-
Λάθος
-
Λάθος
-
Λάθος
-
Το είπε ο Σόλιντ : «Έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα τον αγώνα.».
Εννοείται μίστερ, αφού ο διαιτητής την έκανε γαργάρα στο πέναλτι εναντίον της ομαδάρας σας.
Τα ίδια Παντελάκη μου με αυτό τον ιστορικό σύλλογο…
Τουλάχιστον βγήκε κανείς από τον Ολυμπιακό να παραδεχτεί την εύνοια;Jacob
-
Όντως ήταν αδικία. Όσο για το 'τα ίδια Παντελάκη μου...' δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι φέτος έχει ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, όχι τουλάχιστον περισσότερο απ' τους άλλους δύο (ΑΕΚ, ΠΑΟ).
Το σίγουρο είναι (και το δυστυχές ταυτόχρονα), ότι σε παιχνίδι μεταξύ μεγάλης και μικρής ομάδας, σχεδόν πάντα θα ευνοείται ο πρώτος, εκτός κι αν γίνει το αντίθετο για να ευνοηθεί κάποιος τρίτος
Σε γενικές γραμμές πάντως, είμαι αντίθετος σε κάθε έννοια ελέγχου του ποδοσφαίρου, όποιος κι αν είναι από πάνω. Τον Βαρδινογιαννισμό τον θυμόμαστε. Θυμόμαστε επίσης τί αίσχη έγιναν για να μην πάρει ο Ολυμπιακός έστω κι αυτο το ένα (το λιγότερο) πρωτάθλημα που δικαιούταν στα πέτρινα χρόνια, με τα καπνογόνα, τα φώτα κλπ. Τότε ίσχυε το 'αφού δεν μπορούμε εμείς (ΠΑΟ) να το πάρουμε, ας το παρει οποιοσδήποτε άλλος εκτός του Ολυμπιακού'. Θυμόμαστε επίσης τη φυσούνα με Μελισσανίδηδες και Καρράδες. Θυμόμαστε τέλος και την δική μας επταετία, μέσα στην οποία έγιναν αρκετά για τα οποία εγώ προσωπικά δεν είμαι περήφανος.
Όποιος βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά και όχι κάτω από χρωματισμένο πρίσμα, δεν μπορεί να μην τα θυμάται και να μην τα αναγνωρίζει όλα αυτά. Το ποιός αδίκησε πιό πολύ τον άλλο, λίγα μου λέει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι αν γίνονται βήματα στη σωστή κατεύθυνση. Από άποψη διαιτησίας και ισονομίας είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, δεν λείπουν όμως ακόμη τα εγκλήματα.
Κάτι τελευταίο. Πώς άραγε περιμένουμε να έχουμε καθαρό ποδόσφαιρο μέσα μια κοινωνία μπόχας, λάσπης και αλητείας? Ποιός θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο, ο Κούγιας και ο Μπέος?
-
Γιατι, βγηκε κανεις από τον Παναθηναϊκο και την ΑΕΚ το Σαββατο να παραδεχτεί τα πεναλτι υπερ της Λιβαδειάς και του Αιγάλεω;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Γιατι, βγηκε κανεις από τον Παναθηναϊκο και την ΑΕΚ το Σαββατο να παραδεχτεί τα πεναλτι υπερ της Λιβαδειάς και του Αιγάλεω;Γαργάρες,γαργάρες χρήστο... Αλλά βέβαια τα παράπονα βγαίνουν πάντα εναντίον του πρώτου..Γιατί αυτόν θέλουν να φάνε όλοι!!! Ο ολυμπιακός να ΜΗΝ κερδάει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να .@.......!!!
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Το είπε ο Σόλιντ : «Έπρεπε να είχαμε τελειώσει νωρίτερα τον αγώνα.».
Εννοείται μίστερ, αφού ο διαιτητής την έκανε γαργάρα στο πέναλτι εναντίον της ομαδάρας σας.
Τα ίδια Παντελάκη μου με αυτό τον ιστορικό σύλλογο…
Τουλάχιστον βγήκε κανείς από τον Ολυμπιακό να παραδεχτεί την εύνοια;Jacob
ελα ρε jacob..μην κανεις σα ...βαζελος..
11 παιχτες στη μικρη περιοχη παιζανε οι καλιθεωτες και ο θεος ξερει μονο πως επιασε μερικα σουτ ο τερματοφυλακας..
δηλαδη τι ηθελες? να χαναμε?
