-
Και να παρει η ΠΑΕ τις κασετες και να πει ποιοι ηταν αυτοι δεν θα γινει κατι! Θα τιμωρηθουν(αν τιμωρηθουν)5-10 ατομα και στον επομενο αγωνα θα γινουν παλι τα ιδια!
Και το λυπητερο της υποθεσης ειναι οτι τα πραγματα δεν θα αλλαξουν!Εννοω οτι στο επομενο ματς θα πανε τα ιδια ατομα και ασυγκινητοι για το μαυρο χαλι που εχει το πρωταθλημα θα προσπαθησουν να το κανουν ακομα χειροτερο με τις ενεργειες τους!
Η βια απ'την πλευρα της αστυνομιας δεν ειναι λυση και πιστευω οτι καλως περιοριζεται στην χρηση χημικων,δικαστικα παλι δεν βγαινει κατι οποτε τι?
Το ελληνικο ποδοσφαιρο εχει φτασει σε τρομερο αδιεξοδο! Δεν μπορω να φανταστω κατι που θα βελτιωσει την κατασταση, και φοβαμαι οτι τα πραγματα θα γινουν πολυ χειροτερα!
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Συγνώμη, πρέπει να παίρνει τις κασέτες, να κάνει την αναγνώριση, σύλληψη και καταδίκη ο Ντέμης? Το πιο πιθανόν να βρούμε αυτόν και την οικογένεια του σε κανένα χαντάκι, ξέρετε σε ποιά κατάσταση. Δεν είναι δουλειά του η επιβολή του νόμου, αυτό είναι ευθύνη της αστυνομίας και του κράτους.Σε αυτο θα διαφωνησω. Εγω σαν φορολογουμενος πολιτης τα σκαω στο κρατος για να πληρωνει τα σωματα ασφαλειας τα οποια απαιτω να μου παρεχουν ασφαλεια. Στο σπιτι μου, στη γειτονια μου, στο δρομο. Δεν πληρωνω φορους για να πηγαινουν οι μπατσοι καθε Κυριακη στο γηπεδο να κανουν τους μπαμπουλες σε ενα ματσο τσογλανια! Οπως εγινε κ στην υπολοιπη Ευρωπη που ειχε εντονο προβλημα χουλιγκανισμου την δεκαετια του 80, οι ΠΑΕ εχουν την υποχρεωση να κοντρολαρουν τους οπαδους τους κ το κρατος επιβλεπει κ καμπανιαζει αναλογως. Δεν φτανει η φοροδιαφυγη, δεν φτανει το ξεπλυμα χρηματων που γινεται απο τις ΠΑΕ με την ανοχη (για να μην πω με την ευλογια) του κρατους, θα ανεχομαστε να σπαταλουν κ πορους του κρατους απο πανω; Αν ειναι δυνατον!
-
Το κακο εχει παραγινει κυριοι....
Εξω η καφριλα απο τα γηπεδα και τις ομαδες..
-
Δεν φταίνε αυτοί μέσα στα γήπεδα.
-
Δεν καταλαβα τι θελεις να πεις....
-
Εγώ γουστάρω κάργα!!!!! Τι τζερτζελες είναι αυτός ωρε????
Καλά αυτός ο δημοσιογράφος του Alpha που παρουσιάζει την εκπομπή είναι πολύ κάφρος και γλύφτης!!!!!!!
Έφερε και τον Καρσιώτη (αστυνομικός ρεπόρτερ) που δεν ήξερε πόσα άτομα είχε μια διμοιρία???
Πάει το vanaki ....... οεο ελπίζω να μην το είχαν ασφαλίσει στην Ιnteramerican γιατί θα το πληρώσει ο Κοντομηνάς τελικά!!!!!Παίδες ξυπνάτε!!!!!!! Το ενδιαφέρον στα Ελληνικά γήπεδα είναι απ΄έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από πιτσιρικάδες στην Ελλάδα αυτό μάθαμε αυτό αγαπήσαμε!!!!!
Χουλιγκάνια, σπασίματα, ντου, πεσίματα με μηχανάκια, ρίψεις φωτοβολίδων πετρών κλπ.........
Σιγά μην φοβηθεί ο χούλιγκαν φορέα του Ελληνικού άχρηστου Κράτους!!!!! (Έλα Αλέκο???????) -
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Διπλά στo Βανάκι του Alpha ήταν μια Alfa-Romeo 156 της όποιας κάποιος ανεγκέφαλος έσπασε το τζάμι...Όντως! Μια ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ παρακαλώ.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Διπλά στo Βανάκι του Alpha ήταν μια Alfa-Romeo 156 της όποιας κάποιος ανεγκέφαλος έσπασε το τζάμι...
Όντως! Μια ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ παρακαλώ.
Σας την τυλιγω τωρα
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Διπλά στo Βανάκι του Alpha ήταν μια Alfa-Romeo 156 της όποιας κάποιος ανεγκέφαλος έσπασε το τζάμι...
