-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. Και την ευρωπη και στην ελλαδα ο παο στηνει παιχνιδια. -
Φιλε kid απ'οτι φαινεται οι οπαδοι του ερυθρου αστερα δεν νομιζω να γελανε ετσι.Ουτε οι οπαδοι της γιουβε που εμειναν με 9 παικτες. Δεν νομιζω να γελαγαν και οι οπαδοι του παο οταν η ομαδα τους σωζοταν απο τον ανδριανοπουλο ,γιατι επρεπε να πεσει στην β εθνικη για δωροδοκεια
-
Ο ιταλός είδε φως στο τούνελ.
Ο ιταλός είδε σημάδια ανάκαμψης μετά τον αγώνα με την ουντινέζε(προφανώς επειδή ο Λεβαδειακός δεν μας κάρφωσε 3 μπαλάκια.)
Ο ιταλός έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας.
Ο ιταλός πιστεύει ότι όλα βαίνουν καλώς και το μόνο που λείπει από την ομάδα είναι η...νίκη.
Ο ιταλός έδωσε συγχαρητήρια στον Λεβαδειακό για την σπουδαία εμφάνισή του.
Καπετάνιο...συμφωνείς;
-
Φιλε kid απ'οτι φαινεται οι οπαδοι του ερυθρου αστερα δεν νομιζω να γελανε ετσι.Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια
-
FORZA EL SUPER DEPOR!
-
Φιλε kid απ'οτι φαινεται οι οπαδοι του ερυθρου αστερα δεν νομιζω να γελανε ετσι.Ουτε οι οπαδοι της γιουβε που εμειναν με 9 παικτες. Δεν νομιζω να γελαγαν και οι οπαδοι του παο οταν η ομαδα τους σωζοταν απο τον ανδριανοπουλο ,γιατι επρεπε να πεσει στην β εθνικη για δωροδοκειαξεχνάς και τον Θεολόγη Παπαδόπουλο επί εποχή Κοσκωτά
Τι περιμένεις βέβαια από 'τσουκαλά' με νικ από τη θύρα 7
γεια σου αντικειμενικέ
-
Ψιτ παιδι!!!Πιασε 0-0 σουβλακια!!
Ας μη κλειδωθει αυτο το τοπικ λογω καφενειακου τυπου αντιπαραθεσεις.
-
Και οι 3 δεν βλεπονται......
Η ΑΕΚ για 65 λεπτα παιζει ελεεινο ποδοσφαιρο,δεχεται το γκολ κ μετα βγαινει μπροστα για να ισοφαρισει.......
Ο Παο δεν μπορει να βαλει γκολ....
Ο Ολυμπιακος προηγειται με ενα αυτογκολ-τυφλα να εχουν οι επιθετικοι......
Ε ρε γλεντια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ψιτ παιδι!!!Πιασε 0-0 σουβλακια!!Ας μη κλειδωθει αυτο το τοπικ λογω καφενειακου τυπου αντιπαραθεσεις.
λάθος κάνεις, εγώ βάζω γκολ (και φέρνω Χ)
-
προς red army 7
οπως (ελπιζω να) αντιλαμβανεσαι, το παρον topic εχει εντονο το στοιχειο του σαρκασμου και αυτο-σαρκασμου. Το κειμενο το hrdoukas ηταν ξεκαρδιστικο. Μην το κανουμε εδω 'καφενειο των -και καλα- φιλαθλων'.
Αλλωστε, αν θελει καποιος να ειρωνευτει το Βαζελο, ας κοιταξει κατα Λειβαδια. Δε σας παει η ρημαδα η Ευρωπη, αφηστε το το θεμα καλυτερα... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Παρανοηση.Δεν απευθυνομουν σε εσενα lkar ,σαν αστειο το εγραψα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παρανοηση.Δεν απευθυνομουν σε εσενα lkar ,σαν αστειο το εγραψα
και τ'αστεία έχουν τα όριά τους! όχι και βάζελος
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
προς red army 7
οπως (ελπιζω να) αντιλαμβανεσαι, το παρον topic εχει εντονο το στοιχειο του σαρκασμου και αυτο-σαρκασμου. Το κειμενο το hrdoukas ηταν ξεκαρδιστικο. Μην το κανουμε εδω 'καφενειο των -και καλα- φιλαθλων'. .Ασε που αν έβρισκα ένα τέτοιο κείμενο (φυσικά και δεν είναι δικό μου) που να 'κράζει' τον ΠΑΟΚ δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να το δημοσιεύσω...
