-
Zωο ο καραβανας αξιωματικος(ειχε και χρυσα αστερια, δεν ξερω, εχω παει αεροπορια) που σημερα το πρωι αγνοησε καραμπινατο κοκκινο στην διασταυρωση Σολωνος-Χαριλαου Τρικουπη και παραλιγο να τρακαρει με 2 μηχανακια, ενα αμαξι και 4 πεζουν ενας εκ των οποιων ημουν και εγω!
Φυσικα πηγαινε να περασει και ειδε οτι τελικα δεν προλαβε.Του λεω, προσεχε λιγακι θα σκοτωσεις κανεναν!
Και αντι να παραδεχθει το λαθος του, βγαινει απο το αμαξι(!), νομιζοντας οτι θα με τρομαξει και ζηταγε και τα ρεστα ''τι θελεις, μηπως το εκανα επιτηδες''
Και τι παει να πει αυτο του λεω, να προσεχεις, που ειχες το μυαλο σου, στις μεταβολες που κανεις στους φανταρους σου?
Ε λοιπον μαγκιες στους στρατιωτες σου!
Επιτηδες πηγες να περασεις και αλλου αυτα!Ζηταγε παλι τα ρεστα αλλα τελικα εφυγα γιατι αν το συνεχιζα, με το βυσμα που εχω στο στρατο, θα του ξυλωνα μεχρι και τα φρυδια!
-
Ο χρήστης idi έγραψε:
δεν τίθεται θεμα κοντρας 4/2 τροχων...εγω και παρα πολλοι αλλοι 2τροχοι ειμαστε ταυτόχρονα και 4τροχοι... και μας αρεσει!
Στα 18 μου έστριβα Ριτσώνα με το 8V rallye μου ... τωρα απλα το βρίσκω λιγο αργο αυτο ειναι όλο (αν ειχα τα φραγκα για ενα EVO θα το αγόραζα ομως)
Το θεμα ηταν η προκλητικότατη σταση προς μοτοσυκλετιστές με δηλώσεις οπως «θα πληρώσεις το λαθος σου, να σε ριξω στη μπαριερα κτλ» που παραπέμπουν δε κομπιουτεροπληκτα παιδάκια με βιώματα CARMAGEDON!!
**ΕΛΕΟΣ θυμηθητε οτι κατω απο το κρανος υπαρχει ισως ενας πατερας **!
Το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι αμα δεν το σκεφτεται μονος του, δεκα φορες ΔΕΝ θα το σκεφτω εγω.
-
Ο χρήστης idi έγραψε:
δεν τίθεται θεμα κοντρας 4/2 τροχων...εγω και παρα πολλοι αλλοι 2τροχοι ειμαστε ταυτόχρονα και 4τροχοι... και μας αρεσει!
Στα 18 μου έστριβα Ριτσώνα με το 8V rallye μου ... τωρα απλα το βρίσκω λιγο αργο αυτο ειναι όλο (αν ειχα τα φραγκα για ενα EVO θα το αγόραζα ομως)
Το θεμα ηταν η προκλητικότατη σταση προς μοτοσυκλετιστές με δηλώσεις οπως «θα πληρώσεις το λαθος σου, να σε ριξω στη μπαριερα κτλ» που παραπέμπουν δε κομπιουτεροπληκτα παιδάκια με βιώματα CARMAGEDON!!
Εγώ προσωπικά δεν είπα ότι θα τον πατήσω, αλλά:
μωρέ εγώ να το θυμηθώ, αυτός που κάνει τις βλακείες δεν πρέπει να το θυμάται; Γιατί υπερασπίζεσαι κάποιον ο οποίος δεν σέβεται ο ίδιος την ζωή του;Και να σου πω κάτι; Συνήθως προσέχω πολύ για παπάκια και τα σχετικά, γιατί ενώ η δική μου ζημιά θα είναι μια πόρτα, αυτουνού μπορεί να είναι η ζωή του. ΑΛΛΑ, εύχομαι την στιγμή που η προσοχή μου έχει αποσπαστεί από κάποιο άλλο πρόβλημα, να μην κάνει τότε βλακεία.
