-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Αν δεν απατώμαι, η εκ δεξιών προτεραιότητα ισχύει σε διασταυρώσεις χωρίς στοπ και βέβαια όχι όταν κάποιος θέλει να προσπεράσει σαν κάγκουρας ολόκληρη ουρά οχημάτων που περιμένουν κανονικά στη λωρίδα τους για να στρίψουν.
Ισχυει σε πλατειες και διασταυρωσεις χωρις συμανση.
Σε καθε αλλη περιπτωση αποφασιζουν οι τροχαιοι και οι ασφαλιστικες.....Πεμπτη....ωρα αιχμης
Διοδεια Αττικης Οδου.
Παω κανονικα στην εισοδο για το e-pass
Τα υπολοιπα ταμεια..... ΓΕΜΑΤΑ....
5 πριν μπω, απο δεξια..... Πεταγετε ενα Octavia με πινακιδες ΜΙΜ or somethin....
ΦΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......
Κορνα, φωτα, καντηλια και τα σχετικα.....
Στ @@ του ο τυπος....
Μπαινει πριν απο μενα μεσα και βγαζει στο κλειστο παραθυρο ενα 20ευρω.....Αυτο ηταν.....
Αλαρμ, χειροφρενο, ζωνη και βγαινω απο το αμαξι.
Μεχρι να φτασω στο παραθυρο του, ειχαν προλαβει να ερθουν 2 υπαλλοιλοι των διοδιων και 2 αστυνομικοι.....-Που πας ετσι γ***** ***** ****** ********* ********** ***********
Θα μας σκωτοσεις πρωι πρωι ******* ********* ******** ********
-Ημουν απο δεξια, οφειλες να με αφησεις να περασω και να μη το παιζεις γ@μιας της γειτονιας.....
-Εισαι μ@λακας τελειως;;;;; Εδω περνας μονο με e-pass
-Εισαι και φαινεσαι!
-Καλα.... να δω σε ποιον θα πληρωσεις.....Ερχοντε τα παιδια της Α.Ο. τον μπηνελικωνουν.....
Και οταν τελειωσαν.....
Τα παιδια με τα μπλε...... απλα του πηραν το διπλομα, την αδεια, τις πινακιδες και τον γραψαν για:
επικινδυνη οδιγηση ανευ συνεσης και προσωχης
επικινδυνους ελιγμους
Και κατι ακομα....... 250 ευρωπουλα σουμα....Ενα 5 λεπτο μετα καταλαβε οτι δεν υπαρχει ταμιας και εκανε οπισθεν!
EEEEEEEEEEEEEEEEΤΣΙ το μαλάκα... Καλά του κάνανε του βλάκα!
(Ελόγου μου πάντως, αποφασίζω 300-400 μέτρα πιο πριν σε ποιο ταμείο θα πάω και τοποθετούμαι εγκαίρως για να μην προκαλέσω κανένα ατύχημα).
-
Στα διοδια της ΑΟ οταν μπαινεις απο Κηφισσο (απο ρευμα προς Λαμια), δεν μπορεις να αποφασισεις απο πριν που θα πας γιατι τα βλεπεις ξαφνικα μπροστα σου στα 50 μετρα μετα απο στροφη.
Παντως και εγω εχω μπει στην e-pass απο αφηρημαδα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στα διοδια της ΑΟ οταν μπαινεις απο Κηφισσο (απο ρευμα προς Λαμια), δεν μπορεις να αποφασισεις απο πριν που θα πας γιατι τα βλεπεις ξαφνικα μπροστα σου στα 50 μετρα μετα απο στροφη.Παντως και εγω εχω μπει στην e-pass απο αφηρημαδα.
Κ εγω....μονημος απο την e-pass παω..... και μετα ακουω ενα 'μπιιιιιπ' και ανοιγει η μπαρα.....
