-
Σκεφτόμουν, σοβαρά τώρα...
έχει τύχει καμιά φορά εδώ μέσα κάποιο 'ζώο' να είναι τυχαία άλλος συμφορουμίτης και να διαβάσει τους εξάψαλμους που του σέρνει κάποιος? -
Ναι, μια δυό φορές έχει τύχη...
Η μία μάλιστα σχετικά πρόσφατα νομίζω...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
είναι παράλογο να θέλεις να τον καρυδώσεις μετά;;;Στη διάθεση σου μίστερ
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
έχει τύχει καμιά φορά εδώ μέσα κάποιο 'ζώο' να είναι τυχαία άλλος συμφορουμίτης και να διαβάσει τους εξάψαλμους που του σέρνει κάποιος?http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#658594
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
είναι παράλογο να θέλεις να τον καρυδώσεις μετά;;;
Στη διάθεση σου μίστερ
Τι, διαθέτεις εαυτόν για να σε καρυδώσω;
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
έχει τύχει καμιά φορά εδώ μέσα κάποιο 'ζώο' να είναι τυχαία άλλος συμφορουμίτης και να διαβάσει τους εξάψαλμους που του σέρνει κάποιος?http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... ht=#658594
Και άργησε να γίνει κιόλας!
-
Με φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
έχει τύχει καμιά φορά εδώ μέσα κάποιο 'ζώο' να είναι τυχαία άλλος συμφορουμίτης και να διαβάσει τους εξάψαλμους που του σέρνει κάποιος?εγώ για αυτό μπαίνω κάθε μέρα στα 'ζωα' αλλά ευτυχώς ακομη δεν με έχει αναφέρει κανένας
-
Η 'μόδα' να μιλούν εν κινήσει στο κινητό οι οδηγοί είναι γνωστή και επικίνδυνη.
Αλλά η μόδα να μιλούν στο κινητό οι οδηγοί αστικών λεωφορείων εν κινήσει είναι απαράδεκτη.Σήμερα το μεσημέρι στην α.ο. χρυσαφί land cruiser ( ΥΝΑ 23**) προηγούμενης γενιάς, εισέβαλε κυριολεκτικά στην αριστερή λωρίδα με σχεδόν κάθετη διάσχιση των δύο άλλων λωρίδων μετά την είσοδό του από τα διόδια και μιλώντας στο κινητό (ε τι στο καλό να μας περάσουν και για φτωχούς) άρχισε τα σινιάλα και το 'κολλητήρι' σε όσους πήγαιναν αριστερά και τον 'εμπόδιζαν'.
(Ευτυχώς εμείς οι φτωχοί είμαστε στη μεσαία λωρίδα και δε μας δάγκωσε)Απορία. Από τα 140+ χιλιόμετρα, πόσα μέτρα θέλει το άρμα της Toyota για να σταματήσει;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία. Από τα 140+ χιλιόμετρα, πόσα μέτρα θέλει το άρμα της Toyota για να σταματήσει;
Με ή χωρίς αλεξίπτωτο;;;
-
Λοιποοοοοοοοον...
Εχουμε και λεμε!
Ζωα οι μπατσοι που αρκεστικαν στο να αποκλεισουν το κεντρο λογο της πορειας και αφησαν κεντρικες αρτηριες να πνιγουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ απο τα αυτοκινητα.
Βαλαν περιπολικο καθετα στο δρομο, μια κορδελα και πιναν το καφεδακι τους, ενω ο κοσμος προσπαθουσε να φτασει στη δουλεια του....
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΣΙΚΩΣΕΙ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΩΡΕΙΑ.....
ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ!!!!!!!Δευτερο μπραβο στο ζοω με μαυρο Mitsubishi Colt που με πιγαινε προφυλακτηρες σ ολο το παγκρατι με μεσι ωριεαι ταχυτιτα τα 4 Χιλιομετρα ανα Ωρα....
Καποια στιγμη πιστεψα οτι ο μαλακας καθετε στο πισω καθησμα του δικου μου αυτοκινητου.....
Το ιδιο ζοω, μωλις φτασαμε σε κοκκινο φαναρι, οπου υπηρχε χωρος για ενα αυτοκινητο, με προσπερασε απο δεξια και πηγε να περασει με κοκκινο..... την ωρα που πανω στη διασταυροση υπηρχε κοσμος.....
ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ δεν περασε πανω απο τους πεζους......
