-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Καλα αυτες οι λαχανοφυλλαδες θα μας τρελανουν.
Το πρωτοσελιδο του 'Π' λεει οτι ο Σολιντ δηλωσε οτι ο γαβρος θα φτασει μακρυα στο Ch l και το 'D' γραφει οτι ο Σολιντ δηλωσε σε νορβηγικο μεσο ενημερωσης οτι με αυτην την ομαδα δεν θα φτασει μακρυα στο Ch l.
Αλλα δεν φταινε αυτοι.Φταινε αυτοι που τις διαβαζουνε.Και οχι μονο τις διαβαζουνε αλλα τα πιστευουνε κιολας.
Και μετα σου λενε να αλλαξει η νοοτροπια των φιλαφλων.Οι δηλωσεις παρουσιαζονται οπως βολευει την καθε εφημεριδα για να πουλάει φυλλα.
Παντος 10 χρονια στο champions league μια εκτος εδρας νικη δεν εχει κανει ο γαυρος.......πως θα φτασει μακρυα δηλαδη?Αφου το μονο που τους νοιαζει ειναι το πως θα κερδισουν τον παναθηναικο. μα ειναι νοοτροπια αυτη ? Εμεις απο οτι βλεπω επανερχομαστε δυναμικα στο προσκηνιο και θα διορθωθουν τα πραγματα
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Αφου το μονο που τους νοιαζει ειναι το πως θα κερδισουν τον παναθηναικο. μα ειναι νοοτροπια αυτη ?
Δεν ειναι νοοτροπια αλλα συνηθεια!
-
ΧΑ!!
Επισης πολυ πετυχημενη η συγκριση των παιχτων του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ απο τον Σολιντ.
Καλυτερος λεει ο Μιχαλης το παλτο απο τον Σαλπι!!Τρομερο ανεκδοτο και αυτο.Καλυτερος ο τροχονομος ο Αντωνης απο τον Γκαλινοβιτς.
Αλλα τι περιμενεις.Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει.
Μελος εχει γινει ο Σολιντ ή ακομα?? -
Σύγκριση παλτών; Θα φανεί τι αξίζουν το χειμώνα.
-
Προσωπικα εμενα με παρεξενεψαι αυτη η συγκριση που εκανε.
Νομιζα οτι ειναι σοβαρος ανθρωπος και προπονητης για να ασχολειται με το τι εχει το ενας και ο αλλος.
Να τα ελεγε ο Θεοδωριδης θα το δεχομουν γιατι βλεπουμε τι ρολο βαραει ο τυπος αλλα απο τον Νορβηγο??
Μαλλον τον 'τσουζει' πολυ που δεν πηρε τους παιχτες που ηθελε.
ΔΕν εξηγηται αλλιως.Πολυ αερα πηρε σε εναν χρονο αυτος.
Την Πεμπτη αν δεν 'κατσει' η κληρωση θα πεσει γελιο.Καμια Μπαρτσα θελω να βγει και τοτε θα δουμε. -
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
ΧΑ!!
Επισης πολυ πετυχημενη η συγκριση των παιχτων του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ απο τον Σολιντ.
Καλυτερος λεει ο Μιχαλης το παλτο απο τον Σαλπι!!Τρομερο ανεκδοτο και αυτο.Καλυτερος ο τροχονομος ο Αντωνης απο τον Γκαλινοβιτς.
Μελος εχει γινει ο Σολιντ ή ακομα??Εμεις δεν μιλησαμε ποτε για παλτα.....θυμαμαι κατι γραφικα αγορια που λεγανε οτι ο Μιχαλακης ηταν μεγαλο παλτο.....και μολις φορεσε την ερυθρολευκη φανελα τον αποθεωσαν ....ξεχασανε και παλτα και χλαινες
-
Ο 'θρυλος' ποτε δεν θα κανει μεγαλη πορεια στην Ευρωπη με παραγοντες τυπου Θεοδωριδη......ειναι πολυ γραφικος για τα δεδομενα των Ευρωπαιων
-
Ο 'θρυλος' ποτε δεν θα κανει μεγαλη πορεια στην Ευρωπη με παραγοντες τυπου Θεοδωριδη......ειναι πολυ γραφικος για τα δεδομενα των ΕυρωπαιωνΜια χαρά είναι ο Θεοδωρίδης. Το ψάρι γάβρος βρωμάει από πιο ψηλά, εκει στο κεφάλι κοντά
-
Αναλυτικά η συνέντευξη:
Ερ: Είστε προβληματισμένος από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε πολύ στις μεταγραφές; Κράτησε έναν παίκτη που θέλατε, τον Παπαδόπουλο, πήρε έναν άλλο που επίσης θέλατε, τον Σαλπιγγίδη, και η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στους οπαδούς είναι ότι γενικά έκανε καλύτερες μεταγραφές από τον Ολυμπιακό.