Πρεπει να ναι κολπο των Opel... -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αφηρημαδα.Ο τρισμέγιστος Ιαβέρης έλεγε κάποτε ότι η οδήγηση είναι μια σοβαροτατη δουλειά.
Και όπως σε κάθε σοβαρή δουλειά απαγορεύεται να χαζολόγημα, οι καφέδες, τα κινητά, τα σαλιαρίσματα.
Ενας μέτριος οδηγός που πηγαίνει στο 100% του είναι μακράν λιγότερο επικίνδυνος από κάποιον οδηγαρά που πάει με το
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
αφηρημαδα.
Ο τρισμέγιστος Ιαβέρης έλεγε κάποτε ότι η οδήγηση είναι μια σοβαροτατη δουλειά.
Και όπως σε κάθε σοβαρή δουλειά απαγορεύεται να χαζολόγημα, οι καφέδες, τα κινητά, τα σαλιαρίσματα.
Ενας μέτριος οδηγός που πηγαίνει στο 100% του είναι μακράν λιγότερο επικίνδυνος από κάποιον οδηγαρά που πάει με το
(kacey αφορμή βρήκα μονάχα απο τη λέξη που χρησιμοποίησες και δεν τα λέω σε προσωπικό επίπεδο, άλλωστε σε όλους έχει τύχει να είναι αφηρημένοι δυστυχως)
Εγω εχω πολυ σοβαρο προβλημα το καλοκαιρι.....
Δεν μπορω να συγκεντροθω μεσα στην πολη με τιποτα.....
Ειναι τοσες πολλες, τοσο ομωρφες και τοσο ελαχιστα ντυμενες...
Που να προσεχεις τιμονια, δρομους και λαλακιες -
Βάλε φιμέ τζάμια, αλλά ανάποδα για να μη βλέπεις εσύ τπτ όξω
(λες και το χειμώνα δεν κυκλοφορούνε ημίγυμνες... πώς καταφέρνουν και δεν κρυώνουν είναι ένα άλυτο μυστήριο)
-
αφηρημαδα.
Ο τρισμέγιστος Ιαβέρης έλεγε κάποτε ότι η οδήγηση είναι μια σοβαροτατη δουλειά.
(kacey αφορμή βρήκα μονάχα απο τη λέξη που χρησιμοποίησες και δεν τα λέω σε προσωπικό επίπεδο, άλλωστε σε όλους έχει τύχει να είναι αφηρημένοι δυστυχως)
1000% μαζι σου, μακαρι ολοι να ηταν αφηρημενοι μονο σε κατι τετοιες φασεις. Οπως εχω πει εχω καταστρεψει και αυτοκινητο μου απο αφηρημαδα, αυτα συμβαινουν (χωρις αυτο να τα δικαιολογει). Ελικρινα ΛΑΘΗ συμβαινουν και δεν μπορουμε να το αποφυγουμε.
-
Βάλε φιμέ τζάμια, αλλά ανάποδα για να μη βλέπεις εσύ τπτ όξω(λες και το χειμώνα δεν κυκλοφορούνε ημίγυμνες... πώς καταφέρνουν και δεν κρυώνουν είναι ένα άλυτο μυστήριο)
Ειναι πολυ απλο.....
Δεν εχουμε χειμωνα στην Ελλαδα.....
