Latest posts made by after
-
RE: Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ζώα επίσης όλοι αυτοί που στο παραμικρό στένεμα ακινητοποιούν τελείως το μηχανάκι και περνάνε σιγά σιγά με τα πόδια. Εκεί που πάς ωραία και καλά, ΦΡΕΝΑ!!!!
σωστα τα ολα τ'αλλα αλλα εδω διαφωνω . Δεν μπορεις να πεις ζωα καποιον που φοβαται να περασει 'η δεν μπορει να ευκολα να υπολογισει να φαρδος της μηχανης , ιδιαίτερα αν ειναι νεος οδηγος .
Για αυτο λοιπον υπολογιζουμε απο πριν ετσι ωστε η οδηγηση μας να εχει ροη, οχι φρενα και ελιγμους τελευταια στιγμη
Φυσικα οχι μονο με δικυκλα, αλλα και αμαξια
Οταν μαθαινα την γυναικα μου να οδηγαει αυτοκινητο, της ειχα πει ''να οδηγας με ροη, να καταλαβαινει ο απο πισω σου τι θες να κανεις''Επειδη ακριβως ειμαι φανατικος μοτοσυκλετιστης, τσαντιζομαι εις διπλουν αν βλεπω ακυρους στον δρομο
Εννοειται οι τυποι που χωνονται ενω εχεις βγαλει φλας, ειναι για πολλες σφαλιαρες -
Λοιπον θα το ξαναπω για ΜΙΑ ακομα φορα
Ολοι αυτοι που εχουν παρει ενα μηχανακι για να γλυτωνουν κινηση απο 50cc μεχρι 1200cc, ή θα μαθουν να οδηγουν ή να ξαναγυρισουν στο αυτοκινητο τους
Αν δεν γινει το πρωτο, τοτε θα βρουν πολλους απεναντι τους, και εγω ειμαι ενας απο αυτους
Εννοω οταν οδηγω μοτοσυκλετα
Δεν ξερουν ουτε που να σταθουν στο δρομο, ουτε πως θα ελιγθουν, δεν ελεγχουν τιποτα, το παιζουν και γρηγοροι/μαμαω, πηγαινουν λες και ειναι μονοι τους στον δρομο, και ας υπαρχει ουρα απο πισω 15 μοτοσυκλετες, θελουν με τριβαλιτσο να περασουν αναμεσα απο τα αυτοκινητα, και αν τους πεις και τιποτα τσαντιζονται κιολαςΕιναι κατι αντιστοιχο με τα SUV 4000cc με τους μπαρμπαδες και τους ''γρηγορους''
Πιθανες μοτοσυκλετες
Χρεπι παπι-Οδηγος μπαρμπας ειμαι μονος στον δρομο
Megascooter-Οδηγος κυριλε και νομιζει οτι οδηγαει πυραυλο
Vstrom 650-F650/800gs-Varkadero-translap, Δεν εχω λεφτα να παρω R1200gs αλλα εχω την καλυτερη μοτοσυκλετα
R1200gs-Mια κατηγορια απο μονοι τους και βασικα οι αγαπημενοι μου, βγαινουν σε διαφορα χρωματα(οι οδηγοι) και πραγματικα γεμιζουν χρονικα την καθημερινη καταβαση μου στο κεντρο, καθε μερα ειναι και διαφορετικη. Προτιμουν την Adventure γιατι μονο με 30 λιτρα βενζινη αισθανονται ασφαλεις να πανε μεχρι το Κολωνακι
Φυσικα θα μπορουσα να γραψω 5000 σελιδες μονο για αυτους -
RE: Ασφαλιστικά ταμεία
Σημερα πραγματικα εζησα αυτο το οποιο ζουνε οσοι μπαινουν σε μα δημοσια υπηρεσια και τα κανουν ολα σμπαραλια
Δεν τα εκανα....ακομα, αλλα εχει ο θεος...Το λοιπον
Πριν λιγους μηνες, αδυνατουσα να πληρωσω καποιους μηνες ΟΑΕΕ με αποτελεσμα τον 11ο(2010) μηνα να περασω σε ρυθμιση, ΣΕ ΟΛΟΥΣ τους περασμενους μηνες που χρωστουσα
Στα μεσα του 11ου ομως αναγκαστηκα να παω στα επειγοντα νοσοκομειου και εκανα καποιες εξετασεις που κοστισαν 100€Πηρα ολα τα δικαιολογητικα απο το νοσοκομειο, και σημερα που εκαναν γνωστο οτι ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ τα εξοδα(το ΟΑΕΕ) διοτι λεει ημουν εκτος ρυθμισης
-Τοτε γιατι με βαλατε να πληρωσω για τον 11ο(350€) και ολους τους μηνες που δεν με καλυπτατε?Να μου τους βγαλατε
Δεν γινεται, απο 29-11-2010 ισχυει η περιθαλψη κτλ κτλ
-Οκ θα τα πουμε αυριο πουλακια μου, λεωΣαν να μην εφτανε αυτο, εχει και συνεχεια
Καθε μηνες για λογους υγειας κανω καποιες εξετασεις αιματολογικες που κοστιζουν 180€
Πηγαινω στον γιατρο του ΟΑΕΕ, μου τις ''γραφει'', και διαπιστονω στα ιατρικα εργαστηρια οτι ο ΟΑΕΕ(και αλλα ταμια οπως εμαθα, ΙΚΑ κτλ) ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, με αποτελεσμα να μου καλυπτει μονο τα 40€ απο τα 180€!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειμαι εξω φρενων ολη μερα, ουσιαστικα εχασα σημερα 240€ απο το πουθενα
Υ.Γ. Επισης θα ηθελα να περασω σε αλλη βαθμιδα, δηλαδη να πληρωνω λιγοτερα απο τα 350€ τον μηνα, γιατι οπως διαπιστωσα ο ΟΑΕΕ δεν μου πρεσφερει ΤΙΠΟΤΑ
Γνωριζει κανεις επι των θεματων αυτων?