'Είναι αλήθεια ότι ο Παπαδόπουλος και ο Σαλπιγγίδης είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Αλλά από την ημέρα που ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σαλπιγγίδη νομίζω ότι έχει χαθεί λίγο το μέτρο.
Βλέπω κάποιους να ανησυχούν υπερβολικά και μαθαίνω ότι γίνονται σχόλια ότι το δυναμικό του Παναθηναϊκού είναι καλύτερο από το δικό μας. Νομίζω ότι είναι και βιαστικές και υπερβολικές και κυρίως λανθασμένες αυτές οι εκτιμήσεις'.Ερ: Δηλαδή εσείς δεν πιστεύετε ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος;
'Εσείς το πιστεύετε;'
Ερ: Σημασία έχει η δική σας άποψη.
'Η άποψή μου, αλλά και άποψη, πιστεύω, των περισσοτέρων, είναι πως όχι. Δηλαδή ποιος προπονητής που θα είχε τη δυνατότητα να διαλέξει, θα επέλεγε τους παίκτες του Παναθηναϊκού από αυτούς του Ολυμπιακού; Εγώ πιστεύω κανείς'.
Ερ: Μήπως είστε λίγο υπερβολικός και προσπαθείτε να στηρίξετε τους παίκτες σας και τη διοίκηση της ομάδας;
'Αν και δεν μου αρέσει η ερώτηση, γιατί έχω δείξει με την παρουσία μου στην Ελλάδα ότι δεν έχω κρύψει ποτέ τις σκέψεις μου, ακόμα και όταν αφορούν μεταγραφές που δεν έγιναν, αλλά ούτε έχω πρόβλημα να πω κάτι εις βάρος των παικτών μου, το αντίθετο μάλιστα έχω κατηγορηθεί γι’ αυτό, θα σας απαντήσω με πολλές ερωτήσεις.
Καλός παίκτης ο Ιβανσιτς, αλλά εσείς θα τον αλλάζατε με τον Ριβάλντο; Καλός, πολύ καλός παίκτης ο Παπαδόπουλος, αλλά θα τον αλλάζατε με τον Τζόρτζεβιτς;Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ο Σαλπιγγίδης, αλλά να τον αλλάξω με τον Κωνσταντίνου; Ποτέ. Ωραίος ο Ρομέρο, αλλά καλύτερος του Οκκά ή του Καστίγιο; Δεν νομίζω. Καλός ο Βύντρα, αλλά ποιος θα τον άλλαζε με τον Ζεβλάκοφ;
Καλός και ο Μπόβιο, αλλά ποιος θα τον προτιμούσε από τον Στολτίδη; Αν θέλετε να συνεχίσω, μπορώ με τον Ουαντού και τον Αντονσον, τον Ανατολάκη και τον Γκούμα, τον Νικοπολίδη και τον Γκαλίνοβιτς, αλλά νομίζω ότι καταλάβατε τι θέλω να πω.
Και ειλικρινά, αν έχετε αντίθετη άποψη είτε εσείς είτε κάποιος άλλος, πολύ ευχαρίστως να τη συζητήσω. Επιμένω όμως, είναι φανερό ότι ο Παναθηναϊκός ενισχύθηκε πολύ σε σχέση με πέρυσι, αλλά επίσης είναι φανερό ότι εξακολουθούμε να έχουμε καλύτερους παίκτες. Βεβαίως αυτό που μετρά δεν είναι μόνο οι καλοί παίκτες.
