-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειδα underworld 2, για οποιον εχει δει το 1 ειναι περιπου το ιδιο στυλ, το κακο ειναι οτι μαλλον θα χει και 3 με ενα σπαστικο τεχνασμα...
κοινως η βαμπιρινα φασωθηκε με τον υβριδιο και περιμενουμε να δουμε τι θα βγει...σε γενικες γραμμες βλεπεται για σινεμα...εχει και μια πολυ καλη πρωτη σκηνη με σφαγη κτλ κτλ.
Άδη μ'έφτιαξες τώρα..!!Τhumbs up!! Aκόμα δεν έχω προλάβει να την δω,αλλά θα προσπαθήσω το συντομότερο..!!
δε ξερω σε ποιο σημειο ακριβως σ'εφτιαξα αλλα αν ειναι για τη σκηνη της 'φασης' μπορω να σου πω οτι ηταν απο τις χειροτερες που χω δει σε σινεμα...
κατα τ'αλλα το 3 αναμενεται να ειναι μεγαλη μαπα! το 2 δε θα σε χαλασει...
Εμένα πάντως με χάλασε αρκετά!Δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει να φύγω! Ότι πιο βαρετό και ανούσιο είδα τον τελευταίο καιρό!Ευτυχώς μετά πήγα για ποτάκι και ξεχάστηκα λίγο! Το μόνο που αξίζει είναι κάτι ζουμαρίσματα στον κόλο της βαμπίρας κατά τ'άλλα προτιμήστε να κάνετε κάτι άλλο από το να πετάξετε 2 ώρες και 7,5 euro στα χαμένα(μούθελα και village o π@π@ρ@ας)
-
Ο χρήστης keny έγραψε:
ειδα underworld 2, για οποιον εχει δει το 1 ειναι περιπου το ιδιο στυλ, το κακο ειναι οτι μαλλον θα χει και 3 με ενα σπαστικο τεχνασμα...
κοινως η βαμπιρινα φασωθηκε με τον υβριδιο και περιμενουμε να δουμε τι θα βγει...σε γενικες γραμμες βλεπεται για σινεμα...εχει και μια πολυ καλη πρωτη σκηνη με σφαγη κτλ κτλ.
Άδη μ'έφτιαξες τώρα..!!Τhumbs up!! Aκόμα δεν έχω προλάβει να την δω,αλλά θα προσπαθήσω το συντομότερο..!!
δε ξερω σε ποιο σημειο ακριβως σ'εφτιαξα αλλα αν ειναι για τη σκηνη της 'φασης' μπορω να σου πω οτι ηταν απο τις χειροτερες που χω δει σε σινεμα...
Εμένα πάντως με χάλασε αρκετά!Δεν έβλεπα την ώρα να τελειώσει να φύγω! Ότι πιο βαρετό και ανούσιο είδα τον τελευταίο καιρό!Ευτυχώς μετά πήγα για ποτάκι και ξεχάστηκα λίγο! Το μόνο που αξίζει είναι κάτι ζουμαρίσματα στον κόλο της βαμπίρας κατά τ'άλλα προτιμήστε να κάνετε κάτι άλλο από το να πετάξετε 2 ώρες και 7,5 euro στα χαμένα(μούθελα και village o π@π@ρ@ας)
νομιζω οτι για αυτους που τη 'βλεπουν' λιγο γκοθικ και τους αρεσουν κατι τετοια, βαμπιρ και βρυκολακες, vag και alfa, οσφπ και παο, lakers vs celtics, βεφα vs μαμαλακη, βανδη εναντιον βισση, μουσταρδα εναντιον κετσαπ....ουφ! θα τους κανει να περασουν χαλαρα την ωρα τους...