350 μερες το χρονο εχουμε Καλοκαιρι -για 100 μερες ειναι πολυ εντονο-
5 Ανοιξη
5 Φθινοπωρο
5-6 Χειμωνα..... -
Ζώο ο τύπος με το Ignis Sport εχθές βράδυ που στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Ηλιούπολης/Αργυρούπολης στην αριστερή πολύ κατηφορική στροφή ήρθε πατημένος πίσω μου που όταν τον είδα στον καθρέφτη λέω 'πάει, τρακάραμε τώρα με τον μαλάκα' και έκανε μια απότομη τιμονιά και βγήκε δεξιά. Τώρα πως χώρεσε οριακά ανάμεσα σε μένα και στο Aygo που ήταν στην δεξιά λωρίδα, ένας Θεός ξέρει.. Αφού γλυτώσαμε, πάλι καλά.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ζώο ο τύπος με το Ignis Sport εχθές βράδυ που στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Ηλιούπολης/Αργυρούπολης στην αριστερή πολύ κατηφορική στροφή ήρθε πατημένος πίσω μου που όταν τον είδα στον καθρέφτη λέω 'πάει, τρακάραμε τώρα με τον μαλάκα' και έκανε μια απότομη τιμονιά και βγήκε δεξιά. Τώρα πως χώρεσε οριακά ανάμεσα σε μένα και στο Aygo που ήταν στην δεξιά λωρίδα, ένας Θεός ξέρει.. Αφού γλυτώσαμε, πάλι καλά.Μάλλον μιλάς για το ρεύμα προς Ηλιούπολη. Αυτή η στροφή ήταν φόβος και τρόμος πριν στρώσουν νέα άσφαλτο πρόσφατα, μιλάμε για >10% κλίση!
Τώρα με τη νέα άσφαλτο, έχει πλάκα πάντως όταν είναι άδειος ο δρόμος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ζώο ο τύπος με το Ignis Sport εχθές βράδυ που στον περιφερειακό του Καρέα, στο ύψος της Ηλιούπολης/Αργυρούπολης στην αριστερή πολύ κατηφορική στροφή ήρθε πατημένος πίσω μου που όταν τον είδα στον καθρέφτη λέω 'πάει, τρακάραμε τώρα με τον μαλάκα' και έκανε μια απότομη τιμονιά και βγήκε δεξιά. Τώρα πως χώρεσε οριακά ανάμεσα σε μένα και στο Aygo που ήταν στην δεξιά λωρίδα, ένας Θεός ξέρει.. Αφού γλυτώσαμε, πάλι καλά.
Μάλλον μιλάς για το ρεύμα προς Ηλιούπολη. Αυτή η στροφή ήταν φόβος και τρόμος πριν στρώσουν νέα άσφαλτο πρόσφατα, μιλάμε για >10% κλίση!
Πολύ ωραία η στροφή αλλά εχθές όταν ήμουν πάνω στην στροφή και ο μαλακας ερχόταν πατημένος και κόντεψε να με κεντράρει τα είδα όλα.. Ευτυχώς που δεν πρόλαβα να κάνω δεξιά για να περάσει γιατί τώρα θα σας μίλαγα από τον παράδεισο.. Πάντως χθες βράδυ δεν είχε καθόλου κίνηση στον περιφερειακό..
-
Μάλλον μιλάς για το ρεύμα προς Ηλιούπολη. Αυτή η στροφή ήταν φόβος και τρόμος πριν στρώσουν νέα άσφαλτο πρόσφατα, μιλάμε για >10% κλίση!
... Κι αν φυγεις απο τη στροφη δεν τρεχει τιποτα, πας κατ'ευθειαν για καφε στο απεναντι μπαλκονι ...
-
Την τελευαταια αριστερη μετα τα φαναρια του Καρεα λετε;;;;
Αν δεν την ξερεις.... 'Παταγεσαι απεναντι....'Παντος η Καρεα Κατεχακι εχει γινει λουκουμι!
Καθημερινες χαραματα που δεν υπαρχει ψυχη ειναι ολα τα λεφτα.
Με σωστες γραμες δεν φρεναρεις πουθενα.....Παντως.... θελω να δω ποτε
-θα φτιαξουν το ρευμα προς Μοσογειων
-θα φτιαξουν τις κλησεις σε 2-3 στροφες.... στις οποιες και με τα ποδια σε πεταει στις μπαριερες
-ποτε θα κανουν το πεζοδρομιο λωριδα κυκλοφοριας.... οπως εκαναν στο ρευμα προς Ηλιουπολη. -
Και πότε θα βάψουν τις διαγραμμίσεις, γιατί οι περισσότεροι πάνε βάρκα-γυαλό...