Αυτό που μετρά πάνω από όλα είναι η καλή ομάδα. Και τέτοια προσπαθούμε να φτιάξουμε. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Οι βάσεις έχουν ήδη μπει'.Ερ: Φαίνεστε... απόλυτος. Δηλαδή αν υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, είναι βέβαιες και οι δύο νίκες σας στο πρωτάθλημα επί του Παναθηναϊκού.
'Ασφαλώς και όχι, διότι στο ποδόσφαιρο πρώτον τίποτα δεν είναι βέβαιο και δεύτερον δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δηλαδή εμείς που χάσαμε πέρυσι από τον Λεβαδειακό έχουμε χειρότερους παίκτες από αυτή την ομάδα; Η επειδή κερδίσαμε τη Ρεάλ έχουμε καλύτερους από αυτήν; Το πρωτάθλημα δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο ματς και γι’ αυτόν τον λόγο συνήθως, αν όχι πάντα, το παίρνει ο καλύτερος. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε και φέτος το φαβορί'.
Ερ: Εκτός από τον Παναθηναϊκό ενισχύθηκε σημαντικά και η ΑΕΚ...
'Το ξέρω, αλλά προφανώς ξεχνάτε ότι σημαντικά ενισχυθήκαμε και εμείς. Και να ξέρετε κάτι στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό γενικότερα η αξία του νικημένου δίνει δόξα στον νικητή.
Ευχάριστο είναι συνεπώς που ενισχύθηκαν οι αντίπαλοί μας, γιατί αν κατακτήσουμε τον τίτλο, που πιστεύω ότι θα τον κατακτήσουμε, θα είναι πιο δύσκολος, άρα και με μεγαλύτερη αξία. Πιο γλυκός...'.Ερ: Σας βλέπω πολύ σίγουρο για την Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω αν είστε το ίδιο αισιόδοξος και για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το τέλος του πρωταθλήματος και πριν φύγετε για διακοπές, μας είχατε πει σε συνέντευξη που μας είχατε παραχωρήσει ότι «με τις μεταγραφές που έχουμε κάνει είμαστε καλοί για την Ελλάδα». Από τότε μεσολάβησαν δύο προσθήκες. Του Ουαντού και του Σέζαρ. Ο Ολυμπιακός τώρα είναι καλός για την Ελλάδα ή και για την Ευρώπη;
'Δεν θα πω υπερβολές. Φέτος θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι και στην Ευρώπη. Αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είμαστε αυτοί που προσπαθούμε να κάνουμε την έκπληξη. Αυτό που έχουμε θέσει ως στόχο είναι η πρόκριση από τους ομίλους, μετά βλέπουμε'.
Ερ: Ναι, αλλά όταν αναλάβατε και εσείς και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχατε μιλήσει για στόχο τον τελικό της Αθήνας.
'Στη ζωή είναι καλό να βάζεις πολύ υψηλούς στόχους και να κάνεις όνειρα. Στο ποδόσφαιρο τα όνειρα και οι μεγάλοι στόχοι γίνονται πιο εύκολα πραγματικότητα από οτιδήποτε άλλο στη ζωή. Θυμηθείτε τι κάνατε στο Euro εσείς οι Ελληνες.
Στον αθλητισμό, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος, δεν παίζεις ποτέ για να χάσεις και όταν συμμετέχεις σε μία διοργάνωση δεν λες ποτέ ότι θέλεις να αποκλειστείς στους 'οκτώ' ή στους 'τέσσερις'. Ο πρώτος στόχος πάντως είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση, αν και θα πρέπει να δούμε και την κλήρωση'.Ερ: Αν για το τέλος σας ζητούσα να μου μιλήσετε για ποσοστό ικανοποίησής σας από τις φετινές μεταγραφές, τι θα μου απαντούσατε;
'Οτι την ερώτηση πρέπει να μου την κάνετε στο τέλος της σεζόν'.
ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ ΣΟΛΙΝΤ. ΨΕΜΜΑΤΑ ΛΕΕΙ ΡΕ ΑΜΠΑΛΟΙ? Ειναι καλυτερος ο Ιβανσιτς απο τον Ριβαλντο? ε?