Έχεις καταλάβει αυτό που λέω;
-
Ζώα το ηλικιωμένο ζευγάρι (60-65 ετών) με τη γυναίκα οδηγό που οδηγούσε το χρέπι του ανάποδα σε μονόδρομο έξω από την πολυκατοικία μου την ώρα που είχα στρίψει στο δρόμο και ήμουν 15 μέτρα πριν μπω στο πάρκιν της πυλωτής. Εκείνη τη στιγμή τα ζώα διασταυρώθηκαν με έτερο ιχ που όντας μπροστά μου πήγαινε κανονικά. Προκειμένου να περάσουν και οι 2 (ήταν στενός ο δρόμος) τα ζώα πήγαν φουλ δεξιά με αποτέλεσμα ο μεν δεξιός καθρέπτης του χρεπιού τους να κοπανήσει άτσαλα τον αριστερό ενός νόμιμα παρκαρισμένου citroen saxo αλλά κι επιπλέον να μην πτοούνται και να έχουν σχεδόν ξήσει με την παλιατζουρία τους το αμαξάκι του γείτονα. Χιλιοτσατισμένος από τη φάση και την αφασία της κυρίας, ανοίγω το παράθυρο του οδηγού και αρχίζω να φωνάζω δυνατά ...μα καλά είναι δυνατόν, δε φτάνει που πηγαίνετε ανάποδα παράνομα, δε ντρέπεστε να ξύνετε το ξένο αμάξι; Η κυρία κοκκίνησε και με τρεμάμενη (σχεδόν) φωνή, ψέλλιζε κάτι σάπια του τύπου... δεν ξέρω την περιοχή και τα στενά... Αν είναι δυνατόν. Την ίδια στιγμή ο σύζυγος και καλά έβγαλε το χέρι του να διπλώσει τον άμοιρο καθρέπτη του saxo. Τι να πει κανείς...έλεος...
-
Ζώα το ηλικιωμένο ζευγάρι (60-65 ετών) με τη γυναίκα οδηγό που οδηγούσε το χρέπι του ανάποδα σε μονόδρομο έξω από την πολυκατοικία μου την ώρα που είχα στρίψει στο δρόμο και ήμουν 15 μέτρα πριν μπω στο πάρκιν της πυλωτής. Εκείνη τη στιγμή τα ζώα διασταυρώθηκαν με έτερο ιχ που όντας μπροστά μου πήγαινε κανονικά. Προκειμένου να περάσουν και οι 2 (ήταν στενός ο δρόμος) τα ζώα πήγαν φουλ δεξιά με αποτέλεσμα ο μεν δεξιός καθρέπτης του χρεπιού τους να κοπανήσει άτσαλα τον αριστερό ενός νόμιμα παρκαρισμένου citroen saxo αλλά κι επιπλέον να μην πτοούνται και να έχουν σχεδόν ξήσει με την παλιατζουρία τους το αμαξάκι του γείτονα. Χιλιοτσατισμένος από τη φάση και την αφασία της κυρίας, ανοίγω το παράθυρο του οδηγού και αρχίζω να φωνάζω δυνατά ...μα καλά είναι δυνατόν, δε φτάνει που πηγαίνετε ανάποδα παράνομα, δε ντρέπεστε να ξύνετε το ξένο αμάξι; Η κυρία κοκκίνησε και με τρεμάμενη (σχεδόν) φωνή, ψέλλιζε κάτι σάπια του τύπου... δεν ξέρω την περιοχή και τα στενά... Αν είναι δυνατόν. Την ίδια στιγμή ο σύζυγος και καλά έβγαλε το χέρι του να διπλώσει τον άμοιρο καθρέπτη του saxo. Τι να πει κανείς...έλεος...
-
Zωο ενας μαφιοζος στο φαναρι, μετα τις στηλες του Ολυμπιου Διος.
Υποτιθεται οτι ειναι φτωχος και πουλαει χαρτομαντηλα. Ειναι ντυμενος σαν μπραβος και φοραει ενα γκανγκστερικο γυαλι. Το κακο ειναι οτι θελει με το ζορι να του δωσεις λεφτα για τα χαρτομαντηλα και αν δεν του δωσεις αρχιζει και βριζει.