αντι-αλφίστα θα ταν
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Εγώ γουστάρω κάργα!!!!! Τι **τζερτζελες **είναι αυτός ωρε????
Καλά αυτός ο δημοσιογράφος του Alpha που παρουσιάζει την εκπομπή είναι πολύ κάφρος και γλύφτης!!!!!!!
Έφερε και τον Καρσιώτη (αστυνομικός ρεπόρτερ) που δεν ήξερε πόσα άτομα είχε μια διμοιρία???
Πάει το vanaki ....... οεο ελπίζω να μην το είχαν ασφαλίσει στην Ιnteramerican γιατί θα το πληρώσει ο Κοντομηνάς τελικά!!!!!Παίδες ξυπνάτε!!!!!!! Το ενδιαφέρον στα Ελληνικά γήπεδα είναι απ΄έξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Από πιτσιρικάδες στην Ελλάδα αυτό μάθαμε αυτό αγαπήσαμε!!!!!
Χουλιγκάνια, σπασίματα, ντου, πεσίματα με μηχανάκια, ρίψεις φωτοβολίδων πετρών κλπ.........
Σιγά μην φοβηθεί ο χούλιγκαν φορέα του Ελληνικού άχρηστου Κράτους!!!!! (Έλα Αλέκο???????)Για κάτι ομοϊδεάτες σου το μόνο που χρειάζεται είναι:
Ανηφόρα, βίτσα, πο@τσα και στενά παπούτσια.Άντε αγόρι μου να παίξεις με τις πέτρες και εύχομαι κάποτε να βρεις και εσύ σπασμένο το τουτού σου και να κουβαλάς το παιδί σου έξω από το γήπεδο ζαβλακωμένο από τα καπνογόνα....
Ίσως τότε καταλάβεις τί εστί 'τζερτζελές' και να δούμε αν θα 'γουστάρεις κάργα'!!!!
-
Batman ο cpp (Χρήστος) ειρωνεύεται δεν τα εννοεί!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Batman ο cpp (Χρήστος) ειρωνεύεται δεν τα εννοεί!Ooooops!!!!
Ζητώ** ταπεινά** συγνώμη αλλά δεν αντελήφθηκα το πνεύμα του ποστ. Ίσως φταίει το προχωρημένο της ώρας ή το ότι είμαι με έναν καφέ από το πρωί...cpp: Γράψε λάθος, ζητώ και πάλι συγνώμη αλλά τα πήρα αγρίως με αυτά που διάβασα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ο,τιδήποτε για να σε αποκαταστήσω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Batman ο cpp (Χρήστος) ειρωνεύεται δεν τα εννοεί!Ρε kouk να σου μιλήσω ειλικρινά.... είμαι μπερδεμένος έχοντας συνηθίσει να βλέπω μόνο βία νίωθω ότι έχω διαβρωθεί .... όταν ο Alpha μου δείχνει 30 λεπτά συνεχόμενα τους ίδιους τύπους να πετάνε πέτρες... μετά από λίγο το μυαλό μου πλέον χωρίς να το θέλω πηγαίνει στο αν την πέταξε καλά ή όχι την πέτρα το χουλιγκάνι ή στον αν οι ΜΑΤαδες επρεπε να προχωρήσουν σαν σώμα και όχι ο καθένας μόνος του!!!!!
Τελευταία φορά που πήγα μπάλα ήταν το Παναθηναϊκος - Ολυμπιακός στην Λεωφόρο τότε που τις μάζεψε ο διαιτητής..... εβαλα ένα φίλο μου πήρε εισητήριο στην 14 και να μαι μέσα αφου σπρώχθηκα/'εσπρωξα με/ 200 άτομα για να περάσω από μια τρύπα...... Μπαίνω μέσα και ψήνανε μπριζολικά να πάω να κάτσω εκεί που ήταν το νούμερο μου ούτε συζήτηση ... ήταν πιασμένο, είδα και ένα που απάιτησε να κάτσει στην θέση του και της μάζεψε κιόλας (δικός μας σε δικό μας δηλαδή ) αρχίζει το ματς κάποιοι ήθελαν να κάτσουν κάποιοι όχι (απαντούσαν όποιος ήθελε να κάτσει ας κάτσει σπίτι) να σου πάλι ξύλο (δικοί μας με δικούς μας )... και γίνεται η φάση του 90+ (νταξει ρε παίδες έτσι είναι η μπάλα τι να κάνουμε θα κερδίσουμε του χρούνου, μας αδίκησε) και άρχισαν να περνάνε οι καρέκλες από πάνω βροχή..... πέφτουν και τα κάγκελα και έρχεται ο Μπαμπης ο Σουγιάς και μου λέει 'Ρε φιλαράκο εσύ δεν θα μπεις μέσα????'