Ειναι καλυτερος ο Παπαδοπουλος απο το καθαροαιμο ατι τον Τζολε? ε?
Ειναι καλυτερος ο Αντομτσον απο τον Ουαντου?
Ειναι καλυτερος ο Μποφιος απο τον Στολτιδη?
Ο Μυντρα απο τον Ζεβλακοφ?Την αληθεια ειπε ο Σολιντ, αλλα σας εχουν καλομαθει οι ρουφιανοι δημοσιογραφoi. Μην στεναχωριεστε ,γιατι ερχονται οι νεες 4αρες απο την παρεα του Ριμπο
-
Όξω ρεεεεεεεεε.Πόνεσε που του πήρε ο ΠΑΟ τους παίκτες που γούσταρε σαν τρελλός και τώρα υποβιβάζει εεε;;;Για μαμελούκους μάλλον ψάχνει και από ότι φαίνεται red βρήκε τουλάχιστον έναν!Άντε και καλή θητεία ρεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
....
Ερ: Αν για το τέλος σας ζητούσα να μου μιλήσετε για **ποσοστό **ικανοποίησής σας από τις φετινές μεταγραφές, τι θα μου απαντούσατε;'Οτι την ερώτηση πρέπει να μου την κάνετε στο τέλος της σεζόν'.
Να τα και τα ποσοστά
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
ΝΤΑΞΕΙ,
να βάλει κι ένα ο Παπαδόπουλος
1-4
Δεν βλεπόμαστε λέμε.
Aυτο μου αρεσει. Ετσι να νομιζετε οτι παιζετε μπαλα. Μεχρι το 38 επρεπε να χανετε και μετα κοιμηθηκε η αμυνα και κανατε το 1-0 ,μετα ο αμυντικος του Αιγαλεω εβαλε στην ουσια αυτογκολ κ.τ.λ
Μετά από την εμφανισάρα ( χι , χι , χι ) με το Αιγάλεω , βγήκε ο Νικολογιάννης στον ΣπορFM και είπε ότι ο παλμός του κόσμου του θύμισε το περυσινό φιλικό με την Εσπανιόλ....Και μετά ήρθε ο Ολυμπιακός.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υ.Γ:Ομάδα καλύτερη από τη δική μου Μanosk δεν έχεις(θα έλεγα ότι δεν έχεις καθόλου ομάδα,αλλά ας μην καταδικάζουμε από τώρα τους ισόβιους πρωταθλητάς μας ).Όσο πιο γρήγορα το πάρεις χαμπάρι τόσο λιγότερο θα τσούξει όταν έρθει η τρικυμία αργότερα
xγια ομαδα καλυτερη απ'του βαζελου δεν ξερω... και δε με πολυνοιαζει.ποιος σας μαμαει εσας
το πολυ πολυ να παρετε και σεις κανα πρωταθλημα (καλο θα μας κανει) παλιο πειναλες..αλλου ειναι το θεμα..........
το κακο ειναι οτι ψιλο-συμφωνω μαζι σου στο δεν εχουμε ομαδα
και εξηγουμαι. παιδια. οκ, απο κεντρο, καλα τα παμε. αλλα. εχετε σκεφτει οτι η ομαδα βασιζεται σε 2 παιχτες σε επιθεση-αμυνα (Μιχαλακης, Ουαντου);Τωρά μιλάμε.
Γιατί νομίζεις ότι ενδιαφέρει τους βάζελους ο γάβρος; Ή μήπως νομίζεις ότι χωλοσκάμε για τα κάλπικα πρωταθλήματα;Χωλοσκάμε όταν βλέπουμε την ομάδα να μην παίζει την μπάλα που έπαιζε κάποτε.
Χωλοσκάμε όταν βλέπουμε την ομάδα να διασύρεται στην Ευρώπη,δεν έχουμε συνηθίσει να διασυρόμαστε.Νομίζεις τις χρονιές επί Κυράστα και Αναστασιάδη που παίζαμε και γαμώ τις μπαλίτσες κλαίγαμε επειδή βγαίνατε πρωταθλητές ;Στα @@ μας.