Μωλις αναψε πρασινο, ο νεαρος Σουμαχερ.... -Σβαϊν-σταγκερ θα λεγα- εφυγε σπιναροντας....Ενα μεγαλο μπραβο στην πεζη καριολα, που κατα τις 12 το βραδυ, αποφασισε να διασχισει την Λ.Βουλιαγμνης, σε σημειο οπου υπηρχε διαβαση ΜΕ ΠΕΖΟΦΑΝΑΡΟ -κοκκινο εκινη τη στιγμη....- και μπολικα νερα σε ολο το οδοστρομα.....
Κ ενω ερχομουν με καμια 80αρα-90αρα..... στα 60 μετρα μπροστα μου.... αρχησε να τρεχει....
Φρενα, κορνα, φωτα και υπεπροσπαθεια να κρατισω το Αστρα μακρυα απο το υποψιφιο πτωμα και τα κρασπεδα.... πανω στα νερα.....
Το τραγελαφικο ποιο ειναι.....
Μωλις εφερα την τετακα.....ειδα το φαναρι να γεινετε κιτρινο.....
Αρα μια ανθρωπινη ζωη κοστιζει οσο 10 δευτερολεπτα....Και την διαθεση μου φτιαξε ενα βλαμενο με Σμαρτ και φωτα 'ξενον' ο οποιος καθοταν πισω μου και φωτιζε το εσωτερικο του Αστρα......
Αυτα για σημερα. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Απορία. Από τα 140+ χιλιόμετρα, πόσα μέτρα θέλει το άρμα της Toyota για να σταματήσει;
Οσο και το Hummer H2.....
Το Η2 εχει κοφτι στα 170...... -
Μ' εκνευρίζουν οι παπάρες που για να στρίψουν δεξιά από την προέκταση της Εθνικής προς την Κανελλοπούλου στην Πάτρα μπαίνουν ολόκληροι στην αριστερή λωρίδα, λες και δεν τους φτάνει η δική τους. Μα καλά, πότε θα μάθουν ότι είναι 2 οι λωρίδες για δεξιά και πότε θα καταλάβουν ότι δεν οδηγούν τριαξονικό για να θέλουν 20 μέτρα ακτίνα στροφής; Έχουν τοποθετηθεί δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πινακίδες επί της κενρικής οδού που το δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι 2 οι λωρίδες για δεξιά. Όχι τίποτα άλλο αλλά τη βλέπω τη μετωπική με τον άτυχο από απέναντι να έρχεται σε κάποια προσπάθεια να τους αποφύγω... Ίσως θα έπρεπε να αφήσω κάποιον να πέσει πάνω μου από δεξιά, να μου πληρώσει και την επισκευή κάποιων μικρών χτυπημάτων που έχει το αμάξι μου.
Σήμερα έκανα το λάθος να κορνάρω σε έναν για να ξυπνήσει και να μην πέσει πάνω μου και αυτός με αγριοκοίταξε και μου έκανε και κάτι χειρονομίες. ΗΑΜΡΤΟΝ!!! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μ' εκνευρίζουν οι παπάρες που για να στρίψουν δεξιά από την προέκταση της Εθνικής προς την Κανελλοπούλου στην Πάτρα μπαίνουν ολόκληροι στην αριστερή λωρίδα, λες και δεν τους φτάνει η δική τους. Μα καλά, πότε θα μάθουν ότι είναι 2 οι λωρίδες για δεξιά και πότε θα καταλάβουν ότι δεν οδηγούν τριαξονικό για να θέλουν 20 μέτρα ακτίνα στροφής; Έχουν τοποθετηθεί δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ πινακίδες επί της κενρικής οδού που το δηλώνουν ξεκάθαρα ότι είναι 2 οι λωρίδες για δεξιά. Όχι τίποτα άλλο αλλά τη βλέπω τη μετωπική με τον άτυχο από απέναντι να έρχεται σε κάποια προσπάθεια να τους αποφύγω... Ίσως θα έπρεπε να αφήσω κάποιον να πέσει πάνω μου από δεξιά, να μου πληρώσει και την επισκευή κάποιων μικρών χτυπημάτων που έχει το αμάξι μου.
Σήμερα έκανα το λάθος να κορνάρω σε έναν για να ξυπνήσει και να μην πέσει πάνω μου και αυτός με αγριοκοίταξε και μου έκανε και κάτι χειρονομίες. ΗΑΜΡΤΟΝ!!!Στο συγκεκριμένο σημείο τα πράγματα είναι λίγο περίεργα μιας και νοητά και με την χάραξη του δρόμου φαινεται οτι μόνο μια λωρίδα οδηγεί δεξια το οποίο και ίσχυε μέχρι πρόσφατα, το μέτρο αυτό με τις δύο λωρίδες είναι πρόσφατο (αν δεν κάνω λάθος μέρος του υπόλοιπου σχεδίου για την επίλυση του κυκλοφοριακόυ της πάτρας) για αυτό και ο πανικός. Πολλοί ακόμα δεν το ξέρουν και νομίζουν οτι παραβιάζεις τον ΚΟΚ...
