-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο STAR εκαναν ακομα μικροτερα τα γραμματα στο πινακα της βαθμολογιας για να φαινετε ο ΠΑΟ στην πρωτη σελιδαΑν συνεχίσουμε έτσι, στο STAR θα έχουν μία σελίδα για την βαθμολογία..
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Δεν πειράζει μωρέ καλή καρδιά...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (του βαθμολογικού πίνακα ;))
Φέτος θα έχει αντίπαλο...τον ΠΑΟ
**ΠΑΟΚΑΡΑ **Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟ**ΚΑΡΟ **Ο ΑΛΛΟΣ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οχι ο Ματέους, αλλα διδυμο Λιπι-Καπελο δεν πιστευω οτι μπορουν να κανουν αυτο το αισχος που ειδα προχθες στο γηπεδο, να θυμιζει ομαδα. Γλιτωσατε απο συντριβη, πιστευω αποκλειστικα λογω του οτι ο Ερρερα (φτου φτου παικταρα μου ) επαιξε μολις το πρωτο του βασικο παιχνιδι και δεν εχει ακομα αποκτησει επαφη με το πλεχτο. Ο ράοκ ηταν ενα σκορποχωρι απο παικτες ειτε υπερτιμημενους (Φουτσινι, Σαλπιγγιδης, Χαραλαμπους, Σικαμπαλα) ειτε κορεσμενους (Τεο, Ακιελ) ειτε πολυ πολυ λιγους (εδω ας μην πω ονοματα). Αν εξαιρεσεις τον Ουντινεζε και το Φερναντεζ χεσε ψηλα κι αγναντευε.Ο Τοχούρογλου,ο Τοχούρογλου;;;
Είναι απορίας άξιο πάντως,πως ο μόνος προπονητής που κατάφερε να μείνει στον παοκ και να τον συμμαζέψει κάπως ήταν ο Ανασασιάδης!Αυτός που δεν είχε στεριώσει πουθενά... (εκτός και αν κάτι μου διαφεύγει)
Τουλάχιστον εμείς έχουμε τα χάλια μας,αλλά δεν ξοδέψαμε πολλά μύρια ευρώ σαν κάποιους άλλους
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οχι ο Ματέους, αλλα διδυμο Λιπι-Καπελο δεν πιστευω οτι μπορουν να κανουν αυτο το αισχος που ειδα προχθες στο γηπεδο, να θυμιζει ομαδα. Γλιτωσατε απο συντριβη, πιστευω αποκλειστικα λογω του οτι ο Ερρερα (φτου φτου παικταρα μου ) επαιξε μολις το πρωτο του βασικο παιχνιδι και δεν εχει ακομα αποκτησει επαφη με το πλεχτο. Ο ράοκ ηταν ενα σκορποχωρι απο παικτες ειτε υπερτιμημενους (Φουτσινι, Σαλπιγγιδης, Χαραλαμπους, Σικαμπαλα) ειτε κορεσμενους (Τεο, Ακιελ) ειτε πολυ πολυ λιγους (εδω ας μην πω ονοματα). Αν εξαιρεσεις τον Ουντινεζε και το Φερναντεζ χεσε ψηλα κι αγναντευε.Μπα. Εγώ πιστεύω ότι ένας Δώνης ή ακόμα και ένας Ντούσαν είναι αρκετοί. Που να κουβαλάς το Λίπι με το πούρο του.
Α! Συγχαρητήρια και στον Ηρακλή. Μετά από τρεις αγώνες πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και κρατήθηκε σε απόσταση αναπνοής πίσω από τους ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στον βαθμολογικό πίνακα. Τι συναρπαστικό πρωτάθλημα! -
Τέλος ο Μπασινάς από τον Παναθηναϊκό
Μέσα σε 28 λέξεις σφραγίστηκε το 'διαζύγιο' του Αγγελου Μπασινά με τον Παναθηναϊκό. Ο πρώην αρχηγός των 'πρασίνων' βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου επήλθε συμφωνία για λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει να χρήματα που αναλογούν για τους τρεις εναπομείναντες μήνες του τρέχοντος συμβολαίου του.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Μπα. Εγώ πιστεύω ότι ένας Δώνης ή ακόμα και ένας Ντούσαν είναι αρκετοί. Που να κουβαλάς το Λίπι με το πούρο του.