Σημερα λοιπον σταματαει διπλα μου μια BMW Z4 cabrio με 2 νεαρες κοπελες(σουπερ γκομενακια. Μου βγηκαν τα ματια) και παει με το ζορι να τους δωσει χαρτομαντηλα. Αυτες τον αγνοουν και αυτος αρχιζει ''Παλιοπο@τανες ,γαμω τα λεφτα σας,ξεκ@λιαρες δωστε κανα φραγκκο...'' -
Κάφρος φασίστας ο βουλευτής(?)/υπουργός(?)/κτλ. που πέρασε 'σφαίρα' κόκκινο κάθετη της Σόλωνος, παραλίγο πέφτοντας πάνω σε εμένα και (πιο πιθανό) κάνοντας σάντουιτς ανάμεσά μας μία μηχανή. Το πιο αστείο είναι ότι με αγριοκοίταξε ο 'μπράβος' που ακολουθούσε με μηχανή, όταν τους κορνάρισα.
Θα ήθελα να είχα χρέπι 3 τόννων να τους στείλω για ορθοπεδικό - θα έκανα καλό στον τόπο.
Scratch that - αν τρακάραμε, θα πήγαινα φυλακή.
Κατα τ'άλλα, δημοκρατία (ίσως στύλ Κονγκό).
-
Ο χρήστης daffizx έγραψε:
προσκαλω ολους τους φιλους μου 4τροχους γΛηγορους που τους 'καθυστερουμε στα λιμανακια' και μας 'επιτρεπουν με την μεγαλοψυχια που τους διακρινει να ζουμε' ....
να ερθουν να δουν σε ενα moto track day μοτοσυκλετες stock με ιδιοτες-χομπιστες αναβατες να γραφουν χρονους που κανενα αυτοκινητο (με την κυριολεκτικη εννοια) δε προκειτε να ΠΟΤΕ γραψει.... (τα μονοθεσια ΔΕΝ ειναι αυτοκινητα)
οτι αυτοκινητο γουσταρετε απο EVO μεχρι Ferrari... πελατες μου!
σαλιγκαροι των δρομων !
(το προκλητικο του μηνύματος μου αποτελεσμα της ΕΜΕΤΙΚΗΣ λογικης των «γλήγορων» οτι δεν αξιζουμε να ζουμε! ΕΛΕΟΣ)
Πεστα ρε idi γιατι βλεπω και εγω κατι 'γληγορους' (2 με 3 μεχρι τωρα)
που ειναι και 'σωτηρες μου' με μυαλο.....ραταπλαν .
Μακαρι να καβαλουσαν και αυτη εστω και μια φορα μοτο να δουν
πως ειναι και ποσο ευκολα οδηγας σε 2τροχους μεσα σε στροφη .Με ζήτησε κανείς?
Χίλια συγνώμη αλλά με το λιγοστό μυαλό που έχω ίσως δεν σου έδωσα να καταλάβεις τι λέμε.........ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΛΩΡΙΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΛΠ, ΠΡΟΦΑΝΟΣ ΣΤΙΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΑΒΙΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.......ανήκεις σε αυτούς?Αν οχι...δεν υπάρχει λόγος συζήτησης.Αν ναι, μην μας σπας τα @@ ούτε εδώ ούτε στο δρόμο και κυρίως μη μας βάζεις σε κίνδυνο! Τώρα το κατάλαβες η να φέρω κανα καθηγητή πανεπιστημίου να στο εξηγήσει για να βρίσκεστε στο ίδιο επίπεδο?
-
ratanplan, τόσες φορές το εξηγήσαμε, δεν το κατάλαβαν. άστο!
-
Σήμερα δεν ήταν η μέρα μου.
