-
Ο χρήστης ast έγραψε:
ΖΩΑ όλοι οι κρατικοδίαιτοι 'αρμοδιοι' που κλείσαν το δημοτικό πάρκινγκ για να έχει Μέγαρο ο δήμαρχος (παλιό αυτό), αλλά ενόψει της ΔΕΘ κλείσαν και τα πάρκινγκ στο Βελλίδειο και στην Αγγελάκη, και σήμερα στη Ν. Ζέρβα τόλμησαν να βάλουν κορδέλες που απαγορεύουν το πάρκινγκ από την Παρασκευή για να περνάνε ανεμπόδιστοι όλα τα μεγάλα κεφάλια. ΖΩΑ! Που θα πάνε τόσες χιλιάδες αυτοκίνητα;
Στα @@ που θα πάνε
Βάλτε και την 3ης Σεπτεμβρίου στις 'απαγορευμένες ζώνες', για να μη πω τι θα γίνεται απ' τα στοιβαγμένα αμάξια στούς δρόμους γύρω απ΄την έκθεση και μέσα στό ΑΠΘ.
Και όλα αυτά από αύριο....
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθές στον Πειραιά και σήμερα στο Γέρακα (ο 'πιλότος' δε, μιλούσε και στο κινητό ταυτόχρονα) μπροστά χωματουργικό και πίσω τους η ουρά ατελείωτη.
Τι θα γίνει τελικά με τα αυτά τα χωματουργικά μηχανήματα που κυκλοφορούν ότι ώρα θέλουν σε όποιο δρόμο θέλουν κάνοντας τη ροή της κίνησης και τα νέυρα των υπολοίπων κουρέλι.Παρακαλώ, αν μπορούν οι γνώστες του κώδικα να ψάξουν μήπως υπάρχει κάποια ειδική διάταξη για αυτά τα οχήματα για τις ώρες που μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο και πως πρέπει να γίνεται η μετακίνησή τους (Με φορέα κ.λ.π. ).
απαξ και εχουν πινακιδες κυκλοφοριας και πληρωνουν τελη, πανε οπου θελουν αρκει να τηρουν τις διαταξεις για τα βαρεα οχηματα (νομιζω).
για τα τσογλανομπατσακια δεν θα κανω σχολιο γιατι θα πεσει [edit]
-
kacey Ναι αλλά οι πινακίδες τους είναι οι κίτρινες των μηχανημάτων (ΙΧ ΜΕ κι από κάτω τον αριθμό, γράφουν) γι αυτό έχω την απορία.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Χθές στον Πειραιά και σήμερα στο Γέρακα (ο 'πιλότος' δε, μιλούσε και στο κινητό ταυτόχρονα) μπροστά χωματουργικό και πίσω τους η ουρά ατελείωτη.
Τι θα γίνει τελικά με τα αυτά τα χωματουργικά μηχανήματα που κυκλοφορούν ότι ώρα θέλουν σε όποιο δρόμο θέλουν κάνοντας τη ροή της κίνησης και τα νέυρα των υπολοίπων κουρέλι.Παρακαλώ, αν μπορούν οι γνώστες του κώδικα να ψάξουν μήπως υπάρχει κάποια ειδική διάταξη για αυτά τα οχήματα για τις ώρες που μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο και πως πρέπει να γίνεται η μετακίνησή τους (Με φορέα κ.λ.π. ).
Ναι τους φούστηδες, κα ιστην παραλιακή πρωί πάνε στη μεσαία λωρίδα......
-
Ολες οι γυναικες. Μακαρι ΟΛΕΣ να αφησουν το τιμονι και να πλυνουν κανα πιατο http://www.youtube.com/watch?v=dHiSaSm4_Y0
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ολες οι γυναικες. Μακαρι ΟΛΕΣ να αφησουν το τιμονι και να πλυνουν κανα πιατο http://www.youtube.com/watch?v=dHiSaSm4_Y0Μήπως λέμε ανοησίες;;;
-
Έλα, η ώρα φταίει... , ηρέμησε...
-
Tον εφαγε τον ανθρωπο η μ@μ@κισμενη.....
Ευτυχως που δεν χτυπησε το παλικαρι..Μπορουσε να ειχε παθει μεγαλη ζημια(κρανος δεν φοραγε)
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ολες οι γυναικες. Μακαρι ΟΛΕΣ να αφησουν το τιμονι και να πλυνουν κανα πιατοΠέρασα πριν λίγο από την κουζίνα και έχω να πω οτι συμφωνω με τον red_army7.
-
και λύθηκε το πρόβλημά σας!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ολες οι γυναικες. Μακαρι ΟΛΕΣ να αφησουν το τιμονι και να πλυνουν κανα πιατο
Πέρασα πριν λίγο από την κουζίνα και έχω να πω οτι συμφωνω με τον red_army7.
