερινα, ΔΕΝ μιλησω και ΔΕΝ αγριεψω αλλα τα κρατησω μεσα μου, τοτε ΔΕΝ θα εχω την ψυχικη μου υγεια. Το καταλαβαινεις? ΔΕΝ μπορω να μου κανουν ενα καρo μαλακιες και να μην πω κατι. Αν δε τολμησουν να ξαναμιλησουν ενω εχουν αδικο, προτιμω να εκραγω πανω σε εκεινον παρα μεσα μου, Απλο δεν ειναι?Το τι ειπε απο μεσα του ο μηχανακιας μπορω να στο πω εγω, γιατι μετα το ειπε και απο εξω του, και ητνα ακριβως αυτο που καταλαβα οτι παει να κανει: 'Γιατι δεν εκανες ακρη/πατησες φρενο, δεν εβλεπες οτι δεν χωραω να περασω?' Ρε σαλτα πηδηξου κοπανε που επρεπε να κανω και ακρη...
Βλέπεις λοιπόν? Όχι μόνο κινδίνευσες να εμπλακείς σε ατύχημα, αλλά στο τέλος ο μηχανάκιας σου βγήκε και απο πάνω... Μήν έχεις την ψευδαίσθηση οτι με την συμπεριφορά σου βάζεις μυαλό στα ζώα.
Ζώα ζώα ζώα [#2]