Χρειαζόταν πάντως, όπως χρειάζεται και στο αντίθετο ρεύμα προς Μεσογείων. -
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Και πότε θα βάψουν τις διαγραμμίσεις, γιατί οι περισσότεροι πάνε βάρκα-γυαλό...
Χρειαζόταν πάντως, όπως χρειάζεται και στο αντίθετο ρεύμα προς Μεσογείων.Στις επομενες εκλογες η διαγραμμιση.....
Και στις μεθεπονες θα φτιαξουν το αντιθετο ρευμα -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Την τελευαταια αριστερη μετα τα φαναρια του Καρεα λετε;;;;
Αν δεν την ξερεις.... 'Παταγεσαι απεναντι....'Παντος η Καρεα Κατεχακι εχει γινει λουκουμι!
Καθημερινες χαραματα που δεν υπαρχει ψυχη ειναι ολα τα λεφτα.
Με σωστες γραμες δεν φρεναρεις πουθενα.....Γι' αυτό, θέλει ακόμα περισσότερη προσοχή τώρα. ΑΝ φύγεις, θα φύγεις με ΠΟΛΛΑ.... στη θάλασσα θα καταλήξεις
Παντως.... θελω να δω ποτε
-θα φτιαξουν το ρευμα προς Μοσογειων
-θα φτιαξουν τις κλησεις σε 2-3 στροφες.... στις οποιες και με τα ποδια σε πεταει στις μπαριερες
-ποτε θα κανουν το πεζοδρομιο λωριδα κυκλοφοριας.... οπως εκαναν στο ρευμα προς Ηλιουπολη.Το είπες μόνος σου: στις επόμενες εκλογές
-
Ζωο η γιαγια με το ασπρο Γιαρις που στην πηγμενη κηφησιας μου επαιζε τα φωτα! Να κανω ΤΙ???
Η αληθεια ειναι οτι πηγαινω αργα (το αφηνω να τσουλαει) αλλα ο δρομος ειναι πηγμενος! Σε 10 μετρα εχει αμαξι ειτε τρεξω και φρεναρω ειτε το αφησω να τσουλησει, στο ιδιο σημειο θα φτασουμεΑλλαξε λωριδα νευρικα (παραλιγο να σκοτωσει ενα μηχανακι) και ηρθε διπλα μου, με κοιταζε, τις χαμογελασα, αυτη συνεχισε να κανει τα ιδια στο μπροστινο της! και λιγο μετα μπηκα απο πισω της και αρχισα να τησ παιζω συνεχεια τα φωτα
Με μουτζωσε, αλλα δεν το ξαναεκανε σε κανεναν οσο ημουν εκει γυρω
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ζωο η γιαγια με το **ασπρο Γιαρις **που στην πηγμενη κηφησιας μου επαιζε τα φωτα! Να κανω ΤΙ???
Η αληθεια ειναι οτι πηγαινω αργα (το αφηνω να τσουλαει) αλλα ο δρομος ειναι πηγμενος! Σε 10 μετρα εχει αμαξι ειτε τρεξω και φρεναρω ειτε το αφησω να τσουλησει, στο ιδιο σημειο θα φτασουμεΑλλαξε λωριδα νευρικα (παραλιγο να σκοτωσει ενα μηχανακι) και ηρθε διπλα μου, με κοιταζε, τις χαμογελασα, αυτη συνεχισε να κανει τα ιδια στο μπροστινο της! και λιγο μετα μπηκα απο πισω της και αρχισα να τησ παιζω συνεχεια τα φωτα
Ρε krus γιαγια το πήρε;
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Ζωο η γιαγια με το ασπρο Γιαρις που στην πηγμενη κηφησιας μου επαιζε τα φωτα! Να κανω ΤΙ???
Την έχω πετύχει κι εγώ!
