-
Είναι γιατί εκεί έξω στας Ευρώπας δεν υπάρχει κανένας να πάρει τηλέφωνο και να απαιτήσει 'Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!!! ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ... BEEP!!!'.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
(μου το έστειλαν σήμερα με e-mail)
'Το Champions League φεύγει, οι κορνέδες έρχονται. Τα ζαχαροπλαστεία δεν προλαβαίνουν τις παραγγελίες'.
Υ.Γ..που χάθηκε εκείνη η ψυχή, ο 'red_army';;
Εδω ειμαι και δεν ειμαι κοτα. Αν ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ μου θα δεις οτι θαβω τον σολιντ.
Ομως ειπα και κατι αλλο και θα δουμε αν επαληθευτω η οχι. Προβλεπω ο Ολυπιακος να μαζευει 6 βαθμους και ο παο 5. Θα χασει απο βερντερ και μπαρτσα ο παο και θα φερει χ με ουντινεζε και ο οσφπ θα νικησει ροζεμποργκ εκτος και την αδιαφορη ρεαλ μεσα.
Μπορει και να πεσω τελειως εξω, αλλα αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Καντε λιγο υπομονη φιλοι Αντιολυμπιακοι.Η αποψη μου για την ομαδα δεν αλλαζει. Εχει καποιους καλους παικτες αλλα θελει τουλαχιστον 4 παικτες καλους. Να φυγουν ανατολακης,γεωργατος,μπουλουτ,κωστουλας και να παρουμε 4 καλους αμυντικους παικτες. Στην αμυνα πασχουμε. Και ο μπαμπαγκιτα που κοροιδευετε ολοι μια χαρα επαιξε χθες και ο τουρε καλος ειναι και ο οκκας και ο στολτιδης και ο καφες. Μια καλη τετραδα στην αμυνα θελουμε,γιατι με τα αργοκινητα καραβια ανατολακη-κωστουλα και με τον καφενε τον γεωργατο δεν παμε πουθενα
Καλως τονε
Πρώτα από όλα δεν είπε κανείς ότι είσαι κότα
Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, δεν έχεις βαρεθεί να τα ακούς τόσα χρόνια;@thaveris. Δεν είναι μαγκιά να διώχνεις τον Λυμπερόπουλο και να φέρνεις τον Μάριτς και κάτι άλλους τελειωμένους. Αυτό μάλλον, τσάμπα μαγκιά, είναι.
Επίσης τσάμπα μαγκιά είναι να λες ότι 'το bugget είναι απεριόριστο' και να παίρνεις το ....Ραγκουέλ επειδή 'ήταν ελεύθερος'.Παιδιά , το ποδόσφαιρό μας είναι για να κάνουμε χαβαλέ στο forum και να τσιγγλάμε ο ένας τον άλλον .
Μέχρι εκεί. Στην Ευρωπη παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.5άρες η ΑΕΚ, 5άρες ο βάζελος, 7άρες ο γαύρος και πάει λέγοντας.
Το ότι ο γαύρος έχει σπάσει τα κοντέρ ε αυτό πια
Ο βάζελος όντως τα κατάφερνε καλύτερα στην Ευρώπη , μέχρι την 5άρα στο Ολντ Τράφορντ. Μετά από αυτό , κεφάλι δε μπορεί να σηκώσει -
Να φυγουν ανατολακης, γεωργατος, μπουλουτ, κωστουλας και να παρουμε 4 καλους αμυντικους παικτες. Στην αμυνα πασχουμε. Και ο μπαμπαγκιτα που κοροιδευετε ολοι μια χαρα επαιξε χθες και ο τουρε καλος ειναι και ο οκκας και ο στολτιδης και ο καφες. Μια καλη τετραδα στην αμυνα θελουμε,γιατι με τα αργοκινητα καραβια ανατολακη-κωστουλα και με τον καφενε τον γεωργατο δεν παμε πουθεναΟ Ανατολάκης κι ο Κωστούλας, μια χαρά παίζουν. Ειδικά ο Κωστούλας! Κι ο Γεωργάτος, ΔΕΝ είναι αμυντικός φίλε μου. Είναι χαφ ο άνθρωπος, αν τον βάλει να παίξει αριστερό χαφ, θα τρίβεις τα μάτια σου. Για τον Μπουλούτ, πώς έβγαλες συμπέρασμα σε 2 παιχνίδια που τον είδες?