Ή μήπως νομίζεις ότι πέσαμε κάτω ξεροί για το ντάμπλ και το ξεβράκωμα σας στη Ν.Σμύρνη(κύπελο);Όσο η ομάδα παίζει μπάλα,όσο η διοίκηση νοιάζεται και φέρνει ωραία παιχτάκια και δεν μας δουλεύει,εμείς είμαστε ικανοποιημένοι.Η καλή πορεία στην Ευρώπη τις περισσότερες φορές αποδεικνύει τα παραπάνω.
Το ελληνικό πρωτάθλημα το έχω προσωπικά χεσμένο.Όπως χεσμένη έχω και την αυτοκρατορία του Γάβρου,και τους Μάγους και την φαβέλες τους.Αλλωστε τα παραπάνω είναι ανέκδοτα εσωτερικής κατανάλωσης.Μόνοι σας τα λέτε,μόνοι σας τα πιστεύετεΠιστεύω πως υπάρχουν γάβροι που σκέφτονται ανάλογα.Πονάνε όταν βλέπουν ότι η διοίκηση τους δουλεύει(εκτός αν νομίζεις ότι ο Σωκράτης δεν εκμεταλλεύεται τον ΟΣΦΠ,εκτός αν νομίζεις ότι ο Σωκράτης δεν μπορούσε να δώσει χρήματα και να φέρει πραγματικούς παίχτες και όχι σαλτιπάγκους)και χαίρονται όταν βλέπουν την ομάδα να παίζει μπάλα και να γίνονται ουσιαστικά βήματα προς τα μπρος.
Αν μένεις στο ότι ο Γάβρος με ανύπαρκτη ομάδα για τα ευρωπαικά δεδομένα(ανώτερη-κατώτερη του βάζελου δεν έχει σημασία,καθώς ποτέ δεν θα το εξακριβώσουμε εντός συνόρων )κερδίζει το πρωτάθλημα(όπως το κερδίζει..),τότε
πάσο
Υ.Γ1:Έτσι για την ιστορία πάντως(Σε νοιάζει-δεν σε νοιάζει ),καλύτερη ομάδα από μένα(έστω και στα χαρτιά)δεν είχες ποτέ.-Καλύτερους(μάλλον υπερεκτιμημένους είναι η σωστή μετάφραση)παίκτες ορισμένες χρονιές ίσως.
Προσωπική άποψη.Υ.Γ2:Επειδή ανησυχείς για την άμυνα και την επίθεση,να σε πω ότι το τέρμα που φοράς φέτος(Αντωνάκης)δεν το έχει καμία ομάδα της Α'εθνικής Απόσυρέ το τώρα που είναι νωρίς γιατί μετά την κλήρωση θα κλαις και θα γελάω.Αν θέλεις(επειδή τον πληρώνεις)να σου φανεί κάπου χρήσιμος,βάλτον στο μουσείο να κόβουν εισιτήρια οι γαβρίνες και τα χαρούμενα αγόρια σας και να τον αποθεώνουν
Δεν είναι για χόρτο πια ο Κλόουνεϊ.og2002gr
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο ότι ο Μπάκε δεν δίστασε να βάλει όλους τους καινούριους στο παιχνίδι.Ειδικά οι Ίβανσιτς,Σαλπιγγίδης παίζει να μην έκαναν 2η προπόνηση με τους υπόλοιπους.Όταν έρθει και ο Έκι(κι αρχίσουν οι σωστές μεταβιβάσεις προς τον Σάλπι)τότε θα δούμε ακόμα καλύτερη μπαλίτσα
Πρώτο δείγμα της νέας ομάδας πάντως θετικότατο.Αυτό που κρατάω είναι ότι μετά το γκολ του Πετρόπουλου και την μείωση του σκορ αντί να τραβηχτούν πίσω οι παίκτες και να φυλάξουν το σκορ βγήκαν μπροστά και έβαλαν για πλάκα άλλα 2.Πολύ πίκρα έτσι ;
Μήπως και στο μπάσκετ τα εσωτερικά πρωταθλήματα είναι αδιάφορα ή εκεί είναι όλα καθαρά ;
-
ΧΑ!!