Τελικά αρχίζουν οι ψιλες μεταξύ οπαδών για το αν πρέπει να σταματήσουν ή όχι (δικοί μας εναντίον δικών μας )... και αφού είδα το θέαμα ξύλο ... αφού δεν υπήρχε μπάλα, λέω αντε να φύγουμε!!!!! Όπως βγαίνουμε πέρναγε ένα ασθενοφόρο και μερικά παλουκάρια θεώρησαν ότι ήταν για να φυγαδεύσουν το διαιτητή και το έκαναν βίδες...... με αυτά και με αυτά κάνουν ενα ντου τα ΜΑΤ (κάτι τσέλιγκες από το χωριό μου θύμισαν) και με παίρνουν στο κυνήγι...... και να σου στο τρέξιμο... ευτυχώς έχω καλά πνευμόνια και τη γλίτωσα.... Απο τότε είπα Never Again!!!!!!!!!
Η πορεία της Ελλάδος με συγκίνησε πήρα και το διαρκείας μου (είπα να ξανακάνω μια πορσπάθεια) αλλά και εκεί στο Καραiσκακη (στο οποίο ευχαριστιέσαι να βλέπεις) σε ένα παιχνίδι άρχισαν από την 7 βρισίδια κάτι και η απόδοση της Ελλάδας και ξενέρωσα (οπότε γιοκ και η Εθνική)Δεν είναι τυχαίο ότι το πρωτάθλημα της Κύπρου ήρθε στο προσκήνιο τώρα με τα επεισόδια που σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και το έπαιξαν όλα τα κανάλια... άρα τι πουλάει τα ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ κύριοι.....
-
Δεν είναι τυχαίο ότι το πρωτάθλημα της Κύπρου ήρθε στο προσκήνιο τώρα με τα επεισόδια που σκοτώθηκε ένας αστυνομικός και το έπαιξαν όλα τα κανάλια... άρα τι πουλάει τα ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ κύριοι.....
στη κυπρο τετοια επεισοδια ειναι συνηθισμενα..υπαρχουν και πολτικες προεκτασεις...απλως το σημειωνω...
εδω πεφτει πετρα για να πεφτει... -
Το θέμα λύνεται σε πέντε λεπτά ........ αν υπάρχει βούληση!!!!!!
Θα μπούν δυο τρεις 10!!!!!!!! χρονάκια φυλάκη και θα στρώσει η κατάσταση!!!!!!Φίλε Batman no problem .... αλλά έχω χάσει την υπομονή μου δεν πιστεύω σε τίποτα πλέον ....... όλα είναι ζούγκλα σε αυτή την χώρα....
Κάτσε να δεις ΕΤ3 απόψε τι θα λένε για τη βία ..... Μια από τα ίδια...ΥΓ Άκουσα από την αστυνομία ότι δεν έδινε έγκριση για το γήπεδο της Λειβαδιάς... δηλαδή ο Λεβαδειακός που έπρεπε να έχει έδρα στο Βόλο????
-
Αυτόν τον Παπαδημητρίου, ΠΟΙΟΣ θα τον διώξει από τον Alpha???
Μέτρησα 4 φορές σήμερα, που η γνώμη του για το offside ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετη από αυτή του 'replay'...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτόν τον Παπαδημητρίου, ΠΟΙΟΣ θα τον διώξει από τον Alpha???Μέτρησα 4 φορές σήμερα, που η γνώμη του για το offside ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετη από αυτή του 'replay'...
Ε, καλά τώρα...
Απορώ μερικές φορές για το πως κάποιοι κάνουν ότι κάνουν. Πληρώνουν; Έχουν μέσο; για να μη γράψω τίποτα χειρότερο...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αντι-αλφίστα θα ταν
Κανάς κομπλεξικός γερμανόφιλος που θέλει να σαμποτάρει τα ιταλικά και να λέει ότι χαλάνε (μόνα τους ή με βοήθεια)! Η τρομοκρατία, δεν θα περάσει!
Αλήθεια με την τιμωρία της ΑΕΚ τι παίζει; Να υποθέσω ότι τουλάχιστον όσον αφορά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν τίθεται θέμα εφαρμογής κάποιας τιμωρίας;
-
Το έδειξε η ΝΕΤ χθες. Μια ασημί ήταν. Το κωλόπαιδο γμτ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτόν τον Παπαδημητρίου, ΠΟΙΟΣ θα τον διώξει από τον Alpha???Μέτρησα 4 φορές σήμερα, που η γνώμη του για το offside ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ αντίθετη από αυτή του 'replay'...
Να'ταν μονο αυτο.. Εκνευριστικη φωνη, ηλιθια κ ανουσια σχολια, γνωσεις ανυπαρκες.. 1000 φορες καλυτερα ο τα-σχολιαζω-ολα-κ-συμφερω-Παλομπαρινι..
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#3]