Θα μου πεις, δεν έχουμε αριστερό αμυντικό, αναγκαστικά βάζει Γεωργάτο ή μπουλούτ. Θα σου πω: ΧΕΣΤΗΚΑ, ας είχε πάρει παίκτη για τη θέση...
Η ομάδα αυτή τη στιγμή χρειάζεται ΑΜΕΣΑ 2 πράγματα: αριστερό μπακ και δεξί χαφ.-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
...αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι...
Ναι αλλά αν πέσεις έξω???
Γελάει ήδη και το παρδαλό κατσίκι..
Εγώ ανήκω στα κρι-κρι.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Η προφητεία του Σόλιντ βγήκε αληθινή! Ο ΟΣΦΠ κατέπληξε την Ευρώπη! Έφαγε άλλη μια τεσσάρα χαλαρούιτα μέσα στην έδρα του!!!(Δεν τους αρεσε ο Μπαγεβιτς..... )
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Παιδιά , το ποδόσφαιρό μας είναι για να κάνουμε χαβαλέ στο forum και να τσιγγλάμε ο ένας τον άλλον .
Μέχρι εκεί. Στην Ευρωπη παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.Πολυ σωστός!!! Ομως οι Ολυμπιακοι τυφλώνονται από τα πρωταθληματα και νομίζουν οτι ΑΛΗΘΕΙΑ εχουν καλή ομάδα!
5άρες η ΑΕΚ, 5άρες ο βάζελος, 7άρες ο γαύρος και πάει λέγοντας.
Ακόμα και εδώ όμως υπάρχει η διαβάθμιση και η σύγκριση: Η ΑΕΚ τα τρώει από τη...ΖΕΝΙΤ, ο βάζελος μια φόρα από τη ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, και ο γαύρος τρώει τα περισσότερα και κάθε φορά
Ο βάζελος όντως τα κατάφερνε καλύτερα στην Ευρώπη , μέχρι την 5άρα στο Ολντ Τράφορντ. Μετά από αυτό , κεφάλι δε μπορεί να σηκώσει
Glascow Rangers - PANATHINAIKOS 1-3
Arsenal - PANATHINAIKOS 2-2
PANATHINAIKOS - PSV Eindhoven 4-1
PANATHINAIKOS - Werder 2-1
σκέψου να σηκώσουμε και κεφάλι.. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν το αντέχουν οι Ολυμπιακοί να περιμένουν μία πενταετία και δεν ταιριάζει και στο ύφος της ομάδας.Πρέπει να έχει πάντα παίκτες έτοιμους να πρωταγωνιστούν.Δεν νομίζω ότι καμία ευρωπαϊκή ομάδα κορυφαίου επιπέδου κάνει ανανέωση πενταετίας τύπου Παναθηναϊκού.Επειδή ειλικρινά δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις παραπάνω φράσεις, ελπίζω να μη εννοείς πως ο Ολυμπιακός είναι ευρωπαϊκή ομάδα κορυφαίου επιπέδου ή ότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα ίσου ευρωπαϊκού επιπέδου με τον Ολυμπιακό.
Βαζουν το χέρι στην τσέπη και κάνουν τέτοιου είδους ανανέωση.
Αν δε μπορεί ο Ολυμπιακός είναι άλλη υπόθεση αλλά να πειραματίζεται με πιτσιρικάδες δεν του ταιριάζει.Γιατί ακριβώς δεν του ταιριάζει, τί είναι ο Ολυμπιακός; Υπονοείς μήπως πως είναι καλύτερος π.χ. από τη Λίβερπουλ που προσφάτως πειραματίστηκε με πιτσιρικάδες κι έφτασε να πάρει το CL;
Καραϊσκάκη με παίκτες εκτοπίσματος Δάρλα και Κώτσιου δεν ταιριάζει.
Με παίκτες εκτοπίσματος Ανατολάκη και Πάντου ταιριάζει; Με προπονητές εκτοπίσματος Λεμονή και Ματζουράκη;
Αν θέλουμε να κάνουμε το άλμα θα πρέπει να πέσουνε λεφτά
Στο πρόσφατο παρελθόν πέσανε λεφτά και μάλιστα πολλά στον Ολυμπιακό. Άλλαξε κάτι στο ευρωπαΙκό προφίλ του; Τα λεφτά είναι μια μόλις παράμετρος. Υπάρχουν (ευτυχώς) πολλές ακόμα.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παιδιά , το ποδόσφαιρό μας είναι για να κάνουμε χαβαλέ στο forum και να τσιγγλάμε ο ένας τον άλλον .