-
Βάζελος σίγουρα δεν είμαι, αν και είμαι με όλες τις ελληνικές ομάδες όταν παίζουν με ξένες.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν νικάει η χάνει καμία ομάδα, αρκεί να κερδίζει μέσα στο γήπεδο. Απλά ξαναείδα το μαρς πενάλτι στην τηλεόραση πριν από λίγο και απόρησα.Jacob
-
αρα εισαι ..αεκ?
στις 19 κληρωνει και για σας!
-
Eγω βγηκα και ειπα οτι δεν ηταν πεναλτυ. Το σκορ ηταν ηδη 1-0 και θα γινοταν 1-1 στο 25. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ ΔΗΛΑΔΗ.
Και εγω με τον διαιτητη τα εχω. Μακαρι να το εδινε. ΑΛΛΑ 5 γκολ θα ετρωγε η Καλλιθεα.
Δεν γουσταρω να με βαζουν στο ιδιο καλουπι με τον Παο. Οπως λεει και το συνθημα ''Μποχα μποχα του Παο η ιστορια...''
Βεβαια κανεις δεν μιλαει για το πεναλτυ που δεν εδωσε το κορακι στον Ιωνικο. Και αυτο ηταν στο 85' οπου δεν θα μπορυσε να αντιδρασει ο Παο.
Αλλο στο 25' αλλο στο 85' -
Ο χρήστης dali έγραψε:
Όντως ήταν αδικία. Όσο για το 'τα ίδια Παντελάκη μου...' δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι φέτος έχει ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, όχι τουλάχιστον περισσότερο απ' τους άλλους δύο (ΑΕΚ, ΠΑΟ).+1000...και βγαίνουν σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή να κράξουν...
Κοινώς βγάλε την σκούφια σου και βάραμε...βαζελοχανούμι...
-
Βρε παιδιά, δεν αξίζει πλέον να ασχολείσται πλέον με αυτό(διαιτησία). Ποτέ δεν βγήκε άκρη και δεν πιστεύω να βγει τώρα...
Κατ 'άλλα, ωραίος ο νέος τίτλος του θρεντ;
αστειεύομαι βρε...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
αστειεύομαι βρε...
Οχι!!!!
-
Δεν πειράζει, και σ' όποιους αρέσουμε!
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Πάει και η Τσάρλτον (που είχε 'τρομκρατήσει' κόσμο και κοσμάκη στην αρχή της σεζόν). Τρία έφαγε στο ρελαντί.γιατί η πόρνη η Οσασούνα την προηγούμενη βδομάδα που έχασε στην έδρα της; ΕΛΕΟΣ
μια φορά είπα κ εγώ με το αίσθημα να παίξουμε στοίχημα, και πιάσαμε όλους τους άμπαλους, κ βάλαμε και την οσασούνα..
που να σβηστεί απ'το χάρτη -
http://www.contra.gr/Columns/Comment/112230.html
[...]*Πριν μια εβδομάδα ο επιθετικός της Καλλιθέας Ραντοβάνοβιτς «κέρδισε» την αποβολή του Φέρστερ της Λάρισας πέφτοντας θεαματικά στο χόρτο και κρατώντας το κεφάλι του, ενώ ο γερμανός αμυντικός τον είχε σπρώξει στο στήθος. Αντίστοιχη σκηνή έγινε στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ, όπου ο Αριέν Ρομπέν από «ιπτάμενος Ολλανδός» μετατράπηκε σε «ετοιμοθάνατο Ολλανδό».
Το BBC, όπως και σύσσωμα τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, κρατούν για αρκετές μέρες το θέμα στο προσκήνιο. Το δικαιολογημένο ξέσπασμα του τεχνικού της Λίβερπουλ Ράφα Μπενίτεθ που έκλεισε τη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι λέγοντας ότι «βιαζόμαστε, πρέπει να φύγουμε και να δούμε τον Ρομπέν στο νοσοκομείο», ακολούθησε σειρά σοβαρότερων σχολίων και απόψεων.*[...]
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
αστειεύομαι βρε...
Εμ βέβαια η καμπούρα του άλλου είναι πιο μεγάλη απ τη δική μας..!!
Δεν είναι αστείο να μιλάς για την παράγκα του ΠΑΟ και της ΑΕΚ...Θα παρεξηγηθεί ο οινοποιός που έφτιαξε το αντίστοιχο κρασάκι...!!
-
Ασκοπη η αλλαγή του τίτλου.
Δεν συμφωνώ γιατί έχει μία προκλητική χροιά. Κάποιος mod να τον επαναφέρει όπως ήταν.
Δεν θέλουμε άλλα flames.
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#4]