Α! Συγχαρητήρια και στον Ηρακλή. Μετά από τρεις αγώνες πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα και κρατήθηκε σε απόσταση αναπνοής πίσω από τους ΠΑΟΚ-ΠΑΟ στον βαθμολογικό πίνακα. Τι συναρπαστικό πρωτάθλημα!Τουλαχιστον ρε συ, αν εξαιρεσεις την απιστευτη χασογκολιαση που παντα μας διακρινει, κατι παιξαμε. Απο το τι γλιτωσατε, ουτε στον δαλάι-λαμα;) να μην το πειτε
Εντιτ: Δεν αντεχω να μη δουλευω τους αγαπητους συμπολιτες
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aπο το τι γλιτωσατε, ουτε στον ιμαμη να μην το πειτε
Δε θέλω σαχλαμάρες...
-
Ελα ρε που παρεξηγηθηκες κιολας...
-
Ρε συ ειναι κάποιες ευαίσθητες χορδές πως να το κάνουμε... Τσατίζομαι όταν ακούω το 'βούλγαροι' αλλά τρελαίνομαι περισσότερο όταν ακούω θεσσαλονικεις να μας λένε Τούρκους!
-
Kακως τσατιζεσαι και με τα δυο, γιατι ειναι (ειδικα το Τουρκοι) λεξεις κενες απο καθε νοημα μπορει να τους δωσεις. Ειναι κατι σαν κλητικες προσφωνησεις.
Επειδη ομως εισαι πατριωτακι θα σου κανω τη χαρη και θα κανω τον ιμαμη παπά
Αν και θα επρεπε να ξερεις οτι η σωστη ομαδα για ενα Θασιτη ειναι Ηρακλης. Στα καπνομαγαζα της Καβαλας που δουλευαν ολοι οι Θασιτες προ 50ετιας ηταν (ακομα και οι γυναικες) Ηρακλης Καβαλας (αυτος που παιζει στο Βερουλειο νυν Ηρακλης Ποταμουδιων) σε αντιπαραθεση με τους προσφυγες που ηταν ΑΕΚ Καβαλας. Μαλιστα η γιαγια μου (γρια ονομα και πραμα) μου ελεγε οτι οταν ειχε παιχνιδι πηγαιναν οι γυναικες με γαλαζια μαντηλακια στο καπνομαγαζο. Ετσι για το σόι μου εδω στη Θεσσαλονικη ειναι μια αναμνηση και τιμη στην εποχη εκεινη και τις ριζες μας το να εισαι Ηρακλης. -
MAYPIΔHΣ ΣTHN «ΟMAΔA»: Ο MAΛEZANI ΞEPEI ΠOY EPΓAZETAI;
**«Ο ρήτορας της αρλούμπας!» **
ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ
«Και εμείς, πολλές φορές, δεν παίζαμε καλά. Αλλά τα ματς τα κερδίζαμε. Είτε ο Μήτσος, είτε ο Ρότσα, είτε ο Κωστάκης, είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος. H ομάδα είχε ηγέτες. Τώρα ποιος είναι ο ηγέτης; Ο Γκονζάλεζ; Και εάν είναι, σε ποια θέση παίζει;», ξεσπά ο Κώστας Μαυρίδης
Δώδεκα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ήρθε παιδάκι, με κοντά παντελόνια, έφυγε ώριμος άνδρας. Αρχηγός, ηγέτης, άρχοντας, αλλά με ένα βασικό «ελάττωμα»: έλεγε πάντοτε τη γνώμη του, αγνοώντας τις συνέπειες. Ο Κώστας Μαυρίδης μιλάει σπάνια. Την τελευταία φορά που μίλησε στα «NEA», ως αρχηγός και παίκτης του Παναθηναϊκού, είχε φάει τρεις μήνες διακοπή συμβολαίου! Βεβαίως, τώρα δεν κινδυνεύει με παρόμοια τιμωρία. Αλλά εκφράζει συναίσθημα, πίκρα και κάποιες απόψεις, που σίγουρα θα συζητηθούν:
«Οι ίδιοι άνθρωποι που πολέμησαν λυσσαλέα τον Όσιμ, υπερασπίζονται τώρα τον Μαλεζάνι. Ο Όσιμ ήταν ο προπονητής των παικτών και του κόσμου. Ο άνθρωπος που δίδασκε και έλεγε αλήθειες. Ο Μαλεζάνι είναι ο εκλεκτός της διοίκησης και των υποτακτικών της. Ο ρήτορας της αρλούμπας!».
ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
«Ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν έχει ποιότητα. Δεν έχει Ρότσα, Σαραβάκο, Αντωνίου. Και εμείς, πολλές φορές, δεν παίζαμε καλά. Αλλά τα ματς τα κερδίζαμε. Είτε ο Μήτσος, είτε ο Ρότσα, είτε ο Κωστάκης, είτε εγώ, είτε κάποιος άλλος. H ομάδα είχε ηγέτες. Τώρα ποιος είναι ο ηγέτης; Δηλαδή ο Γκονζάλεζ είναι ηγέτης; Και εάν είναι, σε ποια θέση παίζει; Μπροστά, στο κέντρο, πίσω;
Ο Μαλεζάνι ζητάει πίστωση χρόνου. Δηλαδή πρέπει να περιμένουμε την Ανάσταση; Τη Λαμπρή για να δούμε κάτι καλό; Όπως είπε και ο Δομάζος, μήπως ξέρει ο προπονητής σε ποια ομάδα ήρθε; Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού! Ο άνθρωπος νομίζει ότι προπονεί την Αλμπινολέφε, την Κιέβο, την Έμπολι ή δεν ξέρω και εγώ τι. Στην τρίτη αγωνιστική βρισκόμαστε επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό. Και μας λέει ο Μαλεζάνι: θα υπάρξει βελτίωση. Και ρωτάω εγώ: Ο Ολυμπιακός δεν θα βελτιωθεί; Ο Ολυμπιακός σέρνεται σαν και εμάς, αλλά εξασφάλισε ήδη μια σημαντική διαφορά. Εμείς πού... πετάμε -κατά τον προπονητή , γιατί είμαστε προτελευταίοι στη βαθμολογία;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ;
Ο Μαλεζάνι είναι επτά μήνες στην ομάδα**. Και ζητάει πέντε χρόνια αβάντζο. Να πάμε, δηλαδή, στο Πεκίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να επιστρέψουμε. Για να εξακριβώσουμε τι; Το αυτονόητο; Τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή και μπροστάρη στην Ευρώπη; H διοίκηση που είναι; Υπάρχει; Εξήγησε στον κόσμο του Παναθηναϊκού τι εστί πενταετές πρόγραμμα; Δηλαδή η ομάδα γιατί παίζει; Για να παραμείνει στην κατηγορία, για να έρθει δεύτερη, για να πάρει το πρωτάθλημα; **Αισθάνομαι μεγάλη πίκρα. Αγαπάω την ομάδα. Μου έδωσε πολλά. Έκλαψα όταν με διώξανε. Κλαίω και τώρα! Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα. Κάνω κριτική γιατί λατρεύω τον Παναθηναϊκό και ντρέπομαι να με δουλεύουν οι Ολυμπιακοί.
