-
Είδα χθες το Μπόρατ!Απίστευτη σάτιρα, ξεφτιλίζει έμμεσα τους Αμερικανούς.Τι Μαικλ Μουρ και αηδίες παιδιά η ταινία δεν παίζεται!
-
ειδα saw 3 απο κατεβασια..
καλυτερο σαφως απο το 2, λιγο χειροτερο απο το 1...
-
TS ήταν Άδη?
-
camera λες? ναι! αλλα βλεποταν..
-
Μήπως ξέρετε κάποιο καλό site για να βρω Ελληνικούς υπότιτλους για ταινείες σε μορφή avi?
Έχω βρεί καποια site αλλά σε ορισμένες ταινείες είναι αδύνατο να πετύχω το σωστό timing...
-
http://www.greeksubs.com το μόνο που ξέρω.
Πάντως δοκίμασε να τις δεις με αγγλικούς υπότιτλους, είναι πολύ εύκολο.. -
Τις περισσότερες τις βλέπω χωρίς υπότιτλους...
Μερικές όμως που έχουν περίεργες λέξεις όπως ο κώδικας da vinci (θρησκευτικά και άλλου είδους σύμβολα) το χάνω... -
Παίδες προσοχή, το Lady In The Water απ' όσα έχω διαβάσει πρέπει να ειναι στα όρια του απαράδεκτου...
Ο Shyamalan δυστυχώς πέρα απο τα συμπαθητικά Sixth Sense και Unbreakable δυστυχώς γυρίζει τη μια πατάτα μετα την άλλη...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα saw 3 απο κατεβασια..καλυτερο σαφως απο το 2, λιγο χειροτερο απο το 1...
Και γι'αυτους που θεωρουν το 2 καλυτερο απο το 1, θα τους αρεσει;;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Παίδες προσοχή, το Lady In The Water απ' όσα έχω διαβάσει πρέπει να ειναι στα όρια του απαράδεκτου...Ο Shyamalan δυστυχώς πέρα απο τα συμπαθητικά Sixth Sense και Unbreakable δυστυχώς γυρίζει τη μια πατάτα μετα την άλλη...
Οποιος το δει, να μας πει. Λεει οτι στην αρχη πηγε να γραψει παραμυθι για παιδια, αλλα του βγήκε αλλιως!
Και το 'Σκοτεινο χωριο' (ετσι δεν λεγοταν? ) ηταν καλη, αλληγορική ταινια. Αλλο αν πηγαν για θριλερ και αλλα είδαν.
Η αληθεια ειναι παντως οτι εχει φθινουσα πορεια.. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Παίδες προσοχή, το Lady In The Water απ' όσα έχω διαβάσει πρέπει να ειναι στα όρια του απαράδεκτου...
Ο Shyamalan δυστυχώς πέρα απο τα συμπαθητικά Sixth Sense και Unbreakable δυστυχώς γυρίζει τη μια πατάτα μετα την άλλη...
Οποιος το δει, να μας πει. Λεει οτι στην αρχη πηγε να γραψει παραμυθι για παιδια, αλλα του βγήκε αλλιως!
Και το 'Σκοτεινο χωριο' (ετσι δεν λεγοταν? ) ηταν καλη, αλληγορική ταινια. Αλλο αν πηγαν για θριλερ και αλλα είδαν.
Η αληθεια ειναι παντως οτι εχει φθινουσα πορεια..Εγώ το είδα... Αφήστε το καλύτερα. Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος!
-
Eγώ πάλι διαφωνώ...
Το Σκοτεινό χωριό ήταν πολύ καλή ταινία με το μήνυμα του σκηνοθέτη να καθιστάται σαφές...
Θρίλερ,όπως το πασσάρανε τότε οι διανομείς,δεν ήταν...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
το 3 καλυτερο απο το 2...
αλλα πως γινεται να σου αρεσει το 1 λιγοτερο απο το 2...
-
το 3 καλυτερο απο το 2...
αλλα πως γινεται να σου αρεσει το 1 λιγοτερο απο το 2...
Eμενα πιο πολυ μου αρεσε το 1. Αλλα ολοι μου η παρεα ενθουσιαστηκε περισσοτερο με το 2.
Εσυ λες 3 καλυτερο απο 2, οι φιλοι μου 2 καλυτερο απο 1, εσυ παλι 1 καλυτερο απο 3... -
Παντως κ τα 3 τα εβλεπες ευκολα,χωρις να σε παιρνει ο υπνος....
Αν σας αρεσε το 1 ή το 2 δειτε και το 3...
-
Εγω βαρε8ηκα ειναι η αλη8εια με το 3. Μου φανηκε προβλεψιμο χωρις να εχει κατι καινουριο μεσα. Το 4 8α το δω σε dvd.
-
Eίδα χθες το Lucky Number Slevin.
Πολύ ωραίο, έξυπνο, σε κρατάει να δεις. Δεν είναι κανένα αριστουργημα του κινηματογράφου, αλλά μια πολύ ευχάριστη ταινία.
Αυτός ο Josh Hartnett φέρνει στον Μπραντ Πιτ είναι ιδέα μου;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μπλα μπλαΑυτός ο Josh Hartnett φέρνει στον Μπραντ Πιτ είναι ιδέα μου;
Μάλιστα...
-
ρε παιδια και η σειρα γτπ ηταν...αλλο που ειχε κανει εντυπωση τοτε...μπατσοι με φερραρι...Δεν έχεις δίκιο...Η σειρά ηταν παρα πολύ καλή, για την εποχή τουλάχιστο και με πολύ καλή ατμόσφαιρα.....Τώρα, όσο για τη Φερράρι, ....ε 'νταξ..Σόνυ Κρόκετ ηταν αυτός, που ξέρεις?? Μπορέι να του την έκανε δώρο καμμια πλούσια...'κυρία' ...!
Οσο για το καινούριο, ουτε εμένα μου άρεσε αν εξαιρέσουμε τη μουσική!!! Σχεδόν ολα τα κομμάτια που ακούστηκαν, μου αρεσαν...
Δείτε κι ενα πολύ καλό mix !!! http://www.youtube.com/watch?v=yl2WzonR ... ed&search=
-
Σήμερα είδα επιτέλους το Clerks 2.
Απλά να πω οτι στο τέλος σχεδόν δάκρυσα.
Πολύ καλό, άξιος διάδοχος του πρώτου Clerks και ενα τέλειο τέλος για το New Jersey saga.
Μάλιστα οι πιο 'σοβαρές' σκηνές έδειχναν απίστευτη ευαισθησία, κάτι που να μην το περιμένει κανείς απο μια τέτοια ταινία...
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]