για ολους τους υπολοιπους υπαρχει και το pride and prejudice που ειπαν τα παιδια πιο πανω...η κιρα ειναι ωραια και η ταινια αγγλικη...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Όχι μόνο με τη 'φάση' που λες ότι παίζει αλλά επειδή από ό,τι λες και ακούω (εκτός από τον keny.. ) είναι καλή ταινία και την περίμενα εδώ και καιρό... Τώρα βέβαια αν είναι καλή και η βαμπίρισα δεν θα με χαλάσει καθόλου..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΧΕ ΧΕ ΧΕ !!!
Απο 24 Φεβρουαριου μέχρι 9 Απριλίου έκθεση του διάσημου φωτογράφου των όμορφων γυναικών Φαμπρίτσιο Φέρι στη Θεσσαλονίκη στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Για χάρη του η Μόνικα Μπελούτσι στάθηκε απέναντι στο φωτογραφικό φακό μη φορώντας τίποτε άλλο εκτός απο ένα λεπτό στρώμα.... χαβιάρι ΜπελούγκαΑΕΙΝΤΕ ΏΡΑ ΓΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!!!!!!!!!!
-
εγω ειμαι ηδη εκει...χιιχιχιχιχιχιχιχ!!!
-
Είδα το Danny the Dog.
Νομίζω πως η ταινία είχε τις προδιαγραφές για να γίνει ταινιάρα, αλλά χάθηκε κάπου μεταξύ του ξύλου, κάποιων κενών στη δομή και του Jet Li! Ειδικά αυτός, νομίζω πως ήταν το χειρότερο απ' τα τρία...
Όπως και να χει είναι καλή ταινία και αξίζει να τη δείτε σε dvd!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Είδα το Danny the Dog.Νομίζω πως η ταινία είχε τις προδιαγραφές για να γίνει ταινιάρα, αλλά χάθηκε κάπου μεταξύ του ξύλου, κάποιων κενών στη δομή και του Jet Li! Ειδικά αυτός, νομίζω πως ήταν το χειρότερο απ' τα τρία...
Όπως και να χει είναι καλή ταινία και αξίζει να τη δείτε σε dvd!
Την είδαμε, την είδαμε !
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Όχι μόνο με τη 'φάση' που λες ότι παίζει αλλά επειδή από ό,τι λες και ακούω (εκτός από τον keny.. ) είναι καλή ταινία και την περίμενα εδώ και καιρό... Τώρα βέβαια αν είναι καλή και η βαμπίρισα δεν θα με χαλάσει καθόλου..
Η βαμπίρισα είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Το κορμάκι στη σκηνή του φασώματος πρέπει να είναι ντουπλαρισμένο, γιατί αν δεν είναι, η κοπέλα είναι για βιτρίνα!
Η ταινιούλα ήταν χαριτωμένη, τίποτα συναρπαστικό! Καλούτσικες χορογραφίες, λίγο προβλέψιμο σενάριο (είμαι καλός και σας σκοτώνω όλους), φοβερή φωτογραφία και σκηνικά, αλλά ας πούμε, θα σήκωνε λίγο περισσότερη φαντασία στον τρόπο που πεθαίνει ο κακός στο τέλος... Έτσι έχουν πεθάνει κι άλλοι!
Σας είπα ότι η Kate RULEZZZZ???
-
Προχθές είδα το Μόναχο. Πολύ καλή ταινία και αντικειμενική. Ένα tip: Μην πάτε με προκαταλήψεις.
-
ειδα σε DVDακι το τρελλή καταδίωξη στην Κορσική..
ωραια ταινιούλα, κομεντί γαλλική, ο Ζαν Ρενω ειναι απο τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και ειχε μια μελαχρινή έκπληξη μέσα στυλάκι Μόνικας για τους αποπάνω τρελαμένουςΔεν ξέρω γιατί αλλα μου θυμήσε αρκέτα Ελλάδα και πως ειναι οι στεριανοί με τους νησιώτες και τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωή τους..
Συνειστάτε -
Το Gone but not forgotten είδα χθες το βράδυ.. Το είδα με 5 ακόμα άτομα, τα 3 το βρήκαν ενδιαφέρον, τα άλλα 2 αηδία και εμένα μου άρεσε τρελά..
