-
Kαι για να μην ξεχνιομαστε!
Ζωο ο καραλακαμας που ειχε στο πισω μερος της μηχανης του, παιδι 2 χρονων, να μην μπορει ουτε να κρατηθει(τι φταει το παιδι) και να χωνεται αναμεσα απο τα αμαξια, και να λεω ''τωρα θα πεσει, τωρα θα πεσει''
''ΜΑΛΑΚΙΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΕΙ ΤΕΚΝΑ''
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Kacey?
Μηπως καμια πρωην σου σε παρατησε για κανα μηχανοβιο?Βασικά οι πρώην του Kacey(μιας και τις ξέρω) δεν πάνε με αργούς, κουλούς και ευθειάκηδες μηχανόβιους...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Kacey?
Μηπως καμια πρωην σου σε παρατησε για κανα μηχανοβιο?Βασικά οι πρώην του Kacey(μιας και τις ξέρω) δεν πάνε με αργούς, κουλούς και ευθειάκηδες μηχανόβιους...
εσυ που ξερεις ολες τις πρωην μου ρε? κατι δεν μας λες καλα...
@after
οχι, απλα εχω ενα ιδιαιτερο προβλημα και απεχθεια εναντι στην βλακεια. Οταν λοιπον μου λεει καποιος 'εγω δεν νοιαζομαι για την ακεραιοτητα μου αλλα θα επρεπε να νοιαστεις εσυ', πραγματικα χεστηκα εντελως για το τι θα παθει. Για αλλη μια φορα, 'φυσικη επιλογη'...Οταν καποιος παει να περασει απο καπου που φαινεται οτι δεν θα χωρεσει με την λογικη 'θα κανει ακρη να περασω για να μην φαω τα μουτρα μου' ε τοτε ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ. -
kacey,
Ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ μαζί σου ή όχι, το παρόν θέμα έχει οδηγηθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές σε ολόκληρες σελίδες offtopic και διασπάσεις, με 'πρωταγωνιστές' τα δικά σου ποστ. Παρακαλώ πολύ, 'μηχανές vs. αυτοκίνητα', 'γενικά περί προσπέρασης', 'αριστερές λωρίδες' κλπ, ΟΧΙ ΕΔΩ. Στην τελική, αν αφήσεις και μια κουβέντα να πέσει κάτω, δεν έγινε και τίποτα.[mod]
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
οχι, απλα εχω ενα ιδιαιτερο προβλημα και απεχθεια εναντι στην βλακεια.Ξέρεις, δεν γεννήθηκαν όλοι έξυπνοι σαν και σένα.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
kacey,
Ανεξάρτητα με το αν συμφωνώ μαζί σου ή όχι, το παρόν θέμα έχει οδηγηθεί ΠΟΛΛΕΣ φορές σε ολόκληρες σελίδες offtopic και διασπάσεις, με 'πρωταγωνιστές' τα δικά σου ποστ. Παρακαλώ πολύ, 'μηχανές vs. αυτοκίνητα', 'γενικά περί προσπέρασης', 'αριστερές λωρίδες' κλπ, ΟΧΙ ΕΔΩ. Στην τελική, αν αφήσεις και μια κουβέντα να πέσει κάτω, δεν έγινε και τίποτα.[mod]
οπως βλεπεις, εγω απανταω σε ποστ αλλων...δεν φταιω που δεν τους αρεσουν αυτα που διαβαζουν επειδη τα λεω χυμα. Και ναι συμφωνω, αμα αφησω μια κουβεντα να πεσει κατω δεν θα παθω τιποτα, ουτε μου αρεσει που περναω Χ ωρες μπροστα στο πληκτρολογιο, αλλα οταν με λενε βλακα ή κανουν σχολια για τις πρωην μου πχ, αλλου το αυτι θα επρεπε να τραβηξεις πρωτα και οχι το δικο μου επειδη **απανταω **σε αυτα...Οπως απο κατω:
Γιατί, μήπως εσύ δεν υποχρεώνεις αυτόν που του σφηνώνεσαι να φρενάρει για να μην πέσει πάνω σου; Ή ξέρεις αν πατάει ή όχι γκάζι την ώρα που βρίσκεσαι μπροστά του και μάλιστα χωρίς φλας για να μην τον τρομάξεις;
τι δεν καταλαβαινεις ρε μαστορα απο το 'ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΩΡΑΓΕ, ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΕΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ME ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ 'ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΕΣΥ'???????