Ζητω το κρατος του δικαιου
-
A, επισης, ξεχασα να αναφερω το ζωο με την cayenne s ο οποιος μαλλον ο δασκαλος οδηγησης του ειχε πει ''παιδι μου εσυ και μονο εσυ θα πηγαινεις απο την ΛΕΑ''
Εφαγε τετοια τρομοκρατια οταν πηγε να με περασει απο την ΛΕΑ, που αμεσως αλλαξε σχεδιο και προσπαθησε να περασει ΟΛΟΥΣ μεταξυ αριστερης και μεσαιες λωριδας, λες και ηταν κανενα παπι
Ολα αυτα στην Λαμιας-Αθηνας, στο υψος της Κηφησιας και με πυκνη ροηΟκ το φαινομενο ειναι συχνο, ''Αλλος ενας με SUV''
-
RE: Australia Uber Alles!!!!! [#5]
Ενταξει παιδια, μου φτιαξατε κοιλιακους και αποψε
-
Γεια στο φορουμ, εχω καιρο να μπω
Εχουμε και λεμε λοιπον, μαζεμενα
1)#$%#$%#$%#$%(Για να μην βρισω) το κομπλεξ της ματαιοδοξιας του Νεοελληνα, που πηζει ολη την εβδομαδα στην Κηφισιας με τα 60.000€ ροδες, και θελει να το βγαλει(το κομπλεξ) σε μια ευθεια της Εθνικης που νομιζει οτι του ανηκει και πρεπει ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ να κατσουν στην ακρη για να περασει με τα +20χλμ/ω(Σιγα το πραγμα). Φυσικα δεν ειμαι αντιθετος ουτε το παιζω νομοταγης, αλλα καταλαβατε τι θελω να πω
2)Ολους αυτους που στις αριστερες για αυτους στροφες, επειδη ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να κρατησουν μια γραμμη, βγαινουν στο αντιθετο ρευμα οι μισοι και την στιγμη που εχουν δει οτι ερχεσαι. ΚΟΥΛΑΔΙΑ
3)Στους ''συναδελφους'' μηχανοβιους που πηραν το μηχανακι τους(απο 50 μεχρι 1200cc, συνηθως παπι, translap, v-strom,varkadero, r1200gs) μονο και μονο για να γλυτωσουν κινηση, και φυσικα δημιουργουν προβλημα απο την ασχετοσυνη τους σε ολους. Εχω σταματησει να βριζω πλεον κυρατσες/ταριφες/μαγκες και ειμαι στο τσακ να πηδηξω απο την σελα επανω τους ωσαν τον Chuck Norris. Tις περισσοτερες φορες τους βαζω στην θεση τους αλλιως, σαν τον τυπα με την ΡΟΖ HARLEY στην Κηφισιας, που ηθελε με παρδαλε τριβαλιτσο να κανει διηθηση και ενω βρισκοντουσαν 20 μηχανες απο πισω να περιμενουνε
-
RE: Australia Uber Alles!!!!! [#5]
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Παιδες, στο κεντρο, οσο Ιπποκρατους/Χαρ.Τρικουπη κτλ, κυκλοφορει ενα ΜΠΛΕ ALFA ROMEO 146 με αερογραφια στο καπο, το αμαξι καγκουρεμενο οσο δεν παει, η μουσικη ΚΑΡΓΑ και ο οδηγος του 100 ΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ σε καγκουρια
Πειτε μου πλιζ οτι εχετε μοιραστει μαζι μου αυτο το ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ, δυστυχως δεν εχω καποια φωτο ακομα
οχι ρε φιλε please βγαλε φωτο για να εχουμε και εμεις την χαρα και την τιμη να τον θαυμάσουμε
Θα προσπαθησω αν και δυσκολο γιατι σιγουρα θα με παρει χαμπαρι, για αυτο πρεπει να παω στρατηγικα του στυλ ''τι αμαξαρα εχεις φιλε'' κτλ κτλ
Παντως δεν θα ηταν τοσο must αν δεν ηταν και ο οδηγος του ετσι
Φανταστειτε τον NiVo με καμια 50ρια κιλα παραπανω, μουσακι Πιτ Παπαδατου, μαλλι σαν του Τσαλουχιδη, πολλα χρυσαφικα στον λαιμο, και μουσικα στο διαπασον που δεν εχει καμια σχεση με το παρουσιαστικο
Οσοι τον συναντανε γελανε παντως, αλλα αυτος εκει, ακαθεκτοςΟσοι γνωριζετε το τυροπιταδικο Μακεδονικον που ειναι γωνια Σολωνος και Ιπποκρατους, συχναζει εκει τα απογευματα καμια φορα, με το αμαξι φυσικα απ'εξω, και πριν φυγει το βαζει μπροστα, η μουσικη να ακουγεται μεχρι να γραφεια του Πασοκ, 5-6 ξερογκαζιες και φυγαμε