Όντως ήταν αδικία. Όσο για το 'τα ίδια Παντελάκη μου...' δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι φέτος έχει ευνοηθεί ο Ολυμπιακός, όχι τουλάχιστον περισσότερο απ' τους άλλους δύο (ΑΕΚ, ΠΑΟ).
Το σίγουρο είναι (και το δυστυχές ταυτόχρονα), ότι σε παιχνίδι μεταξύ μεγάλης και μικρής ομάδας, σχεδόν πάντα θα ευνοείται ο πρώτος, εκτός κι αν γίνει το αντίθετο για να ευνοηθεί κάποιος τρίτος
Σε γενικές γραμμές πάντως, είμαι αντίθετος σε κάθε έννοια ελέγχου του ποδοσφαίρου, όποιος κι αν είναι από πάνω. Τον Βαρδινογιαννισμό τον θυμόμαστε. Θυμόμαστε επίσης τί αίσχη έγιναν για να μην πάρει ο Ολυμπιακός έστω κι αυτο το ένα (το λιγότερο) πρωτάθλημα που δικαιούταν στα πέτρινα χρόνια, με τα καπνογόνα, τα φώτα κλπ. Τότε ίσχυε το 'αφού δεν μπορούμε εμείς (ΠΑΟ) να το πάρουμε, ας το παρει οποιοσδήποτε άλλος εκτός του Ολυμπιακού'. Θυμόμαστε επίσης τη φυσούνα με Μελισσανίδηδες και Καρράδες. Θυμόμαστε τέλος και την δική μας επταετία, μέσα στην οποία έγιναν αρκετά για τα οποία εγώ προσωπικά δεν είμαι περήφανος.
Όποιος βλέπει τα πράγματα αντικειμενικά και όχι κάτω από χρωματισμένο πρίσμα, δεν μπορεί να μην τα θυμάται και να μην τα αναγνωρίζει όλα αυτά. Το ποιός αδίκησε πιό πολύ τον άλλο, λίγα μου λέει. Αυτό που ενδιαφέρει είναι αν γίνονται βήματα στη σωστή κατεύθυνση. Από άποψη διαιτησίας και ισονομίας είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα, δεν λείπουν όμως ακόμη τα εγκλήματα.
Κάτι τελευταίο. Πώς άραγε περιμένουμε να έχουμε καθαρό ποδόσφαιρο μέσα μια κοινωνία μπόχας, λάσπης και αλητείας? Ποιός θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο, ο Κούγιας και ο Μπέος?