και αυτη την ηλιθιοτητα το 'χωρις φλας για να μην τρομαξει', που με ειρωνευεσαι κιολας, που την ειδες γραμμενη? Αιντε σοβαρευτειτε ρε που κανετε οτι σας κατεβει ο καθενας και βγαινετε μετα να κανετε κηρυγμα για την σωστη οδηγηση...
-
Δεν ξερω πως να χαρακτηρισω τον .......που εκλεισε σημερα για κανα 20 λεπτο την μια λωριδα στην εθνικης αντιστασεως στον Πειραια (η αλλη λωριδα ειναι λεωφωρειολωριδα)ακριβως μπροστα απο τις στασεις των λεωφορειων.Αποτελεσμα η ουρα εφτασε μεχρι το λιμανι (γυρωστις δυο το μεσημερι.
Ζωο με δολοφονικα ενστικτα ο οδηγος που περασε καθετα την Χορμοβιτου στα Ταμπουρια χωρις καν να δει το STOP. 22:50(Χορμοβιτου=προεκταση της Λ. Δημοκρατιας που οδηγει στο Περαμα )
-
Ζώο με Touareg στην Κατεχάκη (την οποία θα περάσουν καινούργια άσφαλτο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) εκτός ότι με γκάβωνε με τα XENON και ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση πίσω μου, ενώ είχε αυτοκίνητα μπροστά μου, αναγκάστηκα να κάνω δεξιά να είμαστε δίπλα δίπλα να μην με γκαβώνει ή να μην με καβαλήσει σε κανα φρενάρισμα, μετά άρχισε τις σφήνες μέχρι και μετά το Δημαρχείο της Ηλιούπολης!!! Κανονικές σφήνες όχι τις αλλαγές λωρίδας που λέτε κάποιοι σφήνες! Τι να πώ, το αποκορύφομα είνα ιότι στην Κύπρου Στρίψαμε μαζί!
-
Ζώο γιατρός με Avensis με σαλλλλονικιές πινακίδες σήμερα το μεσημέρι στην άνοδο της Κατεχάκη προς Καισαριανή, που είχε κολλήσει στην αριστερή λωρίδα με 60 και δεν κουνούσε με τίποτα απο κει. Όταν τον προσπέρασα (αναγκαστικά από δεξιά) είδα ότι είχε τους προβολείς αναμμένους (μέρα-μεσημέρι)
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ζώο γιατρός με Avensis με σαλλλλονικιές πινακίδες σήμερα το μεσημέρι στην άνοδο της Κατεχάκη προς Καισαριανή, που είχε κολλήσει στην αριστερή λωρίδα με 60 και δεν κουνούσε με τίποτα απο κει. Όταν τον προσπέρασα (αναγκαστικά από δεξιά) είδα ότι είχε τους προβολείς αναμμένους (μέρα-μεσημέρι)Τζετ λαγκ!!
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Ζώο γιατρός με Avensis με σαλλλλονικιές πινακίδες σήμερα το μεσημέρι στην άνοδο της Κατεχάκη προς Καισαριανή, που είχε κολλήσει στην αριστερή λωρίδα με 60 και δεν κουνούσε με τίποτα απο κει. Όταν τον προσπέρασα (αναγκαστικά από δεξιά) είδα ότι είχε τους προβολείς αναμμένους (μέρα-μεσημέρι)Αν ήταν ζώο γιατρός με Avensis και αθηναϊκές πινακίδες, θα πήγαινε σαν τρελός! Τώρα που είναι με σαλλλλονικιές πινακίδες, πάει λάου λάου, μην του κάτσει και βαρύ!!!
Γιατρός και Avensis...κακός συνδυασμός!!!