Μελος εχει γινει ο Σολιντ ή ακομα??Εμεις δεν μιλησαμε ποτε για παλτα.....θυμαμαι κατι γραφικα αγορια που λεγανε οτι ο Μιχαλακης ηταν μεγαλο παλτο.....και μολις φορεσε την ερυθρολευκη φανελα τον αποθεωσαν ....ξεχασανε και παλτα και χλαινες
δεν θυμάσαι καλά. Ο Μιχαλάκης άρχισε να ακούει τα πρώτα από τότε που έκανε το περιβόητο πέναλντυ στην Λεοφώρο. Όταν τελικά έφυγε ήταν βαρύ παλτό. Το ίδιο και ο Νικοπόλ , ο Καραγκούνης , ο Μπασινάς κτλ. Σβήνετε εύκολα τις μνήμες σας.
-
Αμφιβάλεις δηλαδή ότι ο Μιχαλάκης ήταν παλτό? πέραν του γκολ με την Μπαρτσελόνα - που μάλλον κατά τύχη το 'βαλε - δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό όσο έπαιζε στον Παναθηναικό, ποτέ δεν δικαιολόγησε τα δις που σπαταλήθηκαν για πάρτυ του..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αμφιβάλεις δηλαδή ότι ο Μιχαλάκης ήταν παλτό? πέραν του γκολ με την Μπαρτσελόνα - που μάλλον κατά τύχη το 'βαλε - δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό όσο έπαιζε στον Παναθηναικό, ποτέ δεν δικαιολόγησε τα δις που σπαταλήθηκαν για πάρτυ του..πηρε τα δις ρε και αραξε. χαζος ειναι ?
πολυ get down ατομο.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
Αμφιβάλεις δηλαδή ότι ο Μιχαλάκης ήταν παλτό? πέραν του γκολ με την Μπαρτσελόνα - που μάλλον κατά τύχη το 'βαλε - δεν έκανε κάτι το εντυπωσιακό όσο έπαιζε στον Παναθηναικό, ποτέ δεν δικαιολόγησε τα δις που σπαταλήθηκαν για πάρτυ του..
πηρε τα δις ρε και αραξε. χαζος ειναι ?
πολυ get down ατομο.
Κανείς δεν είπε ότι είναι χαζός, παλτό λέμε ότι είναι..
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ΧΑ!!
δεν θυμάσαι καλά. Ο Μιχαλάκης άρχισε να ακούει τα πρώτα από τότε που έκανε το περιβόητο πέναλντυ στην Λεοφώρο. Όταν τελικά έφυγε ήταν βαρύ παλτό. Το ίδιο και ο Νικοπόλ , ο Καραγκούνης , ο Μπασινάς κτλ. Σβήνετε εύκολα τις μνήμες σας.
Χεχεχε καλε μου φιλε μαλλον εχεις επιλεκτικη μνημη. Παλτο τον ανεβαζατε και παλτο τον κατεβαζατε, αλλα ξεχνατε ευκολα οτι δεν σας βολευει. Οσο για τον Νικοπολιδη εισασταν οι πρωτοι διδαξαντες με την υποθεση Σαργκανη, που τον αποθεωνατε και μολις φορεσε τα πρασινα τον ξεφτυλισσατε και ακομα μεχρι σημερα ουτε με τους παλαιμαχους του Ολυμπιακου δεν τον αφηνετε να παιξει. Οσο για Καραγκουνη και Μπασινα μαλλον σας γυρισαν την πλατη απλα επειδη δεν σας γουσταρανε, μονο ο Κυριακος το αλανι ηθελε να ερθει σε εσας αλλα σας επιασε αναγουλα και δεν τολμησε ο 'θειος' να σας τον κανει δωρακι
Κανεις δεν αμφισβητει οτι ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια εχει φτιαξει πολυ καλη ομαδα και υπαρχει ομοιογενεια, και αυτο επειδη ειμασταν ανυπαρκτοι εμεις και το ΑΕΚακι, μπορει και φετος παλι να παρετε πρωταθλημα αλλα ποτε δεν θα κανετε ονομα στην Ευρωπη, θα ειστε παντα η αγαπημενη ομαδα των πρωταρηδων του champions league ( βλεπε Μολντε, καρδουλες Χερενφειν, κτλ κτλ), βεβαια εχετε 2 πρωτιες στην Ευρωπη, ειστε η μοναδικη ομαδα με 10 χρονια παρουσιας στο champions league και δεν εχετε κανει εκτος εδρας νικη, και η δευτερη πρωτια σας ειναι οτι εχετε την μεγαλυτερη συντριβη σε ματς champions league, απο τα δευτερα της Γιουβεντους με 7-0 -
ΧΑ!!