Αυτοί που διοικούν τον Παναθηναϊκό δεν ντρέπονται μ' αυτό το χάλι; Ακούω για τον Μπάγιεβιτς. Μακάρι να έρθει. Πέτυχε παντού. Εικάζω ότι θα πετύχει και σ' εμάς. Δεν ξέρω τι θα προκύψει στο μέλλον. Δεν είμαι μέντιουμ. Δεν με λένε Λεφάκη. Μαυρίδη με λένε. Και θα πω και κάτι τελευταίο. Λυπάμαι για τ' αφεντικά που διοικούν. Δεν έχουν έστω έναν παλαιό παίκτη, έναν γνήσιο Παναθηναϊκό μέσα στην ομάδα. Χτύπα ξύλο, αλλά θα μας τιμήσουν μετά θάνατον!»...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kακως τσατιζεσαι και με τα δυο, γιατι ειναι (ειδικα το Τουρκοι) λεξεις κενες απο καθε νοημα μπορει να τους δωσεις. Ειναι κατι σαν κλητικες προσφωνησεις.
.Αν ήταν κενές νοήματος θα λέγαν 'Φινλαδοί' και 'Τσέχοι'. Και ξέρεις τι; δεν είναι οτι παρεξηγούμαι (γιατί προφανώς δεν αισθάνομαι καθόλου Βούλγαρος ή Τούρκος και όυτε κολάει καθόλου το 'όποιος έχει τη μύγα...') αλλά το θεωρώ ηλίθιο και επικίνδυνο να καλιεργούνται κάποιες 'απόψεις' ακόμα και σε οπαδικό επίπεδο οι οποίες έχουν άλλου είδους προεκτάσεις. Εχω συναντήσει ουκ ολίγους Ολυμπιακούς και Παναθηναϊκούς (κυρίως στο πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο) που **πραγματικά **πιστευαν οτι οι Βορειοελλαδίτες είναι 'έστω και λίγο' Βούλγαροι. Πρόσφατα, πριν από λίγους μήνες, γνώρισα ένα παλικάρι, Αρειανό, ο οποίος προσπαθούσε να μου εξηγήσει (με επιχειρήματα!!) γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι Τουρκόσποροι!! Η καλιέργεια της βλακείας με ενοχλεί και όχι αν κάποιος δηθεν μου αμφισβητήσει την ελληνικότητα. Εσύ, είμαι σίγουρος οτι το 'Τούρκοι' το χρησιμοποιείς ως προσφώνηση όπως λές και στα πλαίσια της πλάκας με τον 'συμπολίτη' και όταν ξέρω οτι κάποιος το χρησιμοποιεί έτσι δεν με ενοχλεί... Σε ένα φόρουμ όμως διαβάζουν κι άλλοι και καταλαβαίνουν αυτά που θέλουν.
Επειδη ομως εισαι πατριωτακι θα σου κανω τη χαρη και θα κανω τον ιμαμη παπά
Σωστός!
Αν και θα επρεπε να ξερεις οτι η σωστη ομαδα για ενα Θασιτη ειναι Ηρακλης. Στα καπνομαγαζα της Καβαλας που δουλευαν ολοι οι Θασιτες προ 50ετιας ηταν (ακομα και οι γυναικες) Ηρακλης Καβαλας (αυτος που παιζει στο Βερουλειο νυν Ηρακλης Ποταμουδιων) σε αντιπαραθεση με τους προσφυγες που ηταν ΑΕΚ Καβαλας. Μαλιστα η γιαγια μου (γρια ονομα και πραμα) μου ελεγε οτι οταν ειχε παιχνιδι πηγαιναν οι γυναικες με γαλαζια μαντηλακια στο καπνομαγαζο. Ετσι για το σόι μου εδω στη Θεσσαλονικη ειναι μια αναμνηση και τιμη στην εποχη εκεινη και τις ριζες μας το να εισαι Ηρακλης.