-
Πάρκαρα χθες το αυτοκίνητο μου πανω στην Μ.Μπότσαρη (στην Θεσσαλονίκη) στο πεζοδρόμιο σε μια φαρδια και πολυ φωτεινη θεση και πήγα ήσυχος να κοιμηθώ. Πήγα σήμερα να παρω το αυτοκινητο για να παω στο πανεπιστημιο και είδα απο μακρυα να λείπει ο καθρεφτης! Αμαν λέω, καποιος μου τον εσπασε... Αλλα η θέση ηταν τετοια που δεν ηταν δυνατο να το εχει σπασει αλλο αυτοκινητο ή μηχανακι... Τελικα πλησίασα με πονο ψυχής και διαπίστωσα οτι ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΦΟΜΕΝΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΡΕΦΤΗ. Ο μηχανισμος και το φλας ήταν στη θεση τους. Μετα είδα οτι ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΙΣΩ ΥΑΛΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΑ. Η δουλεια εγινε αρκετα επαγγελματικα και δεν υπαρχουν εμφανεις φθορες. Μπορει ωστοσο η βαση του καθρεφτη να εχει παθει ζημια γιατι κουνιοταν λιγο παραπάνω απο το κανονικο.
Προφανώς καποιος με Golf V και χρώμα Blue Graphite όπως το δικό μου ειχε σπασει τον αριστερο του καθρεφτη και εψαχνε για ανταλλακτικά...
Αν τον πιασω στα χερια μου θα του Γ****Ω οτι εχει και δεν εχει.........
Αν δει καποιος ενα αυτοκινητο με την ζημια που περιέγραψα (αν και μαλλον θα το εχουν φτιαξει μεχρι τωρα) ή εχει ακούσει κατι για κλεμμενα ανταλλακτικα και που καταλήγουν αυτα ας μου στείλει ενα ΠΜ. -
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
...Πάρκαρα χθες το αυτοκίνητο μου πανω στην Μ.Μπότσαρη (στην Θεσσαλονίκη) στο πεζοδρόμιο σε μια φαρδια και πολυ φωτεινη θεση και πήγα ήσυχος να κοιμηθώ... -
κλασικα εικονογραφημενα! Δε καταλαβαινω πως κανουν ηρεμο υπνο μετα απο αυτο! Ηρθε μονος του παντως στο καταληλο τοπικ!
-
Ζώο κάποιος κύριος Johnny something που γράφει σε γνωστό forum με θέμα το αυτοκίνητο.
Ζώα (με αυτοκτονικές τάσεις) και επίδοξοι δολοφόνοι όσοι στα tunnel της Αττικής
Οδού επιμένουν να μην ανάβουν φώτα... Μου κάνει εντύπωση που δεν έχει
γίνει ακόμα ΠΟΛΥνεκρο ατύχημα σε κάποιο από αυτάΌταν σας προσπερνάει ζώα κάποιος και σας κάνει σινιάλο με τα πίσω φώτα
ομίχλης (είναι ο μόνος τρόπος) εννοεί να ανάψετε κανα φως. Τζάμπα είναι
ζώα έ ζώα !!!! -
kacey,πανε πρωτα φανταρος,βρες μετα μια δουλεια,γιατι ανεργος λες οτι εισαι,και μετα ελα παλι να μιλησουμε για βλακειες στο δρομο.
ο καθενας μπορει να κανει μια βλακεια στο δρομο για χιλιους δυο λογους.αλλα παρατηρω οτι αν ο αλλος κανει ενα λαθος,δεν υποχωρεις αλλα πας ακαθεκτος και δεν σε νοιαζει αν παθετε ζημια και οι δυο.
και συγγνωμη που θα στο πω ετσι στεγνα,αλλα εκφρασεις τυπου,αν εκεινος δεν νοιαζετε μια,εγω δεν νοιαζομαι δεκα,
δειχνουν πολυ ανωριμο παιδαρελι,που μπορει να οδηγαει μεν σωστα αλλα αρπαζετε πολυ ευκολα και νευριαζει.θυμαμαι τις μπουρδες που ελεγες περι ξυλου στο δρομο.χαλαρωσε ρε νταη.
συμφωνω σε αρκετα πραγματα μαζι σου αλλα σε κοβω πολυ ευεξαπτο παιδακι.στο δρομο δεν σηκωνει νευρα.
αν ηταν να νευριαζαμε με τη βλακεια του καθενος,ολοι μερα στο δρομο θα βριζαμε.