Μέχρι εκεί. Στην Ευρωπη παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.Πολυ σωστός!!! Ομως οι Ολυμπιακοι τυφλώνονται από τα πρωταθληματα και νομίζουν οτι ΑΛΗΘΕΙΑ εχουν καλή ομάδα!
5άρες η ΑΕΚ, 5άρες ο βάζελος, 7άρες ο γαύρος και πάει λέγοντας.
Ακόμα και εδώ όμως υπάρχει η διαβάθμιση και η σύγκριση: Η ΑΕΚ τα τρώει από τη...ΖΕΝΙΤ, ο βάζελος μια φόρα από τη ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ, και ο γαύρος τρώει τα περισσότερα και κάθε φορά
Ο βάζελος όντως τα κατάφερνε καλύτερα στην Ευρώπη , μέχρι την 5άρα στο Ολντ Τράφορντ. Μετά από αυτό , κεφάλι δε μπορεί να σηκώσει
Glascow Rangers - PANATHINAIKOS 1-3
Arsenal - PANATHINAIKOS 2-2
PANATHINAIKOS - PSV Eindhoven 4-1
PANATHINAIKOS - Werder 2-1
σκέψου να σηκώσουμε και κεφάλι..Nai έχεις δίκιο. Να δοκιμάσω να το διατυπώσω πιο σωστά.
Ο Παναθηναϊκός, τόσα χρόνια , έχτιζε στην Ευρώπη ένα αξιοσέβαστο όνομα. Νομίζω ότι σε ένα ικανοποιητικό βαθμό τα είχε καταφέρει, συνδυάζοντας απόδοση πολύ καλή με αντίστοιχα αποτελέσματα. (Σάλκε, Αμβούργο, Γιουβέντους κ.τ.λ)
Δε νομίζω ότι εκείνος ο Παναθηναϊκός θα έτρωγε 3 από μια ομάδα επιπέδου Ουντινέζε ή θα παρουσίαζε εκείνο το θλιβερό θέαμα με την Αϊντχόβεν ή θα έκανε ποτέ πάρτι η Στουτγκάρδη στη 'Λεωφόρο'.Θέλω να πω , ότι η ομάδα έχει σαφώς αποδυναμωθεί και οι λίγες τώρα πια, καλές εμφανίσεις σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, μάλλον είναι αποτέλεσμα κεκτημένης ταχύτητας. Και βέβαια-πιστεύω να συμφωνείς-δεν παίζει τη μπάλα που έπαιζε.
Τα αποτελέσματα που αναφέρεις είναι όντως έτσι. Αλλά μεμονωμένα αποτελέσματα σε ένα χρονικό διάστημα3-4 χρόνων , επίσης φανταζομαι να συμφωνείς, δε λένε και πολλα΄.
Μεμονωμένα καλα΄αποτελέσματα (εντός έδρας, γιατί έξω , γίνεται η σφαγή του Δράμαλη ) έχει και ο Ολυμπιακός. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι παυει να είναι μια εντελώς ανυπόληπτη ομάδα στην Ευρώπη. -
Αυτα που λες λίγο απέχουν από την (πιο αντικειμενική ίσως) πραγματικότητα.
Αλλά απο τη δική μου (πιο υποκειμενική ίσως) όμως σκοπιά:
το 2003 ήμαστε απαράδεκτοι και πληρώναμε το μάρμαρο του πανικού απο την 3αρα της Ριζούπολης.Παρόλα αυτά καταφέραμε και το σωσαμε λίγο με το 1-3 στη Γλασκώβη και το 0-0 στην ισχυρή τότε Οσέρ. Αποτελέσματα καi εμφάνιση για κλάματα.το 2004-πέρυσι αν εξαιρέσεις το ξεκίνημα (2-1 με τυχη την Ροζενμποργκ και 1-0 απο Αιντχοφεν) και το τέλος (2-0 απο Σεβιλη_πιο πολύ λόγω συνδρόμου UEFA) o Παναθηναικός άρχισε να γίνεται PANATHINAKOS με καλά αποτελέσματα ΚΑΙ εμφανίσεις.