Φανατικοί όλου του κόσμου... χαλαρώστε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εχουν εκει στον ράοκ τοσα λεφτα που θα σπασουν το συμβολαιο του Ματέους με την Ουγγαρια;
Αν ναι, παμε ολοι μαζι: Πως την κανουν τη μπουγαδα, με νερο και σαπουναδα...Πάντως ευτυχώς που υπάρχουν οι ΠΑΟΚτζήδες και με τα εισητήρια από το σημερινό αγώνα θα δει κανά φράγκο και το άδειο ταμείο του Ηρακλή.
Βλέπω κουραμπιέδες ή γριά σήμερα. Ο ΠΑΟΚ μόνο στον αγώνα δεν φαίνεται να έχει το μυαλό του. -
Δεν νομιζω οτι ειναι ξεκαρδιστικο να γραφει ανακριβειες και να ειρωνευεται την κατα τεκμηριον μεγαλυτερη ομαδα. Το αν μας παει η ευρωπη ασε να το κρινουν οι ευρωπαιοι ,οπως ο αριγκο σακι,ο προεδρος της λυον κ.τ.λ οπου δηλωναν οτι ο ολυμπιακος εχει κερδισει τον σεβασμο σε αντιθεση με τον προεδρο της βενρντερ που οταν επεσε με τον παο δηλωνε οτι ειναι τυχεροι που παιζουν μαζι τους. Δεν θα εστελνα και εγω ειρωνικο ποστ αν δεν εβλεπα το ποστ του hrdouka. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Αφηστε λοιπον τις εξυπναδες και για το αν ειμαι τσουκαλας απλα να σας πω οτι δεν ειμαι καν μελος. Δεν μπορω ομως να μην αντιδρασω οταν διαβαζω τετοιες @@ριες. Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε? -
Δεν νομιζω οτι ειναι ξεκαρδιστικο να γραφει ανακριβειες και να ειρωνευεται την κατα τεκμηριον μεγαλυτερη ομαδα. Το αν μας παει η ευρωπη ασε να το κρινουν οι ευρωπαιοι ,οπως ο αριγκο σακι,ο προεδρος της λυον κ.τ.λ οπου δηλωναν οτι ο ολυμπιακος εχει κερδισει τον σεβασμο σε αντιθεση με τον προεδρο της βενρντερ που οταν επεσε με τον παο δηλωνε οτι ειναι τυχεροι που παιζουν μαζι τους. Δεν θα εστελνα και εγω ειρωνικο ποστ αν δεν εβλεπα το ποστ του hrdouka. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
Αφηστε λοιπον τις εξυπναδες και για το αν ειμαι τσουκαλας απλα να σας πω οτι δεν ειμαι καν μελος. Δεν μπορω ομως να μην αντιδρασω οταν διαβαζω τετοιες @@ριες. Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε?Καταλαβαμε, καταλαβαμε...
-
Αφηστε λοιπον τις εξυπναδες και για το αν ειμαι τσουκαλας απλα να σας πω οτι δεν ειμαι καν μελος. Δεν μπορω ομως να μην αντιδρασω οταν διαβαζω τετοιες @@ριες. Κ Α Τ Α Λ Α Β Α Τ Ε?μερικών τα ζητάει...
η μοναδική ανακρίβεια που δεν γράφτηκε ήταν το μεγαλύτερο σε έκταση σκορ σε αγώνα CL πόσο ήταν άραγε; 6-0; 7-0; 8-0; υπάρχει κι ένα 8-3... αλλά έβαλαν 3 οι άλλοι
-
Γιατι δεν ειναι ανακριβεια εκει που λεει οτι εχει τους περισσοτερους αποκλεισμους? η ροζεμποργκ εχει 8. Δεν δημιουργει εντυπωσεις εκει που λεει οτι πριν το 1960 τα επαιρνε τα πρωταθληματα ευκολα. Μα δεν ξερει οτι επαιζαν και παλι ολοι μεταξυ τους? Ο πρωταθλητης πειραιως ολυμπιακος επαιζε με τον πρωταθλητη αθηνων παναθηναικο και παλι εχανε ο παο. Αυτον τον ιστορικο ποδοσφαιρου θα τον βρω και θα τον αρχισω στα μπινελικια.
-
Οτι και να κανετε το ρεκορ μας με 3 αποκλεισμους απο τους κουμπαρους δεν προκειτε να καταρριψετε. Και να σκασετε
Παρτε κολλυρια! Σε 5 ωρες αρχιζει το υπερθεαμα
-
Τελευταία χρονιά του Κατσουράνη στην ΑΕΚ?
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]