βλεπουμε ο αλλος παει να κανει ενα λαθος,ειτε εσκεμμενα ειτε απο αφηρημαδα.πρεπει εμεις,εφοσων θεωρουμαστε λογικοι οδηγοι,να παμε καρφι και να μην κανουμε λιγο πισω για την ασφαλεια μας;
ο αλλος θελει να παει να σκοτωθει.δικαιωμα του.εμεις δηλαδη πρεπει να τον βοηθησουμε σε αυτο;που ξερεις εσυ ρε διανοια τι νταλκα βαραει ο αλλος;
ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕς ΚΑΙ ΑΝΩΡΙΜΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΙς ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟς ΜΕ ΤΟ ΜΗΝ ΥΠΟΧΩΡΕΙς ΛΙΓΟ.
και μη μου αρχισεις παλι τις παπαριες περι ΚΟΚ γιατι στο δρομο πρεπει να τηρουμε τους κανονες αλλα και να καταλαβαινουμε τις ανθρωπινες αδυναμιες,οπως ειναι η βλακεια,και να μην τους γραφουμε στα τετοια μας.
δεν λεω να ειμαστε εντελως παθητικοι,αλλα που και που ας κανουμε ενα βημα πισω.
και κατι τελευταιο.αν με τον εγωισμο που εχεις χτυπουσες το αμαξι σου,ωστε να μην περασει η μαγκια του αλλου,ποιος θα πληρωνε τη ζημια αν εφταιγες εσυ;εσυ η ο μπαμπας σου; -
Εγω απο την αλλη χαιρομαι που βγηκα αληθινος σε αυτο που ειχα ξαναπει, οτι δηλαδη βρηκα ενα φορουμ για τους 4 τροχους, με ορθα νοημοντα μελη, τα οποια φυσικα ειναι σε θεση να καταλαβουν το σωστο απο το παραλογο.
Το τι ειναι ο καθενας βγαινει μονο του στην επιφανεια φιλοι kacey/karabouzouklis, αρκει λιγος χρονος....
-
A....λιγα λιγα τα θυμαμαι!
Ζωα θυλαστικα της ζουγκλας οσοι επιδεικτικα πιανουν 2 θεσεις σε αυτοματα παρκινγκ, και μετα εσυ να ψαχνεις σαν την αδικη καταρα να βρεις μια τρυπα για το αμαξι σου!
Περιστατικο στο village
Στην εξοδο:
-Συγνωμη δεσποινις, υπαρχει μια ταμπελα που υποχρεωνει σε οσους πιασαν 2 θεσεις να πληρωνουν διπλα?
-Βεβαιως!
-Τοτε δεν δεχομαι να πληρωσω γιατι ειδα ηδη 5 αμαξια να το εχουν κανει αυτο, και επειδη δεν εβρισκα θεση παραλιγο να χασω το εργο το οποιο ειχα κλησει θεση απο εχθες, αφου εκανα 5 φορες τον γυρο ολου του παρκινγκ,. Παρακαλω να αναζητησετε σε αυτους τα 2.5 -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εγω απο την αλλη χαιρομαι που βγηκα αληθινος σε αυτο που ειχα ξαναπει, οτι δηλαδη βρηκα ενα φορουμ για τους 4 τροχους, με ορθα νοημοντα μελη, τα οποια φυσικα ειναι σε θεση να καταλαβουν το σωστο απο το παραλογο.Το τι ειναι ο καθενας βγαινει μονο του στην επιφανεια φιλοι kacey/karabouzouklis, αρκει λιγος χρονος....
-
τι να κανουμε.ετσι ειναι τα δημοσια φορουμ.υπαρχουν και τα παιδακια που μπαινουν επειδη κωλοβαρανε ολη μερα και ανεβαζουνε φωτογραφιουλες για να δειξουν ποσο μαγκες ειναι,τρομαρα τους και λενε ενα σωρο βλακειες για να περασει η ωρα μιας και ειναι ανιδεοι με το θεμα του φορουμ.
δεν νευριαζω,απλα γελαω,παιδακια ειναι λεω,ας μην τα κακολογησουμε.το καιρο τους περνανε,μιας και μπροστα σε ενα πληκτρολογιο ολοι μαγκες ειναι και μπορουνε να πουνε τι μεγαλοι και εξυπνοι που ειναι.
δεεεεεν πειραζει.θα μεγαλωωωωσουν και θα βαλουν μυαλο.
Ζώα ζώα ζώα [#2]