Ο πατέρας μου παλι, που πήγε σχολείο στην Καβάλα μου έλεγε οτι ο διαχωρισμός ανάμεσα στον Ηρακλή και την ΑΕΚ ήταν περίπου όπως το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και το Αρης-ΠΑΟΚ, δηλαδή αστοί και μικροαστοί. Ο ίδιος ως 'μη προνομιούχος' ήταν με την ΑΕΚ (αν και δεν ήταν πρόσφυγας). Ακριβώς γι'αυτό που αντιπροσώπευαν οι δύο ομάδες (σύμφωνα με την εκδοχή του πατέρα μου) οι οπαδοί τους υποστήριζαν από τις 'μεγάλες ομάδες' αντίστοιχα, οι 'Ηρακληδείς' τον Παναθηναϊκό ή τον Ηρακλή (λόγω ονόματος) και οι 'ΑΕΚτζήδες' τον Ολυμπιακό (ως ομάδα του λαού ) την ΑΕΚ (λόγω ονόματος και προσφυγιάς) και τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς ο πατέρας μου έγινε γι'αυτόν τον λόγο Ολυμπιακός, κάτι που με επηρέασε κι εμένα στα πρώτα χρόνια της ζωής μου, ευτυχώς όμως παροδικά και χωρίς σοβαρές συνέπειες στη συνέχεια.
Βέβαια, για να επανέλθω, οι καπνεργάτες κάθε άλλο παρά αστοί ήταν... Τι να πω... ίσως ήταν ένας τρόπος για τους Θασίτες καπνεργάτες (που ανέκαθεν είχαμε λίγη ξιπασιά μέσα μας) να αισθανθούν μέλη της 'μπουρζουαζίας' υποστηρίζοντας τον Ηρακλή. Ισως βέβαια μιλάμε για άλλες χρονικές περιόδους οπότε οι ίδιες ομάδες μπορεί να εξέφραζαν διαφορετικά πράγματα.Μου έδωσες ερέθισμα για να την ψάξω τη δουλειά! Θα ρωτήσω όσους παλιούς 'οπαδούς' της Καβάλας μπορώ και θα επανέλθω...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μου έδωσες ερέθισμα για να την ψάξω τη δουλειά! Θα ρωτήσω όσους παλιούς 'οπαδούς' της Καβάλας μπορώ και θα επανέλθω...
Τελικά δεν τα θυμόμουν καλά και πρέπει να έπεσα πολύ έξω σχετικά με τις ομάδες τις Καβάλας...
Ο Ηρακλής μια φορά κάθε άλλο παρά ομάδα των αστών ήταν. Αυτό τον ρόλο τον είχαν οι Φίλιπποι
-
το ξεχάσαμε λίγο το ποδόσφαιρο ε;
από τις πιο γρήγορες 'απολύσεις'
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=O07&aa=2
ήθελαν και Ματέους
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το ξεχάσαμε λίγο το ποδόσφαιρο ε;Αφού τους έχει κάνει ο 'Djole' μπασκετόφιλους ρε
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
το ξεχάσαμε λίγο το ποδόσφαιρο ε;
Αφού τους έχει κάνει ο 'Djole' μπασκετόφιλους ρε
-
Ο Τζόλε έχει κάνει ΠΟΛΛΟΥΣ οπαδούς μπασκετόφιλους
να δω, όταν κάποτε σταματήσει να παίζει μπάλα, πόσα χρόνια θα περάσουν μέχρι να ξαναφτιάξουμε ομάδα... 10 χρόνια τώρα, όλος ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του καραφλού στηρίζεται...
-
Na ναι καλά ο Τζόλε, να παίζει και καλά μέχρι τα 40 του , να σαρώνει ο γαύρος τα πρωταθλήματα, να κερδίζει και τη Ρόζεμποργκ, να βλέπουμε κι εμείς λίγο μπασκετάκι με την ησυχία μας, γιατί δύτερη φορά σε 10 χρόνια , έκρηξη καφρίλας στα κλειστά, παραπάει.
-
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
ΚΕΡΔΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕναι γμτ!
ωραίο παιχνίδι πάντως, γρήγορο, πολλές φάσεις. Να έβαζε και δυο γκολάκια η Βέρντερ ακόμη!
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#2]