Χεχεχε καλε μου φιλε μαλλον εχεις επιλεκτικη μνημη. Παλτο τον ανεβαζατε και παλτο τον κατεβαζατε, αλλα ξεχνατε ευκολα οτι δεν σας βολευει. Οσο για τον Νικοπολιδη εισασταν οι πρωτοι διδαξαντες με την υποθεση Σαργκανη, που τον αποθεωνατε και μολις φορεσε τα πρασινα τον ξεφτυλισσατε και ακομα μεχρι σημερα ουτε με τους παλαιμαχους του Ολυμπιακου δεν τον αφηνετε να παιξει. Οσο για Καραγκουνη και Μπασινα μαλλον σας γυρισαν την πλατη απλα επειδη δεν σας γουσταρανε, μονο ο Κυριακος το αλανι ηθελε να ερθει σε εσας αλλα σας επιασε αναγουλα και δεν τολμησε ο 'θειος' να σας τον κανει δωρακι
Κανεις δεν αμφισβητει οτι ο Ολυμπιακος τα τελευταια χρονια εχει φτιαξει πολυ καλη ομαδα και υπαρχει ομοιογενεια, και αυτο επειδη ειμασταν ανυπαρκτοι εμεις και το ΑΕΚακι, μπορει και φετος παλι να παρετε πρωταθλημα αλλα ποτε δεν θα κανετε ονομα στην Ευρωπη, θα ειστε παντα η αγαπημενη ομαδα των πρωταρηδων του champions league ( βλεπε Μολντε, καρδουλες Χερενφειν, κτλ κτλ), βεβαια εχετε 2 πρωτιες στην Ευρωπη, ειστε η μοναδικη ομαδα με 10 χρονια παρουσιας στο champions league και δεν εχετε κανει εκτος εδρας νικη, και η δευτερη πρωτια σας ειναι οτι εχετε την μεγαλυτερη συντριβη σε ματς champions league, απο τα δευτερα της Γιουβεντους με 7-0Kαι ο Παο εχει δεχτει τα περισσοτερα γκολ σε ομιλους. 17 γκολ
Μην ξεχνας επισης οτι ο Ολυμπιακος εχει παραπανω νικες απο τον Παο εντος εδρας. Ειναι η πυρινη λαβα που καιει τις ομαδες γι'αυτο και χανουν.
Παντως μετα απο τις 3 5αρες που εχει φαει ο Παο δεν δικαιουσαι να μιλας (5-0 απο την Μπαρτσα,5-1 απο Βερντερ και 5-0 απο Μαντσεστερ) -
Τον Μιχαλάκη τον φωνάζαμε παλτό. Το κακό ήταν ότι έτσι τον αποκαλούσαν και οι περισσότεροι βάζελοι και ο άνθρωπος ήταν λογικό να μην μπορεί να παίξει. Στον γαύρο όμως το πάλεψε και τώρα πλέον είναι καλός στη θέση του.
Τα πολλά γέλια είναι με τους οπαδούς του ΠΑΟ που χαίρονται για τη νίκη επί του Αιγαλέου λες κι έφτιαξαν ομάδα περιωπής.
Εν τω μεταξύ μόλις τους την πεις αλλάζουν τροπάριο και λένε κάτι για μπάσκετ. Πέρσι βέβαια οι μπασκετικοί κόντευαν να ξεκινήσουν απεργία πείνας για να έρθουν οι βάζελοι στο γήπεδο (σε τόση υπόληψη έχουν το άθλημα) αλλά ΝΤΑΞ'! :twisted:
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#6]