Ρολάριζα το αμάξι με νεκρά, σταματημένα μπροστά στα δέκα μέτρα. Φώτα, και στο νόημά μου με το χέρι: 'Τι θες', μου πάτησε και κόρνα. Ε, αυτό ήταν. Ανέβηκα στο φρένο απότομα, έμφραγμα η γιαγιά. Μου το έκανε άλλη μία, ξανανέβηκα στο φρένο, και αυτή τη φορά η θεραπεία ήταν οριστικήΡε krus γιαγια το πήρε;
Όχι, τύπος από Κάρυστο, δώρο για την κοπέλα του. Χαλάει την πιάτσα ο π....
-
Στο θέμα:
πριν κάνα-δυο ώρες, στο Νέο Φάληρο, έξω από το Καραϊσκάκη. Έχει στάση λεωφορείων + πιάτσα ταξί, οπότε από τις 3 λωρίδες η δεξιά είναι μονίμως πιασμένη και σταματημένη. Απο τις υπόλοιπες 2, η αριστερή ανεβαίνει γέφυρα για Πειραιά, η μεσαία χρησιμοποιείται από όσους θέλουν να κατέβουν δεξιά την υπόγεια για Μικρολίμανο-Καστέλλα.
Σήμερα, ανάμεσα στα σταματημένα ταξί και λεωφορεία τέρμα δεξιά, περιπολικό με αλάρμ, ΜΟΝΟ με τον οδηγό μέσα (πού ήταν ο άλλος? ). Κάνει να ξεκινήσει απότομα προς τα αριστερά ΜΕ ΣΒΗΣΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΗΝΑ, ο μπροστινός μου κάνει χαροτικό ελιγμό για να τον αποφύγει (πηγαίναμε με καμιά 60αριά), εγώ από πίσω με αναμμένο δεξί φλας ομοίως, ο μπάτσος στα τέτοια του, πατάει γκάζι και μπαίνει ανάμεσα στον προπορευόμενο και σε μένα.
Σιγά μην τον άφηνα
Κολλάω αγριεμένος το χέρι μου στην κόρνα, οπότε βγαίνει ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ απο το παράθυρο, κοιτάει πίσω και λέει: 'Τι θες κι εσύ γαμ#$%# χρ#$#$στό σου!!!'Ε, θόλωσα. Τον παίρνω από πίσω (προς Μικρολίμανο) πετώντας φώτα μέσα στην κίνηση για να σταματήσει. Ο τύπος, φτάνοντας στο κεντρικό περίπτερο όπου είναι το πεζογεφυράκι για ΣΕΦ-Δελφινάριο, κάνει απότομα επί τόπου να γυρίσει πίσω, δεν τον παίρνει και πάει να κάνει μανούβρα με όπισθεν. Σταματάω πίσω του μή αφήνοντάς τον, ανοίγω παράθυρο με ΧΑΜΟΓΕΛΟ:
Krus: 'Εμένα βρίσατε ΚΥΡΙΕ???'
Μπ.: 'Εεεε... να.... ξέρεις.... πήρα σήμα για κάτι αλήτες που τα σπάνε στην περιοχή και....'
Krus: 'Ναι, αλλά πείτε μου, ΕΜΕΝΑ βρίσατε???'
Μπ.: 'Εεεε... μη το παίρνεις προσωπικά... καταλαβαίνεις.... όταν πέσει σήμα από το κέντρο τρέχουμε πανικόβλητοι και.... τι να κάνω, πρέπει να κάνω τη δουλειά μου!'
Krus: 'Η δουλειά σας, απαιτεί αναμμένη σειρήνα και φάρους, αν θέλετε να σας σέβονται στο δρόμο και να μην σκοτώσετε κάναν άνθρωπο. Καλό βράδυ και καλή επιτυχία! Πιάστε τους, τους αλήτες!'
Μπ.: 'Συγνώμη, καλό βράδυ'Πολύ το ευχαριστήθηκα
Ζώα ζώα ζώα [#2]