Παρατήρηση πρώτη. Η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη έχει γίνει πλέον θεσμός. Αυτοί που περιμένουν μέχρι την αλλάγή σε πράσινο σε λίγο θα είναι μειοψηφία και θα τους δείχνουν οι άλλοι και θα γελάνε.Σχολικό (Από τα ζώα που τα χειρίζονται όλα τα περιμένω) χωρίς παιδάκια μέσα. Στη Διασταύρωση Δ. Πλακεντίας με την Μεταμορφώσεως. Προσπάθησε να περάσει με κόκκινο. Δυστηχώς για αυτόν, ήμουν πρώτος στο φανάρι με εταιρικό αυτοκίνητο με μικτή ασφάλεια. Και τα άκουσε και έκανε πίσω (Μια και σταμάτησε μέσα στη μέση της λεοφώρου) ο 'χάρος' που κάποιοι του εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
Συγχωρέστε με για το 'κόλημα' με τα σχολικά αλλά όταν κάποιος μεταφέρει άνθρώπους και ειδικά παιδιά δεν έχει κανένα ελαφρυντικό για τίποτα.
Στη Λ. Πεντέλης, φορτηγό στο ρεύμα καθόδου στο ύψος της αττικής οδού, έστριψε σα να μην υπήρχε κανείς που να ανεβαίνει από το αντίθετο ρεύμα. Αλλά θα μου πείτε τι να περιτριγυρισμένος μέσα σε τόσο σίδερο.
Σκουπιδιάρικο (Σε ερειπιώδη κατάσταση) του δήμου Αγ. Παρασκευής που μάλλον βιαζόταν να πάει να ξεφορτώσει 'έγραψε' και το κόκκινο κι αυτούς που είχαν ξεκινήσει κανονικά και πέρασε με κόκκινο.
Και να σκεφτείτε ότι αυτά τα βλαστάρια έχουν το δικαίωμα της ψήφου και σε λίγες ημέρες θα πάνε να το πραγματοποιήσουν.
Α ρε πο@τ@ν@ δημοκρατία πόσα λάθη έχεις. -
Δύο ζωάκια μαζεμένα χθες το βράδυ. Ανεβαίνω τον Κηφισό από το ΣΕΦ με σκοπό να βγω στη γέφυρα που βγάζει στην Καβάλας. Φθάνοντας λίγο πριν την είσοδο της γέφυρας βλέπω το πρώτο ζωάκι που είναι στον παράδρομο του Κηφισού με αριστερό φλας και περιμένει για να βγει στον Κηφισό (ενώ απαγορεύεται στο σημείο - είναι έξοδος και όχι είσοδος). Εννοείται ότι είχε κλείσει τον παράδρομο και περίμενε τη στιγμή που δε θα βγαίνει κάποιος από Κηφισό προς τη γέφυρα. Σα να μην έφθανε αυτό, με το που μπαίνω στη γέφυρα βλέπω στο ανώτερο σημείο της πριν την αριστερή στροφή ζωάρα με αλάρμ να κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ στη γέφυρα Ο μαλάκας έκανε 'λάθος' και είπε να το 'διορθώσει' με αυτό τον 'έξυπνο' τρόπο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Δύο ζωάκια μαζεμένα χθες το βράδυ. Ανεβαίνω τον Κηφισό από το ΣΕΦ με σκοπό να βγω στη γέφυρα που βγάζει στην Καβάλας. Φθάνοντας λίγο πριν την είσοδο της γέφυρας βλέπω το πρώτο ζωάκι που είναι στον παράδρομο του Κηφισού με αριστερό φλας και περιμένει για να βγει στον Κηφισό (ενώ απαγορεύεται στο σημείο - είναι έξοδος και όχι είσοδος). Εννοείται ότι είχε κλείσει τον παράδρομο και περίμενε τη στιγμή που δε θα βγαίνει κάποιος από Κηφισό προς τη γέφυρα. Σα να μην έφθανε αυτό, με το που μπαίνω στη γέφυρα βλέπω στο ανώτερο σημείο της πριν την αριστερή στροφή ζωάρα με αλάρμ να κάνει ΟΠΙΣΘΕΝ στη γέφυρα Ο μαλάκας έκανε 'λάθος' και είπε να το 'διορθώσει' με αυτό τον 'έξυπνο' τρόπο.Είχες ρέντα!! Εγώ χρησιμοποιώ αυτή τη γέφυρα κάθε πρωί εδώ και 2 χρόνια και δεν έχω πετύχει κανένα ζωντανό!!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν τίθεται θεμα κοντρας 4/2 τροχων...
