Ο χρήστης kacey έγραψε:
Διαφωνω, απο την αποψη οτι ειτε ειχε διαγραμμιση ειτε οχι, εκ των πραγματων στο συγκεκριμενο σημειο υπαρχει μονο μια λωριδα για την κινηση των οχηματων, αρα δεν μπορει η μηχανη να περναει απο το πλαι. Με την ιδια ακριβως λογικη (και αυτο ισχυει) οτι αμα ειχε κινηση ο δρομος και τα αυτοκινητα ηταν σταματημενα, η μηχανη ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ (και οχι με την λογικη) ΔΕΝ πρεπει να περναει απο το πλαι τους αναμεσα σε αυτα και το κρασπεδο, οπως θα εβλεπες πχ να γινεται στην Αγγλια. Τεσπα.
ΥΓ Στο σεναριο με το συνεργειο παλι διαφωνω, αυτος που βγαινει απο ιδιωτικο χωρο δεν εχει κανενα δικαιωμα και προτεραιοτητα και δεν μπορει να ζητησει απο οσους κινουνται στον δρομο να σταματησουν για να βγει. Εγω βεβαια θα σταματαγα και θα τον αφηνα, αλλα συμφωνα με τον νομο εκεινος περιμενει, οχι εγω.
για το συνεργειο, σου ειπα.. ειναι θεμα κοινης λογικης, δεδομενων των παρκαρισμενων και της ελλειψης ορατοτητας, οτι καποιος θα βγει να ειδοποιησει τα αυτοκινητα, για να μην πεσει καποιος πανω. εκει λοιπον, ειναι μεγαλη μαλακια να χωθεις με το μηχανακι σου.
ο ΚΟΚ δεν ειναι για να τον τηρουμε κατα γραμμα. ουτε εγω το κανω, ουτε εσυ, ουτε κανεις. πανω απ'τον ΚΟΚ μπαινει η ανθρωπινη λογικη, για πραγματα κοινης λογικης που δε θελουν πολλη σκεψη.
οσον αφορα το συγκεκριμενο σημειο. σου ειπα, οχι απλως χωραει μια μηχανη και ενα αυτοκινητο, στα περισσοτερα σημεια ελλειψη παρκαρισμενου χωρανε 2 αυτοκινητα ΑΝΕΤΑ. επετρεψε μου να ξερω καλυτερα απο σενα, μιας και ΜΕΝΩ ΕΔΩ. σε πολλα σημεια μαλιστα, εχει στροφες αριστερες και φαναρι γι'αυτα.
σ'αυτα λοιπον, νομοταγη μου φιλε, παλι δεν επιτρεπεται να περασεις, αν το φαναρι σου ειναι πρασινο και αυτου που στριβει κοκκινο;
δεν το νομιζω. ευτυχως για μας που μενουμε εδω, περνανε και τα αυτοκινητα και οι μηχανες