(να πω την αλήθεια τις πινακίδες που είναι πιο πριν δεν τις έχω προσέξει για να δω αν το διευκρινίζουν...)
-
Ο φόβος για ένα καλό μαστίγωμα ή ξύρισμα της κεφαλής κρατά τους οδηγούς της πρωτεύουσας της Σομαλίας σε στενά όρια.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6106398.stmΔυστυχώς δεν προβλέπει τέτοιες ποινές ο νέος ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο φόβος για ένα καλό μαστίγωμα ή ξύρισμα της κεφαλής κρατά τους οδηγούς της πρωτεύουσας της Σομαλίας σε στενά όρια.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6106398.stmΔυστυχώς δεν προβλέπει τέτοιες ποινές ο νέος ΚΟΚ.
Σε συζιτιση με εναν 'Local' στο Dubai -Μουσουλμανικη χωρα- εξεφρασα την εκπλυξη μου οταν ειδα πολλες γυναικες να οδιγουν.
Και του ειπα οτι ναι μεν αναγνωριζω την προσπαθεια εξ-ευρωπαϊσμου που καταβαλουν και δινουν στις γυναικες ολο και περισσοτερες ελευθεριες, αλλα το να επιτρεψετε στις γυναικες σας να οδιγουν.....
Θα σας οδιγησει στον αφανησμο.....
Λιωσαμε και οι δυο στα γελια.
Γελαγαμε για κανα 5 λεπτο.....
Και τα γελια μας κοπηκαν, οταν ενα λευκο 'Land Cruiser 100' στη μεσαια λωριδα, κοκαλοσε τα φρενα και μπικε στην αριστερη, ακριβως μπροστα μας.....
Ναι...Οδιγουσε γυναικα.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ναι...Οδιγουε γυναικα....
Ε, αν οδιγούε...
Ρε Αλέξανδρε κοίτα και λίγο αυτά που είναι υπογραμμισμένα κόκκινα από τον FF2!
-
Αυτό σε νοιάζει ή που σε λίγο θα ακουστεί ένα ΣΟΥΙΣΣΣ-ΣΟΥΙΣΣΣ-ΧΡΑΑΑΑΑΤΣΣΣ!!!!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Σήμερα έκανα το λάθος να κορνάρω σε έναν για να ξυπνήσει και να μην πέσει πάνω μου και αυτός με αγριοκοίταξε και μου έκανε και κάτι χειρονομίες. ΗΑΜΡΤΟΝ!!!
Όπως λέμε Hampton Court;
-
Εθνική Κορίνθου Πατρών πηγαίνω με 110-120 προσπερνώντας κάτι νταλίκες (είχα μικρή απόσταση από τον μπροστινό μου) ώσπου με προσπερνάει από δεξιά βανάκι και μπαίνει σφήνα ανάμεσα σε μένα και τον μπροστά. Σφήνα βαρβάτη και πέρασε ξυστά μας (πάτησα και αρκετό φρένο με κίνδυνο καραμπόλας). Του ανάβω φώτα, του κορνάρω και αυτός τσαρουχώνει το φρένο. Πάλι γλυτώσαμε την καραμπόλα... μετά άναψε αλάρμ προφανώς για τσαμπουκά. Δυστυχώς κανένας μας δεν είχε όρεξη για ξύλο καθώς γυρνούσαμε από εκδρομούλα και ήμασταν χαλαροί.
Πριν λίγο στο Χολαργό, άλλο βανάκι πέρασε με στοπ έχοντας ταχύτητα γύρω στα 30-40... Έχουμε ξεφύγει
Πάλι στο Χολαργό παππούς 80φεύγα που δυστυχώς τον άφησα να κάνει αναστροφή στην Περικλέους έφτασε ως το πεζοδρόμιο ακουμπώντας... και ενώ περίμεναν όλοι να κάνει όπισθεν (είχε άπειρο χώρο πίσω του) ο δεινόσαυρος προσπαθούσε να ανέβει το πεζοδρόμιο. Στο τέλος ενώ ένιωθα πως βρίσκομαι σε γάμο (λόγω κορναρισμάτων) έβαλε όπισθεν για 30-40 πόντους και πέρασε πάλι ξύνοντας το πεζοδρόμιο... Η όλη διαδικασία της αναστροφής έφτασε τα 3-4 λεπτά!
Ζώα ζώα ζώα [#2]