εγω και παρα πολλοι αλλοι 2τροχοι ειμαστε ταυτόχρονα και 4τροχοι... και μας αρεσει!
Το μονο που μπορω να σου απαντησω ειναι οτι αμα δεν το σκεφτεται μονος του, δεκα φορες ΔΕΝ θα το σκεφτω εγω.
Εσένα θα σου κάνουμε δώρο ένα CAT για να μην αφήνεις κάνενα στον δρόμο (Αφου το παιδάκι δεν σκέφτηκε να μην πεταχτεί στον δρόμο θα το πατήσω,η γριά που βγήκε πέρασε την ημερομηνία λήξεως της οπότε την πατάω κλπ)πεζούς,δίκυκλους,τετράτροχους τώρα και ανατρεπόμενους.
Δυστυχώς ΕΣΥ με την λογική σου είσαι ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ των δρόμων -
Πω ρε παιδι μου δεν τρωγεστε με τιποτα... Λες να το κανει? Τι σκατα? Ουτε δολοφωνος ειναι ουτε τρελλος ο ανθρωπος. Απλα θιγει μια κατασταση...
-
πριν απο λίγο συνάντησα τον κλασικό ΓΥΦΤΟ που δεν ειναι τοσο καλόκαρδος και σωστός όπως ο ταμτάκος! Ως γνωστόν στην περιοχή που μένω υπάρχουν πολλοί, και πρίν βιαστείτε ορισμένοι διαβάστε στο θέμα 'περί ρατσισμού'.
Εστριβα με πράσινο αριστερά σε διαστάυρωση με φανάρια βλ. σχεδιαγραμα, και ο γύφτουλας μπήκε στο αντίθετο, προσπέρασε τους μαλάκες που περίμεναν το πράσινο, με σκοπό να φύγει με κόκκινο. Φυσικό και επόμενο να συναντιθούμε μουρη με μουρη στην στροφη! και όταν του φώναξα 'που πας'; με μούντζωσε συνεχίζωντας να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι!Τους Γ@μας ή δεν τους Γ@μας;;;
-
Ο χρήστης Βασίλης1 έγραψε:
δεν τίθεται θεμα κοντρας 4/2 τροχων...
εγω και παρα πολλοι αλλοι 2τροχοι ειμαστε ταυτόχρονα και 4τροχοι... και μας αρεσει!
Εσένα θα σου κάνουμε δώρο ένα CAT για να μην αφήνεις κάνενα στον δρόμο (Αφου το παιδάκι δεν σκέφτηκε να μην πεταχτεί στον δρόμο θα το πατήσω,η γριά που βγήκε πέρασε την ημερομηνία λήξεως της οπότε την πατάω κλπ)πεζούς,δίκυκλους,τετράτροχους τώρα και ανατρεπόμενους.
Δυστυχώς ΕΣΥ με την λογική σου είσαι ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ των δρόμωνρε δεν κοιτατε τα χαλια σας που τολματε να ξεστομιζετε το 'επειδη δεν προσεχουν αυτοι την ακεραιοτητα τους να την προσεχεις εσυ'...Δεν πατε να σας κοιταξει κανας γιατρος λεω γω...που ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ο κοπανος πηγε να περασει απο εκει που ΗΞΕΡΕ οτι δεν χωραει για να μου φωναξει μετα γιατι δεν εκανα ακρη να περασει? Ηλιθιοι...
-
Γιατί, μήπως εσύ δεν υποχρεώνεις αυτόν που του σφηνώνεσαι να φρενάρει για να μην πέσει πάνω σου; Ή ξέρεις αν πατάει ή όχι γκάζι την ώρα που βρίσκεσαι μπροστά του και μάλιστα χωρίς φλας για να μην τον τρομάξεις;
-
Kacey?
Θελω να μου πεις κατι....
Θελω κατι προσωπικο......
Μην παρεξηγηθεις ετσι, κατα βαθος σε αγαπαω......
Μηπως.,.....
Λεω μηπως..............
Μηπως καμια πρωην σου σε παρατησε για κανα μηχανοβιο?
-
Θα το κουράσετε για πολύ ακόμη το θέμα ;;;;;;;;
-
Ζώα ζώα ζώα [#2]