Εδω κόντεψα να συμφωνήσω εγω τωρα που πέρασα απτην δική μου...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ολες οι γυναικες. Μακαρι ΟΛΕΣ να αφησουν το τιμονι και να πλυνουν κανα πιατο
Πέρασα πριν λίγο από την κουζίνα και έχω να πω οτι συμφωνω με τον red_army7.
Εδω κόντεψα να συμφωνήσω εγω τωρα που πέρασα απτην δική μου...
-
Οι φοιτητές να πάρουν πλαστικά πιατάκια ή να πιάσουν εκτός απο ωραία γκόμενα και μια δεύτερη νοικοκυρά (αν το βρείτε πακέτο 2 σε 1 πράγμα πολύ δύσκολο, είστε πολύ κωλόφαρδοι) οι παντρεμένοι να πάρουν ένα αμάξι στην γυναίκα τους, δεν πλένει κανα πιάτο απο μόνη της, αν τις το λένε κάθε τρεις και λίγο στο δρόμο, μπορεί να φιλοτιμηθούν και να πλύνουν τπτ!
Τέλος Ζώα με τα μηχανάκια-μηχανες, μέσα στην κωλοκίνηση πας να αλλάξεις λωρίδα...που να αλλάξεις λωρίδα, σα τις μύγες απο παντού πετάγονται....α στα διάλα την απόμενη φορά θα αρχίσω να τους πατάω!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τέλος Ζώα με τα μηχανάκια-μηχανες, μέσα στην κωλοκίνηση πας να αλλάξεις λωρίδα...που να αλλάξεις λωρίδα, σα τις μύγες απο παντού πετάγονται....α στα διάλα την απόμενη φορά θα αρχίσω να τους πατάω!
Και που να δεις τα χειρότερα.. Εκεί που παω προς τη δουλειά το πρωί, τσουπ κάτι αυτοκίνητα δεξια και αριστερά, που να αλλαξω λωρίδα.
Α, δουλεύω οδηγός οδοστρωτήρα.
(λεμε τωρα....)
-
Καλά προφανός δεν καταλαβες τ οπνεύμα μου, αλλά τους μαλάκες που εκμεταλεύονται ότι οδηγουν 2 τροχο σκεπτόμενοι ότι ο μαλάκας με το αμάξι δεν θέλει να τρακάρουν μην τον σκοτώσει με τρελαίνουν, σήμερα 2 παλιομαλάκες παίζανε λες και είμασταν κορίνες......τον έναν απο τους 2 δεν τον είδα τον άκουσα!!!!!!!! ευτυχώς οδηγούσε σκούτερ που κάνουν τραγικό θόρυβο!
-
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
- Ζωα οι ενστολοι που ενω χτυπησαν μηχανη μεγαλου κυβισμου και ριξαν κατω τον αναβατη τον αφησαν ελαφρως(ευτυχως) τραυματισμενο και φυγανε, και οταν τους πηρε στο κυνησγη ο φιλος του παιδιου με την αλλη μηχανη της παρεας τους ελεγε να γυρισουν πισω και αυτοι εκει... τπτ. τοτε ενω βρισκοντουσαν εν κινηση και διπλα τους η 2η μηχανη το παιδι απιβδισε και αρχισε το περιπολικο στις κλωτσιες. τοτε τα καμαρια μας φωναξανε τα ΜΑΤ οτι τους κανανε πεσιμο κατι μηχανοβιοι και το πληρωμα του πρωτου περιπολικου προσπαθουσε να διωξει τους μαρτυρες(με εκφοβισμο και καλα εξουσιας) που λεγαν οτι ειδαν ολο το σκηνικο... Η συνεχεια λιγο πολυ γνωστη απο τα δελτια ειδησεων. Να ειναι καλα το παιδι με το Μ3 που φωναξε το ΣΤΑΡ.
Σε άλλο φόρουμ διάβασα άλλη εκδοχή της ιστορίας. Οτι ετοιμάζονταν για κόντρα 3 μηχανές στο φανάρι και οτι οι 2 είδαν το περιπολικό και έφυγαν έγκαιρα ενω ο 3ος αναβάτης άργησε και πέρασε με κόκκινο με συνέπεια να προσκρούσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο το οποιο εκείνη την ώρα περνούσε κανονικά. Και οτι στην κατάθεση του ο αναβάτης είπε τα πραγματικά γεγονότα σε αντίθεση με τους φίλους του.
Τώρα βέβαια είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί άκρη γιατί εκτός απο τα κανάλια που διψάνε για τροφή δεν υπάρχουν και οι καλύτερες σχέσεις μεταξύ νέων οδηγών και αστυνομίας. -
-
-
Το φανάρι στο τέρμα της Ελαιών είναι?
Ζώα ζώα ζώα [#2]