Φετος, 2005 αν και έχουμε ελάχιστα δείγματα πιστέυω ο Παναθηναικός βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Δεν είναι λίγο πράγμα να ανατρέπεις το 3-1, και να περνάς την Βίσλα με τεσσάρα και με 7/11 διαφορετική 11αδα..Μετά και πάλι δεν αποφύγαμε την ξεφτίλα αλα Ολυμπιακος απο Ουντινε, αλλά και πάλι αρχίσαμε να σηκώνουμε κεφάλι. Αν σήμερα φάμε πάνω από 3 θα πω ότι δεν κάναμε τίποτα, αλλά οριστική εικόνα θα βγει στο τέλος.
Με λίγα λόγια, θα συμφωνήσω οτι ο Παναθηναικός δεν έχει το ιδιο βάρος με πριν το 2003 αλλα ακόμη και έτσι έχει πετύχει αρκετά καλά παιχνίδια σε 2 χρόνια(οχι 3-4), και διατηρείται για 4η συνεχή χρονιά στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, μόλις κάτω από τα μεγαθήρια.
-
Εδω ειμαι και δεν ειμαι κοτα. Αν ανατρεξεις σε προηγουμενα ποστ μου θα δεις οτι θαβω τον σολιντ.
Ομως ειπα και κατι αλλο και θα δουμε αν επαληθευτω η οχι. Προβλεπω ο Ολυπιακος να μαζευει 6 βαθμους και ο παο 5. Θα χασει απο βερντερ και μπαρτσα ο παο και θα φερει χ με ουντινεζε και ο οσφπ θα νικησει ροζεμποργκ εκτος και την αδιαφορη ρεαλ μεσα.
Μπορει και να πεσω τελειως εξω, αλλα αν πεσω μεσα θα γελασει και το παρδαλο κατσικι.
Καντε λιγο υπομονη φιλοι Αντιολυμπιακοι.Η αποψη μου για την ομαδα δεν αλλαζει. Εχει καποιους καλους παικτες αλλα θελει τουλαχιστον 4 παικτες καλους. Να φυγουν ανατολακης,γεωργατος,μπουλουτ,κωστουλας και να παρουμε 4 καλους αμυντικους παικτες. Στην αμυνα πασχουμε. Και ο μπαμπαγκιτα που κοροιδευετε ολοι μια χαρα επαιξε χθες και ο τουρε καλος ειναι και ο οκκας και ο στολτιδης και ο καφες. Μια καλη τετραδα στην αμυνα θελουμε,γιατι με τα αργοκινητα καραβια ανατολακη-κωστουλα και με τον καφενε τον γεωργατο δεν παμε πουθενα
αυτές οι προβλέψεις σου... άντε ας κάνω κι εγώ μία... το πολύ 1 βαθμό κι αυτόν με τη Ρεάλ εντός
πότε είπαμε ότι θα παίξει τελικό CL o ολυμπιακός;
-
Επανάληψη...
-
..κερίδζει και η Βερντερ, τελος για φέτος.
-
osfp+pao=love
-
Καλά πάμε..
-
Καλά είναι! Μόνο 4 έχουμε φάει στο 1ο (αντί για 7)... και πού είμαστε ακόμα... θα σπάσουμε όλα τα κοντέρ απόψε!
-
.
.
-
Ιδού το ελληνικό ποδοσφαιρικό επίπεδο...
-
Μιας 5άρας νιάτα...
(τι ήταν το 5ο)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αλλα... για πεστε μου, αυριο στο Καμπ Νου που θα σταματησει αραγε το κοντερ? Ε ρε γλεντια που εχει να κανει ο Μαγος...
Κάτσε να τα φάμε και το συζητάμε αύριο..
Κάτσε να τα φάμε και το συζητάμε αύριο.
Εγω παντα το ελεγα οτι οι λαγοι ειναι ευρωπαικη ομαδα με ευρωπαικο κουστουμι κλπ. Φαινεται δεν φαινεται? Το ευρω-π**ς παντως το τρωει και με το παραπανω...και ακομη δεν εχει τελιωσει το ματς....7-0 προβλεπω εκτος και αν δειξει οικτο ο Μαγος...κανονικα για 10 ειναι αλλα τελοσπαντων......
[/quote]
-
Γιατί έχεις προτίμηση στα 7;; και όχι στα 6 ή στα 8;;
Δεν πιστεύω να κάνεις τίποτα συνειρμούς;;!!;;
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]