Αστυνομικό/μυστηρίου είναι με αρκετές ανατροπές & διάρκεια ~3 ώρες.. Για Dvd καλό ήταν..
-
Χθες είδα το Braveheart για ν-οστή φορά! Το έχω δει όσες φορές το έχει δείξει η τηλεόραση, αλλά σε dvd ήταν η πρώτη φορά!
Νομίζω πως αν έπρεπε να διαλέξω μία και μόνο αγαπημένη ταινία (όχι απαραίτητα την καλύτερη, απλά αγαπημένη), θα ήταν αυτή!
-
Match point το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
ειδα σε DVDακι το τρελλή καταδίωξη στην Κορσική..
ωραια ταινιούλα, κομεντί γαλλική, ο Ζαν Ρενω ειναι απο τους αγαπημένους μου ηθοποιούς και ειχε μια μελαχρινή έκπληξη μέσα στυλάκι Μόνικας για τους αποπάνω τρελαμένουςΔεν ξέρω γιατί αλλα μου θυμήσε αρκέτα Ελλάδα και πως ειναι οι στεριανοί με τους νησιώτες και τις παραδόσεις και τον τρόπο ζωή τους..
Συνειστάτεπολυ γελιο......
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Χθες είδα το Braveheart για ν-οστή φορά! Το έχω δει όσες φορές το έχει δείξει η τηλεόραση, αλλά σε dvd ήταν η πρώτη φορά!Νομίζω πως αν έπρεπε να διαλέξω μία και μόνο αγαπημένη ταινία (όχι απαραίτητα την καλύτερη, απλά αγαπημένη), θα ήταν αυτή!
Φοβερή ταινία! Συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω (όπως και τον Τελευταίο των Μοϊκανών).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Match point το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Και' γω! Woody Allen rulezzz!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Χθες είδα το Braveheart για ν-οστή φορά! Το έχω δει όσες φορές το έχει δείξει η τηλεόραση, αλλά σε dvd ήταν η πρώτη φορά!
Νομίζω πως αν έπρεπε να διαλέξω μία και μόνο αγαπημένη ταινία (όχι απαραίτητα την καλύτερη, απλά αγαπημένη), θα ήταν αυτή!
Φοβερή ταινία! Συγκινούμαι κάθε φορά που τη βλέπω (όπως και τον Τελευταίο των Μοϊκανών).
Και είναι και αληθινή ιστορία κιόλας, αυτό προσδίδει κάτι περισσότερο για εμένα στην ήδη εκπληκτική ταινία.
Πρόσφατα είδα το Danny the dog και το L'empire de loups (σωστά το γράφω?). Η 1η μία ανάλαφρη ταινία με μπόλικο ξύλο αλλά και ποιο ήρεμες καταστάσεις. Τίποτε το συναρπαστικό αλλά για να περασεις ένα 2ωρο κάτι γίνεται.
Τώρα για την ταινία του Ζαν Ρενώ, έμεινα έκπληκτος. Δεν περίμενα τόσο καλή γαλλική παραγωγή σε τέτοιο είδος ταινίας. Αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος μέχρι το οποίο δεν καταλαβαίνεις τί ακριβώς έχει συμβεί (καλά όχι ότι πολυκατάλαβα στο τέλος ). Όσοι δεν την έχετε ακόμα δει σπεύσατε -
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Match point το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Και' γω! Woody Allen rulezzz!
αν και μακρια απο τη φιλοσοφια μου το θεμα της συγκεκριμενης ταινιας, να πατε να τη δειτε...
-
Τωρα εχει ενα ταινιακι στο STAR με τρελά παντιλικια
(ειχε και σεχ αλλα περναει σε δευτερη μοιρα... )
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τωρα εχει ενα ταινιακι στο STAR με τρελά παντιλικια(ειχε και σεχ αλλα περναει σε δευτερη μοιρα... )
Ντροπή Χρήστο..Είπαμε όχι κι έτσι!!Τιμωρία..!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#2]